Jump to content

TinaLou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TinaLou

  • Ημ. Γέννησης 03/03/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

TinaLou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα και καλή Χρονιά σε όλους! Συνήθως αγοράζω μικρο πραγματακια από ebay λόγω PayPal για να έχω κάποια ασφάλεια. Την Black friday βρήκα στο aliexpress σε προσφορα κάτι ηλιακές περιστρεφομενες βάσεις για κοσμήματα και πήρα μερικές. Σύνολο μαζί με μεταφορικά 19€ . Μου έστειλαν σήμερα μήνυμα τα ΕΛΤΑ για να στειλω PayPal για να προχωρήσει η διαδικασία κτλ κτλ, αλλα Επειδή στο aliexpress δεν πληρώνεις με PayPal δεν ξέρω τι θα πρέπει να τους στείλω!! Screenshot την παραγγελία από ali που γράφει το ποσό και το tracking number; Ή μήπως από την πληρωμή που έγινε μέσω πιστωτικής; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλησπερα ! Εχω μια καρτα wind που μου δινει 1gb δωρο τον μηνα επειδη συνδιαζω με wind σταθερη . Αυτα τα mb μπαινουν καθε φορα 1 του μηνα. Ξερει κανενας γιατι ενω πηγε 2 σεπτεμβρη , ακομα δεν μου εχουν μπει?? :cry::mad:
  3. Γεια χαρα σε ολους! Aντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο παρουσιαστηκε ξαφνικα στο νετμπουκ μου. (HP mini 210-2100 win7 starter) Μετα απο ενα απλο reboot "χαλασε" η αναλυση! Δηλαδη το desktop ειναι μεγαλυτερο απο την οθονη με αποτελεσμα πχ η taskbar και εικονιδια που βρισκονται χαμηλα αλλα και λιγο προς τα δεξια ,να μην φαινονται καν! Στελνω και καποιες φωτογραφιες να καταλαβετε καλυτερα το προβλημα. Γραφω εδω αφου πρωτα εριξα πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα δυστυχως δεν βρηκα τιποτα που να με βοηθησει... (Καποιος με παρομοιο προβλημα λεει απλα ακουμπησε την μπαταρια cmos και εφτιαξε !! Ο.ο Το εκανα αλλα δεν εγινε κατι!:lol::lol::lol: (https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebooks-Archive-Read-Only/HP-Mini-210-display-black-border-screen-shifted-down-problem/td-p/2710099) Mεχρι τωρα εχω κανει τα εξης: Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, uninstall/install driver της καρτας , update την καρτα με το τελευταιο firmware , περασμα ολα τα τελευταια updates των windows...λυση ομως δεν βρηκα και δεν ξερω τι αλλο να κανω :( Μηπως ειναι τελικα ειναι θεμα hardware???? Α, το ιδιο προβλημα υπαρχει και σε safe mode αλλα και στο HP Quickweb OS που μπηκα να τσεκαρω.. Οι αναλυσεις που μου βγαζει ειναι : 1024x768 60hrz (recommended) 1024x600 (φαινονται ολα stretched και μαλιστα πανω πανω στην οθονη υπαρχει ενα μεγαλο μαυρο κενο που δεν πηγαινει ο κερσορας) Το παραδοξο ειναι πως αν κανω print screen , η φωτογραφια φαινεται κανονικα χωρις το κοψιμο,( δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.) (H τελευταια φωτο ειναι το print screen,οι υπολοιπες απο κινητο..) https://ibb.co/sQjSn81 https://ibb.co/JWYrr5K https://ibb.co/B4CvBvZ https://ibb.co/ZgRkhDL Oποιαδηποτε βοηθεια η προταση να δοκιμασω ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!! Ευχαριστω πολυ.....:cry::cry::cry::cry::cry:
  4. saw eυχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες!!ΟσΟν αφορα την αγορα , μετα τα τελευταια γεγονοτα με τα τελεωνεια,τις καθυστερησεις και τα"κερατιατικα" , περισσοτερο ψηνομαι αγορα απο εδω αφου δεν ειναι μιση τιμη οπως ειπε καποιος φιλος αν το παρεις απ εξω!!!!gearbest 19,5 +1,70 για registered shipping(και ενας θεος ξερει ποτε θα ερθει και κυριως με τι επιπλεον χρεωσεις!!! ) Σκρουτζ κτλ 25,50 μεχρι 27ευρω θεωρω συμφερει και δεν αξιζει το ρισκο... Νομιζω για αγορες μεχρι 25 ευρω απο εκτος ΕΕ , ετσι και αλλιως παει +3ευρω τελωνειο, οποτε ερχομαστε σχεδον στα ιδια. Θα ηθελα την γνωμη σας! Επισης ,εχει παρει καποιος screen protector? 1 ευρω τα 5κομματια απο ebay :lol::lol::lol::lol: Εχει νοημα?
  5. Γεια χαρα σε ολους ! Απο καιρο ηθελα να αγοράσω ενα τετοιο κουλ γκατζετακι και μετα απο ψαξιμο, αποφάσισα (μαλλον) τι xiaomi Κάποιες ερωτησουλες για όποιον εχει χρόνο ; 1)Κάποιος μου ειπε εχει ρύθμιση για ποδήλατο ;; Ισχύει ; Γιατι δεν ηταν σίγουρος . 2)εχω μια "φοβία" για αγορά απο εξω αφου την εχω πατήσει με εγγυήσεις κτλ .Απο εδω κανει Σκρουτζ 27-35€ χωρις να ξερω αν ισχύουν τα 2 χρονια εγγυηςη.πλαιςιο 40€. Αξίζει να δώσεις αρκετα λιγότερα για αγορά απέξω αλλα με το ρίσκο να φτυσει και να τρεχω;Διάβασα οτι σπάνια να σου τύχει κατι και να χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση,αφου ειναι ηδη κανα δυο χρονια στην αγορά,οποτε δοκιμασμένο. 3)καποιο παιδι μίλησε για "μεσημεριανό υπνο". Επειδη την πέφτω μια ωριτσα το μεσημερι,τι γίνεται ; Εχει καταγραφή ύπνου ή οχι ; Αν οχι,τι θεωρεί οτι γινεται ;; 4)Πήγα στο πλαίσιο να το δω απο κοντα που το ειχαν ανοιχτό για δοκιμή κτλ και η πωλητήρια μου "πρότεινε" (!) ενα αντίστοιχων δυνατοτήτων band ,Τurbo-Χ. Nομιζω και λιγο φθηνότερο. Ειναι ισως θεμα διαξιφισμων αλλα μήπως ξερει κανένας τι παιζει με αυτο ; Γιατι με "ψαρωσε" η μεγαλύτερη οθονούλα!!! (στα αρνητικά το μονο 1ετος εγγύηση , και οι μονο 7 μερες αυτονομία μπαταρίας ,μαλλον λογω οθόνης ) 5)στα ιδια χρήματα (+,- 25€) εχουν βγει και πολλα αλλα (άσχετες μάρκες) που μετράνε εκτός απο τους παλμούς , πίεση και οξυγόνο αίματος!!(!) Βέβαια Κίνα .Ρισκάρεις ή οχι ακομα μέχρι να βγουν γνωστές μάρκες Ελλάδα με τέτοιες μετρήσεις; Ευχαριστώ πολυ και σορυ για το μεγαλο ποστ και τις μπόλικες ερωτήσεις!!
  6. TinaLou

    Asus Zenfone 3

    Γεια χαρα σε ολους. εχω το ζ3 μονο κανα 2 μηνες..Σημερα το πρωι που ημουν εξω,τελειωσε η μπαταρια και μολις γυρισα σπιτι και το εβαλα στον φορτιστη , ενω το φωτακι φορτισης αναβει κανονικα,δεν δειχνει τιποτα , και δεν ανοιγει ποτε !!(φορτιστης δεν ζεσταινεται,δοκιμασα και αλλον.) Δεν εχω πολυ επαφη με android (ερχομαι απο win mobile) οποτε εκανα πρωτα ενα ρησερτς.Ετσι,δοκιμασα να το ανοιξω με πατημενο το volume up την ωρα που το βαζω στον φορτιστη. Εμφανιζονται σε μια μαυρη οθονη τυπου dos κατι επιλογες (3 νομιζω), αλλα σε 1-2 δευτερολεπτα το πολυ, κλεινει και δεν προλαβαινω καν να διαβασω τι λεει!!Δοκιμασα να το βαλω στο πισι και οταν το βαζω ακούγεται η χαρακτηριστικός ηχος οτι μπανει συσκευη στο usb , αλλα αμεσως κανει τον ηχο που κανει οταν βαζεις το usb. (και λεει unidentified device - device unplugged κατι τετοιο..) Δοκιμασα επισης στο πισι το power και vol down και κανει συνεχεια ηχο εισοδου usb και αμεσως εξοδου.αυτο συνεχεια οσο κραταω τα 2 αυτα πατημενα.Προσπαθει δηλαδη να μπει αλλ δεν μπορει.Που και που κανει και μια μικρη δονηση.Αλλα τιποτα... Τι λετε,γινεται κατι ή παω γραμμη για το σερβις?????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Thanx
  7. Ugg boots are unisex sheepskin boots, made of twin-faced sheepskin with fleece on the inside and with a tanned outer surface, often with a synthetic sole.UGG Boots can be the most comfortable boots you will ever wear. Cheap UGG Australia come in all sorts of colors, styles and designs in this UGG Boots online,we offer different kinds of classic ugg boots,like genuine ugg boots:),tall ugg boots:),ugg ultra boots,short ugg boots,kids ugg boots:),cardy ugg bootsand so on,wish give you a nice day.
  8. καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D Ευχαριστω
  9. γιαννη μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι δεν το βρισκω πουθενα!!!μονο "ρυθμισεις λογαριασμου sms" υπαρχει και δεν εχει τιποτα για "εθνικους χαρακτηρες"!!! Thanx
  10. παιδια που διορθωνω τους χαρακτηρες γιατι πανω 70 στα μηνυματα μου χρεωνει δευτερο μηνυμα!!!
  11. Παιδια να ρωτησω,,,,πως γινεται ρυθμιση της οθονης αφης??Δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη!!!
  12. παιδια να ρωτησω κατι ..Μου χαρισαν ενα w960 με χαλασμενη την οθονη αφης...Τι λετε αξιζει να παω να την φτιαξω ?ποσο περιπου κοστιζει , αλλαγη ή επιδιορθωση? (Που ακριβως ειναι τα κεντρικα της sonyericsson??) Και τελος Ξερετε ποιος ειναι ο κωδικος ασφαλειας συσκευης για να δοκιμασω ολικη επαναφορα? (εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος για format,ειναι η πρωτη φορα πιανω στα χερια μου sony!!!!!) Thaaaanx!!!!!!!!!!!!!
  13. Παιχνιδακι φαινεται!!!θα το κανω αμεσως!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
  14. οταν τα συγκεκριμενα ακουστικα εχουν 50-60 ευρω και εκει εχουν 20 μαζι με τα μεταφορικα ( :blink: ) δεν ειναι και τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι... κατι παιζει!!:p Ιδιως αν το seller ειναι απο την κινα ταιβαν κτλ
×
×
  • Create New...