Jump to content

kostashonda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostashonda

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kostashonda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια....εχω ενα προβλημα.....εχω το htc magic και δεν μπορω να στειλω πολλα αρχεια μαζι......εχω δυο προγραμματα το ES File Explorer kai Bluetooth File Transfer....με το ES File Explorer που δοκιμασα να στειλω 3 τραγουδια μεσο bluetooth εστειλε μονο 1.....επισης απο αλλα κηνιτα δεν με βρισκουν στα bluetooth ...τα εχω ανοιχτα και δεν με βρισκουν.....τι φταιει???
  2. Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση το εφτιαξα με τον δευτερο τροπο που μου ειπες
  3. Ανοιγω το κηνιτο κανονικα και ξερετε ανοιγει η οθονη με τα εικονιδια κανονικα και για ενα δευτερολεπτο φευγουν και ξεναμπαινουν...ανοιγω το κηνιτο και παταω αμεσως το μενου και ξαφνικα το κηνιτο ανοιγω κλεινε μονο του....δηλαδη ανοιγει μεχρι εκει που φενετε το screensarver htc τι κανουμε τωρα ρε παιδια?? Καποιος μου ειπε θελει αναβαθμιση....προσπαθησα να του κανω με αυτο εδω _HTC Magic_RUU_Sapphire_Vodafone_Generic_2.16.151.3_GR_release_si gned_NoDriver αλλα δεν αναγνωριζει το κηνιτο http://translate.google.gr/translate...%2Balert!/4714 μηπως παιζει να ειναι κατι τετοιο??
  4. Παιδια ξερεις κανεισ απο που μπορω να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια για αυτο το κηνιτο???
  5. αιδια τι χακεραμα μπορω να του κανω?????θελω να του αλλαξω εμφανιση στο μενου.....δε μου αρεσει αυτοι που εχω..........ξερει κανενας που μπορω να βρω εφαρμογες για αυτο το κηνιτ?ο??
  6. εχετε ακουσει για τα καταστηματα της Media-markt????....προσπαθω να μπω κ να βρω τα κινητα αλλα και αλλα διαφορα προιοντα που εχουν αλλα δεν μπορω.....μπορει καποιος να βοηθησει??????........./????????????
×
×
  • Create New...