Jump to content

Chris_Z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chris_Z

  1. οχι.. με αυτο το προγραμμα γραφεις με μικρα, και τα στελνει με μικρα, κανονικα! ειναι 70 χαρακτιρες ανα sms.
  2. παιδια οποιος εχει το προβλημα που αναφερεται παραπανω, και θελει να στελνει με 70 χαρακτηρες ανα sms (Ελληνικα), μπορει απλα να κατεβασει ενα ωραιο προγραμματακι που βγεικε και λεγεται crunchsms. το κατεβαζετε απο το blackberryapps και ειναι δωρεαν για την αρχη. μετα θα σας ζητησει 5ευρο για αγορα αλλα αξιζει!
  3. αν συμβαινει το ιδιο και στο iphone 4 , τοτε κατι εχουν κανει στις συσκευες προφανος για να στελνουν τα sms με 160 χαρακτηρες. :(
  4. ακριβος το ιδιο προβλημα εχω κι εγω στο blackberry 9105 που εχω. ειτε βαζω 7bit απο τις ρυθμησεις ειτε ucs2 παλι με κεφαλαια στελνει. :( μηπωσ ξερει κανεις κατι?
  5. παιδια εχει κανεις κανενα προβλημα με το σημα στις σησκευες 9700? το 9105 που εχω δεν πιανει καλα παντου με αποτελεσμα να συνομιλω με διακοπες. (ρυθμηση 2g οχι 3g).
  6. Καλησπερα σας! Να ρωτησω κατι? Μπαινω στο ζου από το κινητο και μου γραφει ότι για να εχω πλυρη προσβαση πρεπει να ενεργοποιησω το javascript. Μηπως ξερει κανεισ πως θα το κανω αυτο? Ευχαριστω! Εχω το ΒΒ 9105.
  7. Θα το δω κι εγω. Ευχαριστώ!
  8. καλησπερα σας! μηπως ξερει κανεις πως θα κανω τα μηνυματα να στελνωνται με μικρα γραμματα και οχι με κεφαλαια? τα γραφει με μικρα αλλα τα στελνει με κεφαλαια. ευχαριστω!
  9. OK! ευχαριστω για τις απαντησεις. Kανει κανεις την δουλεια του και με αυτο τον τροπο αλλα θα ηταν η τελεια συσκευη για μενα αν υποστιριζε αψογα τους Garmin. Ας ελπισουμε μελοντικα να γινει! :) Παντως καλοι ειναι και οι bb maps.
  10. Καταλαβα. Ευχαριστω που μου το ειπες γιατι θα τους αγοραζα! Να ρωτησω κατι τελευταιο αν δεν ενοχλω. οταν κανω πλοιγηση με τους bb maps, η οθονη (που δειχνει τον χαρτη) γιατι δεν οκολουθει το στιγμα μας ταυτοχρονα καθος προχοραμε στο δρομο? οπως ειναι δηλαδη στο garmin και σε αλλα navigators. και οταν βγαινω εκτος τις γραμμης που δειχνει να ακολουθισω, δεν κανει ''υπολογισμο νεας διαδρομης'' κτλ. Λειτουργει αλλιως ή ειναι θεμα ρυθμησης?
  11. ευχαριστω για την απαντηση Moderator! Πηρα το ΒΒ 9105, και εβαλα και την υπηρεσια ΒΒΙS με τα 100 ΜΒ το μηνα. Μηπως ξερεις πως μπορω να βαλω τωρα τους Garmin? (και θα ξεφορτοθω ολα τα υπολοιπα κινητα!) :)
  12. καλησπερα σας! ηθελα να ρωτισω κατι αν ειναι ευκολο και γνωριζει καποιος να μου απαντισει.. μπορω να βαλω στο 9700 τους χαρτες garmin και να τους λειτουργισω χωρις την ΥΠΗΡΕΣΙΑ BIS? Ευχαριστω! (δεν θελω να εχω συνδεση, εχω καρτα)
  13. καλησπερα παιδια σε ολους! γνωριζει καποιος αν παιρνει το diamond 2 τους χαρτες Garmin? (και στα windows 6.5?) ευχαριστω πολυ!
  14. Καλημερα παιδια! Ειμαι κι εγω πλεον τωρα ενας κατοχος του C905 που τελικα ειναι οντως αναβαθμησμενο το μενου του, και γενικα σαν τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο!! :) εγω πρωσοπικα το πηρα επιδι (οπως εχω ξανα πει) ειναι ισως το πιο ομορφο κυριλε και σοβαρο αντρικο τηλεφωνο που υπαρχει! Πολυ ευχαριστημενος και σε τιμη 175e σφραγισμενο με αποδειξη απο μαγαζι. Απο προβληματα μεχρι στιγμης ουτε το παραμικρο απο ολλα οσα εχουν ακουστει στο site.
  15. Παιδια εχει παρουσιασει σε κανεναν προβληματακια το C905 της νεας παρτηδας? (Δηλαδη αυτα που ξανα κυκλοφορισαν τωρα τον τελευταιο καιρο στην τιμη των 200e κτλ)
  16. Παιδια μηπως ξερετε αν ειναι καλο κινητακι το 8220 φλιπ? Τα χαρακτηριστικα του τα ειδα.. Ρωταω απο θεμα αξιοπηστιας κτλ. Παιρνει Ελληνικα με αναβαθμυση? (Λιγο παλιο απλως μου αρεσει περισσοτερο απο το 8900 σε εμφανιση!) Ευχαριστω πολυ!
  17. Ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου? Συγνωμη που ρωταω ξανα αλλα αν ειναι ετσι αυριο κιολλας θα παω να το παρω!!! Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
  18. Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!! Μια μικρη HELP!!!!! Πηρα μια φορα το 8900 (που μου αρεσει πολυ) αλλα το εδωσα αμεσως γιατι μου εκανε 2 προβληματα. 1. Δεν μπορουσα να λαβω μεσω bluetooth εικονα ή βιντεο αν δεν ηταν κατω απο εναμιση Mbit!!:( (στο κινητο δεν ειχα καρτα μνημης) και 2. οταν λαμβανα μηνυματα με μικρους χαρακτηρες, και ηταν πανω απο δυο στο συνολο, δεν μου τα κολλαγε μεταξη τους για να τα διαβασω σαν ενα.:worry: Μηπως ξερει κανεις κατι?? Αν λυσω αυτα τα δυο θα το ξανα παρω :-) Ευχαριστω πολυ!!
  19. Ναι! Για τα χρωματα στις οθονες καλα το λες οτι το Νοκια εχει περισσοτερα! Αλλα αν συγκρινεις τις φωτο των δυο κινητων στην οθονη του PC, τοτε θα δεις την διαφορα! Ομως συμφωνω οτι το βραδυ το C905 βγαζει καλυτερες!! Σε οσα Νοκια ο φακος τις καμερας γραφει επανω 'carl zeiss' τοτε την ημερα, αλλα και την νυχτα αν εχουν xenon flash (οπως το Ν82), οι φωτο ειναι τελειες!
  20. Οντως! Συμφωνω. Το μονο κακο που εχει ειναι η διαρκια μπαταριας του. Το Ε52 που εχω κραταει 6-7 μερες με μετρια χρηση και κλειστο τα βραδια. Βεβαια δεν εχει την καμερα του Ν82!!! κανενα Δεν τα εχει ολα τελεια! :happy:
  21. Ναι το Ν95 βγαζει λιγο καλυτερες οσο αφορα τα χρωματα.. Το αν ειναι 3Mpix ή 5Mpix ή 8Mpix, εχει να κανει μονο με το μεγεθος της φωτο, και οχι με την ποιότήτα της, τα χρωματα, την ευκρινια κτλ! Σε αυτα παιζει ρολο ο φακος, οι αλγοριθμοι και αλλα. Ενταξη τα κινητα δεν ειναι και για επαγγελματικες φωτογραφιες.. :rolleyes: Ειναι πολυ ψηλα γραμματα για να ασχοληθει κανεις με αυτα στα κινητα!! Οποτε μια χαρα ειναι και το C905! :) εχει και ενα υπερ στις νυχτερινες ληψεις, απο πολλα αλλα τηλεφωνα λογο του xenon flash!
  22. Γι΄αυτο φιλε μου σου κραταει 3 - 4 μερες! :) οντως αν του εχεις φωτηνοτιτα 50% και το κλεινεις τα βραδια (και πολυ καλα κανεις!!) κραταει παραπανω.. Ναι φημιζεται και για την φωτο του! Βγαζει πολυ καλες. (Δυστυχως ομως οχι οπως ενα Ν95...) Παντως τωρα που κανει 200 αξιζει!! ;)
  23. Απ΄οσο γνωριζω η μπαταρια στο c905 κραταει 2 μερες με μετρια χρηση και ανοιχτο το βραδυ. Δεν φημιζεται για την μπαταρια του.. αλλα για την ποιοτητα οθονης που ειναι φωτηνη με πλουσια χρωματα και απο γυαλι(!!!) , για το βολικο και γρηγορο μενου.. και πανω απο ολα για το designe του! Μαυρο, κομψο και σοβαρο. Για μενα και για πολλους... μα πολλους σε ολο το κοσμο ανθρωπους.. ειναι το ποιο ομορφο τηλεφωνο. Τωρα τα προβληματακια σε διαφορες συσκευες καλος η κακος.... τα εβγαλε. :O Η φωτηνοτητα στην οθονη του κινητου (οποιο κι ανα ειναι αυτο), παιζει σχεδον το μεγαλητερο ρολο στην καταναλωση ενεργειας της μπαταριας του. (Δηλαδη συνολικα και στον χρονο αναμονης του!) Εχω δει μετρισεις με προγραμμα. Στα Sonyericsson η διαφορα φωτηνοτιτας απο το 50% στο 100% εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας.
  24. το καπακι του φακου κουνιεται σε ολα το ιδιο! 1 χιλιοστο περιπου.. (ομως..ακομα δεν το πηρεσ και σου εκανε επανεκινηση?? :worry: ) ακουγεται καπως αυτο! καθε μερα λεω να παω να το παρω και ακομα το σκεφτομαι...!!! :p
  25. φιλε μου Conception να σε ρωτησω κατι..? το c905 που εχεις παρει.. ειναι απο τις καινουριες παρτιδες στο μικρο κουτι κτλ? ποσο καιρο το εχεις? δουλευει μεχρι τωρα απροβληματιστα? ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...