Jump to content

[Δημοσκόπηση] Ποια εφαρμογή για turn by turn navigation;

pperiklis
 Κοινοποίηση

Ποια εφαρμογή από αυτές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή θα προτείνατε;  

274 members have voted

1. 1. Ποια εφαρμογή από αυτές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή θα προτείνατε;

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους!

έχει δοκιμάσει κανείς το copilot-greece?

είδα στο ap.store εχει υψηλή βαθμολογία!

το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι κι εγώ. Έχει όντως πολύ καλή βαθμολογία, Καλές κριτικές και είναι και οικονομικό. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ρε παιδιά;

• Απαντήσεις 273
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι κι εγώ. Έχει όντως πολύ καλή βαθμολογία, Καλές κριτικές και είναι και οικονομικό. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ρε παιδιά;

Οικονομικό δεν είναι πάντως.. Σκέψου έχει μόνο την Ελλάδα και κοστίζει 34 ευρώ.. Ενώ το Navigon Europe έχει όλη την Ευρώπη με 75 ευρώ...

Αν και είναι Νο,2 στο app store στην κατηγορία Navigation, δεν είναι γνωστή η εταιρία νομίζω που το βγάζει.. Το Navigon είναι αξιόπιστο πάντως. Αλλά πράγματι αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις..

ΥΓ.: Το ΤΟΜΤΟΜ γιατί το βγαλανε από το app store??

Edited by Alex0077

Στη navigon έστειλες το e-mail?? Τι ηλήθια απάντηση είναι αυτή :lol::lol: Η κάθε εφαρμογή είναι αυτόνομη.. Σίγουρα θα γίνεται, δεν μπορεί... Πολλές εφαρμογές έχουν ξεχωριστά επιλογή γλώσσας...

Ναι στην navigon το έστειλα. Και εγω πιστευω ότι γίνεται εύκολα, απλα μάλλον βαριούνται να το κάνουν. Ισως να είμαστε λίγοι αυτοι που θέλουμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό οπότε απλά δεν ασχολούνται

Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

Με το καινούριο update θα είναι διαθέσιμο σαν extra και το panorama στο Navigon με 10 δολλάρια νομίζω επιπλέον..

Θα είναι κάπως έτσι

http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2008/11/navigon-8100t_panoramaview3d.jpg

Η ερωτηση ειναι αλλη!

Αξιζει να δωσω 75€ για την εφαρμογη τωρα που ειναι σε εκπτωση?(Για ολη την ευρώπη)

Μπορει να απαντησει καποιος που το εχει γιατι στα reviews του appstore ειναι διαχεχιμενες οι αποψεις!

Και μια ερωτηση ειναι τελικα χειροτερο απο το destinator των windows mobiles?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Η ερωτηση ειναι αλλη!

Αξιζει να δωσω 75€ για την εφαρμογη τωρα που ειναι σε εκπτωση?(Για ολη την ευρώπη)

Μπορει να απαντησει καποιος που το εχει γιατι στα reviews του appstore ειναι διαχεχιμενες οι αποψεις!

Και μια ερωτηση ειναι τελικα χειροτερο απο το destinator των windows mobiles?

Σίγουρα αξίζει..

Μπορείς να αγοράσεις και την Eastern Europe έκδοση με 70 ευρώ...

Θα έχεις και δωρεάν update...

Σίγουρα αξίζει..

Μπορείς να αγοράσεις και την Eastern Europe έκδοση με 70 ευρώ...

Θα έχεις και δωρεάν update...

Alex εσυ το εχεις? Ολες οι εκδοσεις δεν εχουν δωρεαν αναβαθμιση?

Γιατι ομως να μην παρω ολητην ευρωπη με 5 ε παραπανω?

Lockarei δορυφορους γρηγορα?

Alex εσυ το εχεις? Ολες οι εκδοσεις δεν εχουν δωρεαν αναβαθμιση?

Γιατι ομως να μην παρω ολητην ευρωπη με 5 ε παραπανω?

Lockarei δορυφορους γρηγορα?

Ναι το έχω...Όλες έχουν δωρεάν αναβαθμίσεις ναι.. Με το που ανοίγω την εφαρμογή και είμαι έξω , σε 3 δευτερόλεπτα βρίσκει σήμα και λειτρουργεί..

Καλό θα ταν να πάρεις και μια βάση για το αυτοκίνητο.. Για να είναι σταθερό..

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος :)

Ρε παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το navigon για το iPhone αλλά μπορεί κάποιος χρήστης να μου εξηγήσει γιατί τα 9/10 σχόλια στο AppStore είναι απελπιστικά αρνητικά; Σε αντίθεση με το copilot που έχει λίγες αλλά πολύ Καλές κριτικές.

Προβληματιζομαι αρκετά κυρίως για τις κακές κριτικές στο navigon. 75 eυρωπουλΑ είναι αυτά ...

Ρε παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το navigon για το iPhone αλλά μπορεί κάποιος χρήστης να μου εξηγήσει γιατί τα 9/10 σχόλια στο AppStore είναι απελπιστικά αρνητικά; Σε αντίθεση με το copilot που έχει λίγες αλλά πολύ Καλές κριτικές.

Προβληματιζομαι αρκετά κυρίως για τις κακές κριτικές στο navigon. 75 eυρωπουλΑ είναι αυτά ...

Αυτό δεν σημαίνει και κάτι.. Είδες πόσες θετικές ψήφους έχει όμως?? Πάντως η Navigon είχε πει ότι φέτος θα έπιανε το 90% της Ελλάδας στους χάρτες της.. Από σήμα είναι τέλειο και κλειδώνει αμέσως.. Εγώ δεν μένω και σε περιοχή με πολυκατοικίες βέβαια.. Αλλά κατεβαίνω συχνά προς κέντρο και δεν είδα πρόβλημα όταν το χρησιμοποίησα..

Ψάξε και στο google για κρητικες :)

Αν δίνεις σημασία στις κριτικές του AppStore τότε ετοιμάσου να αγοράσεις πολλά "αριστουργήματα - πατάτες" και να χάσεις "θαμμένα" από κριτικές διαμάντια. :lol:

Όσο για το Navigon άσχετα με το τι κριτικές καλές ή κακές βλέπεις, άσχετα με το αν τελικά θα σου αρέσει ή όχι, να θυμάσαι μόνο πως πολύ απλά όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του είδους στο iPhone είναι πολύ πολύ χειρότερα από αυτό.

Ελπίζω να ήμουν σαφής. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Νέο update για το πρόγραμμα igo my way με ανανεωμένους χάρτες 2ου τετραμήνου του 2009 με νέα pois και άλλα καλούδια.

http://itunes.apple.com/gr/app/navigation-for-europe-igo/id321933838?mt=8

Αν δίνεις σημασία στις κριτικές του AppStore τότε ετοιμάσου να αγοράσεις πολλά "αριστουργήματα - πατάτες" και να χάσεις "θαμμένα" από κριτικές διαμάντια. :lol:

Όσο για το Navigon άσχετα με το τι κριτικές καλές ή κακές βλέπεις, άσχετα με το αν τελικά θα σου αρέσει ή όχι, να θυμάσαι μόνο πως πολύ απλά όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του είδους στο iPhone είναι πολύ πολύ χειρότερα από αυτό.

Ελπίζω να ήμουν σαφής. :)

Tελικα αγορασα το Navigon. Πρώτες εντυπώσεις :

του έβαλα να με παει στην Ηλια Ηλιου και ούτε αυτό ήξερε που με πήγαινε.

Έβρισκε μια Ηλία Ηλιου που δεν υπήρχε και όχι αυτή στη Βουλιαγμενης.

Απαράδεκτο και είναι και κέντρο Αθηνας.

Δευτερο του έβαλα να με παει σπιτι και ενώ είχα φθάσει μου έλεγε ότι έχω ακόμα 50 μέτρα (!!!)

και τέλος:

Που είναι το text to voice instructions?

To αναφέρουν καθαρά ότι υπάρχει σαν feature αλλά δε μου είπε ούτε ένα δρόμο! Αν γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται αυτό ας μας ενημερώσει γιατί η εφαρμογή δεν έχει οδηγίες. Αν πάντως δεν το κάνει θα τους αναφέρω στην apple καθώς είναι απάτη να διαφημίσεις μια δυνατότητα που δεν υπάρχει.

Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα να χειρίζεται το συγκεκριμένο app ας δώσει τα φώτα του.

Παιδια καλησπέρα. Εδω και λιγο καιρο εχω παρει το 3GS 16gb και ειναι αλήθεια οτι ψάχνομαι για gps. Εχω διαβασει πολλά απο τα νήματα του φόρουμ για το θέμα και έχω μια απορία. Πως γίνεται σε καποιους να δουλευει πχ το Navigon σχεδον αψογα και σε αλλους, οπως στον φιλο παραπάνω να μην μπορει καν να τον καθοδηγησει για ενα κεντρικό δρόμο της Αθήνας???:worry: Παιζει ρόλο αν το iphone ειναι JB ή όχι? Εγω το θέλω "μαμά" το κινητακι μου:lol:.

Κι επειδη η απορίες μου τελικά ηταν 2, το gprs δεν απενεργοποιείται σε 3GS? Τι μπορεί να με χρεώσει μέσω gprs? Διάβασα το ανάλογο νημα για αρχάριους αλλα βρήκα σαφή απάντηση μόνο για το JB. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν η 2η απορία μου είναι off-topic αλλα δεν γνωρίζω αν εχει άμεση σχέση με το gps. Ευχαριστώ πολύ!!!:thanks:

Δευτερο του έβαλα να με παει σπιτι και ενώ είχα φθάσει μου έλεγε ότι έχω ακόμα 50 μέτρα (!!!)

και τέλος:

To αναφέρουν καθαρά ότι υπάρχει σαν feature αλλά δε μου είπε ούτε ένα δρόμο! Αν γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται αυτό ας μας ενημερώσει γιατί η εφαρμογή δεν έχει οδηγίες. Αν πάντως δεν το κάνει θα τους αναφέρω στην apple καθώς είναι απάτη να διαφημίσεις μια δυνατότητα που δεν υπάρχει.

Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα να χειρίζεται το συγκεκριμένο app ας δώσει τα φώτα του.

φίλε μου μήπως έβαλες λάθος στοιχεία ; το κοίταξα στο δικό μου navigon και μου εμφανίζει 2 επιλογές για ηλίου ηλία : μία στην δάφνη και την κάθετη στην βουλιαγμένης. μήπως δεν είδες σωστά και επέλεξες την πρώτη ; όσο για τις φωνητικές οδηγίες πάλι κάτι λάθος πρέπει να κάνεις γιατί εμένε μου δίνει αναλυτικές οδηγίες σε οποιαδήποτε διαδρομή έχω επιλέξει. για το σήμα τώρα, αυτό εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες σε μεγάλο ποσοστό, συν το ότι το iphone δεν έχει τόσο ισχυρό gps δέκτη ώστε να σε εντοπίζει αυστηρά, αν και εμένα ποτέ δεν μου παρουσίασε ως τώρα τέτοιο θέμα, συνήθως βρίσκει το ακριβές σημείο μου.

το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

To αναφέρουν καθαρά ότι υπάρχει σαν feature αλλά δε μου είπε ούτε ένα δρόμο! Αν γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται αυτό ας μας ενημερώσει γιατί η εφαρμογή δεν έχει οδηγίες.

Το text-to-speech υπάρχει αλλά δεν υποστηρίζεται ακόμα για Ελλάδα. Από ότι ακούγεται θα προστεθούν αρκετές νέες χώρες στο TTS ενδεχομένως και η Ελλάδα, με το επερχόμενο update 1.5.x κάπου μέσα στο Μάρτιο.

Για τα προβλήματα με τη συγκεκριμένη οδό δεν είμαι στην Αθήνα για να έχω άποψη. Το πιθανότερο όμως είναι αυτό που είπε παραπάνω ο φίλος chresto, ίσως δηλαδή δεν διάλεξες την σωστή οδό αλλά την ομώνυμή της, ένα συνηθισμένο λάθος που όλοι μας έχουμε κάνει κάποιες φορές. Το να μην σου βρίσκει πάντως το σωστό δρόμο είναι μάλλον απίθανο εκτός πια και αν είχες εξαιρετικά χαμηλό σήμα GPS είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε κακής τοποθέτησης της συσκευής στο αυτοκίνητο. Η δική μου εμπειρία από το Navigon είναι άριστη και στους επτά μήνες που το χρησιμοποιώ δεν παρατήρησα σχεδόν ποτέ τέτοια προβλήματα, ειδικά μέσα σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Edited by foxx

και τέλος:

Φιλε μου και εγω μια απο τς ιδια! Αγορασα την εκδοση με τους ευρωπαικους χαρτες και χτες το βραδυ με εκανε κυκλους στην αθηνα! Πιο αχρηστο application δεν εχω ξαναδει! Εγω τους ανεφερε ηδη στην apple καθως δεν απαντανε καθολου σε mail και οι ελλειψεις που εχει στον ελληνικο χαρτη ειναι τεραστιες! Μακαρι ολα να διορθωθουν σε επομενη αναβαθμιση αλλα μου λειπει η σωστη καθοδηγηση του destinator!

Μια χαρά δουλεύει το Navigon έχω και destinator και garmin δρομολογήσεις στην Αθήνα απόλυτα ακριβές με ευγενικές και τρυφερές φωνητικές οδηγίες όχι σαν του garmin (μπές βγές κράτα) !!!!!

Ψάξτε τις παραμέτρους στις ρυθμίσεις για γρήγορες και αργές διαδρομές ...κλπ.

Επίσης ένα μειονέκτημα είναι η δύσκολη λήψη όταν είμαι σε στενά και γύρω μου έχει πολυκατοικίες δίνει σχετική ακρίβεια και αργή να βρεί την ακριβή θέση σου (δεν το έχω σε βάση στο τζάμι αλλά το ακουμπάω εσωτερικά στο τασάκι του αυτοκινήτου) Παρόλα αυτά κάνει αξιοπρεπής προσπάθειες και πάντα βρίσκει τον προορισμό του πιο αργά όμως, μπορεί να χρειαστεί να σταματήσω για 10 δεύτερα ώστε να με βρεί ακριβώς. (Το ίδιο και σε αυτοκίνητα renault που έχουν ειδική επίστρωση στο μπαρμπρίζ τους). Αυτά για μέσα σε στενα στην Αθήνα. Τα όρια ταχύτητας άψογα !!!! Σε κεντρικούς δρόμους παραλιακή εθνική δεν παίζεται. Με πήγε Ζάκυνθο στο ferry ακριβώς και στην Ζάκυνθο είχε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Το ίδιο και στην Μάνη.

Συμφωνώ ότι αν συγκριθεί με ένα αμιγώς πρόγραμμα GPS όπως το Destinator θα του λείπουν πράγματα. Αλλά πρακτικά στην καθημερινότητα έχω σχεδόν καταργήσει το destinator γιατί απλά πάντα βρίσκω αυτό που θέλω χωρίς να κουβαλάω επιπλέον συμπράκαλα

Για τους πολύ απαιτητικούς ίσως μια βάση που να έχει ενσωματωμένο δέκτη στο τζάμι να έλυνε κάθε του πρόβλημα.

Αλλά προς το παρόν εμένα δεν μου είναι απαραίτητη μιά χαρά κάνει την δουλειά του και έτσι, έστω και με λίγη καθυστέρηση μέσα στα στενά .

Edited by peterv
peterv

Παιδια πραγματικα αυτη τη στιγμη ειμαι εξαλλος καθως πιστευω οτι εδωσα 75 ευρω σε μια εφαρμογη-απατη.

Ελπιζω να κανω κατι εγω λαθος απο αγνοια μου διαφορετικα οι ανθρωποι ειναι για μηνυση!

Απλα πραγματα και οποιος εχει το Navigon ας το δοκιμασει ή ας μου πει τι κανω λαθος, καθως θα χαρω να ειναι προβλημα απο μεριας μου:

Βαζω λοιπον σημερα σαν προορισμο την

ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μη τη γνωριζει τουλαχιστον οποιος εχει βρεθει ποτε στο κεντρο.

Ε λοιπον η "καταπληκτικη" εφαρμογη με στελνει Κοντζια στην Ηλιουπολη!!!

Συγκεκριμενα εβαλα Πολη: Αθηνα

Οδος: Στουρναρη

Εβγαλε 3 επιλογες καμμια απο τις οποιες δεν ηταν αυτη η σωστη.

Η οδος λεγεται Στουρναρη ωστοσο λεω ας ψαξω και για Στουρναρα.

Ψαχνω λοιπον:

Αυτη τη φορα βγαζει ενα καρο αποτελεσματα που ουτε να μετρησω δεν καθησα με πρωτο αποτελεσμα στη Νεα Φιλαδελφεια!!!

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ! Πρεπει να ξερω μηπως και τον Τ.Κ. για να μου βρει μια διευθυνση σωστα? Η μηπως πρεπει να απομνημονευω και την καθετη? Οταν σου βγαζει αποτελεσματα για την οδο δε σου λεει περιοχη αλλα την καθετη! Πως ειναι δυνατον να κανεις δουλεια ετσι?

Αντιστοιχα στο MLS βαζω ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ , μετα Αθηνα και αμεσως μου εβγαλε αποτελεσμα.

Αν δεν κανω κατι λαθος (που το λεω ξανα ελπιζω να μην εχω μαθει ακομα να το χειριζομαι) προκειται για την πιο μουφα απατη εφαρμογη ever. Oχι μονο γιατι δεν κανει αυτο που λεει αλλα γιατι την χρυσοπληρωνεις κιολας.

Ρε παιδια ειναι δυνατον? Βλεπω εδω και ευχαριστημενους χρηστες πως ειναι δυνατον να κανεις τοσο ευκολα λαθος στην εισαγωγη μιας διευθυνσης?

Εγώ έδωσα Στουρνάρα και μου έβγαλε ένα κάρο επιλογές και αριθμό που δεν έβαλα μου έβγαζε Στουρνάρα & Κάνιγγος , Στουρνάρα & Αριστοτέλους κλπ.

Δεν είναι και ελληνική εφαρμογή για να στα έχει όλα στην εντέλεια . Από την άλλη 79 ευρώ που την είδες την ακρίβεια ?

Εγώ για ανανέωση μετά από ένα χρόνο του χάρτη της Ευρώπης της Garmin τον πλήρωσα 100 ευρώ και ας τον είχα αγοράσει ένα σκασμό λεφτά με την συσκευή. Destinator βρίσκεις με 79 ευρώ με όλους τους ευρωπαικούς χάρτες ? προσωπικά τους πλήρωσα έξτρα πέραν του ελληνικού χάρτη άλλο σκασμό λεφτά .........

Για να καταλήξω πιστεύω ότι ένα πρόγραμμα αμιγώς πλοήγησης κάνει πολλά παραπάνω και πιο ακριβή από ένα πρόγραμμα πλοήγησης ενός κινητού. Είναι λάθος να συγκρίνουμε Destinator , Garmin κλπ με εφαρμογή για κινητό ή και να περιμένουμε να κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά. Το iphone είναι ένα κινητό που στα πλαίσια του έχει και την δυνατότητα πλοήγησης με gps. Οπως και το Mio mio , Nokia klp. Για μιά απλή χρήση εδώ και εκεί, - κατά την γνώμη μου πάντα - μιά χαρά τα καταφέρνει, είναι αξιοπρεπέστατο . Αν θέλω όμως να πάω μακρινό πολυήμερο ταξίδι στο εξωτερικό ή και στην Ελλάδα με την μηχανή θα στηριχθώ σίγουρα σε κάτι πιο επαγγελματικό με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση βέβαια που θα αντέχει την κακομεταχείρηση που θα μπορώ να τοποθετώ σημεία πορείας κ.α. που δεν μπορεί να κάνει κανένα κινητό.

peterv

Παιδια πραγματικα αυτη τη στιγμη ειμαι εξαλλος καθως πιστευω οτι εδωσα 75 ευρω σε μια εφαρμογη-απατη.

Ελπιζω να κανω κατι εγω λαθος απο αγνοια μου διαφορετικα οι ανθρωποι ειναι για μηνυση!

Απλα πραγματα και οποιος εχει το Navigon ας το δοκιμασει ή ας μου πει τι κανω λαθος, καθως θα χαρω να ειναι προβλημα απο μεριας μου:

Βαζω λοιπον σημερα σαν προορισμο την

ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μη τη γνωριζει τουλαχιστον οποιος εχει βρεθει ποτε στο κεντρο.

Ε λοιπον η "καταπληκτικη" εφαρμογη με στελνει Κοντζια στην Ηλιουπολη!!!

Συγκεκριμενα εβαλα Πολη: Αθηνα

Οδος: Στουρναρη

Εβγαλε 3 επιλογες καμμια απο τις οποιες δεν ηταν αυτη η σωστη.

Η οδος λεγεται Στουρναρη ωστοσο λεω ας ψαξω και για Στουρναρα.

Ψαχνω λοιπον:

Αυτη τη φορα βγαζει ενα καρο αποτελεσματα που ουτε να μετρησω δεν καθησα με πρωτο αποτελεσμα στη Νεα Φιλαδελφεια!!!

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ! Πρεπει να ξερω μηπως και τον Τ.Κ. για να μου βρει μια διευθυνση σωστα? Η μηπως πρεπει να απομνημονευω και την καθετη? Οταν σου βγαζει αποτελεσματα για την οδο δε σου λεει περιοχη αλλα την καθετη! Πως ειναι δυνατον να κανεις δουλεια ετσι?

Αντιστοιχα στο MLS βαζω ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ , μετα Αθηνα και αμεσως μου εβγαλε αποτελεσμα.

Αν δεν κανω κατι λαθος (που το λεω ξανα ελπιζω να μην εχω μαθει ακομα να το χειριζομαι) προκειται για την πιο μουφα απατη εφαρμογη ever. Oχι μονο γιατι δεν κανει αυτο που λεει αλλα γιατι την χρυσοπληρωνεις κιολας.

Ρε παιδια ειναι δυνατον? Βλεπω εδω και ευχαριστημενους χρηστες πως ειναι δυνατον να κανεις τοσο ευκολα λαθος στην εισαγωγη μιας διευθυνσης?

φίλε μου πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζεις τόσο πολύ.. οι χάρτες του navigon είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει. νομίζω ότι είσαι πολύ επιπόλαιος με τις επιλογές που δίνεις. αν βάλεις οδό στουρνάρα, σου εμφανίζει πόσες επιλογές με την συγκεκριμένη οδό που ψάχνεις στα εξάρχεια σε συνδυασμό με μια κάθετη σε αυτή ώστε να σε πάει επακριβώς εκεί που θες. δοκίμασε την επιλογή στουρνάρα / θεμιστοκλέους. και σταμάτα να κατηγορείς ένα πρόγραμμα που η πλειοψηφία των χρηστών το θεωρεί τέλειο από κάθε πλευρά.

το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

φίλε μου πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζεις τόσο πολύ.. οι χάρτες του navigon είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει. νομίζω ότι είσαι πολύ επιπόλαιος με τις επιλογές που δίνεις. αν βάλεις οδό στουρνάρα, σου εμφανίζει πόσες επιλογές με την συγκεκριμένη οδό που ψάχνεις στα εξάρχεια σε συνδυασμό με μια κάθετη σε αυτή ώστε να σε πάει επακριβώς εκεί που θες. δοκίμασε την επιλογή στουρνάρα / θεμιστοκλέους. και σταμάτα να κατηγορείς ένα πρόγραμμα που η πλειοψηφία των χρηστών το θεωρεί τέλειο από κάθε πλευρά.

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι προς τι η επιθετικη σου απαντηση.

Εχω καθε δικαιωμα να "γκρινιαζω" οπως λες.

Αυτο που ζητησα απο τους κατοχους συμφορουμιτες ειναι αν γνωριζουν μηπως κανω καποιο λαθος δεν κατηγορησα δογματικα και χωρις αμφιβολια την εφαρμογη.

Εφοσον αναφερεις οτι ειμαι επιπολαιος βρες μου μια λυση σε αυτην την περιπτωση:

Πες οτι:

1)Μενω επαρχια κ δεν εχω ιδεα απο Αθηνα

2)Κλεινω συνεντευξη για μια θεση εργασιας στο Κεντρο της Αθηνας.

3)Ο εργοδοτης μου εχει πει οτι η διευθυνση ειναι Στουρναρη ** στο Κεντρο(αντε να μου εχει πει Εξαρχεια).

4) Δεν ξερω ουτε ΤΚ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕΤΗ.

ΠΩΣ θα βρω εγω τη ΣΩΣΤΗ ΟΔΟ αν το προγραμμα μου τις βγαζει ΟΛΕΣ σαν περιοχη ΑΘΗΝΑ και μπορω να δω μονο την ΚΑΘΕΤΟ που ΔΕΝ τη γνωριζω ποια ειναι?

Απαντησε μου σε αυτο και μετα μπορεις να συνεχισεις να μου λες οτι η πλειοψηφια των χρηστων θεωρει τελεια "απο καθε αποψη" την εφαρμογη. Δεν μπορω να καταλαβω το ζηλο σου ειλικρινα. Εγω μιλησα με στοιχεια δεν ειπα "η εφαρμογη ειναι αισχος " ετσι ατεκμηριωτα. Καθισα και εγραψα ολοκληρη παραγραφο με το τι εκανα ακριβως μηπως και εκανα κατι λαθος. Το να μου λες οτι η πλειοψηφια των χρηστων θεωρει την εφαρμογη αψογη δε μου λεει απολυτως τιποτα και αλλωστε ουτε αυτο βλεπω να ισχυει. Ριξε μια ματια στα σχολια των χρηστων.

peterv αλλοιμονο, δεν τολμω να συγκρινω την εφαρμογη με Destinator κλπ. Σαφως και εχεις δικιο σε αυτα που λες. Ομως εγω δε μιλαω για εξωπραγματικα πραγματα. Μιλαω για οτι πιο basic απαιτειται σε μια εφαρμογη πλοηγησης και αυτο ειναι αν μη τι αλλο να εχει σωστα κατηγοριοποιημενες τις οδους ανα ΠΕΡΙΟΧΕΣ ωστε να μην σε στελνει οπου να'ναι. Αυτο ειναι το προβλημα μου με το Navigon.

Oσο για το ποσο, μην το συγκρινεις με navigator συσκευες, εκει πληρωνεις και το hardware. Εαν σκεφτω οτι το Destinator μου το πηρα 150 ευρω τοτε ναι ειναι ακριβο.

Και να σου πω και ενα αλλο point μου και πες μου αν εχω αδικο: Εαν ηθελα μια μετρια εφαρμογη που δουλευει δε δουλευει τοτε γιατι να μην επαιρνα το CoPilot που εκανε 30+ευρω? Ποσο χειροτερη απο το Navigon θα ηταν αν ηθελα απλα να εχω και ενα "ετσι κι ετσι" gps προγραμμα στο iphone μου?

Σκοπος μου δεν ειναι να γκρινιαξω. Το θεμα ειναι να βγαλουμε καποια ακρη μηπως και βρουμε καποιον καλυτερο τροπο για να βρισκουμε το δρομο μας με αυτο το προγραμμα. Αλλωστε και αλλοι φιλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα και αν δειτε και τα σχολια στο App Store θα δειτε οτι γινεται της κακομοιρας απο προβληματα τετοιου τυπου.

Εφοσον αναφερεις οτι ειμαι επιπολαιος βρες μου μια λυση σε αυτην την περιπτωση:

Πες οτι:

1)Μενω επαρχια κ δεν εχω ιδεα απο Αθηνα

2)Κλεινω συνεντευξη για μια θεση εργασιας στο Κεντρο της Αθηνας.

3)Ο εργοδοτης μου εχει πει οτι η διευθυνση ειναι Στουρναρη ** στο Κεντρο(αντε να μου εχει πει Εξαρχεια).

4) Δεν ξερω ουτε ΤΚ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕΤΗ.

ΠΩΣ θα βρω εγω τη ΣΩΣΤΗ ΟΔΟ αν το προγραμμα μου τις βγαζει ΟΛΕΣ σαν περιοχη ΑΘΗΝΑ και μπορω να δω μονο την ΚΑΘΕΤΟ που ΔΕΝ τη γνωριζω ποια ειναι?

Κάτσε βρε φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση βέβαια, αλλά πως στην ευχή θέλεις ένα πρόγραμμα navigation να καταλάβει ποια συγκεκριμένη οδό έχεις εσύ στο μυαλό σου αν υπάρχουν καμμιά εικοσαριά ή και περισσότερες ομώνυμες στην πόλη και δεν ορίσεις κάποιο κριτήριο που να περιορίζει τις επιλογές;

Όσο για την γνώμη σου για την ποιότητα του Navigon, θα σου ξαναπώ αυτό που σου είχα πει πριν το ακόμα αγοράσεις. Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο navigation πρόγραμμα στο iPhone; Αν όχι, τότε δοκίμασε πρώτα και μετά θα καταλάβεις γιατί το Navigon χωρίς να είναι κανένα "αριστουργηματικό" software, είναι όμως ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε iPhone. ;)

Και μην φανταστείς πως στα λέω αυτά πετώντας τη σκούφια μου για το Navigon, έχω και εγώ παράπονα και μάλιστα πολλά. Aλλά έχω ταυτόχρονα και ένα αγορασμένο iGO - Europe όπως και ένα NDrive που ακόμα κλαίω τα λεφτά που έδωσα γι'αυτά ενώ ήδη είχα από την πρώτη στιγμή το Navigon. Βλέπεις έψαχνα και εγώ το κάτι καλύτερο μόνο που στο τέλος επέστρεφα πάντα πίσω στο Navigon απογοητευμένος οικτρά από τα "ανταγωνιστικά" προγράμματα. :)

Edited by foxx

Κάτσε βρε φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση βέβαια, αλλά πως στην ευχή θέλεις ένα πρόγραμμα navigation να καταλάβει ποια συγκεκριμένη οδό έχεις εσύ στο μυαλό σου αν υπάρχουν καμμιά εικοσαριά ή και περισσότερες ομώνυμες στην πόλη και δεν ορίσεις κάποιο κριτήριο που να περιορίζει τις επιλογές;

Γεια σου και παλι φιλε foxx,

Oσο για το κριτηριο ειναι απλο:

Δε μπορει να του βαζω Στουρναρα και μου βγαζει 30 αποτελεσματα με πρωτα αυτα της Ηλιουπολης και εγω να θελω να παω κεντρο και να ψαχνω την καθετο.

Απλα πραγματα γιατι πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο? Τα αποτελεσματα θα επρεπε να ειναι ως εξης:

Στουρναρη/Κεντρο

Στουρναρη/Ηλιουπολη

Στουρναρη/Δαφνη ΠΧ

Ειναι απελπιστικα απλο απλα το συγκεκριμενο προγραμμα εχει βαλει σε ενα τσουβαλι ολες τις περιοχες με το γενικο τιτλο "Αθηνα" και αν δεν ξερεις την καθετη την πατησες ασχημα.

Το ιδιο επαθα και με την Ηλια Ηλιου πριν μερες. Παλι το ιδιο, επρεπε να ξερω ταχυδρομικο εκει αλλιως...

Οσο για τα αλλα που λες συμφωνω μαζι σου. Το Navigon μου αρεσει πολυ σαν interface, ειναι πολυ καθαρο και ευαναγνωστο και το οτι δεν εχει text to speech τελικα παρολο που το διαφημιζουν δε με ενοχλει. Αλλα να εχω συνεχως το αγχος οτι θα με παει αλλου και να μη μπορω να βαλω πχ ταδε οδος, περιοχη Νεος Κοσμος ΠΧ και να καθομαι να αναρωτιεμαι "ποια απο ολες τις οδους τις Αθηνας και τις καθετες ειναι τωρα αυτο που ψαχνω" αυτο πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο.

Την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα εψαξα πριν στο google earth για να σιγουρευτω οτι ηταν σωστη η οδος. Ε και δεν ηταν τελικα. Μεχρι και το earth την βρηκε κατευθειαν.

Γι'αυτο ειμαι τοσο απογοητευμενος νιωθω οτι δε μπορω να το εμπιστευτω καν για κεντρο. Δηλαδη αν παω επαρχεια τι θα γινει?

Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω ρε παιδια... :(

Σε καταλαβαίνω πέρα για πέρα φίλε μου airborne και έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο. Όπως σου είπα παρόμοια είναι και τα δικά μου παράπονα από το Navigon αν και στην επαρχία στην οποία αναφέρθηκες και στην οποία χρησιμοποιώ τακτικά το GPS, λόγω του σχετικά μικρού αριθμού ομώνυμων οδών είναι πολύ σπάνιο αυτό το πρόβλημα.

Και αν επιμένω υπέρ του Navigon αυτό συμβαίνει όχι γιατί είναι ότι καλύτερο, καμμιά σχέση. Απλά όλα τα άλλα είναι πολύ πολύ χειρότερα τόσο σε χάρτες, όσο και σε ακρίβεια, ταχύτητα, εργονομία και γενικά λειτουργικότητα. Τουλάχιστον με το Navigon ξέρεις πως σε ένα ταξίδι θα σε στείλει από το σωστό δρόμο και όχι με κύκλους δεκάδων χιλιομέτρων από άγνωστους επαρχιακούς δρόμους, θα σου δίνει με απόλυτη ακρίβεια τις προειδοποιήσεις των ορίων ταχύτητας και θα σου βρίσκει τα POIs π.χ. κανένα βενζινάδικο εκεί που πραγματικά υπάρχουν και όχι σε άλλο ...νομό. :)