Akis_82 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπέρα ειμαι νέος στο forum.Έχω 10 μέρες ενα λευκό GT505.;Έχω φάει το εξής κουφό κόλλημα: Καθώς το πάλευα εμφανίστηκαν στην ταπετσαρία 3 κουτιά με τους αριθμούς 1 2 3 ... Ψάχνω το manual και δε λέει κάτι γι' αυτά.Φαντάζομαι ότι είναι κάτι για ταχείες κλήσεις αλλά πώς θα βγάλω απο 'κεί είναι το ερώτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπέρα ειμαι νέος στο forum.Έχω 10 μέρες ενα λευκό GT505.;Έχω φάει το εξής κουφό κόλλημα: Καθώς το πάλευα εμφανίστηκαν στην ταπετσαρία 3 κουτιά με τους αριθμούς 1 2 3 ... Ψάχνω το manual και δε λέει κάτι γι' αυτά.Φαντάζομαι ότι είναι κάτι για ταχείες κλήσεις αλλά πώς θα βγάλω απο 'κεί είναι το ερώτημα? συρε το δαχτυλο στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_82 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Το κάνω και δε γίνεται κάτι.. Είναι και το πρώτο touch που παίρνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Το κάνω και δε γίνεται κάτι.. Είναι και το πρώτο touch που παίρνω! σερνεις το δαχτυλο στην οθονη απο δεξια προς αριστερα ή αντιθετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_82 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 σερνεις το δαχτυλο στην οθονη απο δεξια προς αριστερα ή αντιθετα Όχι ρε φίλε τόσο γελίο ήταν?Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashonda Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Όχι ρε φίλε τόσο γελίο ήταν?Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. αιδια τι χακεραμα μπορω να του κανω?????θελω να του αλλαξω εμφανιση στο μενου.....δε μου αρεσει αυτοι που εχω..........ξερει κανενας που μπορω να βρω εφαρμογες για αυτο το κηνιτ?ο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_82 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Έχω 10 μέρες το GT505 όπως είπα και ποιό πριν, και έχω να παρατηρήσω το εξής:Το κινητό σου ψήνει κυριολοκτικά το κεφάλι, μιλάς 1,5 λεπτό και το νιώθεις για μισή ώρα και πλέον.Παρατήρησα ότι γύρο στο 5λεπτο ψάχνω να κλείσω οποιαδήποτε συνομιλία και να κάνω.Μετά από λίγο διαδικτυακό έλεγχο ανακάλυψα πως η vodafone το δίνει: 0,941 W/Kg στο κεφάλι δηλαδή την στιγμή ομιλίας και 1,17 W/Kg στο σώμα δηλαδή τη στιγμή που το έχουμε πάνω σε κάποια τσέπη.Φανταστήτε πως αρκετός κόσμος το βάζει στην αριστερή τσέπη εσωτερικά του μπουφάν.Πού δηλαδή?Δίπλα στην καρδία.. Άλλοι καθώς οδηγούν ανάμεσα από τα σκέλια!!Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να κάνουν παιδί.Θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι πατάτα κ πέταξα 196 euro στο e-shop διότι πολύ απλά το τηλέφωνο είναι ακατάληλο για να μιλάω.Κατά τις λοιπές λειτουργίες του το κινητό είναι value for money!Κρίμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Έχω 10 μέρες το GT505 όπως είπα και ποιό πριν, και έχω να παρατηρήσω το εξής:Το κινητό σου ψήνει κυριολοκτικά το κεφάλι, μιλάς 1,5 λεπτό και το νιώθεις για μισή ώρα και πλέον.Παρατήρησα ότι γύρο στο 5λεπτο ψάχνω να κλείσω οποιαδήποτε συνομιλία και να κάνω.Μετά από λίγο διαδικτυακό έλεγχο ανακάλυψα πως η vodafone το δίνει: 0,941 W/Kg στο κεφάλι δηλαδή την στιγμή ομιλίας και 1,17 W/Kg στο σώμα δηλαδή τη στιγμή που το έχουμε πάνω σε κάποια τσέπη.Φανταστήτε πως αρκετός κόσμος το βάζει στην αριστερή τσέπη εσωτερικά του μπουφάν.Πού δηλαδή?Δίπλα στην καρδία.. Άλλοι καθώς οδηγούν ανάμεσα από τα σκέλια!!Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να κάνουν παιδί.Θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι πατάτα κ πέταξα 196 euro στο e-shop διότι πολύ απλά το τηλέφωνο είναι ακατάληλο για να μιλάω.Κατά τις λοιπές λειτουργίες του το κινητό είναι value for money!Κρίμα.. το ίδιο και παραπάνω ισχύει και σε τηλεφώνα πολλή ακριβότερα από αυτο. Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofa2005 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ!! Ξερεις κανεις γιατι πολλες φορες το λg 505 δεν με αφηνει να μπω στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου?? αφου δεν εχω αλλαξει καμια ρύθμιση... Μπορει καποιος αν εχει χρονο να μας γράψει ποιες ακριβως ρυθμίσεις θα πρεπει να έχουμε στις ρυθμίσεις? δλδ cookies, cashe , sto επάνω αριστερα σημείο όταν ανοίγω το wi fi μου βγάζει στις καμπύλες του σήματος ενα χ ξερεις κανεις τι είναι?? k kατι τελευταιο σε συνέχεια του παραπάνω.. Αν και καταφερνω εν τελει να συνδεθω σε ξενο δίκτυο ασυρματο..πλεον οποια διευθυνση κ αν βαζω μου βγαζει το μηνυμα Ο αιτουμενος υπολογιστης δεν υπάρχει.. ευχαριστω ! Edited February 16, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hargoul Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλημερα, εχω το GT 505 και ημουν τρελλα ικανοποιημενος απο το Wisepilot, μεχρι που κλειδωσε. Το θεωρω πολυ πιο ευχρηστο απο Destinator κτλ, αλλα τα 70 ευρω που ζηταει τον χρονο ειναι παρα πολλα. Να ηταν 70 ευρω εφαπαξ θα τα εδινα αλλα οχι και 70 τον χρονο. Εκατσα εχθες και αφου ταλαιπωρηθηκα πολυ καταφερα να κανω το WeTravel να δειχνει οτι δουλευει. Σημερα ερχομενος στην δουλεια ειπα να το δοκιμασ και απογοητευτηκα πληρως! Πρωτον ειναι παρα πολυ δυσχρηστο, δευτερον πρεπει να κανεις αναζητησεις με Greeklish και μαλιστα περιεργα Greeklish (πχ το Χαλανδρι, το εχει Chalandrhi, αυτο το "h" εκει στο τελος τι δουλεια εχει; Τελοσπαντων λεω, δεν εχουμε αλλη λυση το προσπερναω αυτο. Βαζω να κανει πλοηγηση...εκει και αν απογοητευτηκα διοτι εκανε κανενα 5λεπτο να κανει Calculating μεχρι το 100% αλλα και οταν εφτασε εκει δεν εκανε πλοηγηση. Μου εδειχνε κανονικα που ειμαι, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση, και ουτε οδηγιες στην οθονη για το πως να πας. Δηλαδη πλοηγηση μηδεν. Ολα αυτα τα γραφω επειδη θελω να μου απαντησει καποιος απο οσους λενε οτι τους δουλευει σωστα...και εκεινου ετσι δουλευει η εχω κανει κατι λαθος εγω; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeymakeR Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Έχω 10 μέρες το GT505 όπως είπα και ποιό πριν, και έχω να παρατηρήσω το εξής:Το κινητό σου ψήνει κυριολοκτικά το κεφάλι, μιλάς 1,5 λεπτό και το νιώθεις για μισή ώρα και πλέον.Παρατήρησα ότι γύρο στο 5λεπτο ψάχνω να κλείσω οποιαδήποτε συνομιλία και να κάνω.Μετά από λίγο διαδικτυακό έλεγχο ανακάλυψα πως η vodafone το δίνει: 0,941 W/Kg στο κεφάλι δηλαδή την στιγμή ομιλίας και 1,17 W/Kg στο σώμα δηλαδή τη στιγμή που το έχουμε πάνω σε κάποια τσέπη.Φανταστήτε πως αρκετός κόσμος το βάζει στην αριστερή τσέπη εσωτερικά του μπουφάν.Πού δηλαδή?Δίπλα στην καρδία.. Άλλοι καθώς οδηγούν ανάμεσα από τα σκέλια!!Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να κάνουν παιδί.Θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι πατάτα κ πέταξα 196 euro στο e-shop διότι πολύ απλά το τηλέφωνο είναι ακατάληλο για να μιλάω.Κατά τις λοιπές λειτουργίες του το κινητό είναι value for money!Κρίμα.. Δηλαδή το κινητό εκπέμπει πολλή ακτινοβολία, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω? Παράθεση :kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλημερα, εχω το GT 505 και ημουν τρελλα ικανοποιημενος απο το Wisepilot, μεχρι που κλειδωσε. Το θεωρω πολυ πιο ευχρηστο απο Destinator κτλ, αλλα τα 70 ευρω που ζηταει τον χρονο ειναι παρα πολλα. Να ηταν 70 ευρω εφαπαξ θα τα εδινα αλλα οχι και 70 τον χρονο. Εκατσα εχθες και αφου ταλαιπωρηθηκα πολυ καταφερα να κανω το WeTravel να δειχνει οτι δουλευει. Σημερα ερχομενος στην δουλεια ειπα να το δοκιμασ και απογοητευτηκα πληρως! Πρωτον ειναι παρα πολυ δυσχρηστο, δευτερον πρεπει να κανεις αναζητησεις με Greeklish και μαλιστα περιεργα Greeklish (πχ το Χαλανδρι, το εχει Chalandrhi, αυτο το "h" εκει στο τελος τι δουλεια εχει; Τελοσπαντων λεω, δεν εχουμε αλλη λυση το προσπερναω αυτο. Βαζω να κανει πλοηγηση...εκει και αν απογοητευτηκα διοτι εκανε κανενα 5λεπτο να κανει Calculating μεχρι το 100% αλλα και οταν εφτασε εκει δεν εκανε πλοηγηση. Μου εδειχνε κανονικα που ειμαι, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση, και ουτε οδηγιες στην οθονη για το πως να πας. Δηλαδη πλοηγηση μηδεν. Ολα αυτα τα γραφω επειδη θελω να μου απαντησει καποιος απο οσους λενε οτι τους δουλευει σωστα...και εκεινου ετσι δουλευει η εχω κανει κατι λαθος εγω; Ευχαριστω Καλά τα λες κι εγώ τα ίδια αντιμετωπίζω. Από ότι κατάλαβα το We-travel είναι μόνο αν θες να χάνεις το χρόνο σου στο να παίζεις μαζί του κι αν καταφέρει αυτό που θες να νιώσεις νικητής του Γολγοθά που μόλις πέρασες. ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. τα παραπάνω έχουν να κάνουν με το We-travel ως πλοηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofa2005 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπέρα και παλι... Ξερεις κανεις γιατι πολλες φορες το λg 505 δεν με αφηνει να μπω στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου?? αφου δεν εχω αλλαξει καμια ρύθμιση... Μπορει καποιος αν εχει χρονο να μας γράψει ποιες ακριβως ρυθμίσεις θα πρεπει να έχουμε στις ρυθμίσεις? βγαζει ενα χ στο επανω μερος αριστερα στο ασυρματο..ξερει κανεις γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Δηλαδή το κινητό εκπέμπει πολλή ακτινοβολία, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω? θα στο εξηγήσω πολλή απλά,τι τηλέφωνο έχεις τώρα; Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeymakeR Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 θα στο εξηγήσω πολλή απλά,τι τηλέφωνο έχεις τώρα; LG KU990i Viewty, αλλά πρόσφατα το έχασα και γι' αυτο θέλω να το αγοράσω. Παράθεση :kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 LG KU990i Viewty, αλλά πρόσφατα το έχασα και γι' αυτο θέλω να το αγοράσω. η συσκευή που είχες έχει SAR number - κεφάλι 0,826 w/kg SAR number - σώμα 0,631 w/kg και το gt 505 SAR number - κεφάλι 0,941 w/kg SAR number - σώμα 1,17 w/kg τα συμπεράσματα δικά σου Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 η συσκευή που είχες έχει SAR number - κεφάλι 0,826 w/kg SAR number - σώμα 0,631 w/kg και το gt 505 SAR number - κεφάλι 0,941 w/kg SAR number - σώμα 1,17 w/kg τα συμπεράσματα δικά σου δηλαδη εσυ λες οτι το κινητο εκπεμπει περισσοτερη ακτινοβολια απο το κανονικο και οτι καλυτερα να μην το αγορασει καποιος γιατι ειναι επικινδυνο για την υγεια του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Στην Ευρώπη το όριο (SAR number) είναι 2,0 watt / kilogram (W/kg) ανά δέκα γραμμάρια ιστού . Σε απλά λόγια όσο πιο κάτω από το 2 είναι η τιμή SAR του δικού σας κινητού τόσο καλύτερα για την υγεία σας ! Και φυσικά σοβαρότερο λόγο έχει πάντα η τιμή SAR όταν το κινητό μας είναι στο αυτί μας . Δηλαδή στο κεφάλι μας , στο οποίο μέσα υπάρχει συχνά ο ανθρώπινος εγκέφαλος ο οποίος ψήνεται από τη συσκευή μας ! :D Πρέπει να γνωρίζετε πως το θέμα με τις τιμές SAR για τα κινητά είναι λίγο περίεργο και ...παράξενο ! :rolleyes: Σχεδόν σε κάθε site θα δείτε διαφορετικές τιμές SAR . Για παράδειγμα το γνωστό Nokia 5800 . Παραθέτω μερικά sites για να δείτε πώς όλοι μας δίνουν διαφορετικές τιμές ;) http://sar.nokia.com/sar/index.jsp .... ear is 0.97 W/kg http://www.phonerated.com/cell-phone.php?phone=nokia+5800 .... SAR Rating (Ear) 1,11 W/Kg http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-5800-XpressMusic-phone-pa_3191.html .... Head 1.05 http://mobile.softpedia.com/phones/Nokia/Nokia-5800-XpressMusic.shtml .... SAR VALUE 0.990 W/Kg Όσο και να ψάξετε , σοβαρή άκρη δεν θα βγάλετε.... (...γιατί άραγε ?!!???) :X Πριν προλάβουν να με κατηγορίσουν οι Nokiaκιδες (υπάρχουν αρκετοί σε αυτό το thread) να πω πως αυτό ισχύει για όλους τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων ! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Στην Ευρώπη το όριο (SAR number) είναι 2,0 watt / kilogram (W/kg) ανά δέκα γραμμάρια ιστού . Σε απλά λόγια όσο πιο κάτω από το 2 είναι η τιμή SAR του δικού σας κινητού τόσο καλύτερα για την υγεία σας ! Και φυσικά σοβαρότερο λόγο έχει πάντα η τιμή SAR όταν το κινητό μας είναι στο αυτί μας . Δηλαδή στο κεφάλι μας , στο οποίο μέσα υπάρχει συχνά ο ανθρώπινος εγκέφαλος ο οποίος ψήνεται από τη συσκευή μας ! :D Πρέπει να γνωρίζετε πως το θέμα με τις τιμές SAR για τα κινητά είναι λίγο περίεργο και ...παράξενο ! :rolleyes: Σχεδόν σε κάθε site θα δείτε διαφορετικές τιμές SAR . Για παράδειγμα το γνωστό Nokia 5800 . Παραθέτω μερικά sites για να δείτε πώς όλοι μας δίνουν διαφορετικές τιμές ;) http://sar.nokia.com/sar/index.jsp .... ear is 0.97 W/kg http://www.phonerated.com/cell-phone.php?phone=nokia+5800 .... SAR Rating (Ear) 1,11 W/Kg http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-5800-XpressMusic-phone-pa_3191.html .... Head 1.05 http://mobile.softpedia.com/phones/Nokia/Nokia-5800-XpressMusic.shtml .... SAR VALUE 0.990 W/Kg Όσο και να ψάξετε , σοβαρή άκρη δεν θα βγάλετε.... (...γιατί άραγε ?!!???) :X Πριν προλάβουν να με κατηγορίσουν οι Nokiaκιδες (υπάρχουν αρκετοί σε αυτό το thread) να πω πως αυτό ισχύει για όλους τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων ! :cool: με αυτα που λες φιλε μου, μου λυθηκαν πολλες υποψιες,ειδικα με το τελευταιο!!thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_82 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Έχει βάλει κανείς άλλο browser γιατί ο δικός του ψιλοσέρνετε.Αν και δε νομίζω ότι είναι θέμα browser όσο θέμα ανεπάρκειας μνήμης Ram του κινητού, αλλά εαν κάποιος έχει δει διαφορά θα ήθελα λίγο τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Φίλοι γεια σας, Δεν ξέρω τι είναι αυτό που βρήκα, αλλά μες στις φωτογραφίες του τηλεφώνου, βρήκα φωτογραφίες του ίδιου του background μου μαζί με εφαρμογές κ σημειώσεις μου, όπως κ πολλές άλλες από κλήσεις που μου έκαναν (βλέπω το όνομα αυτού που με πήρε σε φωτο ακριβώς ίδια με αυτό που βλέπουμε όταν μας καλούν) αλλά κ όταν αυξομείωνα την ένταση του ήχου κτλ. Πως έγινε όλο αυτό; μία φορά είχα δοκιμάσει αυτό που είχατε πει για το τεστ στην φωτογραφία και μετά νομίζω το απενεργοποίησα αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως βγήκαν τόσες πολλές. Είναι πάνω από 30αριά. Τι να κάνω;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisrs Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλησπέρα! Έχω πάρει το κινητό και γενικότερα ειμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το GPS ωστόσο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα. Πριν λήξει το wisePilot, το GPS ήταν πάντα με μηδενικό σήμα στους δρόμους της Αθήνας (No GPS coverage). Ακόμα και τώρα το Tζόκινγκ δεν καταφέρνει να βρεί δορηφόρο. Χρειάζονται τίποτα ρυθμίσεις? Λέτε να έχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Φίλοι γεια σας, Δεν ξέρω τι είναι αυτό που βρήκα, αλλά μες στις φωτογραφίες του τηλεφώνου, βρήκα φωτογραφίες του ίδιου του background μου μαζί με εφαρμογές κ σημειώσεις μου, όπως κ πολλές άλλες από κλήσεις που μου έκαναν (βλέπω το όνομα αυτού που με πήρε σε φωτο ακριβώς ίδια με αυτό που βλέπουμε όταν μας καλούν) αλλά κ όταν αυξομείωνα την ένταση του ήχου κτλ. Πως έγινε όλο αυτό; μία φορά είχα δοκιμάσει αυτό που είχατε πει για το τεστ στην φωτογραφία και μετά νομίζω το απενεργοποίησα αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως βγήκαν τόσες πολλές. Είναι πάνω από 30αριά. Τι να κάνω;:blink: Το ειχα παθει και εγω.Σιγουρεψου οτι ειναι απενεργοποιημενο και θα στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Φίλοι γεια σας, Δεν ξέρω τι είναι αυτό που βρήκα, αλλά μες στις φωτογραφίες του τηλεφώνου, βρήκα φωτογραφίες του ίδιου του background μου μαζί με εφαρμογές κ σημειώσεις μου, όπως κ πολλές άλλες από κλήσεις που μου έκαναν (βλέπω το όνομα αυτού που με πήρε σε φωτο ακριβώς ίδια με αυτό που βλέπουμε όταν μας καλούν) αλλά κ όταν αυξομείωνα την ένταση του ήχου κτλ. Πως έγινε όλο αυτό; μία φορά είχα δοκιμάσει αυτό που είχατε πει για το τεστ στην φωτογραφία και μετά νομίζω το απενεργοποίησα αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως βγήκαν τόσες πολλές. Είναι πάνω από 30αριά. Τι να κάνω;:blink: Δεν θα το εχεις απενεργοποιησει τοτε. Εμενα, πατωντας μοναχα το πανω κουμπι του ηχου, μου αποθηκευε φωτογραφιες στην μνημη του τηλεφωνου. Επρεπε να το απενεργοποιησω για να σταματησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) Γεια σας!! Εχω παρει το lg gt 500 κ θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν μπορω να εγκαταστησω το skype η το fring, περισσοτερο με ενδιαφερει το skype. Στην κατασταση με τα κινητα δεν ειναι αλλα επειδη εχει wifi θελω να μαθω αν μπορω. Δεν γνωριζω κ πολλα για κινητα, το lg δεν ειναι windows mobile μηπως φταει αυτο που δεν μπορω να βαλω το skype. μαλλον εκανα λαθος που το πηρα γιατι τωρα ειδα ενα μοντελο της samsung i900 8G που ειναι πιο φθηνο κ ειναι κ windows mobile. Εχω μπερδευτει, τελικα τι κινητο χρειαζομαι για να βαλω το skype;;....μπορω τελικα να το βαλω στο lg gt 500 κ κατι τελευταιο μπορεις πχ το lg gt500 με κανενα προγραμματακι να το κανεις windows mobile;;;;; :cry::cry::cry::cry: Edited February 18, 2010 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts