Jump to content

coltshef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coltshef

  1. Καλησπερα σε ολους.. εχω στα χερια μου ενα 3G με 4.1 και δεν εχει γινει ποτε jailbreak.. μπορει καποιος να βοιθησει με ποιο προγραμμα γινετε?? δοκιμασα το redsnow αλλα σεν μπορεσα να βρω την BETA εκδοση 9.0.6 για windows. μηπως την εχει κρατισει κανενας στο pc του???
  2. Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.. Να σε ενοιμερωσω οτι ναι εχω jailbroken 4.0.2 με limera1n beta οσο και αν σου φενετε παραξενο..κοιτα την φωτο.. Παντως το ειπες με σιγουρια!!! :)
  3. Καλησπερα και απο μενα.. Θα κανω μια ερωτηση που ισως εχει αναφερθει αλλα δεν μπορεσα να την βρω... Εχω ενα 3gs jailbreak με limera1n στην 4,0,2 ολα καλα χωρις κανενα προβλήμα,θελω να κανω restore στην 4,1 επηδει διαβαζω διαφορα και λενε κατι για την baseband οτι πρεπει να μην αλλαξουμε se new baseband κατα την αναβαθμηση αποτο itunes... ισχυει κατι τετοιο??? Η ερωτηση μου ειναι να το κανω η θα εχω καποιο προβλημα??? Επισεις για backup των εφαρμογων μπορω με το itunes??? Το ιπηονε ειναι απο Ελλαδα κανονικα!!!
  4. τελικα ολα καλα εκα κανονικα jailbreak.....thanks
  5. Καλησπερα και απο μενα... Εχω ενα 3gs new bootrom 359.3.2 μπορει καποιος να μου πει αν εχει δοκιμασει να κανει jailbreak με τον παραπανω τροπο σε new bootrom και αν πηγαν ολα καλα/?????
×
×
  • Create New...