Jump to content

Nokia PC Suite / Nokia Suite / Software Updater

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγκατεστησα το ovi. ενωνω το τηλεφωνω με το usb στο pc και δεν το βρισκει το ovi. μολις ενωσω το τηλεφωσο στον υπολογιστη το βλεπει σαν " Ν8 τηλεφωνο" και το ενωνει οπως ενα σκληρο δισκο.(τις πρωτες μερες ειχα ενωσει το τηλεφωνο και το εβλεπα σαν καρτα μνημης στο pc.)

τι παιζει να εχει γινει? και πως μπορω να ενωθω με το ovi?

Εγω ρε παιδια εχω το εξης θεματακι!!! :mad: Εχω το ovi suite στον υπολογιστη με το οποιο εχω κανει παρα πολλες εγκαταστασεις games apps κλπ!!!Το θεμα ειναι οτι ενω εχει συνδεθει κανονικα το κινητο με το καλωδιο και με το ovi suite και φορτιζει κιολας στον υπολογιστη το βγαζει και σε μενα σαν Ν8 τηλεφωνο και εκτος αυτου οταν παω στο pc και πατησω εναρξη-υπολογιστης μου εμφανιζει κατω απο τον σκληρο το κινητο αναλυτικα δειχνει το mass storage [E:] το υπολοιπο μνημης του κανονικα 9GB περιπου και την μνημη τηλεφωνου [C:] ενω μου εχει ελευθερα 150mb πραγματικα το βλεπω και απο την διαχειριση αρχειων και απο τον Y-browser στο κινητο αλλα στον υπολογιστη μου δειχνει κοκκινο 0 byte...Το εχω δοκιμασει αρκετες φορες βαλε βγαλε αλλα τιποτα στην μνημη C: μου λεει 0..Μονο εχτες τυχαια μου το διαβασε κανονικα και μου το εβγαλε στον υπολογιστη σε 2 μεριες-θεσεις σαν να εχω συνδεσει 2 n8 ταυτοχρονα :wacko: Ενα σαν ν8 τηλ με 0 μνημη κινητου και απο κατω αλλη συσκευη με την κανονικη ονομασια του κινητου που εχω δωσει εγω σαν ονομα στο ovi με την μνημη του κινητου να την δειχνει κανονικα!!!Μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο ξερει κανεις μηπως το γιατι μου κανει αυτα τα κουλα??:ninja:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για δοκιμασε πρωτα να ανοιξεις το ovi στον υπολογιστη και μετα να συνδεσεις το κινητο? εμενα ετσι μου επιασε μια φορα

το εκανα και ετσι και εκανα και επανεκκινηση του τηλεφωνου αλλα τιποτα.

πηγα στο ovi

1) πηγαινωντας στο tools-options-my devices δεν εμφανιζει καμμια συσκευη.

2) πηγαινωντας στο add new device μου εμφανιζει τη σελιδα που λεει να ενωσω το τηλεφωνο με το usb και να διαλεξω αν με ρωτησει το τηλεφωνο τη συνδεση μεσω usb και ovi.

αυτο μου το εκανε και πριν και ειμαι παλι στο ιδιο σημειο που ειχα κολλησει

3) το τηλεφωνο ειναι ενωμενο με usb και η συνδεση με το ovi ειναι ενεργη αλλα δεν το βλεπει το προγραμμα.

τι γινεται?

το εκανα και ετσι και εκανα και επανεκκινηση του τηλεφωνου αλλα τιποτα.

πηγα στο ovi

1) πηγαινωντας στο tools-options-my devices δεν εμφανιζει καμμια συσκευη.

2) πηγαινωντας στο add new device μου εμφανιζει τη σελιδα που λεει να ενωσω το τηλεφωνο με το usb και να διαλεξω αν με ρωτησει το τηλεφωνο τη συνδεση μεσω usb και ovi.

αυτο μου το εκανε και πριν και ειμαι παλι στο ιδιο σημειο που ειχα κολλησει

3) το τηλεφωνο ειναι ενωμενο με usb και η συνδεση με το ovi ειναι ενεργη αλλα δεν το βλεπει το προγραμμα.

τι γινεται?

φιλε εμενα με το κανει με ν78... η μονη λυση ειναι να το συνδεσω με το μπλουτουθ

πηγαινε ρωτα σε κανα καταστημα η γκουγκλαρε το...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

@gsa1967 αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή να δεις αν την αναγνωρίζει το ovi suite.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@gsa1967 αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή να δεις αν την αναγνωρίζει το ovi suite.

εχω ενα νοκια πολυ απλο που δεν ενωνει με υπολογιστη. δεν εχω αλλο .

PC Suite για το Ν8 υπάρχει? Αυτό της πρώτης σελίδας δεν περιλαμβάνει το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όχι, μόνο το Ovi Suite είναι συμβατό με το Ν8. Σύμφωνα με αυτό το μήνυμα, το PC Suite 7.1.40.6 είναι συμβατή με το N8.

Υπάρχει και νεότερη έκδοση του PC Suite για δοκιμή η 7.1.51.0

[ATTACH]18079[/ATTACH]

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

βρηκα αυτη τη λυση για να δει το ν8 το ovi

θα την δοκιμασω το απογευμα.

"I am not sure whether this will solve your problrm but you could try this once.

1. Disconnect your phone from PC if connected.

2 .Open Control Panel and go to ‘Programs and Features’

3. From the list of available programs, choose ‘Nokia Connectivity Cable Driver’

4. Click on the ‘Change’ button on top toolbar.

5. In the setup dialog box that pops up next, choose ‘Repair’ and select ok. Wait for setup to complete.

6. Restart the computer if prompted.

7. Now connect your phone to the PC. Driver installation should complete and Ovi suite (hopefully) should detect your mobile properly now. "

και ενα αλλο ακομα κολπο

First of all you should uninstall ovi suite from your computer. Also delete everything regarding to Nokia N8. Now run rgedit command from the command prompt. Now look for Nokia and Nokia N8 in the system registry. You have to erase everything that you find related to Nokia and Nokia N8. Make sure that you should only delete registry related to Nokia. Now install ovi suite on your computer. Well it’s a trick so I don’t guaranty that it will fix your problem. So I am suggesting you should try at least once

Edited by gsa1967

[ATTACH]18079[/ATTACH]

στις επιλογες των τηλεφωνων δεν εχει το ν8

εκανα οτι στο ποστ πιο πανω ,τα εβγαλα ολα τα σχετικα με το ν8 και τα ξαναεβαλα .το ειδε το τηλεφωνο μια χαρα.

Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση για τι Ovi suite την 30.........Εκανα back up το Χ6 για να περασω μετα ολα σε ενα 5800,κατι σαν κλωνο δηλ.Ολα οκ,που πηγαινω ομως για να τα περασω στο 5800?Εχω κολλησει λιγο.
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

[ATTACH]18079[/ATTACH]

χτες το βραδυ μου την εβγαλε σαν ενα αναβαθμιση. οποτε ειναι νκανονικη πια

Στο λινκ

http://europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites/compatibility-and-download#36

βλεπετε πουθενα στην λιστα το N8 ? Δεν μου το βγαζει!! :-)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Στο λινκ

http://europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites/compatibility-and-download#36

βλεπετε πουθενα στην λιστα το N8 ? Δεν μου το βγαζει!! :-)

δεν το εχει το ειχα ψαξει κι εγω.

λογικα κανει, απλα ξεαχσαν αν βαλουν το ν8 μεσα στην λιστα!! :-)

Χρήστης:

νομιζω οτι δεν ειναι συμβατο ακομα. δεν εχουν ξεχασει τιποτα. θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου γραψω τα νεα αν και νομιζω οτι δεν κανει

νομιζω οτι δεν ειναι συμβατο ακομα. δεν εχουν ξεχασει τιποτα. θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου γραψω τα νεα αν και νομιζω οτι δεν κανει

Δυστυχώς και η νέα έκδοση Nokia PC Suite 7.1.60.00 που βγήκε πριν από λίγες ημέρες ΔΕΝ το υποστηρίζει !!!

http://onlyimagegr.onlysoftwaregr.com/images/pcs1pqp.jpg

Το Ν8 δεν είναι συμβατό με το PC Suite, και νομίζω πως ούτε πρόκειται να είναι συμβατό στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε το OVI Suite
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλησπερα

Δηλωσα την μουσικη βιβλιοθηκη του υπολογιστη μου στο OVI και ολα τα τραγουδια ειναι διπλοεγγραφες ή τριπλοεγγραφες . Απο ψαξιμο στο google δεν βγηκε καποια λυση , καμια προταση ?

Καλησπερα παιδια!!!Θελω την βοηθεια σας γιατι τα νευρα μου ειναι χαλια......... Εκανα το μεσημερι την αναβαθμιση του nokia ovi suite στην εκδοση 3.0.0.284 Ξεκιναω και την κανω στο netbook μου και ολα καλα διαβαζει και φορτιζει το κινητο πολυ γρηγορα!!!Στον υπολογιστη στο γραφειο ενω εκανα κανονικα την αναβαθμιση στην αρχη βρισκει το κινητο το φορτιζε κιολας αλλα κατω αριστερα που εμφανιζει το ονομα του και το εικονιδιο του συγκχρονισμου μου ειχε ενα μικρο λουκετο και δεν με αφηνε να κανω καθολου συγκχρονισμο αλλα ουτε και εγκατασταση καμιας εφαρμογης τιποτα λεγοντας οτι πρεπει να ρυθμισω στο κινητο στην συνδεσημοτητα να λεει nokia ovi suite και οχι usb σκετο...:wacko:Υποψιν παντα το κινητο ειναι στο ovi suite..!!! Μετα πολλα βαλε βγαλε χωρις κανενα αποτελεσμα σωστης συνδεσεις κανω απεγκατασταση το ovi suite και εγκατασταση ξανα αλλα ξανα τιποτα δεν το βλεπει καθολου......:X Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και παω να σκασω....:dizzy::dash::kill:............Πηγα στον πινακα ελεγχου και ειδα οτι στο μεν netbook εχει εκτος το ovi suite και το ovi suite software updater εχει και το nokia connectivity cable driver με εκδοση 7.1.36.0 ενω το αντιστοιχο στον υπολογιστη ειναι το 7.1.34.0 μηπως φταιει αυτο???Τι να κανω να τα κανω ολα και τα 3 απο τον πινακα ελεγχου καταργιση και εγκατασταση ξανα η κατι αλλο???Παω να σκασω!!!!!!!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καθόλου απίθανο να πήγε κάτι στραβά κατά την εγκατάσταση.Καλύτερα να προχωρήσεις σε πλήρη απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά.Θα πρέπει όμως να φροντίσεις,με κάποιο ίσως κατάλληλο πρόγραμμα,να αφαιρέσεις και ότι υπάρχει στην registry που έχει σχέση με τις καταχωρήσεις των προγραμμάτων της nokia.

Για το pc suite υπάρχει επίσημο εργαλείο για αυτή την δουλειά,δεν γνωρίζω όμως αν μπορεί να δουλέψει και με το ovi suite

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Nokia Ovi Suite 3.0.0.289 Beta

You do not have to uninstall older versions before installing 3.0.0.289.

http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-ovi-suite-3-0-beta/download_and_installation?all=1

καλησπερα

Δηλωσα την μουσικη βιβλιοθηκη του υπολογιστη μου στο OVI και ολα τα τραγουδια ειναι διπλοεγγραφες ή τριπλοεγγραφες . Απο ψαξιμο στο google δεν βγηκε καποια λυση , καμια προταση ?

Αν τα κανεις copy μεσω OVI δεν θα εχεις προβλημα

Χρήστης: