othon Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Παιδιά έκανα αναβάθμιση το κινητό της κοπέλας αλλά μέσα από την συσκευή. Μου αναβάθμιση το messeging ή κάπως έτσι και μου ζητούσε επανεκίνηση. Το κάνω επανεκίνηση ακούγεται η δόνηση ανάβει η οθόνη δείχνει μια άσπρη οθόνη και μετά σβήνει. Έκανα hard reset αλλά τίποτα.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!??? Βγάλε την κάρτα μνήμης και ξαναδοκίμασε hard reset. Υπάρχει πιθανότητα να στρώσει. Edited September 18, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) εβαλα εχθεσ την εκδοση ν51.0.006 το βραδυ και απο τοτε μεχρι τωρα τρεις φορες το γεμησα...τι παιζει??? παντοσ ι μπαταρια πριν την αναβαθμιση κρατουσε μια μερα...τωρα ουτε τρεις ωρες δεν κραταει απο χθεσ βραδυ.... εμενα παντως το ιδιο μου φαινεται. Και το εχω και 1 χρόνο τεζαρισμενο σε χρηση. Πλεον με πιο χαλαρη χρηση αντεχει 3-4 μερες ανετα. Προσπαθησε να κανεις τις κλασσικες αλλαγες στο κινητο (κλεισιμο 3G, απενεργοποιηση δονησης, χαμηλωμα φωτισμου κλπ κλπ) και ισως δεις διαφορα μπας και επανηλθαν λογω της αναβαθμισης. Παιδιά έκανα αναβάθμιση το κινητό της κοπέλας αλλά μέσα από την συσκευή. Μου αναβάθμιση το messeging ή κάπως έτσι και μου ζητούσε επανεκίνηση. Το κάνω επανεκίνηση ακούγεται η δόνηση ανάβει η οθόνη δείχνει μια άσπρη οθόνη και μετά σβήνει. Έκανα hard reset αλλά τίποτα.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!??? με μπερδεψες λιγο. πως ειναι δυνατο να εκανες hard reset με την οθονη να ειναι σβηστη? τεσπα κανε κατι που κανω εγω... βγαλε την μπαταρια για 10 δευτερολεπτα, βαλτην πισω και ξαναπες μας. Εναλλακτικα συνεδεσε φορτιστη με κινητο και δοκιμασε μετα απο 5 λεπτα να το ανοιξεις μπας και τα φτυσε η μπαταρια σου Edited September 18, 2010 by stagml Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yugi_greece Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εννοούσα πως έκανα τι διαδικασία για να κάνει hard reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Όταν το βάζω να φορτίσει ανάβει σαν να το κάνω turn on και μετά σβήνει και χωρίς να κάνω κάτι εγώ κάνει συνέχεια αυτό ανάβει και σβήνει. Αυτό με την κάρτα μνήμης το δοκίμασα αλλά τίποτα. Και την μπαταρία την έβγαλα απο χθες μέχρι και σήμερα αλλά τα ίδια. Λέτε να το κατέστρεψα; Είναι δυνατόν από μία απλή αναβάθμιση.!! Η οποία μου έλεγε και στο τέλος ότι ήταν επιτυχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εννοούσα πως έκανα τι διαδικασία για να κάνει hard reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Όταν το βάζω να φορτίσει ανάβει σαν να το κάνω turn on και μετά σβήνει και χωρίς να κάνω κάτι εγώ κάνει συνέχεια αυτό ανάβει και σβήνει. Αυτό με την κάρτα μνήμης το δοκίμασα αλλά τίποτα. Και την μπαταρία την έβγαλα απο χθες μέχρι και σήμερα αλλά τα ίδια. Λέτε να το κατέστρεψα; Είναι δυνατόν από μία απλή αναβάθμιση.!! Η οποία μου έλεγε και στο τέλος ότι ήταν επιτυχης. Βεβαιως μπορει να ειναι και δυνατον. Απο μια απλη διαταραξη της τασης του ρευματος μεχρι και μη σωστη επαφη του καλωδιου συνδεσης με το pc. Μαλλον το κινητο εγινε brick??? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εννοούσα πως έκανα τι διαδικασία για να κάνει hard reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Όταν το βάζω να φορτίσει ανάβει σαν να το κάνω turn on και μετά σβήνει και χωρίς να κάνω κάτι εγώ κάνει συνέχεια αυτό ανάβει και σβήνει. Αυτό με την κάρτα μνήμης το δοκίμασα αλλά τίποτα. Και την μπαταρία την έβγαλα απο χθες μέχρι και σήμερα αλλά τα ίδια. Λέτε να το κατέστρεψα; Είναι δυνατόν από μία απλή αναβάθμιση.!! Η οποία μου έλεγε και στο τέλος ότι ήταν επιτυχης. Καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή σου κάνοντας hard format: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205 Εάν δεν καταφέρεις κάτι ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzeni Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Δεν ξέρω αν το θέμα έχει συζητηθεί.. Μπορώ να ακούσω online ραδιόφωνο στο 5800??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Δεν ξέρω αν έχει γίνει ερώτηση για το παρακάτω, αλλά σε λίγο λήγει η εγγύηση και χρειάζομαι βοήθεια.Το κινητό ενώ λειτουργεί μια χαρά, ξαφνικά κάνει από μόνο του restart(μαυρίζει η οθόνη και μετά κάνει το restart, χωρίς να ζητάει pin).Θα το πήγαινα κατευθείαν αντιπροσωπεία, αλλά είναι κάτι που δε συμβαίνει συχνά και το πιο πιθανό είναι να μη συμβεί τίποτα όσο είναι εκεί.Βασικά το πρόβλημα το παρατηρώ όταν βλέπω καμιά ταινία(μάλλον επειδή κοιτάζω αρκετή ώρα την οθόνη, μπορεί να είναι κι άσχετο και να συμβαίνει κι άλλες φορές όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Στην θέση σου πριν το πάω για επισκευή θα έκανα format στην συσκευή και κάρτα μνήμης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205 Μετά πέρασε τα όλα από την αρχή. Mην κρατήσεις backup γιατί υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσεις το αρχείο που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Εάν συνεχίσει τα ίδια θα πρέπει να το πας για επισκευή.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εμενα παντως το ιδιο μου φαινεται. Και το εχω και 1 χρόνο τεζαρισμενο σε χρηση. Πλεον με πιο χαλαρη χρηση αντεχει 3-4 μερες ανετα. Προσπαθησε να κανεις τις κλασσικες αλλαγες στο κινητο (κλεισιμο 3G, απενεργοποιηση δονησης, χαμηλωμα φωτισμου κλπ κλπ) και ισως δεις διαφορα μπας και επανηλθαν λογω της αναβαθμισης. εσβησα φιλε μου κατι εικονες και τραγουδια που δεν τα χρειαζομουν και απο 3,5γκικα ελευθερο χορο στην καρτα μνημης τρ εχω 3,7...και τωρα μου ξαναβγαζει μια μιση μερα σχεδον το κινητο...οπωσ και πριν δηλαδη....τωρα τι εφτεγε δεν γνοριζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Δεν ξέρω αν έχει γίνει ερώτηση για το παρακάτω, αλλά σε λίγο λήγει η εγγύηση και χρειάζομαι βοήθεια.Το κινητό ενώ λειτουργεί μια χαρά, ξαφνικά κάνει από μόνο του restart(μαυρίζει η οθόνη και μετά κάνει το restart, χωρίς να ζητάει pin).Θα το πήγαινα κατευθείαν αντιπροσωπεία, αλλά είναι κάτι που δε συμβαίνει συχνά και το πιο πιθανό είναι να μη συμβεί τίποτα όσο είναι εκεί.Βασικά το πρόβλημα το παρατηρώ όταν βλέπω καμιά ταινία(μάλλον επειδή κοιτάζω αρκετή ώρα την οθόνη, μπορεί να είναι κι άσχετο και να συμβαίνει κι άλλες φορές όμως). Προσωπικά μου το κάνει από την πρώτη ημέρα (σε μένα συνήθως όταν χρησιμοποιώ τον πλαινό διακόπτη για να το ξεκλειδώσω). Μπορεί να το κάνει 2 φορές σε μια μέρα, μπορεί και 1 φορά σε 2 βδομάδες. Θεωρούσα και εγώ στην αρχή πως είναι θέμα software και πως με ένα hard reset και μια αναβάθμιση θα έστρωνε. Λάθος!!! Βέβαια επειδή δεν το παρουσιάζει συχνά το πρόβλημα το έχω αφήσει όπως είναι. Αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάτι στο service και έτσι δε το πάω. Όσο αντέξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Προσωπικά μου το κάνει από την πρώτη ημέρα (σε μένα συνήθως όταν χρησιμοποιώ τον πλαινό διακόπτη για να το ξεκλειδώσω). Μπορεί να το κάνει 2 φορές σε μια μέρα, μπορεί και 1 φορά σε 2 βδομάδες. Θεωρούσα και εγώ στην αρχή πως είναι θέμα software και πως με ένα hard reset και μια αναβάθμιση θα έστρωνε. Λάθος!!! Βέβαια επειδή δεν το παρουσιάζει συχνά το πρόβλημα το έχω αφήσει όπως είναι. Αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάτι στο service και έτσι δε το πάω. Όσο αντέξει! και σε μενα ακριβως το ιδιο. μονο στο κλειδωμα ξεκλειδωμα απο το πλαινο κουμπι. και ηαρντ φορματ εκανα και απο ολα. το προβλημα απλα παραμενει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Προσωπικά μου το κάνει από την πρώτη ημέρα (σε μένα συνήθως όταν χρησιμοποιώ τον πλαινό διακόπτη για να το ξεκλειδώσω). Μπορεί να το κάνει 2 φορές σε μια μέρα, μπορεί και 1 φορά σε 2 βδομάδες. Θεωρούσα και εγώ στην αρχή πως είναι θέμα software και πως με ένα hard reset και μια αναβάθμιση θα έστρωνε. Λάθος!!! Βέβαια επειδή δεν το παρουσιάζει συχνά το πρόβλημα το έχω αφήσει όπως είναι. Αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάτι στο service και έτσι δε το πάω. Όσο αντέξει! Μάλλον μιλάμε για την ίδια βλάβη, μόνο που εμένα το πρόβλημα ξεκίνησε κανά 6μηνο μετά που το πήρα και δεν έχει σχέση με το πλαϊνό κουμπί, θα δοκιμάσω με τη συμβουλή του φίλου gianpithio και βλέπουμε(κι εγώ δε νομίζω να κάνουν κάτι στο service αλλά πριν λήξει η εγγύηση θα κάνω καμια δοκιμή μάλλον). Edited September 21, 2010 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ρε παιδια,ποσο περιπου σας διαρκει η φορτιση της μπαταριας?πλεον κλεινει 3ωρο...ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ρε παιδια,ποσο περιπου σας διαρκει η φορτιση της μπαταριας?πλεον κλεινει 3ωρο...ειναι φυσιολογικο αυτο? 1,5-2 ωρες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ρε παιδια,ποσο περιπου σας διαρκει η φορτιση της μπαταριας?πλεον κλεινει 3ωρο...ειναι φυσιολογικο αυτο? 1 ώρα και 45 λεπτά όταν αποφορτιστεί πλήρως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Και μένα γύρω στη 1,5 ώρα. Δεν έχω δει παραπάνω μετά από αρκετό καιρό χρήσης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Και γω το εχω 1 χρονο και κατι και δεν εχω δει καμια (μεγαλη) μειωση της διαρκειας...μηπως υπαρχει προβλημα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsouris2005 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παίδες Καλησπέρα!!Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σασ!!Έκανα εχτές αναβάθμιση μέσω κινητού και έβαλα την v4.Ολα ήταν μια χαρά αλλά μόλις πήγαινε να βρει WLAN δεν γίνονταν τίποτα!!έκανα ένα soft reset αλλά τίποτα!μήπως θέλει hard reset? Χίλια ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το λογισμικό από επάνω μπορεί να στρώσει και να μήν χρειαστεί hard format έτσι θα γλυτώσεις αρκετό χρόνο. Έαν δεν γίνει τίποτε τότε θα πρέπει να κάνεις hard format. H τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 51.0.006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651204#post2651204 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsouris2005 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παίδες καλησπερα και πάλι!έβαλα την v5 έκανα και hard format αλλά το WiFi συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα!Κάνει αναζήτηση και δεν βρίσκει τίποτα!καμία ιδέα? Χιλια ευχαριστώ και πάλι για την υπερπολύτιμη βοήθεια σασ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Δεν ξέρω αν το θέμα έχει συζητηθεί.. Μπορώ να ακούσω online ραδιόφωνο στο 5800??? Μπορεις σιγουρα να βαλεις το link για το streaming στον real player και να ακουσεις ραδιοφωνο απο online. Αν θυμαμαι καλα το αναφερει ως συνδεσμο συνεχους ροης (βλ streaming). Παίδες καλησπερα και πάλι!έβαλα την v5 έκανα και hard format αλλά το WiFi συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα!Κάνει αναζήτηση και δεν βρίσκει τίποτα!καμία ιδέα? Χιλια ευχαριστώ και πάλι για την υπερπολύτιμη βοήθεια σασ!!! Εχεις καπου κοντα σου διαθεσιμο WiFi και δεν το εντοπιζει? Θελω να πω σε εμενα το 5800 βρισκει ασυρματα που το iPhone 3G που τα συγκριναμε ουτε καν μπορουσε να τα ανιχνευσει... Εισαι διπλα σε ρουτερ κ εν βρισκει το wlan? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsouris2005 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 ναι διπλα εχω τον router και το μονο που κανει ειναι να ψαχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 ναι διπλα εχω τον router και το μονο που κανει ειναι να ψαχνει! 1) Setup για wireless του router: - ενεργό το SSID Broadcast. - Βάλε το Security Mode σε WPA2-Mixed - Το encryption σε TKIP + AES - Όρισε και ένα password για να μη μπαίνει όποιος νάνε. 2) Ο DHCP server του router πρέπει να είναι ενεργός και να μοιράζει IP. Πρέπει επίσης να έχεις και κάρτα SIM ενεργή στο τηλέφωνο (δε ξέρω γιατί αλλά τη θέλει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsouris2005 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 το δοκιμαζω και βλεπουμε!!να ειστε καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδια τα αντιγραφα ασφαλειας, που κανουμε μεσω διαχειρισεις αρχειων απο την συσκευη, επαφες κλπ, σε ποιο σημειο της καρτα μνημης τα αποθηκεύει, και πως ονομαζει το αρχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts