billys_541 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Τα έχω και τα δύο. Το βράδυ εννοείται οτι το Ν82 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Από μπαταρία,το Ν86,ικανοποιητική θα έλεγα. Με μέτρια χρήση μου βγάζει 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Τα έχω και τα δύο. Το βράδυ εννοείται οτι το Ν82 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Από μπαταρία,το Ν86,ικανοποιητική θα έλεγα. Με μέτρια χρήση μου βγάζει 3 μέρες. Διαβασα καπου στο φορουμ οτι στις φωτο του Ν86 υπαρχει μεγαλο προβλημα γιατι αν κουνηθει λιγο το χερι βγαινουν χαλια. Στην εγγραφη βιντεο ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα στις φωτο υπαρχει προβλημα. Οσο για τα led διαβασα οτι ειναι αρκετα δυνατο και τη νυχτα εχει ικανοποιητικες ληψεις. Ισχυουν αυτα? Edited June 5, 2010 by sf-haris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εχω την εντύπωση οτι τα led είναι υπερβολικά δυνατά γι'αυτό οι φωτογραφίες το βράδυ δεν βγαίνουν και τόσο καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Διαβασα καπου στο φορουμ οτι στις φωτο του Ν86 υπαρχει μεγαλο προβλημα γιατι αν κουνηθει λιγο το χερι βγαινουν χαλια. Στην εγγραφη βιντεο ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα στις φωτο υπαρχει προβλημα. Οσο για τα led διαβασα οτι ειναι αρκετα δυνατο και τη νυχτα εχει ικανοποιητικες ληψεις. Ισχυουν αυτα? οι νυχτερινες φωτογραφιες ειναι παρα πολυ μετριες αλλα μην ξεχνατε οτι μιλαμε για κινητο. Αν θελετε να τραβατε φωτογραφιες τη νυχτα κανενα κινητο δεν μπορει να υποκαταστησει μια φωτογραφικη μηχανη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εχω την εντύπωση οτι τα led είναι υπερβολικά δυνατά γι'αυτό οι φωτογραφίες το βράδυ δεν βγαίνουν και τόσο καλές. Αν κουνηθει λιγο το χερι ισχυει οτι βγαινουν πολυ χαλια ακομη και την ημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 οι νυχτερινες φωτογραφιες ειναι παρα πολυ μετριες αλλα μην ξεχνατε οτι μιλαμε για κινητο. Αν θελετε να τραβατε φωτογραφιες τη νυχτα κανενα κινητο δεν μπορει να υποκαταστησει μια φωτογραφικη μηχανη. ναι αλλα το ν82 εβγαζε πολυ καλες photos και το βραδυ.....:) δεν υπαρχει συγκριση με το ν86 σε αυτο το θεμα......οι pnotos του 86 ειναι απαραδεκτες το βραδυ... το 82 σιγουρα δεν συγκρίνεται με φωτογραφική μηχανη αλλα και παλι το αποτέλεσμα το βραδυ ηταν παρα πολυ καλο....για κινητο... Αν κουνηθει λιγο το χερι ισχυει οτι βγαινουν πολυ χαλια ακομη και την ημερα? οχι οσο το ειχα εγω την ημερα οι photos ηταν απιθανες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntevan Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 καλη και η καμερα του n86 αλλα εχει βρει κανεις κανενα προγραμα να ανοιγει το φλας με την μια για να δουλευει σαν φακος? επισης εχει βρει κανενας πως αλλαζεις γλωσσα γραφης εκτος απο το μενου των μυνηματων..? ειναι απιστευτα εκνευριστικο να κανεις πλοηγηση και να πρεπει να πας στα μηνυματα για να αλλαξεις γλωσσα......μα καλα ειναι δυνατον ? δεν το σκεφτηκαν ? :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Φιλε ntevan ενα προγραμμα για να εχεις φακο το φλας του κινητου σου ειναι το phonetorch. Περισσοτερα στις εφαρμογες... Για να αλλαξεις γλωσσα πατας το αστερακι και βγαινει το μενου που εβγαινε παλια με το μολιβακι. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntevan Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Φιλε ntevan ενα προγραμμα για να εχεις φακο το φλας του κινητου σου ειναι το phonetorch. Περισσοτερα στις εφαρμογες... Για να αλλαξεις γλωσσα πατας το αστερακι και βγαινει το μενου που εβγαινε παλια με το μολιβακι. σε ευχαριστω για την εφαρμογη την εψαξα και ειδα οτι ειναι με χρηματα, οποτε, να σε ρωτησω?, το εχεις δει να δουλευει συγκερκιμενα σε N86? .... οσο για το αστερακι ....μου λες οτι σε εσενα δουλευει??? :blink: εμενα μου βγαζει μονο τα συμβολα και τιποτα αλλο ....ηξερα για το αστερακι αλλα δυστυχως και περιεργος τζιφος :blink::( και κατι αλλο επισης. για καποιο λογο δεν φτανουν ποτε οι ovi εφαρμογες με μυνημα στην συνδεση κοσμοτε. !!:blink::blink: ενω αν αλλαξω σιμ και βαλω την καρτοκινητη wind δεχεται τα μυνηματα..!!! περιεργο εεε? ποιο παλια που ειχα στειλει τος εφαρμογες με μυνημα στο κοσμοτε αλλα σε 5800 τις δεχοταν τωρα που ακυρωσα το 5800 και στελνω συγκερκιμενα σε N86 τιποτις σας λεω...:(:( εχει τυχει σε κανεναν? Edited June 7, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) σε ευχαριστω για την εφαρμογη την εψαξα και ειδα οτι ειναι με χρηματα, οποτε, να σε ρωτησω?, το εχεις δει να δουλευει συγκερκιμενα σε N86? .... οσο για το αστερακι ....μου λες οτι σε εσενα δουλευει??? :blink: εμενα μου βγαζει μονο τα συμβολα και τιποτα αλλο ....ηξερα για το αστερακι αλλα δυστυχως και περιεργος τζιφος :blink::( και κατι αλλο επισης. για καποιο λογο δεν φτανουν ποτε οι ovi εφαρμογες με μυνημα στην συνδεση κοσμοτε. !!:blink::blink: ενω αν αλλαξω σιμ και βαλω την καρτοκινητη wind δεχεται τα μυνηματα..!!! περιεργο εεε? ποιο παλια που ειχα στειλει τος εφαρμογες με μυνημα στο κοσμοτε αλλα σε 5800 τις δεχοταν τωρα που ακυρωσα το 5800 και στελνω συγκερκιμενα σε N86 τιποτις σας λεω...:(:( εχει τυχει σε κανεναν? Δοκιμασμένο το Phonetorch v2 στο Ν86 μου,θα το βρεις στο *******(Google it),και το Language switcher θα το βρεις εδώ http://www.n97i.com/nokia-5800-applications/symbian-app-language-switcher-s60v5-and-s60v3-3860 . Edited June 7, 2010 by stendor Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που περιέχουν παράνομο υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Το αστερακι σου βγαζει ενα μενου στο οποιο υπαρχει και η αλλαγη γλωσσας. Αν δεν υπαρχει σε εσενα μαλλον εχεις παλια εκδοση λειτουργικου. Ποια εχεις; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μήπως κρατάς πατημένο το αστεράκι και σου βγάζει μόνο τα σύμβολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntevan Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μήπως κρατάς πατημένο το αστεράκι και σου βγάζει μόνο τα σύμβολα? τελικα ηταν τοσο απλο...:O:lol::lol::lol: τελικα η μεταβαση απο σονι σε νοκια ειναι κουραστικη κοντευω να μισησω το τηλεφωνο και ειναι κριμα γιατι εχει αρκετα να δωσει αλλα πρεπει να τα μαθεις.... τωρα μηπως ξερετε αν τα νοκια υποστηριζουν smiles στα μυνηματα σαν τα σονι ? σας ευχαριστω ολους που με βοηθατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) Οχι δεν υποστηριζουν. Edited June 8, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Μηπως εχει δοκιμασει κανεις τα ασυρματα Bluetooth της ericsson που παιζουν μουσικη και ραδιοφωνο με το Ν86? Ειναι συμβατα? Επισης σε συνθηκες ημερας με ηλιο φαινεται τιποτα στην οθονη ή χρειαζεται σκια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Μηπως εχει δοκιμασει κανεις τα ασυρματα Bluetooth της ericsson που παιζουν μουσικη και ραδιοφωνο με το Ν86? Ειναι συμβατα? Επισης σε συνθηκες ημερας με ηλιο φαινεται τιποτα στην οθονη ή χρειαζεται σκια ? με ηλιο, στην οθονη δεν φαινεται απολυτως τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Επισης σε συνθηκες ημερας με ηλιο φαινεται τιποτα στην οθονη ή χρειαζεται σκια ? Το κλασικο προβλημα των amoled.το βραδυ ειναι εντυπωσιακες αλλα τη μερα κατω απο ηλιο..αστα καλυτερα,καθολου χρηστικες!! Παντως αυτο ελπιζετε να λυθει με τις νεες super amoled που παρουσιασε η Samsung!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 παιδια εμενα απο το τετραγωνο το κουμπι των τεσσαρων κατευθυνσεων μου εφυγε το πλαστικο πλεγμα στους 2 μηνες εχει τυχει σε αλλον αυτο?:cry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 παιδια εμενα απο το τετραγωνο το κουμπι των τεσσαρων κατευθυνσεων μου εφυγε το πλαστικο πλεγμα στους 2 μηνες εχει τυχει σε αλλον αυτο?:cry: σε μενα απο τις πρωτες μερες, εχει χαλαρωσει παρα πολυ ομως παρα την εκτεταμενη χρηση δεν εχει χαλασει. Ρωτησες καπου για σερβις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια ενα εικονιδιο πανω δεξια ,που ειναι σαν δορυφορος πως βγαινει;κατι πατησα κ δεν το βρισκω τωρα!!!!! ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια ενα εικονιδιο πανω δεξια ,που ειναι σαν δορυφορος πως βγαινει;κατι πατησα κ δεν το βρισκω τωρα!!!!! ευχαριστω και σε μενα παραμενει μετα απο χρηση του οβι μαπς. Με επανεκκίνηση της συσκευης φευγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Και εμένα το κάνει. Ξεκίνησε οταν έκανα αναβάθμιση στην 3.4. Πρίν δεν το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Και εμένα το κάνει. Ξεκίνησε οταν έκανα αναβάθμιση στην 3.4. Πρίν δεν το έκανε. εγω εχω την 3.3. Το παραξενο ειναι οτι στην αρχη δεν το εκανε. Τωρα τελευταια ξεκινησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδια εχω το συγκεκριμενο κινητο στην εκδοση 30,009, ημερομηνια εκδ. λογισμικου 29-03-2010, Προσαρμοσμενη εκδοση 30.0009.54.1 τυπος RM-484 και δεν μπορω να περασω καμια εφαρμογη που κατεβαζω. Δοκιμασα το GarminMobileXTv5.00.40 SymbianS603rdEdition και αλλα παρομοια οπως Tom tom αλλα δεν παιζει τπτ. Το Garmin δειχνει τν οθονητην αρχικη και πριν μπει στο κεντρικο μενου με πεταει εξω. Βρικα και μια εφαρμογη MobileSigner που δουλευει στο κινητο αλλα δεν ξερω πως ακριβως. Επισης πως μπορω να κανω hard reset και soft reset στο κινητο? Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Για να σε πετάει έξω το Garmin μάλλον δεν έχει ξεκλειδώσει τους χάρτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts