Jump to content

Nokia PC Suite / Nokia Suite / Software Updater

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@predator_

Βγάλε όλα τα προγράμματα της Nokia που έχεις στο pc σου, βγάλε και τους drivers και χρησιμοποίησε το πρόγραμμα της Nokia Nokia_PC_Suite_Cleaner_7_1_1 για να "καθαρίσει" τελείως το pc. Μετά κάνε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του OVi suite και δοκίμασε ξανά.

Και κάνε και επανεκκινήσεις ενδιάμεσα.

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@predator_

Βγάλε όλα τα προγράμματα της Nokia που έχεις στο pc σου, βγάλε και τους drivers και χρησιμοποίησε το πρόγραμμα της Nokia Nokia_PC_Suite_Cleaner_7_1_1 για να "καθαρίσει" τελείως το pc. Μετά κάνε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του OVi suite και δοκίμασε ξανά.

Παιδια αναγκαστηκα να κανω φορματ στο pc οχι γι’ αυτο το προβλημα, αλλα λυθηκε κ αυτο, ολα οκ τωρα!!! Σας ευχαριστω για τις συμβουλες κ την βοηθεια να ειστε καλα!!!

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

μια αφελής ερώτηση. Μέσω Ovi Suite κάνω back up στο δικό μου κινητό (N8) αλλά και στο κινητό της γυναίκας μου (Ε52). Και τα δύο όμως γίνονται από ένα λογαριασμό στο Ovi Suite. Εύχομαι και ελπίζω ότι υπάρχουν δυο διαφορετικά back up, ένα για το Ν8 και ένα για το Ε52. Ισχύει αυτό;

Καλημέρα,

μια αφελής ερώτηση. Μέσω Ovi Suite κάνω back up στο δικό μου κινητό (N8) αλλά και στο κινητό της γυναίκας μου (Ε52). Και τα δύο όμως γίνονται από ένα λογαριασμό στο Ovi Suite. Εύχομαι και ελπίζω ότι υπάρχουν δυο διαφορετικά back up, ένα για το Ν8 και ένα για το Ε52. Ισχύει αυτό;

ρε συ αφου καθε φορα διαβαζει διαφορετικο τηλεφωνο θα κραταει διαφορετικα αρχεια οποτε θα τα εχει και τα 2. επειδη εχεις ενα λογαριασμο δεν σημαινει οτι για καθε τηλεφωνο που παιρνεις θα κανεις κι αλλο

το ξερα ότι κάπου παραμόνευες και θα μου τα χωνες:lol::lol: Απλά έπαθα ένα πανικό γιατί το Ε52 της γυναίκας μου χτύπησε επεξεργαστή και δεν θυμαμαι πότε του είχα κάνει backup

• 2 weeks later...

Nokia Ovi Suite 3.1 Beta

What's new in Nokia Ovi Suite 3.1

* Updating your phone software and mobile apps takes place more easily. Now, you can update both in one go.

* Downloading apps, games, and more from Ovi Store is now even simpler. When you choose to download something from Ovi Store through Nokia Ovi Suite, the direct link to the selected item is sent to your phone. You can then go on to download the item using your phone. There's no need to open a web browser on your desktop anymore.

* Viewing the results of your latest sync is now possible in the Sync log view. In this view, you can see all the details that were added, updated or deleted and where each of these changes took place.

* Syncing with Microsoft Outlook has been improved with critical fixes. We've put lots of effort into this and we're looking forward to your feedback on the results.

* Creating the connection between your device and computer is now more reliable.

* Sending text messages to groups is now possible. You can create contact groups in the Contacts view and easily send messages to all the members of a specific group in the Messaging view.

* Playing high-definition videos captured with your phone takes place in a more optimised and smooth way.

* Keeping track of your map downloads is easy. Click Downloads in the Maps view to view your download queue.

πολυ καλο το εβαλα ηδη. πολυ γρηγορο

• 4 weeks later...

Nokia N97mini πρόβλημα με λογισμικό υπολογιστή .Nokia N97mini

Καλημέρα σας είμαι νέος χρήστης του Nokia N97mini και έχω ένα μεγάλο για εμένα ως χρήστη πρόβλημα για να σας δώσω να καταλάβετε κατεβάζω το πρόγραμμα του PC SUIT NOKIA N97 MINI από το ιντερνέτ προσπαθώ να το Κάνο εγκατάσταση και μου βγάζει το εξής πρόβλημα’’An erros occurred during the installation of assemt ‘microsoft VC80.MFC,processorARCHITECTURE=’’X86’’Plase refer to help and support for more informa’’ και μου βγάζει ότι έχει σφάλμα μπορείτε να μου Πίτε τι να Κάνο χιάζομαι βοήθεια σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την υπομονή σας Στέργιος με αποτέλεσμα δεν μπορώ να το συγχρονίσω να περάσω τα τηλέφωνα μου

Ποια έκδοση των windows έχεις στον υπολογιστή σου; Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η λύση,αλλά δες αν έχεις εγκαταστημένη κάποια έκδοση του Microsoft Visual C++.Βρήκα κάποια αναφορά εδώ http://discussions.europe.nokia.com/t5/PC-and-Mac-Software/Pc-Suite-Version-to-use/td-p/269237

Δοκίμασε και το ovi suite μήπως εκεί δεν έχεις πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η λύση,αλλά δες αν έχεις εγκαταστημένη κάποια έκδοση του Microsoft Visual C++.Βρήκα κάποια αναφορά εδώ http://discussions.europe.nokia.com/t5/PC-and-Mac-Software/Pc-Suite-Version-to-use/td-p/269237

Δοκίμασε και το ovi suite μήπως εκεί δεν έχεις πρόβλημα.

Και στο OVI SUITE το ίδιο πρόβλημα δεν ξέρω τι να Κάνο εγώ

Και στο OVI SUITE το ίδιο πρόβλημα δεν ξέρω τι να Κάνο εγώ

Χρονια πολλα!τι ειναι αυτο το c++ ρε παιδια ,πειτε και σε μας τις ασχετες.

Χρονια πολλα!τι ειναι αυτο το c++ ρε παιδια ,πειτε και σε μας τις ασχετες.

Γλώσσα προγραμματισμού είναι η C++.

sent from my iPhone 4 using tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σημερα μου εβγαλε την αναβαθμιση στο Ovi Suite.Ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν και την Ελληνικη γλωσσα?

Παιδιά μια ερώτηση.

Έκανα update από το Ovi Suite σε ένα Ν8 και μετά την αναβάθμιση, όπως φαντάζεστε εσείς που ξέρετε, τα ελληνικά χάθηκαν (εγώ δεν το ήξερα πριν το κάνω :O ).

Πώς τα επαναφέρουμε;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια ερώτηση.

Έκανα update από το Ovi Suite σε ένα Ν8 και μετά την αναβάθμιση, όπως φαντάζεστε εσείς που ξέρετε, τα ελληνικά χάθηκαν (εγώ δεν το ήξερα πριν το κάνω :O ).

Πώς τα επαναφέρουμε;

καλησπερα. χρονια πολλα , Χριστος Ανεστη . δες εδω το δευτερο ποστ. με τις οδηγιες φλασαρε για το 059F047 code :)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Μπορείς είτε να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care με χρέωση περίπου 15 ευρώ ή να ακολουθήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ και τους δύο. :)

Επειδή εγώ επέστρεψα ήδη Γερμανία, αυτή η διαδικασία απαιτεί τρομερή εμπειρία ή μπορεί να την κάνει και κάποιος που το κάνει πρώτη φορά;

Υπάρχει κίνδυνος να το μπρικάρει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία,μια προσεκτική ανάγνωση των οδηγών αρκεί και αν έχεις κάποια απορία μπορείς να την γράψεις εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite.

Πάντως λογικά και στην χώρα που βρίσκεσαι μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care,αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε διαδικασία φλασαρίσματος.

Να σημειώσω κάτι,μια και λες ότι βρίσκεσαι στην Γερμανία.Το "πακέτο" γλώσσας με τα Ελληνικά δεν περιλαμβάνει τα Γερμανικά ως γλώσσα και αν θέλεις να έχεις και τις δύο γλώσσες μέσα τότε θα πρέπει να "πας" σε άλλες μεθόδους που περιλαμβάνουν "μαγείρεμα" του firmware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία,μια προσεκτική ανάγνωση των οδηγών αρκεί και αν έχεις κάποια απορία μπορείς να την γράψεις εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite.

Πάντως λογικά και στην χώρα που βρίσκεσαι μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care,αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε διαδικασία φλασαρίσματος.

Να σημειώσω κάτι,μια και λες ότι βρίσκεσαι στην Γερμανία.Το "πακέτο" γλώσσας με τα Ελληνικά δεν περιλαμβάνει τα Γερμανικά ως γλώσσα και αν θέλεις να έχεις και τις δύο γλώσσες μέσα τότε θα πρέπει να "πας" σε άλλες μεθόδους που περιλαμβάνουν "μαγείρεμα" του firmware.

Δεν είναι δικό μου!

Το έχει ο θείος μου και του το είχα πάρει και έπαιζα το Σ-Κ που ήμουν κάτω για Πάσχα.

Τώρα είμαι Γερμανία με το Optimus One μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Εχω ολες τις επαφες μου στο νοκια ovi suite κ θελω να τις συγχρονισω με το outlook αλλα δεν εχω το τηλεφωνο !

Δεν υπαρχει τροπος να συγχρονιστουν το ovi me το outlook χωρις την συσκευη;;;

Θελω βασικα να τις περασω στο iphone4

ευχαριστώ

Ακομα μαθαίνω......

νεο ovi suite μου εβγαλε σημερα 3.1.0.81 beta

http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Nokia/Nokia-Ovi-Suite.shtml

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

νεο ovisuite μου εβγαλε το απογευμα 3.1.0.84

Φιλε κ εγω το κατεβασα σημερα,οταν το εγραψες εσυ.αλλα πως το ειδες κ απο που;(οταν λες μου εβγαλε το απογευμα ........)

εαν δεν το ελεγες χαμπαρι δεν θα επαιρνα!!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Φιλε κ εγω το κατεβασα σημερα,οταν το εγραψες εσυ.αλλα πως το ειδες κ απο που;(οταν λες μου εβγαλε το απογευμα ........)

εαν δεν το ελεγες χαμπαρι δεν θα επαιρνα!!

μου το εβγαλε σαν αναβαθμιση στον υπολογιστη και το εβαλα