Jump to content

PePeRaN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PePeRaN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

PePeRaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θελω να βαλω κονεξ μονο ιντερνετ ομως στο σπιτι μου.θα πληρωνω 12 ευρω το μηνα για το ιντερνετ ας πουμε η θα πληρωνω και αλλα παγια κλπ;
  2. ειχα vodafone για αρκετα χρονια αλλα ολοι οι αλλοι ειχαν κοσμοτε και επειδη εχω καρτοκινητο αναγκάστηκα να αλλάξω δίκτυο για ελέυθερη εποικοινωνία γιατι αλλιως δεν γινόταν!αν αλλαξω σε συμβολαιο εννοείται vodafone
  3. Οχι δεν εχει τοσο πολυ σημασια αφου δεν φορτιζει το ιδιο οπως με το ρευμα,ετσι και αλλιως δεν υπαρχει ρυθμισει για απενεργοποίηση οποτε δνε πειράζει 1)πας στην μουσικη και εχει επιλογη να ακουσεις ραδιώφονο απο το ιντερνετ 2)δτο μητρώο και να στο έβγαλε αυτο δεν νομιζω..αν πάντως ειναι ανοιχτί συνέχεια μπορεις να πας ρυθμίσεις-σύνδεση-ασύρματο lan-και στο προβολη διαθέσημων wlan βαλε Ποτέ
  4. αναγκαστηκα ολο το καλοκαίρι πρέπει να έχουμε θέμα με άσπρο φόντο και φουλ την φωτεινοτητα αλλιως δεν γίνεται τίποτα!ειναι το plexi-glass..
  5. είναι θέμα κεραίας το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας μενου-εργαλεία-ρυθμίσεις-τηλέφωνο-δύκτιο και στη λειτουργεία δικτύου να βάλεις GSM
  6. απολυτως λογικο.κατι παρομοιο συμβαινει και με το 6500slide, αν το βαλεις σε θηκη με μαγνητες ξεκλειδωνει!
  7. λογικα το πρόβλημα είναι hardware και δεν φταίει κάτι που έκανες.δοκίμασε με κανενα card reader ξανα η πηγαινε την καρτα σε κανεναν ειδικο αν την δει.
  8. μπορειςνα κανεις .zip τις εικονες που δεν θες να βλεπουν ολοι και να τις βλεπεις ειτε μεσα του Xplore ειτε απο το zip manager του κινητου!
  9. κατι θα κανεις λαθος τι κανεις ακριβως?οταν απενεργοποιεις το φλασ βγαζει χωρις. με την ταχεια κληση τι δεν μπορεις να κανεις ακριβως? κατεβασε τον χαρτη γιατι οταν σου εγρψε συνδεση τωρα πατησες ναι,αν δεν πατουσες δεν θα σε χρεωνε.για να κλειδωσει γρηγορα πρεπει να εισια λιγο ακινητος!κλειδωνει και αν εισαι εν κινηση αλλα λιγο πιο αργα.
  10. εισαι σε ανοιχτο ουρανο?τις πρωτες φορες αργει πολυ αλλα μετα κλειδωνει ευκολα!
  11. πηγαινε μενου-εργαλεια-φωνητικες εντολες και θα τα βρεις!
  12. επιλογες-μνημη-διαγραφη οτι σου ειπε ο φιλος απο πανω και σε εμενα το κανει μερικες φορες,οχι η καρτα μνημης δεν γινεται να φυγει απο εκει!
  13. τι αν πω παιδια απλα απαραδεκη η vodafone..το δυκιιο κολλαει πολλες φορες με τα μυνηματα και ειναι αρκετα εκνευριστικο..3ωρες και ειναι ακομα κολλημενο δηλδη ελεος!
  14. τοτε λογικα θα εγινε λαθος με το update στην διαχειρηση ενεργειας τ αλλο να πω!
×
×
  • Create New...