Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν στο Ε52 βαζουμε το προφιλ 'Ενεργοπ.εξοικον.ενεργ' ο φωτισμος χαμιλωνει στο κατωτερο απιπεδο αυτοματα. οταν ομως μετα το ξανα βαζω στο προφιλ 'γενικο' ο φωτισμος δεν επαναεχεται, ουτε αλλαζει απο τις ρυθμησεις. πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω :( οντως ετσι ειναι σε ολα?? Ευχαριστω!

Πατας στιγμιαια το power button και επιλεγεις απενεργοποιηση εξοικονομησης ενεργειας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε μιάμισης εβδομάδας χρήση έχω χάσει δύο φορές την επικοινωνία με τον συνομιλητή μου ενώ η κλήση είναι ενεργή.

Επίσης σε δύο περιπτώσεις το τηλέφωνο έκανε restart με την δεύτερη να είναι συνεχόμενα restart για περίπου 10 λεπτά. Αφού νόμιζα ότι τη δεύτερη φορά δεν θα ξαν' άνοιγε ποτέ πια.

Τέλος η ένταση του ήχου του hands free είναι πολύ χαμηλή κατά την κλήση και στους ήχους του κινητού. Παραδόξως όχι κατά την ακρόαση τραγουδιών ή ραδιοφώνου.

Και κάποια μικρά και χαζά. Γιατί κατά τη σύνταξη μηνυμάτων ποτέ δεν γίνεται κεφαλαίο το πρώτο γράμμα μιας πρότασης ή μιας λέξης ακόμα και όταν έχω επιλέξει την αντίστοιχη λειτουργία από το πλήκτρο της δίεσης;

Επίσης, γιατί μετά την επιλογή μιας λέξης από τις προτεινόμενες πάντα προστίθεται ένα κενό και δεν υπάρχει η επιλογή να μην προστίθεται;

Το τηλέφωνο χρειάζεται firmware update ΑΜΕΣΑ!!!

Όποιος μπορεί να περιμένει προτείνω ανεπιφύλακτα να το πράξει αφού τα προβλήματα όπως θα δείτε και σε άλλα posts μου (και όχι μόνο) είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά!

Πατας στιγμιαια το power button και επιλεγεις απενεργοποιηση εξοικονομησης ενεργειας.

δεν το ειχα προσεξει! Σ'ευχαριστω!

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε μιάμισης εβδομάδας χρήση έχω χάσει δύο φορές την επικοινωνία με τον συνομιλητή μου ενώ η κλήση είναι ενεργή.

Επίσης σε δύο περιπτώσεις το τηλέφωνο έκανε restart με την δεύτερη να είναι συνεχόμενα restart για περίπου 10 λεπτά. Αφού νόμιζα ότι τη δεύτερη φορά δεν θα ξαν' άνοιγε ποτέ πια.

Τέλος η ένταση του ήχου του hands free είναι πολύ χαμηλή κατά την κλήση και στους ήχους του κινητού. Παραδόξως όχι κατά την ακρόαση τραγουδιών ή ραδιοφώνου.

Και κάποια μικρά και χαζά. Γιατί κατά τη σύνταξη μηνυμάτων ποτέ δεν γίνεται κεφαλαίο το πρώτο γράμμα μιας πρότασης ή μιας λέξης ακόμα και όταν έχω επιλέξει την αντίστοιχη λειτουργία από το πλήκτρο της δίεσης;

Επίσης, γιατί μετά την επιλογή μιας λέξης από τις προτεινόμενες πάντα προστίθεται ένα κενό και δεν υπάρχει η επιλογή να μην προστίθεται;

Το τηλέφωνο χρειάζεται firmware update ΑΜΕΣΑ!!!

Όποιος μπορεί να περιμένει προτείνω ανεπιφύλακτα να το πράξει αφού τα προβλήματα όπως θα δείτε και σε άλλα posts μου (και όχι μόνο) είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά!

Για την πρωτη παραγραφο που αναφερεις τα προβληματα αυτα, συμφωνω απολητα. Ειναι ετσι ακριβως οπος τα γραφεις! Για την δευτερη παραγραφο δεν εχω προσεξει κατι τετοιο. (99% εγω πιστευω οτι με την αναβαθμηση θα διωρθοθουν. Μονο και μονο που θα δει η Νοκια το ρεκορ πωλησεων που εκανε αυτη η συσκευη απο τον πρωτο μηνα.. νομιζω φτανει, για να εχει εναν λογο να διωρθοσει σε αυτη τη συσκευη, τα οσα προβληματακια εχει!)

...το ρεκορ πωλησεων που εκανε αυτη η συσκευη...

Αλήθεια, πού μπορούμε να δούμε τις πωλήσεις; :rolleyes:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Καλησπερα σε ολους.Προσπαθω ολη μερα να στειλω μια εικονα μεσω bluetooth απο SE στο Ε52 μου κ δεν στελνει.Βιντεο κ ηχους στελνει κανονικα.Με το που πατησω αποδοχη ξεκιναει να στειλει αλλα παγωνει το SE πανω στην αποστολη..Εχει προβλημα η συσκευη μου???

Mηπως γνωριζει κανεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι αλλο,ασυμαντο μεν,απλα σαν απορια.Στη "γραμμουλα" που εχει για ακουστικο το κινητο.Στο δικο μου τουλαχιστον,απο τα αριστερα εχει μεσα κατι μαυρο ενω δεξια,δεν το εχει.Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος.Στην ουσια,Μεχρι τι μεση ειναι σα σφουγγαρακι ενω μετα οχι (ολα αυτα στο ακουστικο).Ειναι μονο στο δικο μου ή ετσι ειναι το κινητο γενικα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Mηπως γνωριζει κανεις???

Σιγουρα η συσκευη σου δεν εχει προβλημα.

Δοκιμασε το και με αλλη συσκευη,αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δείτε και ΕΔΩ.

http://img185.imageshack.us/img185/7526/10199033.jpg

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Σιγουρα η συσκευη σου δεν εχει προβλημα.

Δοκιμασε το και με αλλη συσκευη,αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα.

Απλα δε μπορω να δεχτω εικονα jpeg απο SE ΜΟΝΟ.Κ δε ξερω τι φταιει..κ το δοκιμασα απο πολλες συσκευες SE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

συγνωμη.. θα βγει σε μαυρο??? μακαρι!!!

Κατι αλλο,ασυμαντο μεν,απλα σαν απορια.Στη "γραμμουλα" που εχει για ακουστικο το κινητο.Στο δικο μου τουλαχιστον,απο τα αριστερα εχει μεσα κατι μαυρο ενω δεξια,δεν το εχει.Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος.Στην ουσια,Μεχρι τι μεση ειναι σα σφουγγαρακι ενω μετα οχι (ολα αυτα στο ακουστικο).Ειναι μονο στο δικο μου ή ετσι ειναι το κινητο γενικα;

σε ολα ετσι ειναι!

Να ρωτήσω κάτι... ίσως είναι χαζό, αλλα αφού μπορούμε να μπούμε και να δούμε τα mail μας μέσο του browser του κινητού γιατί υπάρχουν η εφαρμογές για δημιουργία mail στο μενού? και να δούλευαν κιόλας... :ninja:

Μετά από 1,5 χρόνο περίπου με το Ε 51 ( Εργαλείο για μένα ) αποφάσισα να πάρω το Ε 52 ...

Το έχω 4 μέρες και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα χρήση που του έκανα ..

Απλά παρατήρησα ότι κάτι τρέχει με το Bluetooth .δλδ προσπαθώ να στείλω π.χ. μια εικόνα από το pc και δεν μπορώ .. Ενώ το Ε 51 την λαμβάνει κανονικά ..

Μου βγάζει ένα σφάλμα ότι (ο εντοπισμός της υπηρεσίας απέτυχε) .ενώ όλες οι ρυθμίσεις του Bluetooth είναι σωστές και η συσκευή είναι ορατή προς όλους ..

Τι να πω δεν ξέρω ...

Ελπίζω να είναι μόνο αυτό το προβληματάκι που αντιμετώπισα:lol::lol: .

Μετά από 1,5 χρόνο περίπου με το Ε 51 ( Εργαλείο για μένα ) αποφάσισα να πάρω το Ε 52 ...

Το έχω 4 μέρες και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα χρήση που του έκανα ..

Απλά παρατήρησα ότι κάτι τρέχει με το Bluetooth .δλδ προσπαθώ να στείλω π.χ. μια εικόνα από το pc και δεν μπορώ .. Ενώ το Ε 51 την λαμβάνει κανονικά ..

Μου βγάζει ένα σφάλμα ότι (ο εντοπισμός της υπηρεσίας απέτυχε) .ενώ όλες οι ρυθμίσεις του Bluetooth είναι σωστές και η συσκευή είναι ορατή προς όλους ..

Τι να πω δεν ξέρω ...

Φιλε μου μπορεις να δοκιμασεις να στειλεις εικονα jpeg απο Sony Ericsson συσκευη?εμενα παντως δεν δεχεται.Δεν εχω δοκιμασει ακομη μεσω pc..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω δεν ξέρω ...

Απλά ξαναπροσπάθησε, μου το κανε και μένα στο laptop.

Επειδή δεν έχω δεί από κοντά το τηλέφωνο, το πληκτρολόγιο είναι λαστιχιένιο, όπως στο Ε51 ή πλαστικό?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Φιλε μου μπορεις να δοκιμασεις να στειλεις εικονα jpeg απο Sony Ericsson συσκευη?εμενα παντως δεν δεχεται.Δεν εχω δοκιμασει ακομη μεσω pc..

Ούτε το δικό μου δέχεται

Το δοκίμασα και δεν λαμβάνει ούτε από P1 ούτε από C 902 ...

Από Νοκια λαμβάνει κανονικά ..

Απλά ξαναπροσπάθησε, μου το κανε και μένα στο laptop.

Εχω προσπαθήσει πολλές φορές .. Ακόμα τίποτα .. Θα κάνω κι άλλες προσπάθειες όμως ..

Επειδή δεν έχω δεί από κοντά το τηλέφωνο, το πληκτρολόγιο είναι λαστιχιένιο, όπως στο Ε51 ή πλαστικό?

Και το Ε51 και το Ε52 εχουν πλαστικό πληκτρολόγιο ..

Και το Ε51 και το Ε52 εχουν πλαστικό πληκτρολόγιο ..

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά έχει μια... λαστιχένια αίσθηση. Anyway..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Mηπως γνωριζει κανεις???

Τώρα δοκίμασα από το W910 του γιου μου, και την έλαβε κανονικά. Από τον υπολογιστή έχω στείλει και εικόνες και θέματα. Όμως έχω υπολογιστή mac.

Παιδιά, ο ήχος του μεγαφώνου στις κλήσεις είναι σε όλα τα Ε52 χαμηλός ή μόνο στο δικό μου;

σε μενα ειναι κανονικος θα ελεγα αλλα ως εκει. Δε σου δεινει τη δυνατοτητα να αυξησεις περισσοτερο την ενταση! Δυστιχως..

Πιστευω μεχρι τελος του μηνος να εχουμε καποια αναβαθμυση! :)

***Ομάδα Διαχείρισης: ***

Χρησιμοποιησε την Τροποποίηση μηνυματος !

Παιδιά, ο ήχος του μεγαφώνου στις κλήσεις είναι σε όλα τα Ε52 χαμηλός ή μόνο στο δικό μου;

αρκετά χαμηλός... :(

Εγώ εχτές το βράδυ το άφησα να φορτίσει ανοιχτό και σήμερα το πρωί που πήγα να το πάρω είχε σβήσει μόνο του..:mad::mad:

και το άνοιξα με την δεύτερη προσπάθεια γιατι με την πρώτη άνοιξε και έσβησε αμέσως ..... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Μάλλον χριζόμαστε επειγόντως αναβάθμιση ...:)

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν οι χαρτες Garmin σας δουλευουν κανονικα στο Ε52.. Γιατι σε εμενα την ωρα που ειναι ανοιχτο το προγραμμα και κανει πλοιγηση, αν βγω και ξανα μπω στο προγραμμα (με την χρηση του πληκτρου 'σπιτακι' , απο τα πανω πληκτρα το αριστερο αριστερο) ξανα μπαινει στους χαρτες μεν αλλα ειναι κολυμενοι-ακινητοι και αυτοματα μετα απο λιγο κλεινει το προγραμμα μονο του!! :O μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Ευχαριστω!!

Εγώ εχτές το βράδυ το άφησα να φορτίσει ανοιχτό και σήμερα το πρωί που πήγα να το πάρω είχε σβήσει μόνο του..:mad::mad:

και το άνοιξα με την δεύτερη προσπάθεια γιατι με την πρώτη άνοιξε και έσβησε αμέσως ..... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Μάλλον χριζόμαστε επειγόντως αναβάθμιση ...:)

Μήπως δεν φόρτισε;