mikelangelo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Όλα εκτός του ΒΤ. Τι σχέση έχει το GPS όμως? Δεν μπορεί να ψάχνει για GPS όταν είναι κλειστά τα προγράμματα πλοήγησης. Ρώτησα λόγω ανάλογου προβλήματος που είχα δει και γω και έγραψα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3377077#post3377077 Φυσικά και σύνδεση θα δεις όταν ανοίξεις-κλείσεις τα προγράμματα gps Μήπως πρέπει να τσεκάρεις στα υπόλοιπα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα, αν υπάρχει καμιά περίεργη ρύθμιση για αυτόματη σύνδεση; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν έχω τέτοια πράγματα περασμένα. Θα έπρεπε να έχει το Log και πληροφορίες του προγράμματος που συνδέεται.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, και τώρα όταν ακούω ραδιόφωνο, το τηλέφωνο κολλάει. Όταν ξεκολλάει, δείχνει ότι παίζει το ραδιόφωνο, αλλά ήχος στα ακουστικά δεν ακούγεται. Τυχαίνει και σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, και τώρα όταν ακούω ραδιόφωνο, το τηλέφωνο κολλάει. Όταν ξεκολλάει, δείχνει ότι παίζει το ραδιόφωνο, αλλά ήχος στα ακουστικά δεν ακούγεται. Τυχαίνει και σε κάποιον άλλο; ενα hard reset ισως βοηθησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εγώ ένα άλλο που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση είναι ότι η φωνητική κλήση τα έχει παίξει λιγουλάκι. Κρατάω πατημένο το πράσινο κουμπί για να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος και να αρχίσω να μιλάω. Αυτός ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά και επιπλέον πρέπει να μιλήσεις αρκετά κοντά για να καταλάβει τι λες.. Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και hard reset αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αλλά αυτή η αναβάθμιση το χάλασε πολύ το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλησπέρα σας, Έχω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το Wi-Fi του 5800. Γενικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα router. Επειδή όμως στο σπίτι μου (ισόγειο) χρησιμοποιώ ένα καλώδιο Ethernet το οποίο έχω κατεβάσει από το 2ο όροφο, η σύνδεση γίνεται μέσω ενός access point το οποίο έχω εγκαταστήσει στο σπίτι μου (στην άκρη του καλωδίου Ethernet). Μέσω λοιπόν του access point δε μπορώ να συνδεθώ. Ενώ αν ανεβώ στο δεύτερο όροφο μπορώ να συνδεθώ κανονικά μέσω του router από το οποίο έχω κατεβάσει καλώδιο. Επειδή γενικά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα και σε δημόσιους χώρους (στους οποίους είναι πιθανό να χρησιμοποιούνται wireless access points) μήπως κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα;; Να επισημάνω ότι το δίκτυο εντοπίζεται κανονικά, βάζω τον κωδικό πρόσβασης και στη διαδικασία της σύνδεσης εμφανίζεται σφάλμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Να επισημάνω ότι το δίκτυο εντοπίζεται κανονικά, βάζω τον κωδικό πρόσβασης και στη διαδικασία της σύνδεσης εμφανίζεται σφάλμα. Το DHCP το έχεις ενεργοποιήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μετα την τελευταια αναβθμιση μου χει βγαλει και εμενα αρκετα προβληματα σε 1 βδομαδα που την εχω μου χει κανει 5-6 restart ενω εχει κολλησει και 1 φορα συμβαινει σε κανενα αλλο? Παιζει να φτιαξει με hard reset η τζαμπα θα το κανω?:worry: Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μετα την τελευταια αναβθμιση μου χει βγαλει και εμενα αρκετα προβληματα σε 1 βδομαδα που την εχω μου χει κανει 5-6 restart ενω εχει κολλησει και 1 φορα συμβαινει σε κανενα αλλο? Παιζει να φτιαξει με hard reset η τζαμπα θα το κανω?:worry: ειναι καλο μετα απο οποιαδηποτε αναβαθμιση νε γινεται ενα hard reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Τώρα σε αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου έπεσε το κινητό , και έσπασε σε ένα σημείο η οθόνη. (Στο σημείο όπου στην αρχική μου δείχνει το "τηλέφωνο" και το "επαφές" καθώς και στην συντομεύσεις για εφαρμογές που είναι από πάνω.) Δεν με ενοχλεί και τόσο να πω την αλήθεια, αλλά θα ήθελα να την αλλάξω. Πόσο πάει η τιμή στην Νοκια? Για να την αλλάξω μόνος μου αφού την παραγγείλω μέσω internet? Στο σημείο που έσπασε, τα χρώματα κάνουν πάρτι! Αν πειράξω λίγο την οθόνη, έρχετε σχεδόν στο κανονικό. Άλλες φορες όμως διακρίνονται άσπρες γραμμές, κόκκινες.. πράσινες.. μπλέ.. Να προσ8έσω επίσης πως έσπασε και άλλο και δεν με βολεύει πια... έκτος από τον φίλο με τα 85 ευρώπουλα στον Γερμανό, κάποιος άλλος...? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αντιμετωπίζω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.Σε μη τακτά χρονικά διαστήματα δεν λειτουργεί ο ήχος εισερχομένων μηνυμάτων.Έχω δηλαδή ένα εισερχόμενο μήνυμα για το οποίο δεν ειδοποιούμαι ποτέ από ήχο ή εμφάνιση στην αρχική οθόνη.Αναγκάζομαι (όποτε το αντιληφθω) να επαναφέρω το τηλέφωνο στις εργοατασιακές ρυθμίσεις για να λειτουργεί ο ήχος εισερχομένων μηνυμάτων.Αυτό κρατάει περίπου 1 εβδομάδα και μετά ξανά τα ίδια.Μήπως μπορέι να βοηθήσει κάποιος φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αντιμετωπίζω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.Σε μη τακτά χρονικά διαστήματα δεν λειτουργεί ο ήχος εισερχομένων μηνυμάτων.Έχω δηλαδή ένα εισερχόμενο μήνυμα για το οποίο δεν ειδοποιούμαι ποτέ από ήχο ή εμφάνιση στην αρχική οθόνη.Αναγκάζομαι (όποτε το αντιληφθω) να επαναφέρω το τηλέφωνο στις εργοατασιακές ρυθμίσεις για να λειτουργεί ο ήχος εισερχομένων μηνυμάτων.Αυτό κρατάει περίπου 1 εβδομάδα και μετά ξανά τα ίδια.Μήπως μπορέι να βοηθήσει κάποιος φίλος; Κανε του μια αναβαθμιση (ακομα και αν εχεις το τελευταιο firmware). Κανε το μεσω Ovi Suite. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Κανε του μια αναβαθμιση (ακομα και αν εχεις το τελευταιο firmware). Κανε το μεσω Ovi Suite. Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει ήχο εισερχομένων και στα mms(πράγμα που δεν έκανε πριν αλλά δεν με ενδιέφερε). Λογικά πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα.Σ ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει ήχο εισερχομένων και στα mms(πράγμα που δεν έκανε πριν αλλά δεν με ενδιέφερε). Λογικά πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα.Σ ευχαριστώ και πάλι. Καποιο σκαλωμα θα εφαγε ποιος ξερει... Το θεμα ειναι πως εφτιαξε:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έκανα αναβάθμιση στο λατρεμένο και πιστό 5800. Στις επαφές όμως, για να ψάξω σε ένα γράμμα, μου βγάζει εκείνες τις πολλαπλές σελίδες με τους χαρακτήρες. Πως μπορώ να το ρυθμίσω πίσω στο καλό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο; Έψαξα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο παρόν topic, δεν ξέρω πως να το ζητήσω μάλλον. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δεν γίνεται. Μόνο η προσαρμοζόμενη αναζήτηση υπάρχει. Αυτό το χαρακτηριστικό που ζητάς το έχουν προσθέσει μόνο στα νέα symbian^3 και λειτουργεί άψογα και ταχύτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 @deadp Καλημέρα. Δοκίμασε το παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3079258#post3079258. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις και να το έχουν αφαιρέσει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έκανα αναβάθμιση στο λατρεμένο και πιστό 5800. Στις επαφές όμως, για να ψάξω σε ένα γράμμα, μου βγάζει εκείνες τις πολλαπλές σελίδες με τους χαρακτήρες. Πως μπορώ να το ρυθμίσω πίσω στο καλό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο; Έψαξα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο παρόν topic, δεν ξέρω πως να το ζητήσω μάλλον. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. αν κατάλαβα καλά την απορία σου: Ρυθμίσεις Τηλέφωνο Εισαγωγή Αφής Προσαρμοσ. Αναζήτηση -> Απενεργοποιημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 πού μπορώ να δώ την ποσότητα σε mb από τις συνδέσεις στο νετ που κάνει το κινητό? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 πού μπορώ να δώ την ποσότητα σε mb από τις συνδέσεις στο νετ που κάνει το κινητό? Μέσα από το Μητρώο. Εκεί φαίνονται όλες οι συνδέσεις τις οποίες πραγματοποιεί το κινητό. Μπορείς να δεις και μαζικά πόσα MB έχουν καταναλωθεί αλλά και ξεχωριστά για κάθε μια σύνδεση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Σας ευχαριστώ όλους. Με 450 επαφές, δε μπορούσα να βγάλω άκρη... Τώρα γίνεται η δουλειά μου μέχρι να έρθει το C6-01 ή το Χ6 που λέω να πάρω τελικά. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Σας ευχαριστώ όλους. Με 450 επαφές, δε μπορούσα να βγάλω άκρη... Τώρα γίνεται η δουλειά μου μέχρι να έρθει το C6-01 ή το Χ6 που λέω να πάρω τελικά. Αν και off topic θα σου πρότεινα να περιμένεις για το C6-01. Το X6 μοιάζει πολύ με το 5800 και δεν θα δεις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Το Χ6 το είχα και μετάνιωσα που το έδωσα και πήρα το Ε72. Τώρα, δουλεύω αρκετά το 5800, αλλά η resistive με δυσκολεύει πολύ κι η μπαταρία του πλέον τελειώνει αρκετά γρήγορα... Δούλεψα με Ν8 φίλου και δεν ενθουσιάστηκα, το μενού είναι ίδιο, αν εξαιρέσουμε τις αρχικές οθόνες (δοκιμάσαμε τη μούφα fm-transmitter, συνδέσαμε στην τηλεόραση, έκανα κλήσεις, συνδέσαμε stickάκι). Κι επειδή χρειάζομαι κινητό-εργαλείο, λέω να μείνω με τα Χ6-Ε72 (το Χ6 το πέτυχα στα 140 ελάχιστα μτχ.). Αργότερα, που θα έχω επιδότηση, θα πάρω κάποιο Symbian^3 ή 4. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλημέρα φίλοι μου. Έχω ένα προβληματάκι με το τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό που κρύωσε ο καιρός το τηλέφωνο κάνει επανεκκινήσεις στο άσχετο. Μερικές φορές αν το αφήσω σε κρύο περιβάλλον μπορεί και να κλείσει χωρίς να ξεκινήσει. Πάντως σίγουρα σχετίζεται με τη θερμοκρασία γιατί το κάνει μόνο όταν είμαι έξω και όχι σε εσωτερικό(ζεστό ) χώρο. Έχει κάποιος καμιά ιδέα?? Παράθεση sklavos:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 μήπως έχει πάρει υγρασία ? :( Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts