Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν κάνω λάθος, αν κάνεις δεξί κλικ, πας στο tab «Συμβατότητα» και στο «Λειτουργία συμβατότητας» επιλέξεις τα Vista/XP, θα φτιάξει. :)

Με δεξι κλικ βλεπω μονο αυτα, δεν βλεπω πουθενα «Λειτουργία συμβατότητας»

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με δεξι κλικ βλεπω μονο αυτα, δεν βλεπω πουθενα «Λειτουργία συμβατότητας»

Δεν κάνεις εκεί δεξί κλικ. Θα πρέπει να βρεις το πρόγραμμα και να κάνεις εκεί δεξί κλικ ώστε να δεις το «Λειτουργία συμβατότητας». Δες στην παρακάτω εικόνα:

http://i46.tinypic.com/20r9s08.jpg

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Δεν κάνεις εκεί δεξί κλικ. Θα πρέπει να βρεις το πρόγραμμα και να κάνεις εκεί δεξί κλικ ώστε να δεις το «Λειτουργία συμβατότητας». Δες στην παρακάτω εικόνα:

http://i46.tinypic.com/20r9s08.jpg

Οκ παιδιά το κατάλαβα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

αφού υπάρχει η επιλογή μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα να μην εκκινείται με την εκκίνηση των Windows

Να σου πως τόσα χρόνια δεν την είχα προσέξει...:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να σου πως τόσα χρόνια δεν την είχα προσέξει...:p

Ρε σεις.. :lol::lol::lol: Νομιζα αυτο το ειχαμε εξετασει εξ αρχης!! Γι' αυτο μου φανηκε τοσο περιεργο!!!

Shit Happens!!!

Γι αυτό όταν απενεργοποιούσα την αυτόματη εκκίνηση από το msconfig αυτό με το που το έτρεχα στην επόμενη εκκίνηση των windows τσουπ... πεταγόταν.

Πω πω... ούτε αρχάριος έτσι!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια εχω το εξης προβλημα:εχω 2GB μνημη και εχω βαλει windows7 64bit,και μου παρουσιαζεται συχνα το παρακατω:οταν ανοιγω 3-4 σελιδες,μου κολλαει και ο ιντερνετ εξπλορερ και ο mozzila.μου λεει οτι δεν ανταποκρινονται,με αποτελεσμα να κλεινω τα παραθυρα και να ξαναμπαινω.θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν καλυτερα.να βαλω επιπλεον 2GB μνημη ή να βαλω τα 32 bit?μηπως ο φορητος δεν σηκωνει τα 64 bit?ευχαριστω εκ των προτερων.

παιδια εχω το εξης προβλημα:εχω 2GB μνημη και εχω βαλει windows7 64bit,και μου παρουσιαζεται συχνα το παρακατω:οταν ανοιγω 3-4 σελιδες,μου κολλαει και ο ιντερνετ εξπλορερ και ο mozzila.μου λεει οτι δεν ανταποκρινονται,με αποτελεσμα να κλεινω τα παραθυρα και να ξαναμπαινω.θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν καλυτερα.να βαλω επιπλεον 2GB μνημη ή να βαλω τα 32 bit?μηπως ο φορητος δεν σηκωνει τα 64 bit?ευχαριστω εκ των προτερων.

Με μόνο 2GB RAM τι περιμένεις να κάνει...:blink:

Έχεις δύο επιλογές, ή βάζεις τουλάχιστον άλλο 1GB (συνιστώ 2GB) μνήμης και είσαι okay, ή εγκαθιστάς την έκδοση x86 των Win7.

δεν ξέρω αν θα είμαι off topic με αυτό που θα πω, αλλά υπάρχουν φήμες για windows 8? σύντομα?

Αν και είσαι offtopic, φυσικό επόμενο δεν είναι να βγουν στο μέλλον και τα 8...

Μπορεί η διαδικασία ανάπτυξης τους να έχει αρχίσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τα δούμε στην αγορά σε λιγότερο από τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα.

τα win7 64bit εχουν minimum απαιτησεις για 2gb μνημη. Αν το μηχανακι σου δεν ειναι αρκετα δυνατο κιολας πιθανο να οφειλεται στη μνημη!

Shit Happens!!!

δεν ξέρω αν θα είμαι off topic με αυτό που θα πω, αλλά υπάρχουν φήμες για windows 8? σύντομα?

το beta1 μέσα στο 10 ίσως.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα θεματακι εβαλα windows 7 και απο οτι παρατηρησα τα βιντεο στο youtube μου τα φορτωνει σχετικα αργα σε σχεση με τα xp που ειχα υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να βελτιωσω τη ταχυτητα?

Tα 64άρια γενικά κάνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης, αλλά εσύ με 2GB ίσως ήταν καλύτερο να βάλεις 32bit έκδοση. Πάντως με 4GB θα δεις διαφορά και θα "ανασάνει" το pc σου, οπότε αυτό σου προτείνω ανεπιφύλακτα.

Το πρόβλημα πάντως που αναφέρεις λίγο δύσκολο να είναι θέμα μνήμης, εκτός κι αν έχεις φορτώσει ένα κάρο προγράμματα όταν μπαίνει στο λειτουργικό και ζορίζεται.

What u take is what u give...

Μια βοήθεια όποιος γνωρίζει.Έβαλα τα 7 και αντιμετωπιζω το εξης.Δε διαβαζει όλους τους δίσκους μου.Εχω 3 και διαβαζει τον 1.Μου είπαν ότι πρεπει να τους δώσω γράμμα αλλα δεν ξερω από που.

Πάτα στο Run "diskmgmt.msc" χωρίς ομως τα ".

Από εκεί δες αν φαίνονται οι άλλοι δύο δίσκοι σου.

Αν φαίνονται δώσε τους γράμματα και θα είσαι ok.

Ρε παιδια το 64bit ειναι τα x64 ή τα x86??

Τα x64. Για την ακρίβεια είναι x86-64 το οποίο συντομεύεται σε x64.

Μην σε μπερδεύει ο αριθμός. Το x86 αναφέρεται στην οικογένεια επεξεργαστών x86 που βασίζεται στο 32bit σετ εντολών του 8086 της Intel.

Το x86-64 ή απλοποιημένα x64 όπως αναφέρει παραπάνω και ο φίλος eLeKtriK EyE, αφορά την οικογένεια επεξεργαστών που βασίζονται στον 8086, αλλά έχουν εκτεταμένο 64bit σετ εντολών. Μια μικτή λύση που υποστηρίζει την εκτέλεση προγραμμάτων γραμμένων για 64, αλλά και 32bit σετ. Δεν είναι δηλαδή καθαρή 64bit αρχιτεκτονική όπως η IA-64 (επεξεργαστές Itanium) της Intel, έχουν όμως το μεγάλο πλεονέκτημα της συμβατότητας εκτέλεσης και 32bit προγραμμάτων.

Edited by multiPetros

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Έχω πρόβλημα με το ενσωματωμένο μικρόφωνο της web camera μου. Παλιά με τα xp δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Όταν ηχογραφώ, μιλάω με κάποιον από μσν κλπ ακούγεται ένα βουητό. Η κάμερα που έχω είναι της microsoft η lifecam vx-3000.

Έχω τους τελευταίους drivers.. από πού μπορεί να προέρχεται το βουητό?

edit: Τελικά κάτι φταίει από την οθόνη.. μάλλον γίνεται μαγνητισμός. Αν απομακρύνω την κάμερα πάνω από 60 εκατοστά τότε καθαρίζει ο ήχος αν και πάλι ακούγεται έστω και λίγο το βουητό.. :O

Edited by navi55

Πρόσφατα εγκατέστησα το Windows 7 Home Premium σε ένα netbook. Όταν bootάρει μου δείχνει την εικόνα του Vista ( με την μπάρα που φορτίζει ). ;) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του βάζει το κλασικό του Windows 7 (
) ;