Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, όσοι έχετε κάποιο N97 από τις παλιές παρτίδες, που είχαν το πρόβλημα με το καπάκι της κάμερας, να ξέρετε ότι πλέον τα Nokia Care το αλλάζουν μέσα σε μια μέρα, εντός εγγύησης φυσικά. Σήμερα πήγα το δικό μου και θα το παραλάβω αύριο. :D

Τελικά το πρόβλημα ήταν η απαράδεκτη Alpha Copy. Από τη στιγμή που έφυγε απ' τη μέση, το service φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ (ακούς εκεί 15 μέρες και στο εξωτερικό για να αλλάξουν ένα κομμάτι πλαστικό).

το γραψα και στο αναλογο θεμα της νοκια!!το ιδιο γινεται πλεον και εδω αλεξανδρουπολη!!!!!! αλλαγη μεσα σε μια μερα!! επιτελους! ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να περιμενουμε μηνες ολοκληρους για τετοια απλα πραγματα!οσοι λοιπον εχετε προβλημα πατε το κινητο σας τωρα! εγω ηδη εχω στειλει πανω απο 3 ατομα που τοσο καιρο δεν πηγαιναν επειδη δεν ηθελαν/μπορουσαν να μεινουν χωρις κινητο για τοσο καιρο!

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το γραψα και στο αναλογο θεμα της νοκια!!το ιδιο γινεται πλεον και εδω αλεξανδρουπολη!!!!!! αλλαγη μεσα σε μια μερα!! επιτελους! ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να περιμενουμε μηνες ολοκληρους για τετοια απλα πραγματα!οσοι λοιπον εχετε προβλημα πατε το κινητο σας τωρα! εγω ηδη εχω στειλει πανω απο 3 ατομα που τοσο καιρο δεν πηγαιναν επειδη δεν ηθελαν/μπορουσαν να μεινουν χωρις κινητο για τοσο καιρο!

Εμένα μου έσπασε ο διακόπτης κλειδώματος και το πήγα. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση κι ότι εγώ φταίω που έσπασε. Μετά μου έδειξαν το κομμάτι που θα αλλαχτεί (για το οποίο μου ζητούσαν €50) και είδα ότι είναι ενιαίο με το κάλυμμα της κάμερας. Οπότε τους λέω, αφήστε τον διακόπτη, δεν με ενδιαφέρει, θέλω να μου αλλάξετε το κάλυμμα της κάμερας που είναι ελαττωματικό, δεν έχετε τέτοια εντολή απ' τη Nokia; «Ε ναι... έχουμε... για να δω... εντάξει, θα στο αλλάξουμε εντός εγγύησης.» :lol:

Edited by terrestial

Γειά σας και απο μένα...κάτοχος πλέον ενος Ν97....απορίες: ο browser του κινητού στις μεγάλες σε όγκο σελίδες κλείνει σε σας; και όταν θέλουμε να πάμε πίσω μια σελίδα πρέπει να την χαναφορτώσει από την αρχή;Στα nokia care θα μου λύσουν το πρόβλημα με το flash που το βράδυ βγάζει μια ασπρίλα μόνο; έχω βάλει μέσω NSU τελευταίο firmware(22.0....κάτι) και 40MB ελεύθερα.... Edited by dgeorge4

Γειά σας και απο μένα...κάτοχος πλέον ενος Ν97....απορίες: ο browser του κινητού στις μεγάλες σε όγκο σελίδες κλείνει σε σας; και όταν θέλουμε να πάμε πίσω μια σελίδα πρέπει να την χαναφορτώσει από την αρχή;Στα nokia care θα μου λύσουν το πρόβλημα με το flash που το βράδυ βγάζει μια ασπρίλα μόνο; έχω βάλει μέσω NSU τελευταίο firmware(22.0....κάτι) και 40MB ελεύθερα....

ναι θα σου το λυσουν......διαβασε λιγο πιο πανω...:)

Καλημερα!Ξερει κανεις το κουμπι κλειδωματος-ξεκλειδωματος του Ν97 ειναι ιδιο με του Ν 97 μινι;;;

Καλησπέρα το Skype χρεώνετε μέσο κινητού άμα συνδεθείς μέσο ιντερνέτ και κάμερα γιατί όταν το βάζω δεν έχει μήπως δεν κάνει λόγο κινητού?

Καλησπέρα το Skype χρεώνετε μέσο κινητού άμα συνδεθείς μέσο ιντερνέτ και κάμερα γιατί όταν το βάζω δεν έχει μήπως δεν κάνει λόγο κινητού?

Αν συνδεθεις μεσω wi fi δεν χρεωνει. Με οτιδηποτε αλλο χρεωνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D

Ευχαριστω

Edited by TinaLou
διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας

καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D

Ευχαριστω

τωρα τι να σου πουμε......:lol:

το βασικο προβλημα ειναι με το καπακι της καμερας...

που το βραδυ βγαζει θολες photos και εμποδιζει την σωστη λειτουργια του gps...

ακομη ομως και σε τετοια περιπτωση να πεσεις πλεον τα nokia care σου το αλλαζουν το πολυ σε 2 μερες σε αντιθεση με το παρελθον που περιμενες μηνες και βδομαδες...:p

Ευχαριστω

Οπως αντιλαμβανεσαι η αγορα μεταχειρισμενου παντα ειναι λαχειο.Αν γνωριζεις τον πωλητη ισως γνωριζεις και την χρηση που του εχει κανει. Αν εχει ακομη υπολοιπο εγγυησης (οπου καλι λογικα θα εχει αφου κυκλοφορησε περυσι Ιουλιο-Αυγουστο) τοτε ακομη καλυτερα.

Δυστυχως τα υπουλα εσωτερικα προβληματα, συνηθως δεν διακρινονται οποτε η εξωτερικη αμφανιση θα σου δωσει μια εικονα.Αξιολογησε τη σχεση τιμης/ρισκου και προχωρησε.

Σε καθε περιπτωση ολα διορθωνονται..;):)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό παρατήρησα όταν έχω το κινητό ανοιχτώ και έχει τίγκα σήμα και με πάρει κάποιος του λέει ότι δεν πιάνει σήμα το έχει πάθει κανείς και γιατί το κάνει αυτό ?

Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό παρατήρησα όταν έχω το κινητό ανοιχτώ και έχει τίγκα σήμα και με πάρει κάποιος του λέει ότι δεν πιάνει σήμα το έχει πάθει κανείς και γιατί το κάνει αυτό ?

Μήπως έφταιγε το δίκτυο εκείνη την στιγμή? Το έχω πάθει πολλές φορές με νούμερα που ήταν F2G.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδες καλησπερα..Εγω το κινητο το χω 1 χρονο..Με πιανει η εγγυηση για το καπακι της καμερας?κατι για το gps υπαρχιε?

Παιδες καλησπερα..Εγω το κινητο το χω 1 χρονο..Με πιανει η εγγυηση για το καπακι της καμερας?κατι για το gps υπαρχιε?

Ναι σε πιάνει.Και για το σήμα και το καπάκι και τις άσπρες φώτος με το πρόβλημα του Flash όταν βγάζεις την νύχτα και για το GPS και για όλα :) Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Ωραια φιλε μου απλα η αποδειξη αγορας που μ δωσαν στη νοκια αγ.αναργυρων εχει καπως ξεθωριαζει κια δεν φαινεται η τιμη και λιγο η ημερομηνια..Πως θα τους δειξω οτι ειναι εντος εγγυησης?

Ούτως ή άλλως το κινητό δεν έχει κλείσει 2 χρόνια στην αγορά.

Πήγαινε και δεν θα σου κάνουν πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ωραια φιλε μου απλα η αποδειξη αγορας που μ δωσαν στη νοκια αγ.αναργυρων εχει καπως ξεθωριαζει κια δεν φαινεται η τιμη και λιγο η ημερομηνια..Πως θα τους δειξω οτι ειναι εντος εγγυησης?

Μην αγχώνεσαι φίλε.Η Nokia έχει την μαγκιά μέσω του ΙΜΕΙ του κινητού σου να βλέπει αν είσαι εντός εγγύησης.Έτσι έκαναν και σε εμένα

εγινε παιδες θα το παω δευτερα πρωι..Να σας πω..Ολα διορθονωνται?και το gps Και ολα..?ΤΩΡΑ ΔΕΝ πιανει σημα καν

Ναι.Μην ανησυχείς.Τα πάντα διορθώνονται.Αρκεί να τους τα πείς όλα και ο ίδιος.Μην αφήσεις κάτι.Ώστε να το στείλεις 1 φορά όχι 3 και 4

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

εγινε παιδες θα το παω δευτερα πρωι..Να σας πω..Ολα διορθονωνται?και το gps Και ολα..?ΤΩΡΑ ΔΕΝ πιανει σημα καν

Καλησπερα.

Εχω ενα n97 και προσφατα προσπαθησα να το ενημερωσω μεσω του nokia updater απο το pc.Οταν αρχιζε να κανει install τις ενημερωσεις μου ελεγε οτι η συνδεση με τη συσκευη χαθηκε.Ξαναδοκιμασα αρκετες φορες και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Γι αυτο το λογο και σε συνδιασμο και με καποια χοντρα κολληματα που τρωει τελευταια αποφασια να κανω hard format,ετσι αρχισα κανοντας ενα back up τις επαφες και τη μηνυματα.Αρχικα προσπαθησα με τον πρωτο τροπο που υπαρχει στον οδηγο,δηλαδη μεσω της συσκευης και οταν παταω δημιουργια αντιγραφου μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αντιγραφου,μη επιτρεπομενη προσβαση στη μνημη.Ετσι προσπαθησα να το κανω με τον δευτερο τροπο μεσω pc suite και εκει λιγο μετα την αρχη της αντιγραφης που λεει παλι πως η συνδεση με τη συσκευη διακοπηκε "a fatal error happened during the back up operation,the back up file could not be saved".

Εχει κανεις να προτεινει καποια λυση?:cry:

Αγαπητοι φιλοι,

Το nokia n97 μου το ειχα αγορασει απο Αγγλια απο συγγενικο μου προσωπο που μενει εκει λιγο πριν κυκλοφορησει Ελλαδα. Εδω περα του αλλαξα το product code με το nemesis και εβαλα Ελληνικα.

Το κινητο εχει το γνωστο προβλημα με τη θολουρα στις νυχτερινες φωτογραφιες.

Ετσι αποφασισα να το παω στο service μηπως to φτιαξουν εντος εγγυησεως. (γνωριζει κανεις αν θα δεχτουν την εγγυηση απο Αγγλια ?).

Πριν το κανω αυτο ομως φανταστηκα οτι πρεπει να το επαναφερω στο original product code. Εκανα λοιπον την ιδια διαδικασια παλι και μεto nemesis το αλλαξα σε αυτο που γραφει το κινητο πισω απο τη μπαταρια.

Οταν πλεον παταω read στο nemesis βγαζει το καινουριο product code.

το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω στο software updater αρχικα μου λεει οτι υπαρχει ανανεωση για τη συσκευη μου . στη συνεχεια ομως και αφου παει να ξεκινησει η διαδικασια βγαζει το μηνυμα "update startup failed" no software updates is currently available for your device.

Γιατι δεν μου περναει την αγγλικη γλωσσα οπως θα επρεπε ?

Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας .

Ευχαριστω

Edited by souftasuk

Καλησπερα.

Εχω ενα n97 και προσφατα προσπαθησα να το ενημερωσω μεσω του nokia updater απο το pc.Οταν αρχιζε να κανει install τις ενημερωσεις μου ελεγε οτι η συνδεση με τη συσκευη χαθηκε.Ξαναδοκιμασα αρκετες φορες και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Γι αυτο το λογο και σε συνδιασμο και με καποια χοντρα κολληματα που τρωει τελευταια αποφασια να κανω hard format,ετσι αρχισα κανοντας ενα back up τις επαφες και τη μηνυματα.Αρχικα προσπαθησα με τον πρωτο τροπο που υπαρχει στον οδηγο,δηλαδη μεσω της συσκευης και οταν παταω δημιουργια αντιγραφου μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αντιγραφου,μη επιτρεπομενη προσβαση στη μνημη.Ετσι προσπαθησα να το κανω με τον δευτερο τροπο μεσω pc suite και εκει λιγο μετα την αρχη της αντιγραφης που λεει παλι πως η συνδεση με τη συσκευη διακοπηκε "a fatal error happened during the back up operation,the back up file could not be saved".

Εχει κανεις να προτεινει καποια λυση?:cry:

Φίλε.Δεν καταλάβα ακριβώς αν το αρχικό σου πρόβλημα ήταν ότι δεν μπόρεσες να κάνεις την αναβάθμηση λογισμικού.Αν είναι αυτό και δεν την έκανες επειδή φοβήθηκες που έγραφε ότι το κινητό αποσυνδέθηκε απλά να ξέρεις πως όταν ξεκινήσεις την αναβάθμηση στο Nokia Software Updater γράφει οτι μπορεί την ώρα της εγκατάστασης να σου εμφανιστεί το μήνυμα πως το κινητό αποσυνδέθηκε.Οπότε άστο να κάνει όλη την διαδικασία.Και να αναβοσβήνει το κινητό και να σου λέει αποσυνδέθηκε μην φοβάσαι.Ετσι γίνεται.Δεν σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα

Αγαπητοι φιλοι,

Το nokia n97 μου το ειχα αγορασει απο Αγγλια απο συγγενικο μου προσωπο που μενει εκει λιγο πριν κυκλοφορησει Ελλαδα. Εδω περα του αλλαξα το product code με το nemesis και εβαλα Ελληνικα.

Το κινητο εχει το γνωστο προβλημα με τη θολουρα στις νυχτερινες φωτογραφιες.

Ετσι αποφασισα να το παω στο service μηπως to φτιαξουν εντος εγγυησεως. (γνωριζει κανεις αν θα δεχτουν την εγγυηση απο Αγγλια ?).

Πριν το κανω αυτο ομως φανταστηκα οτι πρεπει να το επαναφερω στο original product code. Εκανα λοιπον την ιδια διαδικασια παλι και μεto nemesis το αλλαξα σε αυτο που γραφει το κινητο πισω απο τη μπαταρια.

το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω στο software updater αρχικα μου λεει οτι υπαρχει ανανεωση για τη συσκευη μου . στη συνεχεια ομως και αφου παει να ξεκινησει η διαδικασια βγαζει το μηνυμα "update startup failed" no software updates is currently available for your device.

Ευχαριστω

Για την εγύηση μην φοβάσαι.Θα στο καλύπτει.Η Nokia έχει εγγύηση σε ολόκληρο τον κόσμο δεν εχει σημασία αν αγόρασες την συσκευή σου απο Ελλάδα η Γερμανία ή Αγγλία αρκεί να είναι γνήσια.Έπειτα πέρα απο το πρόβλημα της νύχτας στις φωτογραφίες.Τσέκαρε και το πορτάκι της κάμερας σου αν σου γρατσουνάει το αδιαφανές πλαστικό κάλυμα του φακού καθώς και το σήμα του GPS και το σήμα της κεραίας για να παίρνεις τηλέφωνα.Σου αναφέρω αυτά γιατί αρκετοί χρήστες μαζί με εμένα είχαμε τέτοια προβλήματα.Οπότε αφου θα το πάς στην Nokia τσέκαρε και αυτά κι αν υπάρχει κάτι άλλο δήλωσετο εξισου.Για το 2ο που λές με το failed στην αναβάθμηση ίσως παίζει κάτι με τοProduct Code.Δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω σε αυτό

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Φίλε.Δεν καταλάβα ακριβώς αν το αρχικό σου πρόβλημα ήταν ότι δεν μπόρεσες να κάνεις την αναβάθμηση λογισμικού.Αν είναι αυτό και δεν την έκανες επειδή φοβήθηκες που έγραφε ότι το κινητό αποσυνδέθηκε απλά να ξέρεις πως όταν ξεκινήσεις την αναβάθμηση στο Nokia Software Updater γράφει οτι μπορεί την ώρα της εγκατάστασης να σου εμφανιστεί το μήνυμα πως το κινητό αποσυνδέθηκε.Οπότε άστο να κάνει όλη την διαδικασία.Και να αναβοσβήνει το κινητό και να σου λέει αποσυνδέθηκε μην φοβάσαι.Ετσι γίνεται.Δεν σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα

Εχω ξανακανει update και οντως καποιες στιγμες λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε.

Αυτη τη φορα δεν ειναι το ιδιο γιατι λεει οτι αποσυνδεθηκε και σταματαει η διαδικασια λεγοντας να αποκαταστησω την συνδεση με τη συσκευη και να ξαναπροσπαθησω.Αυτο το εκανα αρκετες φορες και συνεχιζε τα ιδια.

Εκτος απο αυτο τρωει και αλλα κολληματα και οταν προσπαθησα να δημιουργησω αντιγραφο ασφαλειας ετσι ωστε να κανω φορματ λεει παλι οτι αποσυνδεθηκε και βγαζει το μηνυμα "a fatal error happened during the back up operation,the back up file could not be saved".

Αγαπητοι φιλοι,

Ευχαριστω

Τελικα το καταφερα με software update μεσω ovi. Τα ελληνικά εφυγαν εντελως !

Εγώ πάλι αντιμετώπισα ένα άλλο προβληματάκι ...

Δύσκολο να γίνει, καθώς όταν αποκτήσεις 3000 μηνύματα, δεν σε ενημερώνει ούτε στην home screen ούτε πάνω δεξιά, δίπλα από την μπαταρία ότι έχεις νέο μήνυμα, ούτε και ο παλλόμενος φωτισμός ... Μπορείς να το καταλάβεις μόνο με το που μπαίνεις στο μενού των μηνυμάτων, καθώς φαίνεται το γνωστό κόκκινο αστεράκι στο μηνυμα της επιλογής "εισερχόμενα" ...

Φυσικά μόλις πέσεις κάτω από τα 3000 μηνύματα, σε ενημερώνει κανονικότατα ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλησπερα σε ολους...εχω καιρο να παρακολουθησω το forum λογω δουλειας και θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις.

1)Το κινητο μου το εκαναν δωρο, οποτε δεν εχω αποδειξη αγορας και κατ επεκταση εγγυηση. Θελω να αλλαξω το τζαμακι της καμερας επειδη εχει γεμισει γρατζουνιες και μου βγαζει την ασπριλα οπως επισης και να φτιαξω την κεραια του GPS...Αν παω σε ενα καταστημα Νοκια θα μου τα κανουν ή θα μου ζητησουν την αποδειξη?

2)εχει βγει καποια εναλλακτικη ΡΟΜ ή καποιος αλλος τροπος ετσι ωστε να γινεται πιο γρηγορο το λογισμικο?

3)Υπαρχει καποιος τροπος οτι περναμε στο κινητο να αποθηκευεται μονο στην 32αρα μνημη και να μην μας τρωει τσαμπα ΡΟΜ?

Ευχαριστω

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!