Jump to content

[Λύση] Το Sygic Mobile maps για Ελλάδα

hostolis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλος ενας τροπος ειναι να εχεται περασει απο cydia το installous.

Βαζεται το ipa μεσω ssh ,discΑid στα downloads.

Μπαινετε στο installous ,πατατε πανω στο ipa και θα εγκατασταθη αυτοματα.

Χωρις Appsync ,itunes....

Μπορεις να δωσεις το πληρες path του φακελου "downloads"??

• Απαντήσεις 206
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο φίλος platijet του iphonehellas μου προμήθευσε τον ελληνικό χάρτη NaviGreece όπου σύμφωνα με αυτό http://www.techpress.gr/index.php/archives/9518,

Το Sygic MOBILE μας παραχωρήθηκε για δοκιμές με δύο διαφορετικούς χάρτες, τον NaviGreece_2009.01 της Creative Image Technologies και τον Teleatlas_2008.04. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν δύο τόσο αξιόπιστοι χάρτες για το ίδιο λογισμικό πλοήγησης και επιτέλους οι χρήστες μπορούν να κάνουν συγκρίσεις και να επιλέξουν αυτόν που τους ταιριάζει καλύτερα.

Στατιστικά ο NaviGreece έχει σαφή υπεροχή αφού διαθέτει σχεδόν διπλάσια χιλιόμετρα (312.000 έναντι 149.000) και πολύ περισσότερες πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης δηλαδή αρίθμηση και μονοδρόμηση (393 έναντι 189). Επιπλέον διαπιστώσαμε ότι ο χάρτης της Teleatlas παρουσιάζει ορισμένα «θέματα» όπως το γεγονός ότι όλοι οι μεγάλοι δρόμοι αναφέρονται ως πάροδοι ενώ δεν διατίθενται πληροφορίες δακτυλίου όπως στον NaviGreece.

O χάρτης NaviGreece έχει μέγεθος 50MB σε αντίθεση με τα 34MB της TeleAtlas!!! Το χωριό μου είναι μια κουκίδα στον TeleAtlas, στο NaviGreece έχει σχεδόν όλους τους δρόμους!!!

Τον πακέταρα και έχουμε νέο .ipa! Ψάξτε στο απγιουλους για Sygic και κατεβάστε αυτό που λέει

Hacked, NaviGreece_2009.0

Ενημερώνω και το πρώτο ποστ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! Δοκίμασα έπειτα απο το Navigon απο το οποίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και το Sygic. Σχόλια: Μέτριο σήμα, πολύ πολύ κακός εντοπισμός θέσης ενώ έχω μέτριο σήμα GPS (2 γραμμές) με δείχνει ότι είμαι περίπου 20 μέτα πιο πίσω απο την πραγματική θέση που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να στρίβω π.χ. δεξιά και αφού στρίψω να μου λέει μετά απο περίπου 20 μέτρα "στρίψτε δεξιά". Χάρτες πολλά λάθη (ενώ απαγορεύεται μου λέει να στρίψω). Επιλογές αρκετά ευχαριστημένος. Βαθμολογία κυρίως λόγω κακού εντοπισμού 4/10. Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση? Δεν μπορεί να με δείχνει τόσο λάθος. Έχω κατεβάσει την έκδοση των 50MB με τον χάρτη της Ελλάδος. Ευχαριστώ!

Παίδες έβαλα την έκδοση που προτείνετε και έχει μία περίεργη γλώσσα στην οθόνη, τι έχασα?

EDIT: Ok βρήκα από που αλλάζει.

Καλησπέρα! Δοκίμασα έπειτα απο το Navigon απο το οποίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και το Sygic. Σχόλια: Μέτριο σήμα, πολύ πολύ κακός εντοπισμός θέσης ενώ έχω μέτριο σήμα GPS (2 γραμμές) με δείχνει ότι είμαι περίπου 20 μέτα πιο πίσω απο την πραγματική θέση που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να στρίβω π.χ. δεξιά και αφού στρίψω να μου λέει μετά απο περίπου 20 μέτρα "στρίψτε δεξιά". Χάρτες πολλά λάθη (ενώ απαγορεύεται μου λέει να στρίψω). Επιλογές αρκετά ευχαριστημένος. Βαθμολογία κυρίως λόγω κακού εντοπισμού 4/10. Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση? Δεν μπορεί να με δείχνει τόσο λάθος. Έχω κατεβάσει την έκδοση των 50MB με τον χάρτη της Ελλάδος. Ευχαριστώ!

Κατέβασε αυτήν την σημερινή που έχει καλύτερο χάρτη, τον NaviGreece!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gredits goes to prassanos,που εκανε την μετατροπη σε .pak μορφη.

Προσοχη...!!!!

Οπως ολοι οι χαρτες τωρα τελευταια (κυριως TeleAtlas και GI ) ετσι και ο NAVIGREECE εχει κανει την λαμογια να χαρτογραφησουν μεσω GoogleEarth,γι'αυτο πολλοι χωματοδρομοι ειναι χαρτογραφημενοι σαν ασφαλτος.

Ετσι εξηγηται το οτι και τα πιο μικρα χωριουδακια ειναι χαρτογραφημενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον στο επαρχιακο οδικο δικτυο.

O NAVIGREECE εχει τα ιδια λαθη οπως και στο Sygic PDA/SYMBIAN.Στην επαρχια Λοκριδος (απ'οπου καταγομαι ) εχει δρομους που πλεον δεν υπαρχουν (υπηρχαν πριν γινουν καινουριοι δρομοι πριν το 1998 ).

Παρατηρησε καποιος αλλος κατι παρομοιο σε αλλη περιοχη??

γεια σας,

μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link για rapidshare?

και κάτι άλλο το απγιουλους τι είναι?

ας με φωτίσει κάποιος έστω με κάποιο pm!

Όλες αυτές οι λύσεις είναι καλές για να περάσει κανείς λίγη ώρα αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, αλλά αν η ανάγκη είναι πραγματική πλοήγηση δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή λύση επί του παρόντος από τα αφοσιωμένα PNA που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Όλες αυτές οι λύσεις είναι καλές για να περάσει κανείς λίγη ώρα αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, αλλά αν η ανάγκη είναι πραγματική πλοήγηση δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή λύση επί του παρόντος από τα αφοσιωμένα PNA που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά!

Διαφωνω καθετα,κατα 90% ειναι θεμα προγραμματος και οχι θεμα συσκευης.

Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε... Ο δέκτης GPS του iPhone δεν θα φτάσει ποτέ σε ακρίβεια έναν δέκτη ενός PNA...

Σε ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω με αυτόν τον χάρτη και εδώ είμαι πάλι...

Δοκίμασα και με τον χάρτη NaviGreece και το αποτέλεσμα μαύρα χάλια!!!

Κυκλοφόρησε επίσημα στο AppStore το Sygic Mobile Maps Europe.

Όπως αναφέρει στην περιγραφή του στο iTunes, περιλαμβάνει το χάρτη της Teleatlas.

Στο θέμα της τιμής, ακολουθεί το παράδειγμα του Navigon και μάλιστα είναι και 5 ευρώ ακριβότερο από εκείνο καθώς κοστίζει 80 ευρώ. :(

Namasté,

george

Ότι και να είναι, το αποτέλεσμα μετράει και αυτή τη στιγμή, το iPhone αδικείται όταν χρησιμοποιείται ως PNA και εύλογα απογοητεύει, είτε φταίνε τα προγράμματα (που φταίνε σε πολύ μεγάλο βαθμό σίγουρα), είτε φταίει η συσκευή που ΔΕΝ έχει σχεδιασθεί για χρήση ως PNA!

Άλλο πράγμα το google maps και τα location services και άλλο πράγμα η πλοήγηση. Είναι σαν να λέμε ότι με τη φωτογραφική μηχανή του iPhone γίνεται φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Άλλο πράγμα το google maps και τα location services και άλλο πράγμα η πλοήγηση. Είναι σαν να λέμε ότι με τη φωτογραφική μηχανή του iPhone γίνεται φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού!

+1 ακριβώς

peterv

Εγώ προσπάθησα να το κατεβάσω από το apple store αλλά ατυχήσαμε .Εβγαζε συνέχεια ένα σφάλμα (8003). Βέβαια η χρέωση των 80 ευρώ έγινε κανονικά στην κάρτα μου. Εστειλα αναφορά προβλήματος στο apple store και περιμένω απάντηση.

Απ' ότι βλέπω τώρα η ευρωπαική 'εκδοση του sygic κατέβηκε από το apple store.