s2117 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 E όπου κοιτούσες και για τα άλλα λογικά,απλα τσέκαρε να είναι για την ανάλυση που έχει το κινητό σου.. Είμαι έτοιμος και εγώ για την πρώτη μου αγορά κινέζικου και λέω να πάρω από το σάιτ http://www.e-mobilo.com κάποιο απ αυτά με wifi& tv... Είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά όλα φορούν ίδια πλακέτα αλλά βλέπω ότι λέτε σε διάφορα θέματα ότι κάποια (πχ wg3,c5000) πάνε πιο γρήγορα από άλλα..Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένα?Αν πχ είναι όλα τα ίδια θα πήγαινα για το f038 που έχει και gps..Αλλά δεν καίγομαι κιόλας για gps.Αυτά :) όποιος θέλει ας βοηθήσει!!Οποιοδήποτε έξτρα μπλιμπλίκι ή καινοτόμο χαρακτηριστικό ευπρόσδεκτο εννοείται :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Κατά τη γνώμη μου διάλεξε κάποιο από τα WG3,N97 ChangJiang ή k599.Όποιο σου κάθεται καλύτερα σαν εμφάνιση.Για το F038 δεν έχω καθόλου άποψη πάντως,υπάρχει πιθανότητα να είναι πιο καλό από αυτά που σου προτείνω,πάντως για το gps του μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το java πρόγραμμα wetravel που πραγματικά είναι σαν να μην έχεις gps,καθώς δεν είναι για turn by turn navigation Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzk842 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ρε παίδες βρήκε κανένας τον τρόπο να χαμηλώσει εντελώς τον ήχο κλήσης,γιατί το δικό μου (jc777s) δεν με αφήνει εντελώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Κατά τη γνώμη μου διάλεξε κάποιο από τα WG3,N97 ChangJiang ή k599.Όποιο σου κάθεται καλύτερα σαν εμφάνιση.Για το F038 δεν έχω καθόλου άποψη πάντως,υπάρχει πιθανότητα να είναι πιο καλό από αυτά που σου προτείνω,πάντως για το gps του μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το java πρόγραμμα wetravel που πραγματικά είναι σαν να μην έχεις gps,καθώς δεν είναι για turn by turn navigation Eυχαριστώ για την απάντηση!turn by turn navigation τι είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 καλησπερα παιδια ...μια βοηθεια θελω ...προσπαθω στο jincen jc35 να κανω sort αλφαβητικα τις επαφες μου...αρκετο καιρο...το καταφερα, στο pc με το outlook με το προγραμματακι το pc suite...αλλα οταν ξαναμεταφερω τις επαφες στο κινητο μου δεν τις περναει αλφαβητικα...λετε τελικα να μην αναγνωριζει καθολου τα ελληνικα????γιατι ομως αφου εχει κανονικα ελληνικο μενου...μηπως απλα φταιει το λογισμικο του και δεν γινεται???:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Eυχαριστώ για την απάντηση!turn by turn navigation τι είναι?? H πλοήγηση όπως γίνεται από προγράμματα τύπου destinator,igo κτλ. που του λες που θες να πας και σου βγάζει διαδρομή με φωνητικές οδηγίες.Οι χάρτες του wetravel είναι τόσο ελλειπείς που δεν θα μπεις ποτέ στην διαδικασία να κάνεις κάτι τέτοιο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Κατάλαβα..οπότε είναι μόνο για πολύ γενικά...Ξέρεις για το Ν97 αν μπορείς να γράψεις ελληνικά από το hardware πληκτρολόγιό του?Το Κ07 που επίσης έχει πληκτρολόγιο δεν το χεις δοκιμάσει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Ναι μια χαρά γράφεις από το hardware πληκτρολόγιο ελληνικά.Κατά τη γνώμη μου είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει από κινέζικα κινητά ως τώρα.Το Κ07 δεν το ξέρω καθόλου,δώσε μου κάποιο link και αν μ αρέσει θα το πάρω να το δοκιμάσω :p edit: μόλις το είδα ποιό είναι το k07,πολύ κοντόχοντρο και πλατύ μου φαίνεται,δεν είναι για μένα Edited January 24, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 edit: μόλις το είδα ποιό είναι το k07,πολύ κοντόχοντρο και πλατύ μου φαίνεται,δεν είναι για μένα :lol: danny de vito το κινητό:lol: Ωραία,οπότε λέω να προχωρήσω στην αγορά Ν97 ή wg3 ,εκτός και αν δοκιμάσω το F038 ..Θα ψαξω λίγο μπας και βρω πουθενά κανά review όμως γιατί πολύ φάντασμα μου φαίνεται το τελευταίο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelo Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) το M002 το ξέρει κανείς..???..αν ναι είναι καλό..???..σε αυτήν την ιστοσελίδα το βρήκα...ρε παιδιά...τα κινέζικα έχουν ίδια ακτινοβολία με τα άλλα..??? Edited January 25, 2010 by trelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Τα κινεζικα παιδια τι λειτουργικα φορανε? Οι κλωνοι iphone/blackberry Και λοιπα, αντιγραφουν και το περιβαλλον, η μονο το καλουπι? nulceus rtos λεγεται το λειτουργικο τους και ειναι αρκετα καλο... καλησπερα μιπως εχει ψωνισει καποιος η καποια το συγκεκριμενο?? πως σας φαινεται? BLACKBERRY(αντιγραφο)με GPS,TV,WIFI,2 ΚΑΡΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ! εχω το odyssey το οποιο ειναι παρομοιο με το thunder.ειναι πολυ καλο.βρηκα και qvga keybord οποτε λογικα θα γραφω 160 χαρακτηρες(τωρα στελνει τους μισους σε ενα μνμ) και ελπιζω να φτιαξει και το προβλημα με το ''π'' οπως αναφερει ο φιλος με το thunder --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 30, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) καλησπερα μηπως καποιος ξερει αν υπαρχει το shazam για τα κινητα μας η καποιο παρομοιο προγραμμμα αναγνωρισης τραγουδιων σε java ??? αν ξερετε κατι στειλτε το παρακαλω (jincen jc35) nulceus rtos λεγεται το λειτουργικο τους και ειναι αρκετα καλο... εχω το odyssey το οποιο ειναι παρομοιο με το thunder.ειναι πολυ καλο.βρηκα και qvga keybord οποτε λογικα θα γραφω 160 χαρακτηρες(τωρα στελνει τους μισους σε ενα μνμ) και ελπιζω να φτιαξει και το προβλημα με το ''π'' οπως αναφερει ο φιλος με το thunder μηπως μπορεις να μου πεις ανα υπαρχει qvga keybord και για το δικο μου?? jincen jc 35 exv to ιδιοθεμα με το π ειναι σαν το κ599 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 5, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 παιδια χρησιμοποιει καποιος το getjar για να κατεβασει εφαρμογες για τα κινεζικα?αν ναι ποιο μοντελο κινητου δηλωνει οτι εχει για να ταιριαζουν οι εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) @simon74 Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το shazam σε java. Σχετικά με το πληκτρολόγιο και την ονομασία του λειτουργικού που γράφει ο φίλος πάνω από εσένα είναι λάθος.Ούτε άλλο πληκτρολόγιο μπορείς να του βάλεις από μόνος σου ούτε αυτή την ονομασία έχει το λειτουργικό των κινέζικων.(όχι ότι δεν χρησιμοποιείται και το nulceus rtos,αλλά το λογισμικό των κινέζικων δεν αποτελείται αποκλειστικά από αυτό) @john2004 Αν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις στα υπάρχοντα θέματα.μπορείς να αρχίσεις να δοκιμάζεις κατεβάζοντας την ίδια εφαρμογή σε διάφορες αναλύσεις μέχρι να δεις σε ποιά ανάλυση παίζει καλύτερα Edited February 6, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Τελικά υπάρχει λύση για να κάνουμε εγκατάσταση τις εφαρμογές που λέει "πάνω από το επιτρεπόμενο όριο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Χθες ειχε ενα παιδι εναν κακο κλωνο του Ν97 χωρις ανασυρομενο πληκτρολογιο,απλα εμενα σαν αυτο μου εμοιασε.το κινητο ειναι το M001 στα (+) οτι ειναι πολυ βολικο,δεν εχει μεγαλο ογκο και ειναι και αρκετα ελαφρυ.η καμερα του ηταν 1.3 mp,πισως ελεγε 8mp :lol: και ειχε και καποιες εξτρα εφαρμογες οπως facebook στα (-) πολυ αργο μενου(συνιθησμενος απο Κ599) και ο ηχος δεν ηταν δυνατος.ανοιξα την μπαταρια για να :blink: τι μοντελο ηταν αλλα δεν βρηκα κατι. http://img13.imageshack.us/img13/1685/06022010004h.th.jpg http://img707.imageshack.us/img707/7307/06022010005f.th.jpg http://img229.imageshack.us/img229/9092/06022010006.th.jpg http://img31.imageshack.us/img31/7089/06022010007n.th.jpg Edited February 8, 2010 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδια .Μήπως ξερει κανεις αν πληρωνουμε τελωνειο με αγορα απο το chinavasion.com και αποστολη με AIR MAIL ?? Αν το εχει δοκιμασει καποιος ας μου πει και αν εχει τελωνειο ποσα ειναι τα εξοδα . Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα παιδια .Μήπως ξερει κανεις αν πληρωνουμε τελωνειο με αγορα απο το chinavasion.com και αποστολη με AIR MAIL ?? Αν το εχει δοκιμασει καποιος ας μου πει και αν εχει τελωνειο ποσα ειναι τα εξοδα . Ευχαριστω πολυ Εδώ συζητάμε αυτά τα θέματα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 http://www.chinatronic.com/products.php/WG6/cPath,1 το εχει κανεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Ναι πάρα πολύ όμορφο κινητό και στους δύο διαφορετικούς χρωματισμούς που βγαίνει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 http://www.chinatronic.com/products.php/WG6/cPath,1 το εχει κανεις αυτο? ναι το ειχα εγω για ενα διαστημα καλο κινητακι με λειτουργικο οπως ολα τα κινεζικα εδω το βιντεο. http://www.e-mobilo.com/wg6.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmir_10 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.Ενδιαφέρομαι και εγώ για κινητό από Κίνα.Μπορώ να δώσω maximum 100€ και από τα λίγα που έχω διαβάσει είμαι μεταξύ αυτών: http://www.e-mobilo.com/h806.html http://www.e-mobilo.com/m002l.html Ποια είναι η γνώμη σας;;;(Τείνω προς το HTC CLONE).Μήπως υπάρχει κάτι με ίδιες δυνατότηρες αλλά πιο οικονομικό;;;Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιον αξιόπιστο πωλητή μέσω EBAY. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 κανενα απο αυτα δεν ειναι htc clone. αντι για μ002λ δες κ599 ιδια ειναι και ποιο οικονομικο ολα βγαινουν κατω απο 100 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmir_10 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 το κ599 ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts