platijet Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Αλλος ενας τροπος ειναι να εχεται περασει απο cydia το installous. Βαζεται το ipa μεσω ssh ,discΑid στα downloads. Μπαινετε στο installous ,πατατε πανω στο ipa και θα εγκατασταθη αυτοματα. Χωρις Appsync ,itunes.... Μπορεις να δωσεις το πληρες path του φακελου "downloads"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μπορεις να δωσεις το πληρες path του φακελου "downloads"?? /private/var/mobile/Library/Downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ο φίλος platijet του iphonehellas μου προμήθευσε τον ελληνικό χάρτη NaviGreece όπου σύμφωνα με αυτό http://www.techpress.gr/index.php/archives/9518, Το Sygic MOBILE μας παραχωρήθηκε για δοκιμές με δύο διαφορετικούς χάρτες, τον NaviGreece_2009.01 της Creative Image Technologies και τον Teleatlas_2008.04. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν δύο τόσο αξιόπιστοι χάρτες για το ίδιο λογισμικό πλοήγησης και επιτέλους οι χρήστες μπορούν να κάνουν συγκρίσεις και να επιλέξουν αυτόν που τους ταιριάζει καλύτερα. Στατιστικά ο NaviGreece έχει σαφή υπεροχή αφού διαθέτει σχεδόν διπλάσια χιλιόμετρα (312.000 έναντι 149.000) και πολύ περισσότερες πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης δηλαδή αρίθμηση και μονοδρόμηση (393 έναντι 189). Επιπλέον διαπιστώσαμε ότι ο χάρτης της Teleatlas παρουσιάζει ορισμένα «θέματα» όπως το γεγονός ότι όλοι οι μεγάλοι δρόμοι αναφέρονται ως πάροδοι ενώ δεν διατίθενται πληροφορίες δακτυλίου όπως στον NaviGreece. O χάρτης NaviGreece έχει μέγεθος 50MB σε αντίθεση με τα 34MB της TeleAtlas!!! Το χωριό μου είναι μια κουκίδα στον TeleAtlas, στο NaviGreece έχει σχεδόν όλους τους δρόμους!!! Τον πακέταρα και έχουμε νέο .ipa! Ψάξτε στο απγιουλους για Sygic και κατεβάστε αυτό που λέει Hacked, NaviGreece_2009.0 Ενημερώνω και το πρώτο ποστ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπέρα! Δοκίμασα έπειτα απο το Navigon απο το οποίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και το Sygic. Σχόλια: Μέτριο σήμα, πολύ πολύ κακός εντοπισμός θέσης ενώ έχω μέτριο σήμα GPS (2 γραμμές) με δείχνει ότι είμαι περίπου 20 μέτα πιο πίσω απο την πραγματική θέση που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να στρίβω π.χ. δεξιά και αφού στρίψω να μου λέει μετά απο περίπου 20 μέτρα "στρίψτε δεξιά". Χάρτες πολλά λάθη (ενώ απαγορεύεται μου λέει να στρίψω). Επιλογές αρκετά ευχαριστημένος. Βαθμολογία κυρίως λόγω κακού εντοπισμού 4/10. Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση? Δεν μπορεί να με δείχνει τόσο λάθος. Έχω κατεβάσει την έκδοση των 50MB με τον χάρτη της Ελλάδος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παίδες έβαλα την έκδοση που προτείνετε και έχει μία περίεργη γλώσσα στην οθόνη, τι έχασα? EDIT: Ok βρήκα από που αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπέρα! Δοκίμασα έπειτα απο το Navigon απο το οποίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και το Sygic. Σχόλια: Μέτριο σήμα, πολύ πολύ κακός εντοπισμός θέσης ενώ έχω μέτριο σήμα GPS (2 γραμμές) με δείχνει ότι είμαι περίπου 20 μέτα πιο πίσω απο την πραγματική θέση που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να στρίβω π.χ. δεξιά και αφού στρίψω να μου λέει μετά απο περίπου 20 μέτρα "στρίψτε δεξιά". Χάρτες πολλά λάθη (ενώ απαγορεύεται μου λέει να στρίψω). Επιλογές αρκετά ευχαριστημένος. Βαθμολογία κυρίως λόγω κακού εντοπισμού 4/10. Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση? Δεν μπορεί να με δείχνει τόσο λάθος. Έχω κατεβάσει την έκδοση των 50MB με τον χάρτη της Ελλάδος. Ευχαριστώ! Κατέβασε αυτήν την σημερινή που έχει καλύτερο χάρτη, τον NaviGreece! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Σε ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω με αυτόν τον χάρτη και εδώ είμαι πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Gredits goes to prassanos,που εκανε την μετατροπη σε .pak μορφη. Προσοχη...!!!! Οπως ολοι οι χαρτες τωρα τελευταια (κυριως TeleAtlas και GI ) ετσι και ο NAVIGREECE εχει κανει την λαμογια να χαρτογραφησουν μεσω GoogleEarth,γι'αυτο πολλοι χωματοδρομοι ειναι χαρτογραφημενοι σαν ασφαλτος. Ετσι εξηγηται το οτι και τα πιο μικρα χωριουδακια ειναι χαρτογραφημενα. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον στο επαρχιακο οδικο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 O NAVIGREECE εχει τα ιδια λαθη οπως και στο Sygic PDA/SYMBIAN.