fingerskater Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 παιδια εχω ενα προβληματακι... τωρα ξαφνικα το κουμπι διπλα απο το xpressmusic πανω πανω στην οθονη,μενει μονιμα αναμμενο... ξερετε τι μπορει να φταιει;;; και κατι αλλο... ξερετε καμια εφαρμογη να κατεβαζω βιντεακια απο το youtube κατ'ευθειαν απο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Τέτοια προβλήματα με έλλειψη ελλεηνικών σε φλασαρισμένα κινητά, μπορεί να λυθεί εύκολα με την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών πληκτρολογίου όπως το DASUR ή το SWYPE που έχουν και την ελληνική γλώσσα ως επιλογή. Και εγώ δεν έχω ελληνικά λόγω χακαρίσματος, όταν θέλω να γράψω στα Ελληνικά, απλά ενεργοποιώ το DASUR και είμαι έτοιμος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Τέτοια προβλήματα με έλλειψη ελλεηνικών σε φλασαρισμένα κινητά, μπορεί να λυθεί εύκολα με την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών πληκτρολογίου όπως το DASUR ή το SWYPE που έχουν και την ελληνική γλώσσα ως επιλογή. Και εγώ δεν έχω ελληνικά λόγω χακαρίσματος, όταν θέλω να γράψω στα Ελληνικά, απλά ενεργοποιώ το DASUR και είμαι έτοιμος. Σωστός, απλά επειδή πάντα υπάρχουν επιλογές, προσπαθείς να βρεις τρόπο να ενσωματώσεις τη γλώσσα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μια και καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει αυτό παίδες; τώρα με τα κρύα παραέγινε η κατάσταση Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει αυτό παίδες; τώρα με τα κρύα παραέγινε η κατάσταση Σου έχω απαντήσει ξανά mikelangelo, μάλλον δεν το πρόσεξες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485650#post3485650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Το πρόσεξα και σου είχα απαντήσει. Δεν έχω τις γνώσεις να ανοίξω το κινητό και να του κολλήσω ένα μαγνητάκι πάνω στην οθόνη. Η ερώτησή μου είναι τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα, είναι θέμα ελλατωματικής lcd; φταίει κάποιο καλώδιο; είμαι εντός εγγυήσεως. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1071 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Φίλε othon ευχαριστώ για τη συμβουλή. Τα ακουστικά από μόνα τους τα δοκίμασα στο 5800 και παίζουν μια χαρά... οπότε δε φταίνε ούτε αυτά, ούτε και η υποδοχή του τηλεφώνου... Σήμερα το πρωί που το σκάλισα λίγο διαπίστωσα ότι το πρόβλημα εστιάζεται στο ενδιάμεσο τμήμα (συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω ποια είναι η ορολογία για αυτό) το οποίο συνδέει τα ακουστικά με το τηλέφωνο και με το οποίο μπορείς να απαντάς τις κλήσεις και να ρυθμίζεις το music player και το ράδιο. Συγκεκριμένα πρόβλημα φαίνεται να έχει η υποδοχή του συγκεκριμένου τμήματος γιατί παίζοντας λίγο με το βύσμα των ακουστικών μέσα σε αυτήν μερικές φορές έπαιζε το ένα ακουστικό και μερικές το άλλο... Συνεπώς θέμα software δεν υπάρχει και μάλλον ούτε θέμα σκόνης... μάλλον πάω για καινούριο. Σκέφτομαι για το WH-701. To έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Το πρόσεξα και σου είχα απαντήσει. Δεν έχω τις γνώσεις να ανοίξω το κινητό και να του κολλήσω ένα μαγνητάκι πάνω στην οθόνη. Η ερώτησή μου είναι τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα, είναι θέμα ελλατωματικής lcd; φταίει κάποιο καλώδιο; είμαι εντός εγγυήσεως. Φυσικά και είσαι εντός εγγυήσεως! Δεν ευθύνεσαι εσύ για το θέμα που παρουσιάζει η οθόνη! Εκτός αυτού, έχει αποδειχτεί ότι είναι γενικό το πρόβλημα και καθόλου σπάνιο, άρα στην αλλάζουν και ησυχάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Φυσικά και είσαι εντός εγγυήσεως! Δεν ευθύνεσαι εσύ για το θέμα που παρουσιάζει η οθόνη! Εκτός αυτού, έχει αποδειχτεί ότι είναι γενικό το πρόβλημα και καθόλου σπάνιο, άρα στην αλλάζουν και ησυχάζεις. Οπότε λείαν συντόμως κάποιο Nokia Store θα χει μουσαφίρη :lol: Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδια,υπαρχει καποιος τροπος να "κλειδωσω" την εκθεση?εννοω οτι οποιος παιρνει το κινητο μου να το δει και θελησει να μπει στην εκθεση να του ζηταει κωδικο .. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδια,υπαρχει καποιος τροπος να "κλειδωσω" την εκθεση?εννοω οτι οποιος παιρνει το κινητο μου να το δει και θελησει να μπει στην εκθεση να του ζηταει κωδικο .. ? Αυτό μπορεί γίνει μόνο με κάποια εφαρμογή όπως είναι το Advanced device lock. Πιο πολλές πληροφορίες θα βρεις στο θέμα με τις εφαρμογές, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.4. Κάνε μια αναζήτηση έχει συζητηθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Επειδή το ρητό λέει πως όταν κάνεις κάτι καλό κανείς δεν το μαθαίνει, ενώ αν κάνεις τη στραβή το μαθαίνει όλος ο κόσμος, πάω αντίθετα σε αυτό. Nokia care Αιγάλεω Θηβών 487 τηλ 2105315280, άψογη εξυπηρέτηση και αντικατάσταση της οθόνης (εντός εγγυήσεως) μέσα σε 3 ώρες. Thanks! Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Επειδή το ρητό λέει πως όταν κάνεις κάτι καλό κανείς δεν το μαθαίνει, ενώ αν κάνεις τη στραβή το μαθαίνει όλος ο κόσμος, πάω αντίθετα σε αυτό. Nokia care Αιγάλεω Θηβών 487 τηλ 2105315280, άψογη εξυπηρέτηση και αντικατάσταση της οθόνης (εντός εγγυήσεως) μέσα σε 3 ώρες. Thanks! Χαίρομαι που έβγαλες άκρη με την οθόνη. Πληροφοριακά, μπορείς να μας πεις ποια ήταν η "διάγνωση" ή τι σου είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Χαίρομαι που έβγαλες άκρη με την οθόνη. Πληροφοριακά, μπορείς να μας πεις ποια ήταν η "διάγνωση" ή τι σου είπαν; Καμία διάγνωση. Η κοπέλα με το που είδε την οθόνη, φάνηκε άμεσα πως γνώριζε περί τίνος πρόκειται. Αμέσως μου είπε "αλλαγή οθόνης". Ούτε μα, ούτε μου, είδαν πως είμαι εντός εγγύησης, πήραν τη συσκευή και σε 2,5 ώρες με πήραν τηλέφωνο και μου παν να περάσω να το πάρω. Πιθανολογώ πως πρέπει να έχει βγει οδηγία από τη Νόκια για άμεση αλλαγή της οθόνης σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε πρέπει να τους είναι γνωστό το πρόβλημα. Edit: να σημειώσω πως η οθόνη ως ανταλλακτικό έχει 3 μήνες εγγύηση (εκτός αν η συσκευή έχει ακόμα περισσότερους μήνες να υπολείπονται, οπότε πιάνονται οι περισσότεροι). Και ξέχασα να ευχαριστήσω εσένα othon για τις πληροφορίες :) Edited February 2, 2011 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καμία διάγνωση. Η κοπέλα με το που είδε την οθόνη, φάνηκε άμεσα πως γνώριζε περί τίνος πρόκειται. Αμέσως μου είπε "αλλαγή οθόνης". Ούτε μα, ούτε μου, είδαν πως είμαι εντός εγγύησης, πήραν τη συσκευή και σε 2,5 ώρες με πήραν τηλέφωνο και μου παν να περάσω να το πάρω. Πιθανολογώ πως πρέπει να έχει βγει οδηγία από τη Νόκια για άμεση αλλαγή της οθόνης σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε πρέπει να τους είναι γνωστό το πρόβλημα. Edit: να σημειώσω πως η οθόνη ως ανταλλακτικό έχει 3 μήνες εγγύηση (εκτός αν η συσκευή έχει ακόμα περισσότερους μήνες να υπολείπονται, οπότε πιάνονται οι περισσότεροι). Και ξέχασα να ευχαριστήσω εσένα othon για τις πληροφορίες :) Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ενώ το πρόβλημα είναι πασίγνωστο, πουθενά δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Anyway, χάρηκα που φάνηκα χρήσιμος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ενώ το πρόβλημα είναι πασίγνωστο, πουθενά δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Anyway, χάρηκα που φάνηκα χρήσιμος.:) Μήπως κάποια παρτίδα από αυτές ήταν περιορισμένων προδιαγραφών; Σχεδόν όλοι οι χρήστες που έχουν αναρτήσει και βίντεο στο youtube αναφέρουν πως το πρόβλημα αν εμφανιστεί, εμφανίζεται σχεδόν πάντα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Ενδέχεται οι πρώτες παρτίδες που φιλοξενήθηκαν στο 5800 να ήταν κάπως πιο ευάλωτες. Edited February 2, 2011 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 αυτο που παρατηρησα παντως με το κρυο μιας και εφαγα δεκεμβρη και ιανουαριο γενικα με το πολυ κρυο σε 5ωρα και παραπανω σαν ΑΜ ηταν πως τα reboot διναν και παιρναν πολυ συχνα (εβλεπα σειρες αυτες τις ωρες και το παρατηρουσα ευκολα) μιλαμε πανω απο 2 το μισαωρο... οι θερμοκρασιες που αναφερω ειναι απο -3 εως 5 περιπου.... γινοταν και πιο αραια σε καποιους περισσοτερους βαθμους (μεχρι 10) αλλα εκει δεν ηταν τρελα ενοχλητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εμένα δοκιμασμένο μέχρι -10 σε Νορβηγία, οπότε δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonickos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) καλημερα σε ολους. εχω ενα 5800 και εκανα το εξης, φλασαρα με το jaf το 5800 με το λειτουργικο απο το c6 που βρηκα απο τη pnht με αποτελεσμα να μην μπορω να επιστρεψω στο αρχικο λειτουργικο του 5800 v.52.τι μπορω να κανω σας παρακαλω εσεις που γνωριζετε πολλα παραπανω συμβουλεψτε με.σας ευχαριστω εκ των προτερων.εχω ελληνικο μενου αλλα στο μηνυμα δεν εχω ελληνικα. Edited February 3, 2011 by theonickos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litespeed Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 αν κανεις software update μεσα απο το pc suite ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 @theonickos Ακολούθησε τον οδηγό To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; (Flashing dead device). Απλά εσύ θα το κλείσεις και θα ακολουθήσεις τα βήματα του βίντεο. Δοκίμασε το και ενημέρωσε αν λειτούργησε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonickos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 σε ευχαριστω παρα πολυ υστερα απο 3 φλασαρισματα επανηλθε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainHogis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 καλησπερα!εχω το εν λογω τηλεφωνο και του εκανα αναβαθμιση μεσω nokia pc suite στο τελευταιο firmware. κατα την διαρκεια της εγκαταστασης του firmware απο τον υπολογιστη επεσε ο γενικος στο σπιτι και εσβησαν ολα...το κινητο ηταν με μια ασπρη κενη οθονη...το εσβησα και τωρα οταν το ξανα ανοιγω το μονο που κανει ειναι να δονειται συνεχομενα. το πεταω οπως ειναι η το σωνω καπως???? need help fast!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μπορείς είτε να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care είτε να δοκιμάσεις να ακολουθήσεις την διαδικασία του οδηγού που υπάρχει στο FAQ To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω;(Flashing dead device) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos007 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Εγω εκανα ολα τα βηματα σε παλιοτερο 5800 και ολα εγιναν επιτυχως...Τωρα παιρνω το παρκατω log!Καμια ιδεα? Flashing started Creating product data items list Product data items list created Backup not required Flashing phone Initializing Scanning image files... Waiting for USB device... Loading secondary boot code: 15232 bytes Secondary boot loaded Loading update server code: 2910927 bytes Update server loaded Asic CMT: Verifying communication to device... Asic CMT: Verifying communication to device... Asic CMT: Start programming 141144 KB... Asic CMT: Partitioning RM-356_52.0.007_prd.core.C00 Asic CMT: Partitioning area 1... Asic CMT: Erasing RM-356_52.0.007_prd.core.C00 Asic CMT: Erasing area 1... Asic CMT: Erasing area 2... Asic CMT: Erasing area 3... Asic CMT: Erasing area 4... Asic CMT: Erasing area 5... Asic CMT: Erasing partition 0x0000000A... Asic CMT: Erasing RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V07 Asic CMT: Erasing area 1... Asic CMT: Erasing RM-356_52.0.007_C02_prd.rofs3.fpsx Asic CMT: Erasing area 1... Asic CMT: Erasing RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Asic CMT: Erasing area 1... Asic CMT: Programming RM-356_52.0.007_prd.core.C00 Asic CMT: Programming 0% Asic CMT: Programming 2% Asic CMT: Programming 4% Asic CMT: Programming 6% Asic CMT: Programming 8% Asic CMT: Programming 10% Asic CMT: Programming 12% Asic CMT: Programming 14% Asic CMT: Programming 16% Asic CMT: Programming 18% Asic CMT: Programming 20% Asic CMT: Programming 22% Asic CMT: Programming 24% Asic CMT: Programming 26% Asic CMT: Programming 28% Asic CMT: Programming 30% Asic CMT: Programming 32% Asic CMT: Programming 34% Asic CMT: Programming 36% Asic CMT: Programming 38% Asic CMT: Programming 40% Asic CMT: Programming 42% Asic CMT: Programming 44% Asic CMT: Programming 46% Asic CMT: Programming 48% Asic CMT: Programming 50% Asic CMT: Programming 52% Asic CMT: Programming 54% Asic CMT: Programming 56% Asic CMT: Programming 58% Asic CMT: Programming 60% Asic CMT: Programming 62% Asic CMT: Programming 64% Asic CMT: Programming 66% Asic CMT: Programming 68% Asic CMT: Programming 70% Asic CMT: Programming 72% Asic CMT: Programming 74% Asic CMT: Programming 76% Asic CMT: Programming RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V07 Asic CMT: Programming 78% Asic CMT: Programming 80% Asic CMT: Programming 82% Asic CMT: Programming 84% Asic CMT: Programming 86% Asic CMT: Programming 88% Asic CMT: Programming 90% Asic CMT: Programming 92% Asic CMT: Programming 94% Asic CMT: Programming RM-356_52.0.007_C02_prd.rofs3.fpsx Asic CMT: Programming RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Asic CMT: Programming 96% Asic CMT: Programming 98% Asic CMT: Programming 100% Asic CMT: Verifying communication to device... Waiting for communication response: 25 Waiting for communication response: 24 Waiting for communication response: 23 Waiting for communication response: 22 Waiting for communication response: 21 Waiting for communication response: 20 Waiting for communication response: 19 Waiting for communication response: 18 Waiting for communication response: 17 Waiting for communication response: 16 Waiting for communication response: 15 Waiting for communication response: 14 Waiting for communication response: 13 Waiting for communication response: 12 Waiting for communication response: 11 Waiting for communication response: 10 Waiting for communication response: 9 Waiting for communication response: 8 Waiting for communication response: 7 Waiting for communication response: 6 Waiting for communication response: 5 Waiting for communication response: 4 Waiting for communication response: 3 Waiting for communication response: 2 Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Waiting for communication response: 1 Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm. Warning: Unable to communicate to product after flashing Scanning image files... ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection! ERROR: Product recovery failed! Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Scanning image files... ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection! ERROR: Product recovery failed! Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Scanning image files... ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection! ERROR: Product recovery failed! Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Scanning image files... ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection! ERROR: Product recovery failed! Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Scanning image files... Phone recovery completed. Waiting for phone to boot up Bootup successful Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified Verifying communication to product (before flash finalizing) Communication verified All operations completed Firmware updating failed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts