Demis_CY Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ε το Σ/Κ το δοκιμάζεις.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 χωρίς trial and error δεν κάνεις τίποτα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 βεβαιωσου οτι και οι 2 υπολογιστες ειναι στο ιδιο workgroup. δεξι κλικ Computer, properties, advanced system settings, computer name. Εαν παλι δεν μπορεις να δεις τους δισκους που εχεις κανει share, δοκιμασε το εξης. Control panel, network and internet, network and sharing center, change advanced share settings, home or work, Turn on network discovery, turn on file and printer sharing, save changes. ;) ελεος ρε παιδια με το format. ολοι ψωμοτύρι το εχετε... προφανως εννοεις το homegroup...Φιλε βοηθησε με λιγο παλι τα ιδια βλεπω το ονομα μονο του ενος pc στο δικτυο αλλα οταν μπαινω βλεπω φακελους μονο του ιδιου pc.Στα 7 στο μενου που λεει συμμετοχη σε ομαδα εργασιας λεεει δε συμετεχεται αυτη τη στιγμη σε ομαδα εργασιας και δε μπορω να επιλεξω το συμμετοχη τωρα.Πρεπει να κανω κατι εκει?Επισης αν το καταφερω η ανταλλαγη αρχειων θα φινεται μονο μεσω των κοινοχρηστων φακελων?Οχι μεταξυ ολων των δισκων που ειναι κοινοχρηστοι? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μπορώ να αλλάξω χρώμα στην taskbar όταν είναι σε basic theme (προτιμώ την μαύρη των Windows Vista); :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 δε γίνεται χωρίς πρόγραμμα 3ου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Άκουσα κάτι για μαύρες οθόνες και windows7 και τρομοκρατήθηκα γιατί σχεδόν έτοιμη είμαι για καινούριο υπολογιστή.. Κανένα νέο? Σε εσάς συμβαίνει? Σε όλα? Ή μπορεί να σταθώ τυχερή? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Άκουσα κάτι για μαύρες οθόνες και windows7 και τρομοκρατήθηκα γιατί σχεδόν έτοιμη είμαι για καινούριο υπολογιστή.. Κανένα νέο? Σε εσάς συμβαίνει? Σε όλα? Ή μπορεί να σταθώ τυχερή? :wacko:γενικα μην δινεις και πολυ βαση σε οτι ακους(εκτος αν ειναι αποδεδειγμενα απο αξιοπιστη πηγη),εδω και 8 μηνες δεν εχω δει τιποτα τετοιο,γνωμη μου ειναι προχωρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 γενικα μην δινεις και πολυ βαση σε οτι ακους(εκτος αν ειναι αποδεδειγμενα απο αξιοπιστη πηγη),εδω και 8 μηνες δεν εχω δει τιποτα τετοιο,γνωμη μου ειναι προχωρα;) όχι άλλα ψέματα... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 http://www.prevx.com/blog/141/Windows-Black-Screen-Root-Cause.html We apologize to Microsoft for any inconvenience our blog may have caused. This has been a challenging issue to identify. Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 παιδια εβαλα χθες και εγω τα windows 7! ολα καλα απλα δεν μπορω να κανω την καρτα μου να παιξει 5.1 ηχο...υπαρχει προβλημα η εγω δεν εχω κανει κατι σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 έχεις βάλει τους οδηγούς? υπάρχει κάποιο θέμα με το 5.1 στα 7 πάντως. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 έχεις βάλει τους οδηγούς? υπάρχει κάποιο θέμα με το 5.1 στα 7 πάντως. σε εμένα πάντως μια χαρά βγάζει 5.1 ήχο ( εννοείται πως έχω βάλει τους drivers της κάρτας ).... οπότε πιστεύω ότι κάτι με τους drivers παίζει... ρε παιδιά στα 7 δεν μπορείς να μετακινήσεις αρχεία μέσα σε ένα φάκελο? μόνο ταξινόμιση κατά... μπορείς να κάνεις? μήπως υπάρχει καμια επιλογή που δεν μπορώ να την βρω? γι αυτό ρε παιδιά υπάρχει λύση ή δεν μπορείς να κάνεις μετακίνηση αρχείων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 9 στις 10 φορές θα κατέβουν οδηγοί από το windows update. Αν δεν κατέβουν μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε οδηγούς για Vista. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 αν εγκαταστησω το εργαλειο αφαιρεσης κακοβουλου λογισμικου απο το windows update θα υπαρξει προβλημα με τα οποια αλλα antispyware antivirus προγραμματα που εχω στο pc? Το προτεινετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 αν εγκαταστησω το εργαλειο αφαιρεσης κακοβουλου λογισμικου απο το windows update θα υπαρξει προβλημα με τα οποια αλλα antispyware antivirus προγραμματα που εχω στο pc? Το προτεινετε? Πρόβλημα δε θα υπάρξει αλλά δεν υπάρχει και λόγος να έχεις δύο antispyware. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να έχεις ούτε ένα, αλλά έστω. Των Windows πάντως είναι καλό, αν διαλέξεις ένα κράτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Πρόβλημα δε θα υπάρξει αλλά δεν υπάρχει και λόγος να έχεις δύο antispyware. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να έχεις ούτε ένα, αλλά έστω. Των Windows πάντως είναι καλό, αν διαλέξεις ένα κράτα αυτό. να μην εχω ουτε ενα? παει θα το χασω το pc σε ενα μηνα.. :lol: εδω 3 ειχα στον παλιο και μου εβγαζε διαφορετικα το καθενα.. θα το δοκιμασω να δω τι λεει παντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 κανόνας: πρώτα βάζουμε οδηγούς από τον κατασκευαστή και μετά από το wu. συνήθως οι πρώτοι είναι νεώτεροι των δεύτερων. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 βρε παιδια κατεβασα βαζω τους επισημους drivers για την καρτα ηχου μου απο το επισημο site.....(realteck)... οταν παω να κανω set up ομως με βγαζει το μυν "δεν ειναι δυνατη η επαληθευση του εκδοτη του προγραμματος οδηγησης....κτλ.... :rolleyes: βαζω να γινει εγκατασταση παρολα αυτα και δεν γινεται τιποτα.... :blink::blink: τα νευρα μου μιλαμε... εχω 5 ωρες ασχολουμαι με αυτο το πραγμα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 μήπως δεν κατεβάζεις τη σωστή έκδοση? μήπως έχεις ήδη κάποια στο pc? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 μήπως δεν κατεβάζεις τη σωστή έκδοση? μήπως έχεις ήδη κάποια στο pc? καταφερα να κανω μια να δουλεψει...(και εγω δεν ξερω πως....) αλλα και παλι ρε παιδια 5.1 επιλογη δεν μπορω να βρω πουθενα!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε 5.1 με την τωρινη μου καρτα.... οποτε την κανω για vista χαλαρα....... την πατησαμε κανονικα..... στα xp ολα δουλευαν ρολοι.... κριμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 μάλλον δε θα έχεις ψάξει κάτι καλά. ό,τι δουλεύει στα vista δουλεύει και στα 7. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 μάλλον δε θα έχεις ψάξει κάτι καλά. ό,τι δουλεύει στα vista δουλεύει και στα 7. εκανα ενα search στο ιντερνετ και ειδα οτι πολλοι με real teck καρτα ηχου...εχουν προβλημα με το 5.1 συστημα τους στα windows 7...... δεν ξερω εγω οσο και αν το εψαξα επιλογη για πεντακαναλο ηχο δεν βρηκα στο pc μου... ολα παιζουν στερεο!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πού στο καλό είναι αυτό το Windows Mail? Δε μπορώ να βρώ πουθενά συντόμευση και όταν έτρεξα το "Winmail.exe" απ'τα Αρχεία εφαρμογών δεν άνοιξε τίποτα... Τί ελάτωμα κι αυτό; Μήπως δεν έχουν πρόγραμμα αλληλογραφίας αυτά;;;; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Πρεπει να το κατεβασεις! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Πρεπει να το κατεβασεις! Από πού; Τί σκευτικό είν' αυτό πάλι που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, ν'αφαιρούν παραδωσιακά πράματα;;;... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts