stendor Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδια τα αντιγραφα ασφαλειας, που κανουμε μεσω διαχειρισεις αρχειων απο την συσκευη, επαφες κλπ, σε ποιο σημειο της καρτα μνημης τα αποθηκεύει, και πως ονομαζει το αρχειο... Καλημέρα. Εφόσον επιλέξεις να κάνει backup στην κάρτα μνήμης τότε θα δημιουργηθεί ένας φάκελος Backup στην κάρτα μνήμης και μέσα σε αυτόν θα υπάρχουν τα αρχεία που κράτησες backup. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλημέρα. Εφόσον επιλέξεις να κάνει backup στην κάρτα μνήμης τότε θα δημιουργηθεί ένας φάκελος Backup στην κάρτα μνήμης και μέσα σε αυτόν θα υπάρχουν τα αρχεία που κράτησες backup... ...και για να τον δεις απ το pc θα πρέπει να έχεις επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι. Επίσης για να δεις αυτό το φάκελο απ το κινητό, θα πρέπει να βάλεις κάποιον file explorer (π.χ.) X-plore που να μπορεί να εμφανίσει τους κρυφούς φακέλους. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις για Cosmote Internet για What's up; Έχω δοκιμάσει ένα σωρό φορές να μπω στο internet με τις ρυθμίσεις που έχει στη δεύτερη σελίδα του FAQ και δε συνδέεται. Μάλλον είναι για όσους έχουν συμβόλαιο οι ρυθμίσεις αυτές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στο FAQ είναι από what' s up. Όταν βάζεις κάρτα what' s up αυτές τις ρυθμίσεις εμφανίζει αυτόματα στο 5800. Όταν πας να συνδεθείς σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στο FAQ είναι από what' s up. Όταν βάζεις κάρτα what' s up αυτές τις ρυθμίσεις εμφανίζει αυτόματα στο 5800. Όταν πας να συνδεθείς σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Αυτόματα ενεργοποιήθηκαν και τσέκαρα ότι ήταν ίδιες με το FAQ. Ενεργοποίησα την υπηρεσία για 120ΜΒ το μήνα με 3 ευρώ, μπαίνω Internet, επιλέγω το Cosmote Internet και μου βγάζει απευθείας σφάλμα: Δε διατίθεται σύνδεση. EDIT: Έχω διπλή λειτουργεία ενεργοποιημένη (GSM/UMTS) και έχω σήμα 3G/3.5G. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 @MaXAiRO Για δοκίμασε να γράψεις internet στο πεδίο APN και πες μας αν μπορείς να συνδεθείς. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το δοκίμασα κι αυτό. Πάλι τίποτα... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzeni Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μπορεις σιγουρα να βαλεις το link για το streaming στον real player και να ακουσεις ραδιοφωνο απο online. Αν θυμαμαι καλα το αναφερει ως συνδεσμο συνεχους ροης (βλ streaming). Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία.. Θα το κοιτάξω και αν έχω απορία ξαναρωτάω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 H μονη λυση για ιντερνετ ραδιο ειναι αυτη :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Για τα streams του shoutcast για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει και το tunewiki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 εχει ασχοληθει κανεις με το shazam, το προγραμμα ειναι trial για 30 μερες(δυστυχως!), υπαρχει τροπος να το ξεκληδωσουμε ή να το βρουμε σπασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 ...και για να τον δεις απ το pc θα πρέπει να έχεις επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι. Επίσης για να δεις αυτό το φάκελο απ το κινητό, θα πρέπει να βάλεις κάποιον file explorer (π.χ.) X-plore που να μπορεί να εμφανίσει τους κρυφούς φακέλους. Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Αν γνωρίζει κάποιος σε πιο φάκελο της κάρτας μνήμης δημιουργείται η δομή των φακέλων που αν θέλουμε φτιάχνουμε στην γκαλερί. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Όποια δομή και να φτιάξεις είτε στη κάρτα μνήμης, είτε στην εσωτερική μνήμη η Έκθεση δεν θα την εμφανίζει. Η Έκθεση δουλευει με εικονικούς φακέλους-άλμπουμς που είναι ορατά μόνο από αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ναι, οι φάκελοι αυτοί είναι ορατοί μόνο από την έκθεση, αλλά έστω κι έτσι, κάπως και κάπου θα αποθηκεύεται με κάποια κωδικοποιημένη μορφή. Θα μπορούσαμε να πούμε πως εγγράφεται η δομή κ το όνομα των φακέλων αυτών ενδεχομένως σε κάποιο φάκελο του συστήματος. Αυτό το φάκελο ψάχνω Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 να ρωτησω κατι?ειναι λογικο με το που κανει boot η συσκευη να εχει στο jbaktask manager τα μνμ ανοιχτη σαν λειτουργεια.γιατι στο Ν82 που εχω ουτε καν υπαρχοθν ακομα και αν μπω και στειλω και μετα τα κλεισω.και οχι μονο το 5800 αλλα και το 5530.bug των 5th edition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έτσι γίνεται,κάποιες εφαρμογές "τρέχουν" στο παρασκήνιο για να είναι πιο γρήγορη η πρόσβασή τους. http://img716.imageshack.us/img716/1111/scr000024a.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 μπορει.αλλα εμενα μου δημιουργει προβλημα στα μνμ.μετα απο καποιες μερες μου βγαζει μνμ σε χρηση και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω.εως την επομενη φορα.ποιος taskmanager ειναι αυτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Οποιος εχει προβλημα με την οθονη (που δεν αναβει και βγαζει τισ γραμμες) ας δοκιμασει αυτο Το δοκιμασα και δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 μπορει.αλλα εμενα μου δημιουργει προβλημα στα μνμ.μετα απο καποιες μερες μου βγαζει μνμ σε χρηση και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω.εως την επομενη φορα. μονο σε μενα συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeledim Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια καλησπερα!!! εδω και 2 ημερες το κινητο σβηνει τι να κανω?? τι φταιει ξερει κανεις?? δεν εχω καμια εφαρμογη ουτε εχω κανει hacking στο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια καλησπερα!!! εδω και 2 ημερες το κινητο σβηνει τι να κανω?? τι φταιει ξερει κανεις?? δεν εχω καμια εφαρμογη ουτε εχω κανει hacking στο κινητο!!! Σβήνει και μένει κλειστό ή κάνει επανεκκινήσεις στο άσχετο? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeledim Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 σβηνει τελειως και μετα το ξαναανοιγω απο το κουμπι επανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 σβηνει τελειως και μετα το ξαναανοιγω απο το κουμπι επανω!!! Μπορεί να φταίει η μπαταρία ή να μη φορτίζει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 σβηνει τελειως και μετα το ξαναανοιγω απο το κουμπι επανω!!! Τότε δες αν η μπαταρία "κουμπώνει" και παραμένει σωστά στην θέση της. Επίσης έλεγξε αν υπάρχει κάποιο φούσκωμα στη μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts