Jump to content

Nokia PC Suite / Nokia Suite / Software Updater

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα φιλαρακι μου εχει προβλημα με το N80 και τη μεταφορα αρχειων. Μεσω team viewer προσπαθησα και με pc suite και με ovi suite, αλλα ελεγε αγνωστη συσκευη USB και δε αναγνωριζε το κινητο! Με καλωδιο παντα. Ουτε με τη Λειτουργία «Μεταφορά δεδομένων» γινοταν κατι. Παλι αγνωστη συσκευη εβγαζε.

Εχει λαπτοπ acer με windows7. Ξερετε καμμια λυση;

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα φιλαρακι μου εχει προβλημα με το N80 και τη μεταφορα αρχειων. Μεσω team viewer προσπαθησα και με pc suite και με ovi suite, αλλα ελεγε αγνωστη συσκευη USB και δε αναγνωριζε το κινητο! Με καλωδιο παντα. Ουτε με τη Λειτουργία «Μεταφορά δεδομένων» γινοταν κατι. Παλι αγνωστη συσκευη εβγαζε.

Εχει λαπτοπ acer με windows7. Ξερετε καμμια λυση;

Μάλλον χρειάζεται τον driver για το καλώδιο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ο driver εγκαθιστανται αυτοματα μαζι με το Pc suite. Πηγα να τον εγκαταστησω manual, και μου ειπε οτι ηδη υπαρχει σε νεοτερη εκδοση στο pc suite. Μηπως θελει τη παλαιοτερη εκδοση; Να σβησω και το pc suite;

Εκτος αν παιζει κατι με τα windows7..

Τα bluetooth δε λειτουργουν στο λαπτοπ. Το θεμα ειναι να τα μεταφερουμε με το καλωδιο.

Υπαρχει καμμια ιδεα;

Δοκίμαστε να το συνδέσετε χωρίς την κάρτα μνήμης. Αν πετύχει, μεταφέρετε τα δεδομένα του τηλεφώνου στον υπολογιστή και κάντε κι ένα hard format στη συσκευή.

Επειδή, προφανώς, θα θέλετε να μεταφέρετε αρχεία από την κάρτα μνήμης, κάντε τη δουλειά σας με card reader και στη συνέχεια κάντε format την κάρτα μνήμης.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θελουμε να μεταφερουμε αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο. Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι να λεει οτι δεν αναγνωριζεται η συσκευη usb; Θελει αλλους drivers για windows7;

Καλησπέρα...Σήμερα εγκατέστησα στο pc μου το Nokia ovi suite αφου άνοιξα λογαριασμό (μου ζήτησε και αριθμό κινητού τηλεφώνου).... Μου είχε κάποιες εφαρμογές να κατεβάσω(κάποια παιχνίδια, ανανεωμένους χάρτες και θέματα (midnight).... Κατέβασα λοιπόν τα θέματα και τους χάρτες...Μόλις έφτασε στους χάρτες αργούσε πολύ και μου είχε να κατεβάσω 1,2 g εφαρμογή και το σταμάτησα... Σκεφτομαι λοιπόν και ρωτάω, όλα αυτά χρεώνουν(με χρέωσαν); Κάθε αναβάθμηση προγράμματος ή λογισμικού απο το Nokia ovi suite χρεώνει σε κάτι....Πως λειτουργούν όλα αυτα.....Sorry αν έχουν χιλιοειπωθεί όλα αυτά....Όποιος θέλει απαντάει....Ευχαριστώ...

Καλησπέρα...Σήμερα εγκατέστησα στο pc μου το Nokia ovi suite αφου άνοιξα λογαριασμό (μου ζήτησε και αριθμό κινητού τηλεφώνου).... Μου είχε κάποιες εφαρμογές να κατεβάσω(κάποια παιχνίδια, ανανεωμένους χάρτες και θέματα (midnight).... Κατέβασα λοιπόν τα θέματα και τους χάρτες...Μόλις έφτασε στους χάρτες αργούσε πολύ και μου είχε να κατεβάσω 1,2 g εφαρμογή και το σταμάτησα... Σκεφτομαι λοιπόν και ρωτάω, όλα αυτά χρεώνουν(με χρέωσαν); Κάθε αναβάθμηση προγράμματος ή λογισμικού απο το Nokia ovi suite χρεώνει σε κάτι....Πως λειτουργούν όλα αυτα.....Sorry αν έχουν χιλιοειπωθεί όλα αυτά....Όποιος θέλει απαντάει....Ευχαριστώ...

Αν σου έβγαλε να κατεβάσεις 1,2 γιγα τότε μάλλον είχες επιλέξει να κατεβάσεις τους χάρτες όλης της ευρώπης. Της Ελλάδας είναι γύρω στα 90 ΜΒ. Δεν χρεώνεσαι πάντως όσο και να κατεβάσεις. Το τηλ σου το δίνεις για να σου στέλνουν ενημερώσεις.

Αν σου έβγαλε να κατεβάσεις 1,2 γιγα τότε μάλλον είχες επιλέξει να κατεβάσεις τους χάρτες όλης της ευρώπης. Της Ελλάδας είναι γύρω στα 90 ΜΒ. Δεν χρεώνεσαι πάντως όσο και να κατεβάσεις. Το τηλ σου το δίνεις για να σου στέλνουν ενημερώσεις.

Άρα λοιπόν είναι τζάμπα....Όλα είναι τζάμπα ή είναι κάτι χρεώσιμό που πρέπει να αποφύγω;Μόνο απο εκει κάνεις αναβαθμίσεις ή υπάρχει και άλλος τρόπος (ανέξοδος πάντα);

Άρα λοιπόν είναι τζάμπα....Όλα είναι τζάμπα ή είναι κάτι χρεώσιμό που πρέπει να αποφύγω;Μόνο απο εκει κάνεις αναβαθμίσεις ή υπάρχει και άλλος τρόπος (ανέξοδος πάντα);

Κανεις κ απο την συσκευη Μενου-Εφαρμογες-Ενημερωση λογισμικου.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Κανεις κ απο την συσκευη Μενου-Εφαρμογες-Ενημερωση λογισμικου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στην ενημέρωση λογισμικού μέσα από το τηλέφωνο, είναι προφανές ότι γίνεται με σύνδεση στο διαδίκτυο χρεώνοντας ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου ή από τα δωρεάν ΜΒ που μπορεί να έχεις ενεργοποιήσει.

Συνεπώς, δεν είναι ανέξοδος:)

ΥΓ. Εκτός κι αν έχεις wi-fi, τότε αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στην ενημέρωση λογισμικού μέσα από το τηλέφωνο, είναι προφανές ότι γίνεται με σύνδεση στο διαδίκτυο χρεώνοντας ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου ή από τα δωρεάν ΜΒ που μπορεί να έχεις ενεργοποιήσει.

Συνεπώς, δεν είναι ανέξοδος:)

ΥΓ. Εκτός κι αν έχεις wi-fi, τότε αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.

Ναι σωστα το λες.Δεν το διευκρινησα αυτο στον φιλο μας.

New version Nokia Ovi Suite 3.1.0.86

http://www.nokia.co.uk/support/download-software/ovi-suite

What's new:

A new Home view

* Get quick access to your content and to sync

* View recommended apps and games from Ovi Store

* View recommended music from Ovi Music *

* Receive notifications to update your phone software and to back up your phone

* Connect to the internet without a fixed connection or WLAN

Introducing Ovi Music

* Get full control of playback

* Discover and download your favourites from the millions of tracks available on Ovi*

* Drag music to and from your phone

* Have access to your Ovi Music Unlimited account *

* Get all the features you need in Nokia Ovi Suite - no need for a separate player

Other improvements

* Experience the faster and simpler installation

* Delete individual maps from your phone, download maps with greater reliability

* Enjoy improvements to syncing and stability

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

New version Nokia Ovi Suite 3.1.0.86

http://www.nokia.co.uk/support/download-software/ovi-suite

* Connect to the internet without a fixed connection or WLAN

y

παρα πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο θα το δοκιμασω το βραδυ στο σπιτι και θα σας πω τη γνωμη μου

Παιδια μπορω να αλλαξω το ονομα χρηστη στο ovi,κ εαν ναι πως;

Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση για το ovi suite.Θελω να ρωτησω αν την κανω χανονται τα back up που εχει μεσα απο τις συσκευες που εχω κρατησει (ουκ ολιγες,πολλα μοντελα)?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Δεν υπάρχει λόγος να χάνεται κάτι.Τουλάχιστον εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στον υπολογιστή μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα...πριν λίγη ώρα είδα την PR 1.2 για Cosmote branded (αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός) και χάρηκα όσο να'ναι :P

Εν το μεταξύ παλιά είχα πρόβλημα....λόγω Hard Reset που φυσικά ξαναπέρασα την PR 1.1 είχα χάσει την ενημέρωση με τους υπότιτλους και δεν μου τους έβγαζε...ελπίζω με την σημερινή ενημέρωση να φτιάχτηκε... :P

Επίσης σε λίγες ώρες περιμένουμε και την 2.8 έκδοση του Ovi Store που θα μας ειδοποιεί όταν υπάρχει νεότερη έκδοση για κάποια εφαρμογή που έχουμε κατεβάσει :)

Επίσης σε λίγες ώρες περιμένουμε και την 2.8 έκδοση του Ovi Store που θα μας ειδοποιεί όταν υπάρχει νεότερη έκδοση για κάποια εφαρμογή που έχουμε κατεβάσει :)

Thank you :)

Υπάρχει και θέμα για όσους δεν το είδαν : Νokia: Σημαντικές αλλαγές στο Ovi Store

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εγώ που δεν έχω cosmote branded η τελευταία έκδοση είναι η P.R 1.1. Είναι η σωστή; Μόνο για branded συσκευές υπάρχει η 1.2;
Samsung S21 Ultra

Εγώ που δεν έχω cosmote branded η τελευταία έκδοση είναι η P.R 1.1. Είναι η σωστή; Μόνο για branded συσκευές υπάρχει η 1.2;

ναι μονο για εκεινα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά εφόσον έχει σχέση με Software Update το γράφω εδώ.

Πριν καιρό έκανα hard reset τη συσκευή μου (Ν8) και μετά ξαναπέρασα την PR 1.1 χωρίς κανένα πρόβλημα...Και Ovi Store κανονικά δούλευε και γενικά όλα μια χαρά...χρειάστηκε να κάνω update μόνο τα θέματα (midnight) και κάνα 2 ακόμη που βγάζει αλλά μέσα σε αυτά δεν ήταν η ενημέρωση του Player με τους υπότιτλους.....νόμιζα ότι ήταν μέσα στην PR 1.1 μάλλον....

Έλα όμως που δεν ήταν.....τις προάλες πέρασα την PR 1.2 και πάλι τίποτα....δοκίμασα να πάω 4-5 μήνες πίσω που ήταν η αναβάθμιση αλλά πάλι δεν μου την έβγαζε...

Και ρωτώ εσάς παιδιά...τι να κάνω???Πώς θα βρω την αναβάθμιση....Βλέπω συχνά ταινίες στο κινητό και βαρέθηκα να κάνω διαδικασία να τους ενσωματώνω επειδή δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους πια :( ούτε .srt ούτε .sub!

Καμιά ιδέα???

Και ρωτώ εσάς παιδιά...τι να κάνω???Πώς θα βρω την αναβάθμιση....

Η αναβάθμιση για το βίντεο ήταν στην "ενημέρωση λογισμικού" από το κινητό ( επί εποχής PR1.0).

Η έκδοση 9.22(53) είναι η τελευταία (που παίζει τους υπότιτλους).