mousikos123 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ποια Ελλάδα... Η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά. Βιάζεσαι. το γνωριζω οτι δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα και αυτο ρωταω.μηπως ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει?αρχες οκτομβρη? παιδια το gps ειναι δωρεαν?εγω μια φορα μπικα στους χαρετες να βρω τοποθεσια και με χρεωσε 0 ευρω απο την καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος έκτος από τα πλάγια γιατί το φοβάμαι το κουμπάκι μην τα παίξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 το γνωριζω οτι δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα και αυτο ρωταω.μηπως ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει?αρχες οκτομβρη? Δεν ξέρουμε... παιδια το gps ειναι δωρεαν?εγω μια φορα μπικα στους χαρετες να βρω τοποθεσια και με χρεωσε 0 ευρω απο την καρτα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος έκτος από τα πλάγια γιατί το φοβάμαι το κουμπάκι μην τα παίξει ? Ναι αμέ! Με την εφαρμογή MyKeyLock, που είναι και δωρέαν, θα μπορείς να ορίσεις εσύ συνδυασμό πλήκτρων για κλείδωμα και ξεκλείδωμα. Το χρησιμοποιώ 1 μήνα τώρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Εγω οτν πηρα το iPhone 3g ενθουσιαστηκα,αλλα μετα απο λιγο καταλαβα ποσα πραγματα κανει το Ν80 μου και τα θεωρω αυτονοητα που το iPhone δεν κανει. Οσο για το Ν97 επειδη την εχω πατησει στο παρελθον απλα περιμενω να νεες παρτιδες που ειναι βελτιωμενες και θυμαμαι να γινετε αυτο απο την εποχη που ειχα 6260 οι πρωτες παρτιδες ολο καποιο κουσουρι ειχαν. Εδω εχουν κουσουραι οι απλ συσκευες που η απλ βγαζει μονο μια συσκευη χαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 καλησπερα σε ολους! εχω και εγω το Ν 97 και πριν λιγο εκανα αναβαθμιση του λογισμικου,δεν προλαβε ομως να τελειωσει γιατι επεσε η γραμμη.Απο τοτε το τηλεφωνο δεν ανοιγει.Εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα αλλα τιποτε!Ειναι εντελως νεκρο.Τι να κανω? Σας παρακαλω βοηθηστε αν ξερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Δοκίμασε να κάνεις hard format. Φυσικά θα χάσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής, αλλά δυστυχώς δεν έχεις εναλλακτικές. Αν δεν καταφέρεις κάτι, πήγαινε σε Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Δοκίμασε να κάνεις hard format. Φυσικά θα χάσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής, αλλά δυστυχώς δεν έχεις εναλλακτικές. Αν δεν καταφέρεις κάτι, πήγαινε σε Nokia Shop. ενταξει αλλα πως θα γινει αυτο αφου δεν ανοιγει καθολου η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Αφού εξηγώ στο link που σου παρέθεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 παιδια το τηλεφωνο με την θηκη τωρα ειναι ολα τα λεφτα.crystal η καλυτερη θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Αφού εξηγώ στο link που σου παρέθεσα. πανω απ'ολα ευχαριστω για την υπομονη σου! ανοιξα το πληκτρολογειο πατησα τουσ συνδυασμους των πληκτρων αλλα η συσκευη δεν ενεργοποιηται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Αν είσαι σίγουρος πως κατάφερες να κρατήσεις πατημένα και τα 3 πλήκτρα και ταυτόχρονα να πατήσεις το power button και δεν άνοιξε, πήγαινε σε ένα Nokia Shop. Δεν θα πληρώσεις κάτι. Σε μισή ώρα το πολύ (αν δεν έχουν δουλειά) θα το έχεις πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Τελικά προβλημα hardware,ε; Τι να πεις, εγώ είχα πει ότι κάνανε δοκιμές με το συγκεκριμένο κινητό. Νομίζω ότι οι νέες παρτίδες θα είναι πια οκ.Κρίμα που η εταιρία ταλαιπωρησε έτσι πιστούς οπαδούς.Εγώ για το N900 με βλέπω που όπως είπα θα έχει μάθει απο τα λάθη του (δυστυχώς) "δοκιμαστικού" n97. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 εχω το ν97 και αντιμετωπιζω κανα δυο προβληματακια. 1 ξαφνικα σβηνει ετσι απο μονο του. 2κανει μονο του επανεκινηση 3στα εικονιδια τον εφαρμογων αντι για το συνηθες σχημα μου βγαζει κατι γραμμουλες πρασινε!!!! εκανα χαρντ φορματ και επανεγκατασταση του λογισμικου αλλα τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Για να ειμαι ειλικρινης και εγω δεν γνωριζα οτι υπηρχε ουτε ειχε τυχει να το δω καπου. Ευχαριστουμε.:) Παιδιά, έστω και καθυστερημένα, πρέπει να τα εγκαταστήσεις και τα δύο ή ένα από τα δύο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Παιδιά, έστω και καθυστερημένα, πρέπει να τα εγκαταστήσεις και τα δύο ή ένα από τα δύο??? Και τα δυο..... Παντως μυστηριο εξακολουθει να παραμενει το γεγονος πως οταν κανω επανεκκινηση μεσω του προγραμματος restart κατα την εκκινηση ουτε μου δειχνει την χειραψια ουτε ακουγεται ο ηχος εκκινησης. Σε αντιθεση που οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω με το κουμπι του και τα 2 γινονται κανονικα.:confused: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Παντως μυστηριο εξακολουθει να παραμενει το γεγονος πως οταν κανω επανεκκινηση μεσω του προγραμματος restart κατα την εκκινηση ουτε μου δειχνει την χειραψια ουτε ακουγεται ο ηχος εκκινησης. Σε αντιθεση που οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω με το κουμπι του και τα 2 γινονται κανονικα.:confused: Φυσιολογικό, έτσι λειτουργεί. Δε σου ζητάει PIN ούτε σε καλωσορίζει, εφόσον δε σε βλέπει για πρώτη φορά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να δει αν στις εφαρμογές του τηλεφώνου υπάρχουν οι: 1. APIBridge ver. 1 2. Contacts Group DSPlugin ver.1.11 Είναι πολύ εύκολο και θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να δει αν στις εφαρμογές του τηλεφώνου υπάρχουν οι: 1. APIBridge ver. 1 2. Contacts Group DSPlugin ver.1.11 Είναι πολύ εύκολο και θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι υπαρχουν. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 να ρωτησω γιατι δε βρηκα απαντηση, τι διαφορα εχει αν συνδεομαι με το web vodafone απο το vf gprs; γιατι διαφορα στην ταχυτητα δεν εχω δει... Και καποιες εφαμογες συνδεονται μονο με το ενα απο τα 2 Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με τον Η/Υ να μην φορτίζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με τον Η/Υ να μην φορτίζει; Δυστυχώς για την μπαταρία, οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 εγω εκανα σημερa τις πρωτες ενημερωσεις αλλα δεν εκαν ενημερωση λογισμικου.θα περιμενω τιν v20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με τον Η/Υ να μην φορτίζει; Εγώ έχω βρει ένα "κόλπο": το συνδέω σε ένα usb hub 1.0 και έτσι δε μπορεί να φορτίσει, αλλά συνδέεται κανονικά και μεταφέρει δεδομένα, απλώς λίγο πιο αργά! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 γεια και χαρα σας.τι να κανω ρε παιδια δεν αντεχω αλλο το τηλ κανει καθε 1 ωρα επανεκινηση μονο του. εχω κανει φορματ αλλα τιποτα.εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?μπορω να βαλε καποια παλαιωτερη εκδοση λογισμικου?εχω την12,0,024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts