DjArte Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 ναι 4.0.1. jailbreak και unlocked ομως... Εάν θέλεις να διατηρήσεις το unlock και στην 4.1, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις Update η Restore μέσα από το iTunes! Χρησιμοποίησε τον ακόλουθο οδηγό για να διατηρήσεις την τρέχουσα έκδοση του baseband και στην 4.1: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12134 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπερα και απο μενα... Εχω ενα 3gs new bootrom 359.3.2 μπορει καποιος να μου πει αν εχει δοκιμασει να κανει jailbreak με τον παραπανω τροπο σε new bootrom και αν πηγαν ολα καλα/????? Σου παραθέτω την απάντηση ενός μέλους που το επιχείρησε.. Ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα.. Ειμαι οκ iphone 3gs ios 4.1 και επιτελους jailbreak !!! 4.1 new bootrom Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Το ενεργοποίησες αρχικά με μια κάρτα Cosmote ή Vodafone και μετά να δοκιμάσεις της WIND; Αν βάλεις SIM από Cosmote ή Vodafone, το κινητό λειτουργεί κανονικά; Ναι και δουλεύει κανονικά με cosmote.μόλις βάλω την κάρτα της wind ζητάει σύνδεση στο iTunes και Μετά αυτο μέ την σειρά του μια official sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ναι και δουλεύει κανονικά με cosmote.μόλις βάλω την κάρτα της wind ζητάει σύνδεση στο iTunes και Μετά αυτο μέ την σειρά του μια official sim... Σε βλέπω για ένα Restorάκι φίλος.. :rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σε βλέπω για ένα Restorάκι φίλος.. :rolleyes: Πρέπει να έχω κάνει περίπου 7-8 φορές μέχρι στιγμής...κάποια άλλη πρόταση;είναι λες και είναι locked στην cosmote πως γίνεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Πρέπει να έχω κάνει περίπου 7-8 φορές μέχρι στιγμής...κάποια άλλη πρόταση;είναι λες και είναι locked στην cosmote πως γίνεται αυτο; Το Restore, με Set up as new το τελείωσες ή με Restore from Backup; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltshef Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπερα και απο μενα... Εχω ενα 3gs new bootrom 359.3.2 μπορει καποιος να μου πει αν εχει δοκιμασει να κανει jailbreak με τον παραπανω τροπο σε new bootrom και αν πηγαν ολα καλα/????? τελικα ολα καλα εκα κανονικα jailbreak.....thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 must προγραμματα μετα το jb που πρεπει να εχουμε πια ειναι? επισης 160 χαρακτηρες πως εχουμε ελληνικα παντα οταν γραφουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Το Restore, με Set up as new το τελείωσες ή με Restore from Backup; Sorry που με ρωτάς πρΑγματα που θα έπρεπε να έχω πει απο μόνος μου εφόσον θέλω την βοήθεια κάποιου,αλλα είμαι καινούργιος και για αυτο συνχωρεσε με.ναι set up as new iPhone κάνω αλλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Sorry που με ρωτάς πρΑγματα που θα έπρεπε να έχω πει απο μόνος μου εφόσον θέλω την βοήθεια κάποιου,αλλα είμαι καινούργιος και για αυτο συνχωρεσε με.ναι set up as new iPhone κάνω αλλα τίποτα. no prob φιλε μου.... κατι παιχτηκε τοτε στο service.... δεν εξηγειται αλλιως.... εγω το ενεργοποιησα με sim vodafone, το δουλεψα στα καπακια με cosmote και τωρα ειμαι με wind...... εκτος κι αν ο γερμανος το εφερε απ εξω και στο πασαρε για να το ξεφορτωθει..... λιγο απιθανο βεβαια αλλα η πιθανοτητα υπαρχει.... Edited October 10, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 no prob φιλε μου.... κατι παιχτηκε τοτε στο service.... δεν εξηγειται αλλιως.... εγω το ενεργοποιησα με sim vodafone, το δουλεψα στα καπακια με cosmote και τωρα ειμαι με wind...... εκτος κι αν ο γερμανος το εφερε απ εξω και στο πασαρε για να το ξεφορτωθει..... λιγο απιθανο βεβαια αλλα η πιθανοτητα υπαρχει.... Και απο εξω να το εφερε μετα το restore δεν θα δεχοταν ουτε cosmote ;) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Το πιο απλο και χαζο ,μηπως η sim την εχει ακουσει;δουλευε αυτη η sim σε αλλα κινητα? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Και απο εξω να το εφερε μετα το restore δεν θα δεχοταν ουτε cosmote ;) Ότι κι αν έχει συμβεί πιστεύω υπάρχει λύση (=unlock), υπό την προυπόθεση βέβαια ότι ΔΕΝ έχεις την τελευταία έκδοση του baseband (2.10.4) που "ήρθε" με την 4.1. Αν δηλαδή ΠΡΙΝ αναβάθμισες σε 4.1 φρόντισες να "ανέβεις" στην 4.1 με τη μέθοδο του TinyUmbrella ώστε να διατηρήσεις μετά την αναβάθμιση το προηγούμενο baseband (1.59.00), τότε ακόμη κι αν είναι ή ήταν "κλειδωμένο", χρησιμοποιώντας τα ultrasn0w και carrier update απο το cydia, θα το ξεκλειδώσεις. Αν δεν φρόντισες να διατηρήσεις το παλιό baseband (=αυτό που είχες πριν την 4.1) απλά θα περιμένεις εως ότου βγεί καινούργιο ultrasn0w που θα ξεκλειδώνει το καινούργιο baseband που έφερε η 4.1 . Με λίγα λόγια, η "σωστή" διαδικασία για να ανέβεις στην 4.1 ήταν 1. Restore from file (πατημένο το αριστερό shift μέσα απο το itunes) στην 4.1 με τη μέθοδο του TinyUmbrella, 2. Jailbreak 3. Unlock με ultrasn0w από Cydia 4. Carrier update από Cydia Αν ΔΕΝ έκανες τα παραπάνω με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή τη σειρά, τότε ΔΕΝ μπορείς π.χ. να τα κάνεις τώρα σωστά και να διατηρήσεις το παλιό baseband. Απο τη στιγμή που περάσεις καινούργιο baseband ΔΕΝ γίνεται να γυρίσεις στο παλιό, ΑΚΟΜΗ κι αν καταφέρεις να κάνεις downgrade σε παλιότερη έκδοση π.χ. στην 4.0.1, θα εξακολουθείς να έχεις το καινούργιο baseband που έφερε η 4.1. Edited October 11, 2010 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχω στη κατοχή μου ένα ΙΡ 3G με 4.1 firmware. Το limera1n κάνει ή είναι μόνο για 3GS, 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 ρε παιδια περασα το cydia κτλπ θελει κατι αλλο? Οι εφαρμογες κτλπ που εχει ειναι πολυ λιγα.. επισης ειδα κατι στο cydia store products εφαμογες και με λεφτα? Απο destinator δεν εχει τπτ? Ο destinator 7 δεν παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gardaland Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 καλημερα μπορω να μαθω που μπορω να βρω την γραμματοσειρα για της επαφες την ελληνικη γιατι το ρεπο ftp4u ειναι νεκρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Το πιο απλο και χαζο ,μηπως η sim την εχει ακουσει;δουλευε αυτη η sim σε αλλα κινητα? Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι αμε δουλεύει κανονικά δεν Έχει πρόβλημα. Ότι κι αν έχει συμβεί πιστεύω υπάρχει λύση (=unlock), υπό την προυπόθεση βέβαια ότι ΔΕΝ έχεις την τελευταία έκδοση του baseband (2.10.4) που "ήρθε" με την 4.1. Αν δηλαδή ΠΡΙΝ αναβάθμισες σε 4.1 φρόντισες να "ανέβεις" στην 4.1 με τη μέθοδο του TinyUmbrella ώστε να διατηρήσεις μετά την αναβάθμιση το προηγούμενο baseband (1.59.00), τότε ακόμη κι αν είναι ή ήταν "κλειδωμένο", χρησιμοποιώντας τα ultrasn0w και carrier update απο το cydia, θα το ξεκλειδώσεις. Αν δεν φρόντισες να διατηρήσεις το παλιό baseband (=αυτό που είχες πριν την 4.1) απλά θα περιμένεις εως ότου βγεί καινούργιο ultrasn0w που θα ξεκλειδώνει το καινούργιο baseband που έφερε η 4.1 . Με λίγα λόγια, η "σωστή" διαδικασία για να ανέβεις στην 4.1 ήταν 1. Restore from file (πατημένο το αριστερό shift μέσα απο το itunes) στην 4.1 με τη μέθοδο του TinyUmbrella, 2. Jailbreak 3. Unlock με ultrasn0w από Cydia 4. Carrier update από Cydia Αν ΔΕΝ έκανες τα παραπάνω με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή τη σειρά, τότε ΔΕΝ μπορείς π.χ. να τα κάνεις τώρα σωστά και να διατηρήσεις το παλιό baseband. Απο τη στιγμή που περάσεις καινούργιο baseband ΔΕΝ γίνεται να γυρίσεις στο παλιό, ΑΚΟΜΗ κι αν καταφέρεις να κάνεις downgrade σε παλιότερη έκδοση π.χ. στην 4.0.1, θα εξακολουθείς να έχεις το καινούργιο baseband που έφερε η 4.1. Ωραία!δεν έχω κάνει τίποτα απο ολα αυτά.πάντως με μια μικρή έρευνα στο google για το ultrasn0w διάβασα μια ανακοίνωση της ομάδας που το αναβαθμίζει ότι δεν πρόκειται να δουλέψει με το jailbreak απο το limera1n. Edited October 11, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Αν καταλαβα καλα για iPhone 3G περιμενουμε, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Νομιζω ναι αλλα ας μας πει καποιος πιο ιδικος. Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Νομιζω ναι αλλα ας μας πει καποιος πιο ιδικος. http://wikee.iphwn.org/howto:rs9 για ριξτε μια ματιά Πρέπει να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ωραία!δεν έχω κάνει τίποτα απο ολα αυτά.πάντως με μια μικρή έρευνα στο google για το ultrasn0w διάβασα μια ανακοίνωση της ομάδας που το αναβαθμίζει ότι δεν πρόκειται να δουλέψει με το jailbreak απο το limera1n. Εγώ πάλι από άρθρα στο iclarified, στο iphonehack αλλά και αλλού έχω διαβάσει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή πως αν σε κλειδωμένο iphone 4 πας στην 4.1 και ταυτόχρονα έχεις καταφέρει να διατηρήσεις το παλιό baseband, τότε μπορείς να το ξεκλειδώσεις με το ultrasn0w 1.1-1 αφού πρώτα κάνεις jailbreak με το limera1n. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα post με το link γι αυτό που αναφέρεις παραπάνω πως διάβασες, από τους developers του ultrasn0w ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Εγώ πάλι από άρθρα στο iclarified, στο iphonehack αλλά και αλλού έχω διαβάσει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή πως αν σε κλειδωμένο iphone 4 πας στην 4.1 και ταυτόχρονα έχεις καταφέρει να διατηρήσεις το παλιό baseband, τότε μπορείς να το ξεκλειδώσεις με το ultrasn0w 1.1-1 αφού πρώτα κάνεις jailbreak με το limera1n. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα post με το link γι αυτό που αναφέρεις παραπάνω πως διάβασες, από τους developers του ultrasn0w ;;; Θα το ψάξω αλλα αυτο που Είπα είναι για 3GS Όχι για 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχω στη κατοχή μου ένα ΙΡ 3G με 4.1 firmware. Το limera1n κάνει ή είναι μόνο για 3GS, 4 Αν καταλαβα καλα για iPhone 3G περιμενουμε, ετσι; Ναι, περιμένετε εσείς με τα 3G.... Το limera1n υποστηρίζεται μόνο από iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G με εκδόσεις firmware 4.0-4.1..... ρε παιδια περασα το cydia κτλπ θελει κατι αλλο? Οι εφαρμογες κτλπ που εχει ειναι πολυ λιγα.. επισης ειδα κατι στο cydia store products εφαμογες και με λεφτα? Απο destinator δεν εχει τπτ? Ο destinator 7 δεν παιζει? Πρέπει να κάνεις add το repo http://cydia.hackulo.us στο cydia και να κατεβάσεις το Installous..... Εκεί έχει ό,τι εφαρμογή θέλεις.... http://wikee.iphwn.org/howto:rs9 για ριξτε μια ματιά Πρέπει να κάνει. Το link σου δε δουλέυει.... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ναι, περιμένετε εσείς με τα 3G.... Το limera1n υποστηρίζεται μόνο από iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G με εκδόσεις firmware 4.0-4.1..... Πρέπει να κάνεις add το repo http://cydia.hackulo.us στο cydia και να κατεβάσεις το Installous..... Εκεί έχει ό,τι εφαρμογή θέλεις.... Το link σου δε δουλέυει.... Ουπς...anyway γράψτε στο google redsn0w 0.9.6 είναι σε beta ακόμα αλλα Πρέπει να είναι Οκ...η μπείτε στο blog της dev-team και ψαξτε στα παλιά posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ουπς...anyway γράψτε στο google redsn0w 0.9.6 είναι σε beta ακόμα αλλα Πρέπει να είναι Οκ...η μπείτε στο blog της dev-team και ψαξτε στα παλιά posts. Η έκδοση του ultrasn0w 1.1-1 δουλέυει σε εκδόσεις iOS 4 και πάνω..... Αμφιβάλλω αν η έκδοση 0.9.6 μπορεί να λειτουργήσει για unlock.... το πολύ πολύ να βγάλουν νέα έκδοση για το ultrasn0w.... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts