ntinoscrypton Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Ποσο καιρο εχεις την συσκευη και προτιθεσε να ζητησεις αντικατασταση; απο 22 Δεκεμβριου.παντως εχω αγανακτισει με του μ.......ς.θα επρεπε να ντρεποντε.660€ τιλεφωνο και δεν το εχω χαρει καθολου.οτι θα ζιτισω αντικαταστασι θα τιν ζιτισω,δεν υπαρχει περιπτωσι.ειχα με το N81 προβλιματα και δεν μου το αλλαζανε μου λεγανε περασε καιρος κτλ κτλ και μολις το απαιτισα ειπανε οτι βρικαν υγρασια.τωρα δεν τους χαριζω μια ακομα και καταγγελια θα κανω. Edited August 24, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 απο 22 Δεκεμβριου.παντως εχω αγανακτισει με του μ.......ς.θα επρεπε να ντρεποντε.660€ τιλεφωνο και δεν το εχω χαρει καθολου.οτι θα ζιτισω αντικαταστασι θα τιν ζιτισω,δεν υπαρχει περιπτωσι.ειχα με το N81 προβλιματα και δεν μου το αλλαζανε μου λεγανε περασε καιρος κτλ κτλ και μολις το απαιτισα ειπανε οτι βρικαν υγρασια.τωρα δεν τους χαριζω μια ακομα και καταγγελια θα κανω. Εχεις δικιο για την αγανακτηση σου, αλλα ειλικρινα δεν γνωριζω κανενα καταστημα που να δεχεται αντικατασταση συσκευης μετα απο 9 μηνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Και λογικο ειναι να μην στο αλλαζουν,μετα απο 9 μηνες μονο για σερβις μπορουν να το στειλουν,τι προβλημα σου παρουσιαζει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Και λογικο ειναι να μην στο αλλαζουν,μετα απο 9 μηνες μονο για σερβις μπορουν να το στειλουν,τι προβλημα σου παρουσιαζει το τηλεφωνο? Για σερβις ειναι υποχρεωμενοι εφοσον ειναι εντος εγγυησης αλλα για αντικατασταση δεν ειναι υποχρεωμενοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) παιδια εχω αγανακτήσει ειλικρινα. μου κανει restart κολαει δεν εχει σήμα η εσωτερικη μνήμη κυμαίνεται καπου στα 20-25mb. δεν παει αλλο. θα το στειλω τελευταια φορα για σερβις και θα τους πως ετσι και ξανα εμφανισει προβλημα ζητω αμεση αντικατασταση και θα το απαιτήσω, μεχρι και στον συνήγορο του πολιτη θα παω. εχω δώσει 1100€ για κατι που δεν εχω χρησιμοποιήσει και δεν εχω χαρεί. Edited August 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 παιδια εχω α6ανακτισι ειλικρινα.μου κανει restart κολαει δεν εχει σιμα ι εσωτερικι μνιμι κυμενετε καπου στα 20-25mb.δεν παει αλλο.θα το στειλω τελευταια φορα 6ια σερβις και θα τους πως ετσι και ξανα εμφανισι προβλιμα ζιτω αμεσι αντικαταστασι και θα το απαιτισω,μεχρι και στον συνυ6ορο του πολιτι θα παω.εχω δοσει 1100€ 6ια κατι που δεν εχω χρισιμοποιισει και δεν εχω χαρι. είναι απολύτως δικαιολογημένος ο εκνευρισμός σου. Έχεις κάνει χαρντ ρισετ; έχεις αναβαθμίσει την συσκευή στο τελευταίο λογισμικό; μήπως έχεις περάσει αμφιβόλου προελεύσεως εφαρμογές στην συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) το κινητο το παρελαβα πριν μια βδομαδα απο το Nokia care εδω στη Καστορια. μου εκαναν αναβαθμιση, λειτουργουσε τελεια!!! ώσπου μετα απο καποιες ωρες χρήσης ξανα-αρχισε τα ιδια. εφαρμογες δεν εχω βαλει, σερνεται που σερνεται μην το ζοριζω και εγω. τωρα απο βδομαδα θα παω να τους τα ψαλω και ενα και δυο και 10 χερακια. Edited August 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδιά, όσοι έχετε κάποιο N97 από τις παλιές παρτίδες, που είχαν το πρόβλημα με το καπάκι της κάμερας, να ξέρετε ότι πλέον τα Nokia Care το αλλάζουν μέσα σε μια μέρα, εντός εγγύησης φυσικά. Σήμερα πήγα το δικό μου και θα το παραλάβω αύριο. :D Τελικά το πρόβλημα ήταν η απαράδεκτη Alpha Copy. Από τη στιγμή που έφυγε απ' τη μέση, το service φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ (ακούς εκεί 15 μέρες και στο εξωτερικό για να αλλάξουν ένα κομμάτι πλαστικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδιά, όσοι έχετε κάποιο N97 από τις παλιές παρτίδες, που είχαν το πρόβλημα με το καπάκι της κάμερας, να ξέρετε ότι πλέον τα Nokia Care το αλλάζουν μέσα σε μια μέρα, εντός εγγύησης φυσικά. Σήμερα πήγα το δικό μου και θα το παραλάβω αύριο. :D Τελικά το πρόβλημα ήταν η απαράδεκτη Alpha Copy. Από τη στιγμή που έφυγε απ' τη μέση, το service φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ (ακούς εκεί 15 μέρες και στο εξωτερικό για να αλλάξουν ένα κομμάτι πλαστικό). το γραψα και στο αναλογο θεμα της νοκια!!το ιδιο γινεται πλεον και εδω αλεξανδρουπολη!!!!!! αλλαγη μεσα σε μια μερα!! επιτελους! ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να περιμενουμε μηνες ολοκληρους για τετοια απλα πραγματα!οσοι λοιπον εχετε προβλημα πατε το κινητο σας τωρα! εγω ηδη εχω στειλει πανω απο 3 ατομα που τοσο καιρο δεν πηγαιναν επειδη δεν ηθελαν/μπορουσαν να μεινουν χωρις κινητο για τοσο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) το γραψα και στο αναλογο θεμα της νοκια!!το ιδιο γινεται πλεον και εδω αλεξανδρουπολη!!!!!! αλλαγη μεσα σε μια μερα!! επιτελους! ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να περιμενουμε μηνες ολοκληρους για τετοια απλα πραγματα!οσοι λοιπον εχετε προβλημα πατε το κινητο σας τωρα! εγω ηδη εχω στειλει πανω απο 3 ατομα που τοσο καιρο δεν πηγαιναν επειδη δεν ηθελαν/μπορουσαν να μεινουν χωρις κινητο για τοσο καιρο! Εμένα μου έσπασε ο διακόπτης κλειδώματος και το πήγα. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση κι ότι εγώ φταίω που έσπασε. Μετά μου έδειξαν το κομμάτι που θα αλλαχτεί (για το οποίο μου ζητούσαν €50) και είδα ότι είναι ενιαίο με το κάλυμμα της κάμερας. Οπότε τους λέω, αφήστε τον διακόπτη, δεν με ενδιαφέρει, θέλω να μου αλλάξετε το κάλυμμα της κάμερας που είναι ελαττωματικό, δεν έχετε τέτοια εντολή απ' τη Nokia; «Ε ναι... έχουμε... για να δω... εντάξει, θα στο αλλάξουμε εντός εγγύησης.» :lol: Edited August 25, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) Γειά σας και απο μένα...κάτοχος πλέον ενος Ν97....απορίες: ο browser του κινητού στις μεγάλες σε όγκο σελίδες κλείνει σε σας; και όταν θέλουμε να πάμε πίσω μια σελίδα πρέπει να την χαναφορτώσει από την αρχή;Στα nokia care θα μου λύσουν το πρόβλημα με το flash που το βράδυ βγάζει μια ασπρίλα μόνο; έχω βάλει μέσω NSU τελευταίο firmware(22.0....κάτι) και 40MB ελεύθερα.... Edited August 28, 2010 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Γειά σας και απο μένα...κάτοχος πλέον ενος Ν97....απορίες: ο browser του κινητού στις μεγάλες σε όγκο σελίδες κλείνει σε σας; και όταν θέλουμε να πάμε πίσω μια σελίδα πρέπει να την χαναφορτώσει από την αρχή;Στα nokia care θα μου λύσουν το πρόβλημα με το flash που το βράδυ βγάζει μια ασπρίλα μόνο; έχω βάλει μέσω NSU τελευταίο firmware(22.0....κάτι) και 40MB ελεύθερα.... ναι θα σου το λυσουν......διαβασε λιγο πιο πανω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλημερα!Ξερει κανεις το κουμπι κλειδωματος-ξεκλειδωματος του Ν97 ειναι ιδιο με του Ν 97 μινι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλησπέρα το Skype χρεώνετε μέσο κινητού άμα συνδεθείς μέσο ιντερνέτ και κάμερα γιατί όταν το βάζω δεν έχει μήπως δεν κάνει λόγο κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλησπέρα το Skype χρεώνετε μέσο κινητού άμα συνδεθείς μέσο ιντερνέτ και κάμερα γιατί όταν το βάζω δεν έχει μήπως δεν κάνει λόγο κινητού? Αν συνδεθεις μεσω wi fi δεν χρεωνει. Με οτιδηποτε αλλο χρεωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D Ευχαριστω Edited September 3, 2010 by TinaLou Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D Ευχαριστω τωρα τι να σου πουμε......:lol: το βασικο προβλημα ειναι με το καπακι της καμερας... που το βραδυ βγαζει θολες photos και εμποδιζει την σωστη λειτουργια του gps... ακομη ομως και σε τετοια περιπτωση να πεσεις πλεον τα nokia care σου το αλλαζουν το πολυ σε 2 μερες σε αντιθεση με το παρελθον που περιμενες μηνες και βδομαδες...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 καλησπερα σε ολους!!Σκεφτομαι την αλλαγη του 5800 μου με ενα ν97 κυριως για την μεγαλη εσωτερικη μνημη + μια 32ρα Micro που εχω...Να ρωτησω τωρα , επειδη το ψαχνω σε μεταχειρισμενο ,τι θα με συμβουλευατε να προσεξω κατα τον ελεγχο , για να μην βρεθω προ διαφορων ,δυσαρεστων εκπληξεων?? ;);):D Ευχαριστω Οπως αντιλαμβανεσαι η αγορα μεταχειρισμενου παντα ειναι λαχειο.Αν γνωριζεις τον πωλητη ισως γνωριζεις και την χρηση που του εχει κανει. Αν εχει ακομη υπολοιπο εγγυησης (οπου καλι λογικα θα εχει αφου κυκλοφορησε περυσι Ιουλιο-Αυγουστο) τοτε ακομη καλυτερα. Δυστυχως τα υπουλα εσωτερικα προβληματα, συνηθως δεν διακρινονται οποτε η εξωτερικη αμφανιση θα σου δωσει μια εικονα.Αξιολογησε τη σχεση τιμης/ρισκου και προχωρησε. Σε καθε περιπτωση ολα διορθωνονται..;):) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό παρατήρησα όταν έχω το κινητό ανοιχτώ και έχει τίγκα σήμα και με πάρει κάποιος του λέει ότι δεν πιάνει σήμα το έχει πάθει κανείς και γιατί το κάνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό παρατήρησα όταν έχω το κινητό ανοιχτώ και έχει τίγκα σήμα και με πάρει κάποιος του λέει ότι δεν πιάνει σήμα το έχει πάθει κανείς και γιατί το κάνει αυτό ? Μήπως έφταιγε το δίκτυο εκείνη την στιγμή? Το έχω πάθει πολλές φορές με νούμερα που ήταν F2G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδες καλησπερα..Εγω το κινητο το χω 1 χρονο..Με πιανει η εγγυηση για το καπακι της καμερας?κατι για το gps υπαρχιε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδες καλησπερα..Εγω το κινητο το χω 1 χρονο..Με πιανει η εγγυηση για το καπακι της καμερας?κατι για το gps υπαρχιε? Ναι σε πιάνει.Και για το σήμα και το καπάκι και τις άσπρες φώτος με το πρόβλημα του Flash όταν βγάζεις την νύχτα και για το GPS και για όλα :) Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ωραια φιλε μου απλα η αποδειξη αγορας που μ δωσαν στη νοκια αγ.αναργυρων εχει καπως ξεθωριαζει κια δεν φαινεται η τιμη και λιγο η ημερομηνια..Πως θα τους δειξω οτι ειναι εντος εγγυησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ούτως ή άλλως το κινητό δεν έχει κλείσει 2 χρόνια στην αγορά. Πήγαινε και δεν θα σου κάνουν πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Ωραια φιλε μου απλα η αποδειξη αγορας που μ δωσαν στη νοκια αγ.αναργυρων εχει καπως ξεθωριαζει κια δεν φαινεται η τιμη και λιγο η ημερομηνια..Πως θα τους δειξω οτι ειναι εντος εγγυησης? Μην αγχώνεσαι φίλε.Η Nokia έχει την μαγκιά μέσω του ΙΜΕΙ του κινητού σου να βλέπει αν είσαι εντός εγγύησης.Έτσι έκαναν και σε εμένα εγινε παιδες θα το παω δευτερα πρωι..Να σας πω..Ολα διορθονωνται?και το gps Και ολα..?ΤΩΡΑ ΔΕΝ πιανει σημα καν Ναι.Μην ανησυχείς.Τα πάντα διορθώνονται.Αρκεί να τους τα πείς όλα και ο ίδιος.Μην αφήσεις κάτι.Ώστε να το στείλεις 1 φορά όχι 3 και 4 Edited September 12, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts