Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως ακριβώς έχεις καταφέρει να έχεις 40 mb ελευθερα? Μόνο ovi maps, quickoffice, adobe reader που έχω περάσει είναι καμία 30 mb και δε γίνεται να περαστόυν στη μεγάλη μνήμη.

Το Google Maps σου δίνει την επιλογή να το αποθηκεύσεις στον "σκληρό" και μου αρέσουν πιο πολύ για να είμαι ειλικρινής και το Adobe Reader είναι περασμένο εκεί ... Επίσης QuickOffice δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ακόμα, αλλά μου φαίνεται ότι μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση στην μεγάλη μνήμη ... Αν όχι τα επίσημα, δοκίμασε να κατεβάσεις μια Trial Version χωρίς serial key να δεις ότι πάλι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση όπου θες ...

Προφανώς δεν έχει τίποτα απ' αυτά. :lol: 20MB free αν έχεις είσαι θεός. Και με 10 πάντως μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο.

Έχω σαν BackUp, με απλή μορφή αρχείων στην 32άρα πάνω από 1 Gb δοκιμασμένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών ....

Edited by kaluas

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Google Maps σου δίνει την επιλογή να το αποθηκεύσεις στον "σκληρό" και μου αρέσουν πιο πολύ για να είμαι ειλικρινής και το Adobe Reader είναι περασμένο εκεί ... Επίσης QuickOffice δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ακόμα, αλλά μου φαίνεται ότι μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση στην μεγάλη μνήμη ... Αν όχι τα επίσημα, δοκίμασε να κατεβάσεις μια Trial Version χωρίς serial key να δεις ότι πάλι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση όπου θες ....

Το Google Maps δεν συγκρίνεται καν με το Ovi Maps. Δεν έχει πλοήγηση, δεν λειτουργεί σε offline mode και σε χρεώνει τα άντερά του για τους χάρτες που κατεβάζει συνεχώς. Δοκίμασε το Ovi Maps και θα με θυμηθείς. ;)

Το Google Maps δεν συγκρίνεται καν με το Ovi Maps. Δεν έχει πλοήγηση, δεν λειτουργεί σε offline mode και σε χρεώνει τα άντερά του για τους χάρτες που κατεβάζει συνεχώς. Δοκίμασε το Ovi Maps και θα με θυμηθείς. ;)

Για να είμαι ειλικρινής έχει γεμίσει η Αθήνα hotspots (να και ένα θετικό σε σύγκριση με την Θεσσαλονίκη ;)) οπότε μπαίνω πάντα από WiFi :D

Αλλά ναι έχω ακούσει από όλα τα άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και τα δύο αυτά προγράμματα ότι οι χάρτες OVI είναι κατά πολύ ανώτεροι ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Για να είμαι ειλικρινής έχει γεμίσει η Αθήνα hotspots (να και ένα θετικό σε σύγκριση με την Θεσσαλονίκη ;)) οπότε μπαίνω πάντα από WiFi :D

Αλλά ναι έχω ακούσει από όλα τα άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και τα δύο αυτά προγράμματα ότι οι χάρτες OVI είναι κατά πολύ ανώτεροι ..

Προφανώς το έχεις ήδη στο κινητό σου, αλλά την προηγούμενη έκδοση, την 3.03. Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Σε σχέση με το Google Maps, έχει δωρεάν πλοήγηση, δε χρειάζεται σύνδεση στο internet (το WiFi δεν είναι λύση, γιατί υποτίθεται πως κινείσαι, τι να το κάνεις, να βλέπεις μόνο το χάρτη ακίνητος; ), έχει πολλά έξτρα, όπως ταξιδιωτικούς οδηγούς Lonely Planet και Michelin, αναφορά λαθών χαρτογράφησης στην τελευταία έκδοση, κλπ. Το μόνο σημείο στο οποίο υπερτερεί το Google Maps είναι η αναζήτηση (για κάποιο περίεργο POI, πχ κατάστημα) κι αυτό γιατί χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει η μηχανή αναζήτησης της Google.

Αυτό το διάβασα και αλλού. Πως κάνεις αναφορά λάθους στο ovi maps?

Εχει προστεθει ενα εικονιδιο ακομα και μεσω αυτου, αναφερει τα οποια προβληματα διαπιστωνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για οποιον γνωρίζει έστειλα πριν 1 βδομάδα το κινητό για αλλαγή καπάκι κάμερας και για το GPS και μου είπαν σήμερα ότι πήγε στο εξωτερικό αν γνωρίζει κάποιος όταν το στείλατε και εσείς για τον ίδιο λόγο σας έκαναν format το κινητό?

spacer.png

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για οποιον γνωρίζει έστειλα πριν 1 βδομάδα το κινητό για αλλαγή καπάκι κάμερας και για το GPS και μου είπαν σήμερα ότι πήγε στο εξωτερικό αν γνωρίζει κάποιος όταν το στείλατε και εσείς για τον ίδιο λόγο σας έκαναν format το κινητό?

Εγώ που το είχα στείλει μου κάνανε format αλλά μονο την C:

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Ναι, και εμένα εξωτερικό το έστειλαν. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά... Νομίζω Ρουμανία το στέλνουν συγκεκριμένα.

Εγώ που το είχα στείλει μου κάνανε format αλλά μονο την C:

και σε μενα κανανε μονο στην c

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά εχω το τηλέφωνο από τον οκτωβριο 09 δεν μπορώ να πω οτι είμαι

ευχαριστημένος όλο κολλάει δεν έχει κάλο σήμα δηλαδη έκανα ενα τεστ έβαλα την sim

στο παλιό μου τηλέφωνο και πήγα να κάνω κλήση από το ίδιο σημείο και οχι μόνο έπιασε αλλα τους άκουγα και χωρίς διακοπές ( το παλιό τηλέφωνο 6280 νοκια )

άλλα το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου έχει κολλήσει και δεν μπαίνει στο μενού καθόλου..

ευχαριστημένος όλο κολλάει δεν έχει κάλο σήμα δηλαδη έκανα ενα τεστ έβαλα την sim

στο παλιό μου τηλέφωνο και πήγα να κάνω κλήση από το ίδιο σημείο και οχι μόνο έπιασε αλλα τους άκουγα και χωρίς διακοπές ( το παλιό τηλέφωνο 6280 νοκια )

άλλα το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου έχει κολλήσει και δεν μπαίνει στο μενού καθόλου..

Αναβάθμιση έχεις κάνει? Όσο καιρό έχεις την συσκευή έχεις κάνει καθόλου hard format? Τα κολλήματα συνήθως έχουν σχέση με εφαρμογές που έχουμε περάσει ή από το πολύ "βάλε-βγάλε" εφαρμογών. Δοκίμασε το format και δες αν συνεχίζονται τα κολλήματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Φίλε αυτό με το κακό σήμα.Υπήρχε και στο παρελθόν από κάποιους χρήστες εδω μέσα.Οπότε πιθανόν να έχεις πέσει σε ελατωματική συσκευή κι εσύ.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πιστεύω είναι να πας σε ενα Nokia Care κατάστημα και μέσω της εγγύησης να τους πείς ακριβώς ότι πρόβλημα έχεις συναντήσει και να τονίσεις αυτό με το σήμα.Ώστε να το στείλουν στην Nokia και να στο επισεκυάσουν

OnePlus 3T Gunmetal

Καλημέρα! Σκέφτομαι ν' αγοράσω το Ν97. Αξίζει η αγορά του; Το ρωτάω μιας και έχω διαβάσει στο thread ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα με τη συσκευή. Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Καλημέρα! Σκέφτομαι ν' αγοράσω το Ν97. Αξίζει η αγορά του; Το ρωτάω μιας και έχω διαβάσει στο thread ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα με τη συσκευή. Ευχαριστώ προκαταβολικά..

υποτιθεται οτι στις καινουργιες συσκευες εχουν διορθωθει...αλλα μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια....για αυτο...

στην θεση θα περιμενα το καινουργιο μοντελο της νοκια η θα πηγαινα προς "μινι" πλευρα...

Είχα ένα θέμα με το κλείδωμα των δορυφόρων στο GPS, αλλά μετά από την ενεργοποίοηση του AGPS τόσο με το Sygic όσο και στο Ndrive το κινητό κλειδώνει απίστευτα γρήγορα!! Περίπου 5-10 δευτ στις πιο δύσκολες συνθήκες

Πόσο το χεις βρει φίλε στην αγορά για να το αγοράσεις?

Θα συμφωνήσω με τον freddara.Υπήχαν πολλά προβλήματα.Κι απο εμάς ακόμα εδω μέσα κάποιοι είχαμε στις συσκευές μας προβλήματα.Σίγουρα αν το αγοράσεις καινούργιο θα κάνει λογικά 500 € και ίσως πιο πάνω.Οπότε ξανα σκέψουτο για να αγοράσεις το νέο N8.Αφού πρώτα το δούμε και πάρουμε απόψεις και αποδίξεις οτι αξίζει.Εννοώ να μην έχει προβλήματα διότι συνήθως όταν κυκλοφορεί κάτι καινούργιο πιθανόν να έχει προβλήματα όπως και το Ν97.Και από την άλλη είναι κάτι καινούργιο και σε λογισμικό αλλά και προσφέρει ικανοποιητική φωτογραφία,βίντεο και άλλες νέες δυνατότητες από τα προηγούμενα Nokia κινητά όπως λένε και οι τύποι της Nokia

OnePlus 3T Gunmetal

Το βρήκα στον Γερμανό στη Θεσσαλονίκη 350€. Απ' ότι κατάλαβα καλύτερα το μίνι να πάρω ή να περιμένω το νέο Ν8.

Πήρα χθες το Ν97 μου από το νοκια care Αιγάλεω, το είχαν στείλει βουλγαρία για τα γνωστά θέματα (φλας, gps, σήμα δικτύου) καθώς και το κουμπάκι κλειδώματος-ξεκλειδώματος, έκανε 17 μέρες συνολικά.

το κινητό τα ΣΠΑΕΙ τώρα! σήμα καμπάνα, οι φωτό τέλειες, το gps κλείδωσε και με τρελλή ακρίβεια μέσα σε 7 δεύτερα την πρώτη κιόλας φορα που το άνοιξα, (Garmin, Ndrive). είχε γίνει ολοκληρωτικό φορματ.

επιτέλους έχω το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι απο την πρώτη μέρα που το πήρα!:yahoo::yahoo::yahoo:

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Θα συμφωνήσω με τον freddara.Υπήχαν πολλά προβλήματα.Κι απο εμάς ακόμα εδω μέσα κάποιοι είχαμε στις συσκευές μας προβλήματα.Σίγουρα αν το αγοράσεις καινούργιο θα κάνει λογικά 500 € και ίσως πιο πάνω.Οπότε ξανα σκέψουτο για να αγοράσεις το νέο N8.Αφού πρώτα το δούμε και πάρουμε απόψεις και αποδίξεις οτι αξίζει.Εννοώ να μην έχει προβλήματα διότι συνήθως όταν κυκλοφορεί κάτι καινούργιο πιθανόν να έχει προβλήματα όπως και το Ν97.Και από την άλλη είναι κάτι καινούργιο και σε λογισμικό αλλά και προσφέρει ικανοποιητική φωτογραφία,βίντεο και άλλες νέες δυνατότητες από τα προηγούμενα Nokia κινητά όπως λένε και οι τύποι της Nokia

ο αδερφος μου οπως εγραψα και αλλου πηρε το ν97 με επιδότηση....τον προηγουμενο μηνα...

και εχει και παλι τα γνωστα προβληματα......

gps θολες βραδυνές photos κτλ...

σημερα τον επεισα να παει σε νοκια κλαμπ για να κανει τις γνωστες αλλαγες.....

δεν νομιζω οτι θα το κανει ομως γιατι δεν θελει να μεινει χωρις κινητο τοσες μερες(δεν εχει δευτερη συσκευη.....)...

που θελω να καταληξω....?

υπαρχουν ακομη προβληματικά μοντελα εκει εξω και τα πουλανε κανονικοτατα.....:mad:

ο αδερφος μου οπως εγραψα και αλλου πηρε το ν97 με επιδότηση....τον προηγουμενο μηνα...

δεν νομιζω οτι θα το κανει ομως γιατι δεν θελει να μεινει χωρις κινητο τοσες μερες(δεν εχει δευτερη συσκευη.....)...

υπαρχουν ακομη προβληματικά μοντελα εκει εξω και τα πουλανε κανονικοτατα.....:mad:

Φίλε πές τον αδερφό σου να το δώσει στην Nokia τώρα που είναι και φρέσκο και να ζητήσει προσωρινά μια συσκευή από αυτούς.Εμένα μου είχαν δώσει όταν το έδωσα

Πήρα χθες το Ν97 μου από το νοκια care Αιγάλεω, το είχαν στείλει βουλγαρία για τα γνωστά θέματα (φλας, gps, σήμα δικτύου) καθώς και το κουμπάκι κλειδώματος-ξεκλειδώματος, έκανε 17 μέρες συνολικά.

το κινητό τα ΣΠΑΕΙ τώρα! σήμα καμπάνα, οι φωτό τέλειες, το gps κλείδωσε και με τρελλή ακρίβεια μέσα σε 7 δεύτερα την πρώτη κιόλας φορα που το άνοιξα, (Garmin, Ndrive). είχε γίνει ολοκληρωτικό φορματ.

επιτέλους έχω το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι απο την πρώτη μέρα που το πήρα!:yahoo::yahoo::yahoo:

Σου είπαν ότι το έστειλαν στην Βουλγαρία;Πάλι καλά φίλε.Άντε να το χαρείς

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

OnePlus 3T Gunmetal

παιδια εχω εκνευριστει αφανταστα.επανεκινισεις,καθολου συμα κολλιματα.πφφφ εκανα φορματ ρεσετ τα παντα.ολα οκ μετα απο 3-4 μερες παλι τα ιδια.τι να κανω??αμα το παω 6ια σερβισ τι να τους πω??εχω εκνευριστει αφανταστα με τιν ολι καταστασι.πφφφφ(σορρυ 6ια τα ορθο6ραφικα,χαλασε το πλικτρολο6ιο και δεν εχω το 6αμμα και το ιττα)

παιδια εχω εκνευριστει αφανταστα.επανεκινισεις,καθολου συμα κολλιματα.πφφφ εκανα φορματ ρεσετ τα παντα.ολα οκ μετα απο 3-4 μερες παλι τα ιδια.τι να κανω??αμα το παω 6ια σερβισ τι να τους πω??εχω εκνευριστει αφανταστα με τιν ολι καταστασι.πφφφφ(σορρυ 6ια τα ορθο6ραφικα,χαλασε το πλικτρολο6ιο και δεν εχω το 6αμμα και το ιττα)

Κάντου μια αναβάθμιση και εάν δε στρώσει πήγαινέ το σε ένα κατάστημα Nokia Care.

Εννοείται πως υπάρχουν. Δεν έγινε ποτέ ανάκληση. Απλά όταν αγοράζεις πρέπει να προσέχεις το IMEI, να είναι όσο το δυνατόν πιο πρόσφατο.