Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα βάλει για ένα διάστημα μια C6 έκδοση που σου δίνει homescreen σαν του n97.

Αλλά την έβγαλα γιατί έκαιγε μπαταρία παραπάνω και ουσιαστικά εκτός από το αρχικό ουάου μετά δεν αξίζει.

Δηλαδή αυτη η C6 που έβαλα απο το φορουμ pnht θα μου καίει παραπάνω μπαταρία ?? της έβαλα και ελληνικά μέσα για να δουμε τι λεει..

Edit: ρε c αλλάζουν πολλά πράγματα και στην έκθεση, το ουαου το είπα πάντως! ;)

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το αν έχει μειωθεί η αυτονομία της συσκευής μπορείς να το ξέρεις μόνο εσύ καθώς η κατανάλωση εξαρτάται πάντοτε από πολλούς παράγοντες (θέματα, εγκατεστημένες εφαρμογές, rom, widgets κα). Χρησιμοποίησέ το για ένα εύλογο διάστημα και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Kαλησπερα παιδια,αγορασα ενα σετ ακουστικα τα οποια λειτουργουν και ως hands free και οταν τα συνδεω για να ακουσω μουσικη η οτιδηποτε αλλο τα αναγνωριζει ως TV-OUT και κανει ενα τρομερο βουητο και εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω...

Μπορω να κανω κατι ωστε να τα αναγνωρισει σαν ακουστικα κανονικα?

Ευχαριστω:)

Kαλησπερα παιδια,αγορασα ενα σετ ακουστικα τα οποια λειτουργουν και ως hands free και οταν τα συνδεω για να ακουσω μουσικη η οτιδηποτε αλλο τα αναγνωριζει ως TV-OUT και κανει ενα τρομερο βουητο και εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω...

Στην συσκευασία του κινητού, είχε ένα χειριστήριο για τη μουσική το οποίο παίρνει ακουστικά πάνω. Αν τα βάλεις μέσω αυτού δουλεύουν?

Δν βρηκα κατι τετοιο μεσα στο κουτι!

Ελεγα αν υπαρχει καποια ρυθμιση να μπορω να αλλαξει απο μεσα..το τσεκαρα σε iphone και blackberry υπολογιστη κτλ και παντου δουλευει αψογα...

Λες να υπαρχει καποια ρυθμιση απο μεσα?οσο εψαξα δν βρηκα!

Πήγαινε: "Ρυθμίσεις" -> "Τηλέφωνο" -> "Εξαρτήματα" και στο "Ακουστικά με μικρόφωνο" πάτησε "Επιλογές" και τέλος "Ορισμός ως προεπιλογή".

Νομίζω μετά απ' αυτό θα στρώσουν.

Tο εκανα μολις και αυτο αλλα παλι δν δουλεψαν!

Πολυ περιεργο ρε παιδια να δουλευουν παντου εκτος απο το 5800!

Τι να φταιει αραγε...?

Τι να φταιει αραγε...?

το περίεργο είναι ότι δεν έχει μέσα στο κουτί σου τα ακουστικά της νοκια με το χειριστήριο.

Από πού το πήρες??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Α τωρα καταλαβα ποια ακουστικα λες...

Αυτα τα εχω...αλλα οχι μαζι μου!

Μεσα απο εκει μαλλον θα παιζουν!

Τι να φταιει αραγε...?

Το χειριστήριο της NOKIA έχει 3 διαχωριστικά πάνω στο βύσμα, όσα και το καλώδιο για την τηλεόραση. Αν και το δικό σου έχει 3 διαχωριστικά τότε το πιο πιθανό είναι το τηλέφωνο να το μπερδεύει.

Το χειριστήριο της NOKIA έχει 3 διαχωριστικά πάνω στο βύσμα, όσα και το καλώδιο για την τηλεόραση. Αν και το δικό σου έχει 3 διαχωριστικά τότε το πιο πιθανό είναι το τηλέφωνο να το μπερδεύει.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για hands free άλλης εταιρίας, έτσι;

Ποια διαχωριστικά εννοείς??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποια διαχωριστικά εννοείς??

Τις 3 μαύρες γραμμούλες που βλέπεις επάνω στο καρφί λέει.

Τα απλά στερεοφωνικά ακουστικά έχουν 2, ενώ αυτά που έχουν μικρόφωνο ή μεταφέρουν εικόνα, έχουν 3.

Παίδες πως μπορώ να κάνω την αρχική οθόνη έτσι >

http://www.symbianthemes.us/bin/t/15649.jpg

Δηλαδή να έχω επαφές, γραμμή συντομεύσεων και μουσική.

Δεν ειναι μονο η αρχικη οθονη τσι ειναι αλλαγμενο το firmwire με αυτο του nokia c6.

Καλημέρα σας, εχω το νοκια 5800 και μου παρουσιαζει το γνωστο προβλημα με την οθονη, το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη αγορας που ειναι και η εγγυηση, θα με εξυπηρετησουν αραγε;;;

Καλημέρα σας, εχω το νοκια 5800 και μου παρουσιαζει το γνωστο προβλημα με την οθονη, το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη αγορας που ειναι και η εγγυηση, θα με εξυπηρετησουν αραγε;;;

Αν το κινητο ειναι εντος εγγυησης ναι. Πλεον (υποτιθεται) πως τσεκαρουν τα υπολοιπα μεσω του IMEI και μονο.

Βεβαια αθανατη Ελλαδα...απο μαγαζι σε μαγαζι η πολιτικη ειναι εντελως διαφορετικη. Αλλα επισημα ισχυει αυτο που ειπα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν η εγγυηση ηταν ενος χρονου δεν με καλυπτει, αν ειναι διετης τοτε με καλυπτει...Κι εγω ηξερα αυτο για ΙΜΕΙ αλλα πηγα σε καταστημα νοκια στι Αιγαλεω και εκτος οτι προσπαθουσε να με πεισει οτι το κινητο μου εχει πεσει κι εχει χαλασει η οθονη, μου ζητησε και 65 ευρω... Και φυσικα οτι δεν μπορουν να βρουν την εγγυηση αν δεν τους παω την αποδειξη αγορας....

Παιδια ειχα αλλαξει το firmware απο το αρχικο σε αυτο του c6 και τωρα το ξαναγυρισα στο αρχικο!Ξερουμε αν χανεται η εγγυηση ή αν μπορουν να το δουν καπως αυτο στη Nokia;Γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την οθονη και ισως να ριξουν το προβλημα εκει (που φυσικα πιστευω δεν εχει καμια σχεση)!

Αν η εγγυηση ηταν ενος χρονου δεν με καλυπτει, αν ειναι διετης τοτε με καλυπτει...Κι εγω ηξερα αυτο για ΙΜΕΙ αλλα πηγα σε καταστημα νοκια στι Αιγαλεω και εκτος οτι προσπαθουσε να με πεισει οτι το κινητο μου εχει πεσει κι εχει χαλασει η οθονη, μου ζητησε και 65 ευρω... Και φυσικα οτι δεν μπορουν να βρουν την εγγυηση αν δεν τους παω την αποδειξη αγορας....

Η εγγύηση είναι διετής.

Το πρόβλημα της οθόνης είναι από τα πλέον γνωστά!

Πήγαινε σε κάποιο άλλο Nokia Shop να εξυπηρετηθείς.

Θα σου πρότεινα είτε αυτό στη Κατεχάκη 51 είτε στο Φάληρο (Αφροδίτης 39).

Παιδια ειχα αλλαξει το firmware απο το αρχικο σε αυτο του c6 και τωρα το ξαναγυρισα στο αρχικο!Ξερουμε αν χανεται η εγγυηση ή αν μπορουν να το δουν καπως αυτο στη Nokia;Γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την οθονη και ισως να ριξουν το προβλημα εκει (που φυσικα πιστευω δεν εχει καμια σχεση)!

Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Εφόσον επανέφερες το κανονικό firmware δεν μπορούν να διαπιστώσουν κάτι.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η εγγύηση είναι διετής.

Το πρόβλημα της οθόνης είναι από τα πλέον γνωστά!

Πήγαινε σε κάποιο άλλο Nokia Shop να εξυπηρετηθείς.

Θα σου πρότεινα είτε αυτό στη Κατεχάκη 51 είτε στο Φάληρο (Αφροδίτης 39).

Ευχαριστω πολυ φιλε, αυτο θα κανω γιατι η αντιμετωπιση τους ηταν απαισια!!!

έβαλα εγώ το firmware του C6 και το μετάνιωσα.. το μόνο feature που μου έλειψε από το προηγούμενο μου κινητό ήταν τα favourite contacts στην αποστολή μηνυμάτων. το C6 firmware το είχε αλλά για μόστρα. διάλεγα τα favourites και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ από την κανονική λίστα. επείσης δεν δουλεύουν τα contacts που βλέπεις στην αρχική οθόνη και τα events μένουν στο loading. useless.

έχει κανείς να προτείνει κάτι? :confused:

έβαλα εγώ το firmware του C6 και το μετάνιωσα.. το μόνο feature που μου έλειψε από το προηγούμενο μου κινητό ήταν τα favourite contacts στην αποστολή μηνυμάτων. το C6 firmware το είχε αλλά για μόστρα. διάλεγα τα favourites και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ από την κανονική λίστα. επείσης δεν δουλεύουν τα contacts που βλέπεις στην αρχική οθόνη και τα events μένουν στο loading. useless.

έχει κανείς να προτείνει κάτι? :confused:

Μιλάς για πειραγμένο firmware.

Δεν είναι όλα με το ίδιο πρόβλημα. Ψάξε λίγο στο dailymobile και θα δεις μεγάλη ποικιλία...

Να έχεις πάντως υπόψη ότι όλα τα πειραγμένα πάσχουν από κατανάλωση στην μπαταρία.