lazman Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 το πηρα σε μαυρο τελικα σημερα απο nokia shop! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ceidkeeper Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 @thamnos: για να κλειδώνει γρηγορότερα να μην το ανάβεις εν κινήσει αλλά ακίνητος. για τα υπόλοιπα καλύτερα ρώτησε σε oteshop. Υποθέτω πως εννοείς να αλλάξεις τη μνήμη που αποθηκεύονται τα εισερχόμενα μηνύματα, είτε αυτά είναι sms/mms/e-mail είτε αρχεία μέσω Bluetooth. Πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο > Μνήμη αποθήκευσης. όχι μόνο αυτό, αλλά εννοώ και όταν εγκαθιστώ μια νέα εφαρμογή οχι απλα το χύμα υλικό που σώζει. είχα βρει ένα guide αλλά δε θυμάμαι που! αν το ξαναβρώ θα τον γράψω και εδώ. ευχαριστώ πάντως. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg http://db.tt/jHEevB0 Dropbox inv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 τελικά το τηλέφωνο έχει ποιότητα επιτελούς ένα νοκια με καλό slide και καλά υλικά .από αυτά που είχα μόνο το e66 μπαίνει δίπλα !το φλας σχετικά με το innov8 που το κράτησα τελικά και εκείνο είναι πολύ πιο δυνατό ! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τελικά το έχει άλλος το πρόβλημα μου;δηλαδή εχω σε μια επαφή το τηλέφωνο και δεύτερη εγράφη στην ίδια επαφή το ίδιο αριθμό αλλά με *31# και οπότε πάρω τηλ δεν μου δείχνει το όνομα αλλά των αριθμό. Βέβαια και σε άτομο με 1 αριθμό όλο και όλο αλλά με το πρόθεμα μποστα πάλι βγάζει των αριθμό και όχι το όνομα.καμία ιδέα γιατί είναι τέλειος σπαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Σημερινός κατοχος του Ν86 πλέον, και εχω να πώ τα εξής θετικά και αρνητικά: +Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, επιτέλους ενα Ν που χαίρεσαι 100% να το κρατάς, τζόγος σχεδόν ανεπαίσθητος. +Πολύ γρήγορο στις λειτουργίες του. +Πολύ καλή καμερα και βίντεο. +Πανέμορφη οθόνη, με ζωντανά χρώματα(λόγω OLED) +Ηχος (ηχείο και μικρόφωνο) σε πολύ καλα επίπεδα. +Πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές με πιό χρήσιμη (για μενα) το λεξικό. -Ας βάζανε μία οθόνη 2,8 και θα ήταν όλα τέλεια... - Σε μένα τουλάχιστον δεν αρεσε η έλειψη του Multimedia button, με είχε βολέψει. Γενικά είναι μία γενναία αναβάθμιση απο το Ν85, και απείχε μόλις 0,2 ίντσες οθόνης για να χαρακτηριστεί το καλύτερο Ν τηλέφωνο ever (πάντα κατα την γνώμη μου). Αυτά για τους υποψήφιους αγοραστές.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george5 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Σημερα το πηρα κ εγς απο νοκια shop,αρκετα καλο σε σχεση με Ν95,8G,ποθ ειχα πριν.Ερωτηση γιατι εχω φαει τρελλο σκαλωμα,πως θα καρφτισωσω κ αλλες συντομευσεις στο αρχικο μενου? ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλοριζικο καταρχην και καλωσηρθες..Τωρα για να καρφιτσωσεις κι αλλες συντομευσεις δεν γινεται γιατι δεν ειναι Ν97..Να αλλαξεις τις υπαρχουσες,ναι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Την πρωτη φορα αργει μπορει να κανει και κανα 20 λεπτο.Στο σημειο προσβασης βαζεις cosmote-gprs ρε παιδια τι 20 λεπτα λετε.....!!!!!!!!!!:confused::confused: με το 82 οπου και εισαι συνδέεσαι σε δευτερόλεπτα...... λιγο με εχετε μπερδεψει με το gps...του 86...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 ρε παιδια τι 20 λεπτα λετε.....!!!!!!!!!!:confused::confused: με το 82 οπου και εισαι συνδέεσαι σε δευτερόλεπτα...... λιγο με εχετε μπερδεψει με το gps...του 86...... και στο Ν82 που ειχα, αλλα και στο Ν86 που εχω τωρα,το gps κλειδωνει ακαριαια σχεδον.. το πολυ σε 20 δευτερολεπτα εχει κλειδωσει σημα ικανο για πλοηγηση! το τσεκαρω παντα με το Garmin και δουλευει αψογα(ασχετα αν δεν χρησιμοποιω αυτα τα τηλ για αυτην την δουλεια λογω μικρης οθονης και λογω υπαρξης παντα wm phones) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ρε παιδια τι 20 λεπτα λετε.....!!!!!!!!!!:confused::confused: με το 82 οπου και εισαι συνδέεσαι σε δευτερόλεπτα...... λιγο με εχετε μπερδεψει με το gps...του 86...... και γω είχα το 82 και ήταν απο τα πιο γρήγορα όντως άλλα η οθόνη του ήταν ....:cool:με το 86 σε ανοιχτό ουρανό το πολύ να κάνει 1 λεπτό την πρώτη φορά και μετά το πολύ 10 δεύτερα.το θέμα είναι να ξέρεις να το δουλεύεις γιατί αν δεν έχει ανοιχτό ουρανό και δεν το έχει να κοιτάει κατά πάνω το κινητό τζάμπα παιδευεσε .το ίδιο ισχύει φυσικά και για το 82 και για άλλα κινητά gps. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Τελικά θεωρώ αναγκαστική την χρήση του screen protector και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα για να παραγγείλω μερικά. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αντιμετωπισε κανεις προβλημα με την καμερα!Εγω το πηρα σημερα κ η καμερα οταν ανοιγω το πορτακι απο πισω δε δουλευει...μετα απο Restart δουλευει την πρωτη φορα που το ξανανοιγω αλλα μετα τα ιδια παλι!Μου βγαζει ενα message : Το Τηλ. Αντιμετωπισε Σφαλμα κλπ Επανεκκινηστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps 66 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 σε εμενα στην αναπαραγωγη των βιντεο που εχω βγαλει ακουγετε θορυβος δηλαδη αν πατησω ελαφρα το κουμπακι της ληψης οταν τραβαω βιντεο βγαινει πολυ εντονα σαν θορυβος η αν κουνισω το κινητο κατα την διαρκεια της ληψης, ειναι σαν να εχει το κινητο κατα την ληψη υπερευαισθησια και στον ποιο μικρο θορυβο.. ειναι φυσιλογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αντιμετωπισε κανεις προβλημα με την καμερα!Εγω το πηρα σημερα κ η καμερα οταν ανοιγω το πορτακι απο πισω δε δουλευει...μετα απο Restart δουλευει την πρωτη φορα που το ξανανοιγω αλλα μετα τα ιδια παλι!Μου βγαζει ενα message : Το Τηλ. Αντιμετωπισε Σφαλμα κλπ Επανεκκινηστε το! Αμεση αντικατάσταση κάνε,μην περιμένεις ούτε λεπτό !!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Σημερα το πηρα κ εγς απο νοκια shop,αρκετα καλο σε σχεση με Ν95,8G,ποθ ειχα πριν.Ερωτηση γιατι εχω φαει τρελλο σκαλωμα,πως θα καρφτισωσω κ αλλες συντομευσεις στο αρχικο μενου? ευχαριστω προκαταβολικα. βαλε γραμμη αναμονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 βαλε γραμμη αναμονης παιδες πηρα κ εγω σημερα το ν86 πολυ καλο!θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να κατεβασω την ενημερωση του νεου λογισμικου για ν86?μπαινω στη νοκια κ δεν ωλεπω κατι ευχαρηστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 (edited) Διαβαζεις ολο το S60 3rd Edition Platform FAQ το οποιο θα σε βοηθησει πολυ και καπου εκει μεσα θα βρεις αυτο:Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3394809#post3394809 Edited November 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Αμεση αντικατάσταση κάνε,μην περιμένεις ούτε λεπτό !!;) Μεγαλε αυτο εκανα τελικα κ τωρα να σου πω την αληθεια ξενερωσα κ με το κινητο γενικα...Σκεφτομαι μηπως παρω κανα αλλο θα δειξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ξερουμε τιποτα για καμμια καινουρια αναβαθμιση?:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μεγαλε αυτο εκανα τελικα κ τωρα να σου πω την αληθεια ξενερωσα κ με το κινητο γενικα...Σκεφτομαι μηπως παρω κανα αλλο θα δειξει! Τα τελευταία 2 χρόνια όταν κανείς αγοράζει τα Symbian της ΝΟΚΙΑ(NSeries ειδικά αλλά και τα άλλα) είναι σαν να παίζει τζόγο,και συνήθως ο παίχτης είναι ο χαμένος(δηλαδή εμείς) και η μπάνκα κερδίζει σχεδόν πάντα(η ΝΟΚΙΑ δηλαδή)-ακόμα και αντικαταστάσεις να γίνονται και επιστροφές πάλι κερδίζει αφού αυτές τις συσκευές(τις ελλαττωματικές κλπ.) πάλι τις βάζει στο εμπόριο....;):X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 ακόμα και αντικαταστάσεις να γίνονται και επιστροφές πάλι κερδίζει αφού αυτές τις συσκευές(τις ελλαττωματικές κλπ.) πάλι τις βάζει στο εμπόριο....;):X Αν και εκτός θέματος, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ; :blink: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 όταν η γίνετε πλήρης φόρτιση του κινητού σταματάει να ανεβοκατεβενη η μπάρα και κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο .η μπάρα της μπαταρίας σταματάει σε τυχαία θέση εκείνη την ώρα?το έχει παρατήρησή κανείς? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αν και εκτός θέματος, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ; :blink: Δυστυχώς και είναι εξακριβωμένο απο έγκυρη πηγή,δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό απλώς θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ο αγοραστής και όχι να υποθέτει πως αφού το κουτί είναι σφραγισμένο η συσκευή είναι ολοκαίνουργια(μια ένδειξη είναι οι διπλές ταινίες ασφαλείας που έχουν αναφερθεί ήδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 όταν η γίνετε πλήρης φόρτιση του κινητού σταματάει να ανεβοκατεβενη η μπάρα και κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο .η μπάρα της μπαταρίας σταματάει σε τυχαία θέση εκείνη την ώρα?το έχει παρατήρησή κανείς? συνηθως σταματαει στισ 2 γραμμες αλλα μερικεσ φορεσ σταματαει και οταν ειναι full!οπως κ να εχει το κινητο εχει φορτισει απλα οταν το εχεις ανοιχτο καποιοες φορες πρεπει αν το κανεις restart για να δειξει σωστα την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Τελικά το έχει άλλος το πρόβλημα μου;δηλαδή εχω σε μια επαφή το τηλέφωνο και δεύτερη εγράφη στην ίδια επαφή το ίδιο αριθμό αλλά με *31# και οπότε πάρω τηλ δεν μου δείχνει το όνομα αλλά των αριθμό. Βέβαια και σε άτομο με 1 αριθμό όλο και όλο αλλά με το πρόθεμα μποστα πάλι βγάζει των αριθμό και όχι το όνομα.καμία ιδέα γιατί είναι τέλειος σπαστικο. ρε παιδια μια απαντηση δεν μπορειτε....??? εσας δειχνη το ονομα η των αριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts