Jump to content

giorgos_k7283

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos_k7283

  1. giorgos_k7283

    Doogee F5

    Tα ίδια καιγώ σήμερα για το dark gray... Αναμονή κανένα μήνα ακόμη τώρα...
  2. Επιτυχία στο 2G μου με pwnage 3.1.4. Όλα λειτουργούν ρολόι, as always!
  3. Μόλις έβαλα win 7 με bootcamp για να τρέξω το blackra1n! Δυστυχώς έχω μόνο το δικό μου 2G τώρα οπότε δν μπορώ να δοκιμάσω, αύριο θα πειραματιστώ με το 3G..
  4. Για εμάς με Mac θα κυκλοφορήσει κατι σαν το redsnow? Να κάνει κατεθείαν jailbrake δλδ χωρίς να χρειάζεται restore. Τι λέτε?
  5. Με μπέρδεψες τώρα... Τι αρχεία να κατεβάσω? Έχω κάνει πολλά iphone(2g,3g) jailbrake και έχω φτιάξει πολλά custom ipsws τα οποία μετα με dfu+itunes περνάω στις συσκευές. Πρέπει να κάνω κατι διαφορετικό τώρα που είμαι με προεγκατεστημένη 3.1 official? Γιατί συνεχίζω και διαβάζω στο net οτι για να κάνεις jailbrake σε official 3.1 πρέπει η συσκευή σου να είναι pwned before σε κάποιο 3.0 ή 3.0.1
  6. Mac έχω, η περίπτωση: πήγα το iphone της κοπέλας μου για επισκευή, εγκρίθηκε αντικατάσταση και μας έδωσαν καινούριο με προεγκατεστημένη την 3.1 Τώρα αν του φτιάξω ενα custom ipsw με pwnage tool θα το δεχτεί απροβλημάτιστα? Ευχαριστώ ;)
  7. Καλημέρα! Σε iPhone 3g καινούριο ελληνικό με προεγκατεστηνένη την 3.1 δν μπορούμε να κάνουμε ακόμα jailbrake? Αν έχω καταλάβει καλά μόνο σε iphone που είχε υποστεί jailbrake και πριν την 3.1 μπορεί τώρα να δεχτεί custom ipsw της 3.1?
  8. Καλησπέρα. Ξεκίνησα για αναβάθμιση στην 3.0.1 κάνοντας restore στην official 3.0.1 απο itunes με σκοπό να συνεχίσω με redsnow. Κολλάω όμως στο σημείο που λέει το redsnow Waiting for reboot, το iphone στο σημείο αυτό δν κάνει τπτ. Έχετε καμια ιδέα? Λύση: βγάζουμε και ξαναβάζουμε το καλώδιο
  9. Τώρα το εμφάνισε ναι. Επειδή είχα ακούσει παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, έλεγα μήπως κάποιος απο εδώ έχει παρόμοια εμπειρία. Το θέμα είναι οτι, ρωγμή είναι κάποια στιγμή θα μεγαλώσει θα περνάνε σκόνες κ υγρασία κ πάει λέγοντας...ελλατωματική συσκευή είναι δεν υποχρεούνται να την αντικαταστήσουν??
  10. Καλησπέρα!! Παιδιά το iphone της κοπέλας μου(3g white), εμφάνισε το γνωστό ράγισμα στο πλάι, εκεί που είναι το κουμπί για silent mode. Ακριβώς δίπλα. Εννοείται δν έχει πέσει ποτε κάτω, απτο πρώτο λεπτο είναι σε hard case της griffin. Τι κάνουμε? Δικαιούται αντικατάστσης ή θα αρπαχτώ με τους τύπους στη vodafone??
  11. Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει αν το itunes δεν αναγνωρίζει ενα iphone σε DFU? Προσπάθησε ενας φίλος να κάνει jailbrake, έφτασε στο τελευταιό βήμα που επιβεβαιώνει την επιτυχή μετάβαση σε DFU mode αλλά το itunes δν το βλέπει με τίποτα! Καμιά ιδέα να βγεί τουλάχιστον απο dfu, μόνο με restore βγαίνει τώρα? thx!
  12. Ξέρετε πως απενεργοποιούμε τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις? Μου βγάζει κατι άκυρες για ταχύτητα 3χλμ/ώρα και μια άλλη GR-RL , χωρίς λόγο. Έχουν ηχητική ειδοποίηση κ είναι πολύ σπαστικό..
  13. Παίδες μια ερώτηση για τα P.O.I . Στο 1ο ποστ λέει ο φίλος Άρης οτι με κάθε εγκατάσταση poi διαγράφονται τα προηγούμενα. Δλδ αφού έχω είδη τα poi απτο φάκελο του Άρη, για κάθε ξεχωριστό poi που θέλω να περνάω πρέπει να τα βάζω στο φάκελο με τα άλλα και να τα ξαναπερνάω όλα μαζί? thx
  14. Επιβεβαιώνω! Δούλεψε κ σε εμένα με αυτο το τρόπο! post 3348. Ευχαριστώ Άρη και willyd :up:
  15. Ναι δεν μπουτάρει καν το ρημάδι.. θα το πάω αυριο σε Nokia shop. Thx mate
  16. Σε περίπτωση διακοπής του firmware update πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που έχουμε? Τη πάτησα άσχημα
  17. Καλησπέρα. Αρχικα να ευχαριστήσω το φίλο aristotelh που με τη βοήθεια του και όλων εδώ έχω την 4.10.80 έκδοση στο κινητό μου με τον παλιο 3σε 1 χάρτη, αφού ο καινούριος τελικά δεν δούλεψε ουτε σε εμενα. Να᾽σαι καλα φιλε, πραγματικα το προγραμματακι με εσωσε σημερα που δεν ειχα ιδεα που πήγαινα! Και κατι ακομα, σε λιγες μερες φεύγω για amsterdam,netherlands. Ο καλύτερος χάρτης για εκει είναι ο Europe NT 2008? thx mate
  18. Σε ποιό φάκελο πρεπει να βάλουμε το χάρτη για να δουλέψει??
  19. Ναι ναι τα είχα δοκιμάσει όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα, θα ξανα προσπαθήσω γιατι τη χρειάζομαι την εφαρμογή. Ευχαριστώ πάντως, θα ενημερώσω για αποτελέσματα
  20. Παιδιά, έχω πελαγώσει..δεν μπορώ να το βάλω με τίποτα σε Ε65. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα κ χάρτη του Hong Kong αλλα βγαίνει το γνωστό μνμ(resource files are missing...). Η διαδιακασία που ακουλούθησα είναι Πέρασμα των αρχείων στη κάρτα μνήμης, εγκατάσταση του mobile7.sis αλλά τίποτα. Το έχει βάλει κανείς σε Ε65??
  21. Παίδες, κάτι παίζει κ δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση του sis αρχείου, μου βγάζει ενα λάθος ''σφάλμα πιστοποιητικού, ..''. Καμια ιδέα??
  22. Έτσι έγινε αρχικά κ λέω.. μα καλά στραβός είμαι?? Έλα όμως που το κάνει κ όταν δεν είναι στη φόρτιση.. Πόσο άσχημα είναι?
  23. Το πηρα κ γω λοιπόν...αληθεύουν όσα έχουν ειπωθεί εδώ περί ποιότητας κτλ. Παίζει όμως να έχω πρόβλημα με τη δόνηση..το πρόβλημα:την ενεργοποιώ απο το μενού ρυθμίσεις/προφίλ/διαμόρφωση αλλα τίποτα..δεν κουνιέται!! Καμία ιδεά??
  24. Καλημέρα στο forum μιας κ είναι το πρώτο μου post! Ενδιαφἐρομαι κ γω για το εν λόγω κινητό αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα σε κάποιο post για τα χρώματα που βγαίνει το Ε65, είναι όλα διαθέσιμα?
  25. το αμάξι έχει χαμηλώσει ήδη 3,5 εκατοστά περίπου απο τα bilstein-ελατήρια, και είναι ψηλό κούτσουρο, αλλά χαίρομαι το κράτημα. Μἀλλον θα τη κάνω την αλλαγή
×
×
  • Create New...