Jump to content

Kharmacoma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kharmacoma

  1. Παιδιά είναι καθαρά θέμα ios7, η ίδια κίνηση στο ipad3 δεν είχε καθόλου lag!
  2. :P Εντάξει προσωρινή λύση ειναι μέχρι να βρουν το fix. Καλυτερα έτσι παρά το lag!
  3. Τι σημαίνει αξίζει? φυσικά και ειναι αναβάθμιση αλλά εξαρτάται απο τη τσέπη του καθενός!
  4. Το Ipad3 αν θυμάμαι καλά έκανε 6-7 ώρες. Λοιπόν βρήκα λύση για το Lag στα Multitasking. Settings > General > Accessibilty > Reduce Motion > ON Και το Lag εξαφανίζεται! :D
  5. Πρώτη φόρτιση 250 λεπτά περίπου από το 0% στο 100%.
  6. Έχει αναφερθεί και σε διεθνή forum οτι έχει διαφορετική αίσθηση η οθόνη απο τα προηγούμενα. Μάλλον ειναι πιο λεπτή, φυσικά γυαλί, ώστε να μειώσουν το βάρος. Εγω δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά απο τα προηγούμενα.
  7. Lag έχουν όλες οι συσκευές με ios7 στην κίνηση με τα 5 δάκτυλα για να γίνει minimize μια εφαρμογή, στο τέλος του animation. Ειναι θέμα λειτουργικού. Όχι δεν ζεσταίνεται καθόλου.
  8. Έχετε δίκιο. Και σε μένα lagαρει στη κίνηση με τα πέντε δάκτυλα. Ελπίζω να το φτιάξουν.
  9. Tην ταχύτητα απόκρισης και τη δύναμη του επεξεργαστή πρέπει να τη δοκιμάσεις σε απαιτητικές εφαρμογές, προφανώς και σε browsing-email δεν θα καταλάβεις σημαντική διαφορά από το 4. Κάτοχος και εγώ από χτες ενός λευκού 16GB Cellular. Για μένα μόνο για τη μείωση του βάρους, που πλέον το κρατάς με το ένα χέρι άνετα, αξίζει η αναβάθμιση από το 4.
  10. Το procreate ειναι η καλύτερη εφαρμογη ζωγραφικής με πολυ μεγάλη ακρίβεια για αυτο που ζητάς.
  11. Ενημερωση για πληρωμή λογαριασμού η για τη προσφορα του δωρεαν Ίντερνετ όλο τον Αύγουστο.
  12. Κανε ενα reboot στο iPad!
  13. Επειδη έχω κινητο Cosmote καιαν δεν κάνω λάθος υπήρχε και μια προσφορα Τον Απρίλιο που έκανα το συμβόλαιο!
  14. Αλήθεια ειναι αυτο!
  15. Εγω έχω 2gb με 10Ε απο Cosmote και ειναι υπέρ αρκετα, το 3G μονίμως ανοιχτό όταν είμαι εκτός σπιτιού και δεν έχω ξεπεράσει ποτε το 1 GB.
  16. Ξεκινα κατεβάζοντας τη τελευταία έκδοση του iTunes, σύνδεση του iPad με τον υπολογιστή και πάτα sync! :)
  17. Εχε υπόψη σου ότι η μπαταρία που παραθέτεις θα φορτίσει μόνο το 1/3 της μπαταρίας του iPad! Καλα τι ταξίδια θες να πας που ειναι πάνω απο 10 ωρες που ειναι διάρκεια της μπαταρίας του iPad? Και υπέρ ατλαντικο να θες να πας τα αεροπλάνα έχω τις περισσότερες φορές μπρίζες!
  18. Κάνεις συγχρονισμο!
  19. Να βάλεις το appleID.
  20. Ποτε, ειναι ντροπή Ενα τόσο όμορφο προϊόν να εχει screen protector. Δεν εχει πάθει τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια που έχω iPad!
  21. Συμβαίνει σε πολλα site η σε ενα συγκεκριμένο;
  22. Γυμνό απο πίσω, μόνο smart cover! Έχω κάνει αρκετές αποφορτισεις, δεν έχω δει βελτίωση! Αυτο που φοβάμαι ειναι μην πάθει τίποτα απο τη θερμότητα, η έστω μην μειωθεί η διάρκεια ζωής είτε της μπαταρίας είτε του iPad γενικώς... Θυμάμαι περισυ με το iPad 2 καθόμουν άνετα στη παραλία κάτω απο τον ήλιο, με το 3 απλα αυτο δεν παίζει, κρίμα!
  23. Ρε παίδες έχω σοβαρό θέμα με τη θερμότητα, ειδικα τώρα που εχει πολυ ζέστη δεν χρειάζεται να κάνω κάτι απαιτητικό για να ζεσταθεί κάτω αριστερά το iPad!
  24. Της apple ακουστικά? Και μένα κάτι αλλα που έχω μπαίνουν με δυσκολία,ενω της apple πιο εύκολα!
  25. Είχα κάνει Jailbreak σε όλες τις ios συσκευές μου μέχρι σήμερα. Χτες δοκίμασα το συγκεκριμένο στο Ipad 3 και παρόλο που ακολούθησα τη προτεινομένη διαδικασία (καθαρό λειτουργικό) μετά τη διαδικασία το Ipad κράσαρε, κόλλαγε, έχασα το 3G connection, ζεσταινόταν πολύ και άλλα ευτράπελα. Το αφαίρεσα και δεν νομίζω να το ξαναδοκιμάσω, έτσι και αλλιώς δεν το χρειάζομαι ιδιαίτερα.
×
×
  • Create New...