Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ξεκίνησα για αναβάθμιση στην 3.0.1 κάνοντας restore στην official 3.0.1 απο itunes με σκοπό να συνεχίσω με redsnow. Κολλάω όμως στο σημείο που λέει το redsnow Waiting for reboot, το iphone στο σημείο αυτό δν κάνει τπτ. Έχετε καμια ιδέα?

Λύση: βγάζουμε και ξαναβάζουμε το καλώδιο

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι ρε παιδια!

λοιπον.. κανετε restore με το itunes την 3.0.1 εκδοση.

τωρα ποια το iphone θα ειναι 3.0.1 εκδοση..

μετα τρεχετε το redsn0w 0.8

στην αρχη θα σας ζητησει να του δωσετε το firmware....Ε εκει αντι για το 3.0.1 θα του δωσετε το 3.0

οταν τελειωσει το jailbreak θα εχετε ενα jailbroken iphone 3.0.1

φιλικα! :)

Πρεπει υποχρεωτικα να ειναι restore με το itunes την 3.0.1 εκδοση ή μπορουμε να κανουμε και update γιατι βαριεμαι να κανω παλι restore απο το backup

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Και γενικώς όταν περνάτε νέο firmware σε jailbroken iphone να αποφευγετε όπως ο διαόλος το λιβάνι να κάνετε "restore from backup". 1000 φορές προτιμότερο είναι να κάνετε set up as new phone γιατί έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματα από τα σκουπιδάκια που δημιουργούνται με το jailbreak και μετά φαίρονται μετά το φόρτωμα του backup.

μου εχει κολλησει το redsnow στο waiting for reboot εδω και σχεδον δεκα λεπτα και δεν προχωραει...:worry:

ωπα σε λαθος μερος ποσταρα...προκειται για iphone 2g...sorry

μου εχει κολλησει το redsnow στο waiting for reboot εδω και σχεδον δεκα λεπτα και δεν προχωραει...:worry:

Χρησιμοποιείς το redsnow 0.8?

εάν ναι, δοκίμασε να αποσυνδέσεις και να ξανά συνδέσεις το καλώδιο usb από τον υπολογιστή. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει και θα συνεχιστεί κανονικά το jail.

Αλλιώς χρησιμοποίησε την έκδοση 0.7.2. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Χρησιμοποιείς το redsnow 0.8?

εάν ναι, δοκίμασε να αποσυνδέσεις και να ξανά συνδέσεις το καλώδιο usb από τον υπολογιστή. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει και θα συνεχιστεί κανονικά το jail.

Αλλιώς χρησιμοποίησε την έκδοση 0.7.2. ;)

ενταξει μολις το εκανα...thanks:)

Και γενικώς όταν περνάτε νέο firmware σε jailbroken iphone να αποφευγετε όπως ο διαόλος το λιβάνι να κάνετε "restore from backup". 1000 φορές προτιμότερο είναι να κάνετε set up as new phone γιατί έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματα από τα σκουπιδάκια που δημιουργούνται με το jailbreak και μετά φαίρονται μετά το φόρτωμα του backup.

Απλά να σημειώσω στα όσα σωστά λες, ότι εάν το jail γίνει μετά από restore σε new device αλλά όχι αμέσως, είναι δυνατό μετά το jail να γίνει κανονικά restore from backup χωρίς επιπλοκές αφού προφανώς το backup δεν θα έχει διατηρήσει στοιχεία που περνούν στο κινητό μετά το jail. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Απλά να σημειώσω στα όσα σωστά λες, ότι εάν το jail γίνει μετά από restore σε new device αλλά όχι αμέσως, είναι δυνατό μετά το jail να γίνει κανονικά restore from backup χωρίς επιπλοκές αφού προφανώς το backup δεν θα έχει διατηρήσει στοιχεία που περνούν στο κινητό μετά το jail. ;)

ενταξει μολις το εκανα...thanks:)

να σε καλά φίλε μου. :)

Προσπαθω να κανω jb μεσω redsnow και μου κολλαει οταν πρεπει να κανει rebοot η συσκευη.

Καμια ιδεα?

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Προσπαθω να κανω jb μεσω redsnow και μου κολλαει οταν πρεπει να κανει rebοot η συσκευη.

Καμια ιδεα?

βγαλε και ξαναβαλε το usb την ωρα που σου κολλαει στο waiting for reboot

Καμια ιδεα?

εάν διάβαζες δύο ποστ παραπάνω πριν ποστάρεις θα έβρισκες μόνος σου την λύση. ;)

Χωρίς διάθεση παρεξήγησης.

Χωρις διαθεση παρεξηγησης επειδη διαβασα τα 2 ποστ παραπανω εγραψα την ερωτηση μου.

Δεν γινεται τιποτα συνεχιζει να κανει το ιδιο καθως δοκιμασα και να κανω jb με το purplera1n και την στιγμη που βγαζει μηνυμα wait for reboot παλι κολλαει εκει και κολλαει να δειχνει την γνωστη εικονα του purplera1n.

Πριν λιγο δοκιμασα την διαδικασια και σε αλλον υπολογιστη με αλλο καλωδιο και συνεχιζεται το προβλημα.

Χωρις διαθεση παρεξηγησης επειδη διαβασα τα 2 ποστ παραπανω εγραψα την ερωτηση μου.

Δεν γινεται τιποτα συνεχιζει να κανει το ιδιο καθως δοκιμασα και να κανω jb με το purplera1n και την στιγμη που βγαζει μηνυμα wait for reboot παλι κολλαει εκει και κολλαει να δειχνει την γνωστη εικονα του purplera1n.

Πριν λιγο δοκιμασα την διαδικασια και σε αλλον υπολογιστη με αλλο καλωδιο και συνεχιζεται το προβλημα.

ποια έκδοση του λογισμικού έχεις περασμένη στο κινητό? Εάν έχεις την 3.0.1 δεν δουλεύει το εργαλείο της purplerain και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο το redsnow. Στο σημείο που σου ζητάει να δώσεις την .ipsw θα πρέπει να βάλεις την 3.0 και όχι την 3.0.1.

έχεις δοκιμάσει με το redsnow 0.8?

δοκιμασα πρωτα απο ολα το redsnow 0.8 και εκανα οτι επρεπε επειδη εχω την 3.0.1 εβαλα δηλαδη την 3 αλλα κολλαει οταν ειναι για reboot

και κατι ακομα

επειδη θελω να κανω μετα jb και το 3Gs η διαδικασια ειναι ιδια?

Περίεργο, ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του Περικλή στον οδηγό που έχει φτιάξει? Αν το κάνεις μόνος σου καλύτερα να δεις τον οδηγό του Περικλή. Επίσης κάνε και κάνα Restore και Set as New Phone έτσι για να δούμε
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

δοκιμασα πρωτα απο ολα το redsnow 0.8 και εκανα οτι επρεπε επειδη εχω την 3.0.1 εβαλα δηλαδη την 3 αλλα κολλαει οταν ειναι για reboot

και κατι ακομα

επειδη θελω να κανω μετα jb και το 3Gs η διαδικασια ειναι ιδια?

έχεις δοκιμάσει με την redsnow 0.7.2?

Παιδια εγω προσπαθω τωρα να το κανω στο iphone 3gs με το redsn0w 0.8, εκανα restore απο το itunes και παω να περασω το προγραμα και εκει που μου λεει για Browse δεν βρισκω καποιο σχετικο αρχειο, τι πρεπει να κανω?
Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

Παιδια εγω προσπαθω τωρα να το κανω στο iphone 3gs με το redsn0w 0.8, εκανα restore απο το itunes και παω να περασω το προγραμα και εκει που μου λεει για Browse δεν βρισκω καποιο σχετικο αρχειο, τι πρεπει να κανω?

Θα πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση 3.0 για το κινητό σου και να δώσεις αυτήν στο browse. ;)

Θα πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση 3.0 για το κινητό σου και να δώσεις αυτήν στο browse. ;)

απο που 8α την κατεβασω , εχεις διαθεσιμο καποιο Link?

το κινητο εχει την εκδοση 3.0.1 λογικα μετα το restore εχει την 3.0

αρα πια να κατεβασω?

ειναι το καινουργιο iphone 3gs

έχεις δοκιμάσει με την redsnow 0.7.2?

Δοκιμασα και με 0.72 αλλα δεν εγινε τιποτα δοκιμασα τα παντα μεχρι που ξανακατεβασα την εκδοση 3.0 απο εδω

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6582.20090617.LlI87/iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw

και μολις το ξαναπροσπαθησα εγινε αμεσως χωρις προβλημα. αυτη που ειχα ανεφερε εκδοση iphone1,2 ... κτλ

απο που 8α την κατεβασω , εχεις διαθεσιμο καποιο Link?

το κινητο εχει την εκδοση 3.0.1 λογικα μετα το restore εχει την 3.0

αρα πια να κατεβασω?

ειναι το καινουργιο iphone 3gs

Αφού έχει την έκδοση 3.0.1 θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο της 3.0. Μπορείς να το κάνεις από εδώ και όταν σου ζητήσει το RedSnow θα βάλεις αυτό! Ελπίζω να βοήθησα :) :)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αφού έχει την έκδοση 3.0.1 θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο της 3.0. Μπορείς να το κάνεις από εδώ και όταν σου ζητήσει το RedSnow θα βάλεις αυτό! Ελπίζω να βοήθησα :) :)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε,, ασχετο με ενα restore η apple χαμπαρι μετα ε?

θα με καλυπτει η εγγυηση μετα?

Μετά το Jailbreak όχι δεν σε καλύπτει, αλλά για οποιδήποτε λόγο το πρέπει να το πάρεις για service κάνε ένα Restore και Set as new phone και θα είσαι στην εγγύηση (εφόσον αυτό είναι εφικτό)

Ψηνομαι να τσιμπησω το 3gs απο ebay και ηθελα να ρωτησω αν θα μπορεσω να το κανω officially activate με itunes με την καρτα που εχω απο το 3g αγορασμενο επισημα με συμβολαιο...τι λετε??γινεται??γιατι θελω να ζητησω απο τον seller μου το στειλει κλειδωμενο και με τη ζελατινα του...