Jump to content

mankap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mankap

  1. Πρώτη φορά Samsung, δεν το έχω μάθει ακόμα. Η εφαρμογή πάντως είναι ότι πρέπει. Δουλεύει πολύ καλά μέχρι τώρα. Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα. Ειδοποιήσεις σε lock screen το τηλέφωνο δεν ανοίγει πάντα. Ακουω μόνο τον ήχο αλλά δεν βλέπω κάτι στην οθονη. Μόνο στα μνμ τηλεφώνου μου ανοίγει. Αλλάζει αυτό; ξέρει κανένας;
  3. Ευχαριστώ πολύ, όντως ήταν αυτή η ρύθμιση.
  4. Νεος κατοχος απο χθες, χαιρετω την παρεα. Πρωτη φορα galaxy, το τηλεφωνο ειναι το ποιο ποιοτικο απο ολα τα ανδροιντ που εχω δοκιμασει. Μια ερωτηση, σε καθε μνμ ή ειδοποιηση που μου ερχεται βγαζει μια στρογγυλη φουσκα στο πανω μερος της οθονης που οταν την παταω εμφανιζει το μνμ σε μικρο μεγεθος. Ξερει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το απενεργοποιησω;
  5. Ευχαριστώ. Έπος!!
  6. Το gcam είναι app που πρέπει να κατεβάσουμε ή κάποιο tool? Πως το ενεργοποιουμε;
  7. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Από ότι βλέπω εχω άλλο μενού μάλλον. Στην καρτέλα οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια βρήκα την επιλογή ειδοποιήσεις με 3 υπόεπιλογές 1.Προβολή κινουμένων σχεδίων, 2. Ενεργοποίηση και 3.Να μην ενεργοποιηθεί η οθόνη. Ήταν αυτόματα στο πρώτο. Πιστεύω αν τη βάλω στο δεύτερο να κάνω δουλειά..
  8. Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και επιτέλους notch off. Το τηλέφωνο είναι πολύ όμορφο και στιβαρό. Από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα το μόνο που μου λείπει είναι η θύρα υπερύθρων. Μπαταρία μου βγάζει 6+ ώρες με τη χρήση που κάνω. Το μόνο πρόβλημα είναι με τα themes που πρέπει κάθε λίγο να αλλάζω region και το ότι δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται ειδοποίηση. Πιστεύω να είναι κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει ακόμα. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  9. Χωρίς άγχος παιδιά.. Δεν έχει και καμιά τεράστια διαφορά η 9. Εκτός ίσως την κάμερα.. Η εφαρμογή Google πως εξαφανίζεται;; μου έχει σπάσει τα νεύρα
  10. Λεπτομέρεια που με προβληματίζει... Όταν αλλάζω lock screen και βάζω κάποια άλλη εκτός του "περιοδικού" δεν μου εμφανίζει καμία ειδοποίηση στην οθονη κλειδ.. Ακούω ήχο αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι δεν κάνω καλά??
  11. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά χρησιμοποίησε το πιο παλιό φλασακι που έχεις και κάνε όλη τη διαδικασία (φόρμα, εγγραφή αρχείων) σε θύρα usb 2 και όχι 3 του υπολογιστή σου. Εμένα έτσι δούλεψε.
  12. Έγινε ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω..
  13. Πως ενεργοποιώ το boost mode ή όπως λέγεται στην 9 μάγκες; Ή μήπως παίζει να είναι μόνιμα ενεργό;
  14. Εκανα την προσπαθεια μου με otg cable... ...ελαβα fail 2 φορες και τωρα δεν μπυ βλεπει καν το φλασακι. οταν το βαζω δεν το διαβαζει και μου βγαζει 4 επιλογες και ειναι κλειδωμενο στην αντιστροφη φορτιση . Μπορει καποιος βα βοηθησει??? Ακυρο Το φλασακι ηταν. το αλαξα και κανει το update τωρα.
  15. Εγινε ευχαριστω. Παμε απο αυριο τοτε
  16. Καλη χρονια. Ερωτηση ασςχετου.. Μπορει να γινει χωρις καλωδιο otg?
  17. Από ότι βλέπω είναι μονοκαρτο?
  18. Χρόνια πολλά σε όλους.
  19. Καλή φάση. Ωραίος!!
  20. Ναι αυτό λέω. Με c432.
  21. Τελικά έχει βάλει κανείς επίσημα την 9 με ελληνικο τηλέφωνο;
  22. Μόνο το Huawei Id έκανε update σημερα.
  23. Στις ρυθμίσεις Προβολη>απουσία δραστηριότητας. Μέχρι 10 λεπτά νομίζω παει
  24. Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες αλλά μόνο και μόνο το γεγονός οτι περιμένουμε ένα update λογισμικού να έρθει να "σώσει" το τηλέφωνο καταλαβαίνεις τι πρόχειρο δουλειά έχει γίνει από την αρχή. Όσο καλή κάμερα και να έχει (που έχει άλλα την ρίχνει πολύ το λογισμικό της) στο τέλος της ημέρας και μετά από 7-8 ώρες που το έχω στο χέρι, αυτό που μου μένει ειναι οτι δεν είναι smooth, ότι κολλάει, ότι εμφανίζει μαύρες οθόνες, ότι δεν ξέρω τι ειδοποίηση ήρθε κτλ. Στην τελική δεν ξέρω αν είναι μέτριο καλό ή κορυφαίο το τηλ, αυτό που ξέρω είναι ότι τελικά δεν είναι αυτό που περιμενα όπως και άλλοι εδω μέσα. Και για αυτό μάλλον γίνεται και η κουβέντα..
  25. Κατά τη γνώμη μου είναι και τα 600+ αλλά πολύ περισσότερο τα 820+ που ξεκίνησε να πουλιέται.
×
×
  • Create New...