Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να έχουν κάνει κάτι και με την διαχείρηση ενέργειας ή τουλάχιστον να μην πέφτει από τις τρείς γραμμές στην μια απότομα.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την πέρασα την 30.009. Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι το διαφορετικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι είχα 37.5 MB ελεύθερο χώρο στο κινητό και τώρα έχω 47.5 ΜΒ (εννοείται χωρίς να βγάλω κανένα πρόγραμμα)

Την πέρασα την 30.009. Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι το διαφορετικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι είχα 37.5 MB ελεύθερο χώρο στο κινητό και τώρα έχω 47.5 ΜΒ (εννοείται χωρίς να βγάλω κανένα πρόγραμμα)

εγω προσπαθω να την κατεβασω μεσω wap και μου λεει συνεχεια απετυχε. Θα το αναβαθμισω μεσω υπολογιστη τελικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα είναι τα 8mb από την ενημέρωση για τους Χάρτες της Νόκια.

Αν κατάλαβα καλά ενσωματώθηκε στο λειτουργικό.

Τα άλλα 2mb θα είναι από κάτι άλλο σχετικά με το messaging.

Edit:Εγώ προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω wifi αλλά δεν κάνει τίποτα.

Edited by billys_541

καλημερα σας.ποιο δικτυο να τικαρω για καλυτερο σημα της συσκευης; την διπλη λειτπυργια η το GSM; ευχαριστω

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Φυσικά το GSM.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σαν σήμα δεν νομίζω πως υπάρχει διαφορά. Όταν είσαι κάπου χωρίς 3G έχεις GSM. Η διαφορά με την διπλη λειτπυργια είναι ότι θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (δεν ξέρω πόση) γιατί το τηλέφωνο θα ψάχνει διαρκώς να βρει 3G

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια 2 ερωτησεις εχω...

1) δεν μπορω να κατεωασω την εφαρμογη για το youtube μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη γ αυτη τη συσκευη μπορω να κανω κατι ?

κα

2)οτα προσπαθω να δω καποιο βιντεο μεσω quick time μου λεει οτι απαοτειται συνδεση ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος. επιλεγω καποιο δικτυο αλλα δε γινεται κατι...

εχω vodafone αν μπορει καποιος να μου πει τι δικτυα να επιλεξω. αυτο συμβαινει και οταν προσπαθω να ακουσω ραδιο μεσω ιντερνετ ευχαριστω!!

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

παιδια 2 ερωτησεις εχω...

1) δεν μπορω να κατεωασω την εφαρμογη για το youtube μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη γ αυτη τη συσκευη μπορω να κανω κατι ?

κα

2)οτα προσπαθω να δω καποιο βιντεο μεσω quick time μου λεει οτι απαοτειται συνδεση ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος. επιλεγω καποιο δικτυο αλλα δε γινεται κατι...

εχω vodafone αν μπορει καποιος να μου πει τι δικτυα να επιλεξω. αυτο συμβαινει και οταν προσπαθω να ακουσω ραδιο μεσω ιντερνετ ευχαριστω!!

Στο 1) αλλαξε γλωσσα γιατι τα Ελληνικα δεν ειναι διαθεσιμα ακομα..εγω εχω βαλει (english us)

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

καλησπερα. εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο! μου ψιλοπαγωνει την εικονα(κολαει).σας εχει συμβει και σε εσας παιδια; φυσικα και οταν το βλεπω μετα, φαινετε.μηπως θελει καμμια ρυθμιση;:(

καλησπερα. εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο! μου ψιλοπαγωνει την εικονα(κολαει).σας εχει συμβει και σε εσας παιδια; φυσικα και οταν το βλεπω μετα, φαινετε.μηπως θελει καμμια ρυθμιση;:(

Που αποθηκεύεις τα βίντεο που καταγράφεις, στην κάρτα μνήμης ή στην εσωτερική μνήμη των 8GB? Κάποτε σε ένα Ν85 το βίντεο κολλούσε όταν γινόταν εγγραφή στην εργοστασιακή κάρτα μνήμης της Nokia, μόλις έβαζα μια Sandisk ή στην εσωτερική μνήμη τότε το βίντεο δεν είχε κολλήματα ή σπασίματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Που αποθηκεύεις τα βίντεο που καταγράφεις, στην κάρτα μνήμης ή στην εσωτερική μνήμη των 8GB? Κάποτε σε ένα Ν85 το βίντεο κολλούσε όταν γινόταν εγγραφή στην εργοστασιακή κάρτα μνήμης της Nokia, μόλις έβαζα μια Sandisk ή στην εσωτερική μνήμη τότε το βίντεο δεν είχε κολλήματα ή σπασίματα.

τα αποθηκευω στην εσωτερικη μνημη της συσκευης. και η η αλλη καρτα ειναι 8αρα sandisk!!

κανε ενα φορματ και πες μας παλι....

2 86 που δοκιμασα απο φιλους μου τωρα τελευταια δεν ειχαν τετοιο προβλημα.....:)

τα αποθηκευω στην εσωτερικη μνημη της συσκευης. και η η αλλη καρτα ειναι 8αρα sandisk!!

Καλημέρα.

Από την στιγμή που έχεις δοκιμάσει και στην εσωτερική μνήμη και με άλλη κάρτα μνήμης τότε κάνε ένα hard format όπως σου είπε ο freddaras και δες αν συνεχίζονται τα κολλήματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλημερα.τραβηξα μια σκηνη για 2-3 λεπτα παλι και δεν μου το ξαναεκανε!την πρωτη την ειχα τραβηξει στο μισο μετρο περιπου.(τον γιο μου που μιλαγε).μηπως επειδη ηταν παρα πολυ κοντα;θα το ξανακοιταξω και θα σας πω!ευχαριστω

Εχω το Ν86 εδω και ενα μηνα και παρατηρησα προσφατα οταν μου στελνουν καποιο αρχειο με bluetooth απο αλλα κινητα και απο ορισμενα δεν μου ερχετε ο ηχος ή το video ή η εικονα γεvικα δεν μπορουν να μου στειλουν.Οταν με βρισκει στο bluetooth kαι παταει την συσκευη μου εμενα μου λεει αποδοχη παταω ναι και δεν δειχνει την μπαρα να γεμιζει και να μου ερχετε το αρχειο και στο αλλο κινητο λεει αναμονη.Τι γινεται και εκανα και την τελεταια αναβαθμιση και τπτ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τπτ παλι.Ρε παιδια τι να κανω?????????????:wacko::wacko::(:(:(:(:(:(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να μην επαναλαμβάνεσαι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν κάποιος γνωρίζει θα απαντήσει.

Edited by Itchrist86

γεια σας.εχω παρατηρισει το εξης πραγμα! ορισμενες φορες δεν εχω καθολου σημα, αλλες φορες 1-2 σκαλες,αλλες φορες ειναι κανονικο.ο γιος μου εχει το Ν82 και το σημα του ειναι οκ!στα ιδια σημεια που εγω εχω, ομως προβλημα! τι στο καλο συμβαινει; και οι δυο ειμαστε στην ιδια τηλ. εταιρεια. τα φωτα σας παρακαλω!

είναι θέμα κεραίας το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας μενου-εργαλεία-ρυθμίσεις-τηλέφωνο-δύκτιο και στη λειτουργεία δικτύου να βάλεις GSM

εχει βρει καποιοςτον τροπο ή καποιο κολπο! η καπιοα εφαρμογη που να παιζει τα μουσικα αρχεια , mp3απο εναν φακελο κατευθειαν στον player? οπως ειναι στα windows το, play all , και οπως ειναι στο αλλο μου κινητο το w850. με ενοχλει παρα πολυ το οτι δεν υπαρχει κατι τοσο απλο ποια ( δεν υπαρχει ουτε στα καινουργια ερικσον....!!!) δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να κανουν ενα μενου που να λεει play all ?

ασχολειται κανενας με το να ακουει μουσικη απο κινητο ολη μερα?

θα με βοηθουσε παρα πολυ....ευχαριστω εκ των προτερων.:)

υγ: αγγελιες δεν υπαρχουν στο myphone? ειμαι σχεδον ετοιμος να το πουλησω , 3 μερες κινητο...!!:wacko:

Ενημέρωση από Ομάδα Διαχείρισης :

Οι Αγγελίες - Buy & Sell ,είναι μια επιπλέον δυνατότητα

για τα μόνιμα και ενεργά μέλη ...

Edited by nervous

Μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα αναπαραγωγής με όλα τα κομμάτια που περιέχει ο φάκελος που θέλεις, αλλιώς υπάρχει εφαρμογή αναπαραγωγής η οποία παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Στο θέμα των εφαρμογών έχει δοθεί πολλές φορές. Κάνε μια αναζήτηση σε εκείνο το θέμα και θα τη βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οταν ακους συνεχεια μουσικη , συνηθως εχεις και παρα πολους φακελους στην συσκευη , οποτε ειναι ενοχλητικο καθε φορα να φτιαχνεις και playlists... χωρια που καποιοι φακελοι συνεχεια ανανεωνονται. ταλαιπώρια μιλαμε...:lol:

τεσπα...ακομα δεν καταφερα να βρω αυτο την εφαρμογη που αναφερετε.(αν θυμασται πως λεγετε θα με βοηθουσε παρα πολυ....) αλλα θα ψαξω ακομα λιγο.... ευχαριστω παντως.

Μέσω υπολογιστή μπορείς να φτιάξεις πολύ γρήγορα τις λίστες κι από κει και πέρα ότι προσθέτεις, το προσθέτεις και στην λίστα. Βάζεις μάλιστα τα κομμάτια με την σειρά που θέλεις!

φυσικα και μπορεις στον υπολογιστη να φτιαξεις λιστες...αλλα ο τροπος δεν ειναι να κανεις λιστες , τουλαχιστον οχι για μενα..... μπορεις να κανεις πολλα με ενα πισι αλλα το θεμα ειναι να μην τρως την ωρα σου , αλλα να γινονται γρηγορα , και ποιο γρηγορα απο drag and drop και μετα πανε στον φακελο και παιξτα ολα δεν υπαρχει.......

καλησπερα.μου προεκυψε το εξης προβλημα.μετα την αναβαθμιση της συσκευης οταν παω στον ΙΣΤΟ για να μπω στο ιντερνετ δεν με ρωταει απο που θελω να μπω! πριν μου εμφανιζε την προσωπικη μου συνδεση στο δικτυο.τωρα μου λεει οτι θα συνδεθω μεσω cosmote internet!!που προφανως χρεωνομαι.την βοηθεια σας παρακαλω.