Στην επαρχια Λοκριδος (απ'οπου καταγομαι ) εχει δρομους που πλεον δεν υπαρχουν (υπηρχαν πριν γινουν καινουριοι δρομοι πριν το 1998 ). Παρατηρησε καποιος αλλος κατι παρομοιο σε αλλη περιοχη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εγώ κάτι τέτοιο (Hacked, NaviGreece_2009.0) δεν βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riva Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ξέρει κανείς από πού και πως θα εγκαταστήσουμε τον χάρτη της Ιταλίας στο Sygic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 γεια σας, μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link για rapidshare? και κάτι άλλο το απγιουλους τι είναι? ας με φωτίσει κάποιος έστω με κάποιο pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 O NaviGreece είναι άθλιος και ερασιτεχνικός. Προτιμήστε τον teleatlas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 O NaviGreece είναι άθλιος και ερασιτεχνικός. Προτιμήστε τον teleatlas. Νομίζω πως κι εγώ θα γυρίσω στον TeleAtlas... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavlakis Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αν θελετε να γελασετε βαλτε να υπολογισει την διαδρομη Καβαλα-Αθηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 μπορει κανενας παιδια να μας πει βημα βημα πως βαζουμε αφτους τους χαρτες? εχουν και πλοηγιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Όλες αυτές οι λύσεις είναι καλές για να περάσει κανείς λίγη ώρα αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, αλλά αν η ανάγκη είναι πραγματική πλοήγηση δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή λύση επί του παρόντος από τα αφοσιωμένα PNA που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Όλες αυτές οι λύσεις είναι καλές για να περάσει κανείς λίγη ώρα αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, αλλά αν η ανάγκη είναι πραγματική πλοήγηση δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή λύση επί του παρόντος από τα αφοσιωμένα PNA που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά! Διαφωνω καθετα,κατα 90% ειναι θεμα προγραμματος και οχι θεμα συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Διαφωνω καθετα,κατα 90% ειναι θεμα προγραμματος και οχι θεμα συσκευης. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε... Ο δέκτης GPS του iPhone δεν θα φτάσει ποτέ σε ακρίβεια έναν δέκτη ενός PNA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Σε ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω με αυτόν τον χάρτη και εδώ είμαι πάλι... Δοκίμασα και με τον χάρτη NaviGreece και το αποτέλεσμα μαύρα χάλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Κυκλοφόρησε επίσημα στο AppStore το Sygic Mobile Maps Europe. Όπως αναφέρει στην περιγραφή του στο iTunes, περιλαμβάνει το χάρτη της Teleatlas. Στο θέμα της τιμής, ακολουθεί το παράδειγμα του Navigon και μάλιστα είναι και 5 ευρώ ακριβότερο από εκείνο καθώς κοστίζει 80 ευρώ. :( Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Διαφωνω καθετα,κατα 90% ειναι θεμα προγραμματος και οχι θεμα συσκευης. Ότι και να είναι, το αποτέλεσμα μετράει και αυτή τη στιγμή, το iPhone αδικείται όταν χρησιμοποιείται ως PNA και εύλογα απογοητεύει, είτε φταίνε τα προγράμματα (που φταίνε σε πολύ μεγάλο βαθμό σίγουρα), είτε φταίει η συσκευή που ΔΕΝ έχει σχεδιασθεί για χρήση ως PNA! Άλλο πράγμα το google maps και τα location services και άλλο πράγμα η πλοήγηση. Είναι σαν να λέμε ότι με τη φωτογραφική μηχανή του iPhone γίνεται φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Άλλο πράγμα το google maps και τα location services και άλλο πράγμα η πλοήγηση. Είναι σαν να λέμε ότι με τη φωτογραφική μηχανή του iPhone γίνεται φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού! +1 ακριβώς Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 το ποιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχει λαθος στηγμα ,περιπου 30 μετρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matkat Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Εγώ προσπάθησα να το κατεβάσω από το apple store αλλά ατυχήσαμε .Εβγαζε συνέχεια ένα σφάλμα (8003). Βέβαια η χρέωση των 80 ευρώ έγινε κανονικά στην κάρτα μου. Εστειλα αναφορά προβλήματος στο apple store και περιμένω απάντηση. Απ' ότι βλέπω τώρα η ευρωπαική 'εκδοση του sygic κατέβηκε από το apple store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts