Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά σας φαίνεται ότι με την νέα version "τρώει" την μπαταρία πιο γρήγορα ή είναι η φαντασία μου?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε εμένα το ίδιο έκανε...

Δοκίμασε να κάνεις αυτό που μου είπε ο φίλος sx1vg18 και πες μας!

Το δοκίμασα και το μόνο που έγινε ήταν να ματαιωθεί η λήψη και η ενημέρωση...

Τελικά η αναβάθμιση έγινε σχετικά εύκολα με το Samsung New PC Studio που υπάρχει στο cd του κινητού. Μετά απο 2-3 προσπάθειες βέβαια αλλά σημασία έχει οτι έγινε!!

• Administrators
Ρε παιδιά σας φαίνεται ότι με την νέα version "τρώει" την μπαταρία πιο γρήγορα ή είναι η φαντασία μου?

Γενικώς τα 6.5.Χ είναι περισσότερο ενεργοβόρα από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Modpic.gif

Γενικώς τα 6.5.Χ είναι περισσότερο ενεργοβόρα από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Γιατί 6.5.Χ αφού μέσα γράφει 6.5 professional

Λοιπον να καταθεσω και εγω τις αποψεις μου σχετικα με την αναβαθμιση μηπως και βοηθησω καποιους. 1.Οσοι εχουν XP η αναβαθμιση γίνεται αμεσως με το Samsung New PC Studio χωρις κανενα προβλημα. 2. Οσοι εχουν 7 32 η 64 προσπαθουν με το Kies και ακομα καλυτερα με την εκδοση_1.1.5.10024_37. Σε περιπτωση που βγαζει το γνωστο μηνυμα (που μας εσπασε και το τελευταιο νευρο) κανουμε παραλληλα εγκατασταση και το Samsung New PC Studio το οποιο δεν τρεχει και πολυ σωστα στα 7 ειδικα στα 64αρια. Μολις το κανουμε εγκατασταση κανουμε επενεκκινηση και τρεχουμε το kies. Και ως δια μαγειας το kies βρισκει αναβαθμιση.3. Hard reset δεν θελει μετα την αναβαθμιση γιατι την κανει μονο του στο τελευταιο βημα της αναβαθμισης. Καλη τυχη!

Δυστυχως δεν δουλεψε στα windows 7 ultimate..

Τι χωρα ειχες επιλεξει στην εγκατασταση?

Μπορουμε να το παμε σε service της samsung και να ξεμπερδευουμε?

γλωσσα ελληνικη,δεν μπορω να καταλαβω πως εχετε ολοι προβλημα εκτος απο εμενα που το περασε με την μια.

με το που κατεβασα και εκανα install το kies μονο του βρηκε την γλωσσα μολις συνεδεσα το κινητο.

φυσικα ειχα στο pc και το pc studio αν κατι σημαινει αυτο,μετα το απεγκατεστησα.

• Administrators
Γιατί 6.5.Χ αφού μέσα γράφει 6.5 professional

To εικονίδιο του start menu το έχει πάνω αριστερά (WM6.5) ή κάτω αριστερά (WM6.5.X);

Από εκεί το ξεχωρίζεις.

Modpic.gif

Το σερβις της Σαμσουνγκ είναι ο Γερμανός, αλλά μου είπαν ότι αν πρόκειται για αναβάθμιση και αυτοί το στέλνουν στην Σαμσουνγκ στην Αθήνα. Επίσης, αν το κινητό δεν έχει βλάβη, χρεώνουν για τέτοιες δουλειές περίπου 23 ευρώ. Έλεος.

Χωρα ειχα επιλεξει Sverige και γλωσσα Ελληνικά, αλλα δεν νομιζω να παιζει και πολυ ρολο αυτο. Καποιοι ειπαν οτι και με Μαλαισια ως χωρα δουλεψε! Δοκιμασε και με αυτες τις χωρες εχοντας παραλληλα εγκατεστημενο το new pc studio. Δεν εχεις να χασεις τιποτα!

To εικονίδιο του start menu το έχει πάνω αριστερά (WM6.5) ή κάτω αριστερά (WM6.5.X);

Από εκεί το ξεχωρίζεις.

Το εικονίδιο του start menu το έχει κάτω αριστερά αλλά αν κοιτάξεις ρυθμίσεις/σύστημα/εκδοση/windows mobile γράφει windows mobile 6.5 professional

παιδια εγκατεστησα το genius driver για πλοηγηση αλλα οταν το παταω να ανοιξει το exe ανοιγει την εικονα σε πλαγια οψη και παει να φορτωσει αλλα κολαει και σβηνει!!!

Κανω κατι λαθος η δεν κανει το προγραμμα για το i8000...

θελω την βοηθεια σας παιδια!!

ευχαριστω προκαταβολικα!!! Βασιλης

Παιδια συγνωμη για την δευτερη φορα της δημοσιευσης .

Μηπως ξερει κατι κανεις να με βοηθησει?

Σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας μετά την αναβάθμιση, πόσο περισσότερο τρώει δηλαδή?

Σε σύγκριση με πριν, αν κρατούσε 3 ημέρες (πχ), τώρα πόσο θα κρατάει?

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

κοιτα να δεις,εγω με ελαχιστα τηλ την ημερα και καθε ωρα μια βολτα στο ιντερνετ ετσι για να δω τα blogs μου,καθε βραδυ θελει φορτιση πλεον γιατι πεφτει στο 40-45% της μπαταριας.

πριν το φορτιζα καθε 2 μερες.

κοιτα να δεις,εγω με ελαχιστα τηλ την ημερα και καθε ωρα μια βολτα στο ιντερνετ ετσι για να δω τα blogs μου,καθε βραδυ θελει φορτιση πλεον γιατι πεφτει στο 40-45% της μπαταριας.

Ποιόν browser χρησιμοποιείς και είναι interactive (δηλ. μπορεις να δεις καιρό σε πόλεις στο meteo πέρα από την αρχική σελίδα)?

Μάλιστα.. Μήπως να το ξανασκεφτώ για την αναβάθμιση?? :lol:

Αμάν αυτή η Microsoft! Κάνει που κάνει κάτι καλό, δεν το τελειοποιεί κιόλας να είναι αρχηγός!

Εμένα με περίπου 40-45 λεπτά συνολικού χρόνου ομιλίας την ημέρα, λίγο εως καθόλου internet και λίγα μηνύματα κρατάει τουλάχιστον 3 ημέρες. Στην 4η πέφτει κάτω απ' το 40%, οπότε και φτάνει πολύ γρήγορα και εύκολα στο 25-15% που μπαίνει και για φόρτιση.

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Αμάν αυτή η Microsoft! Κάνει που κάνει κάτι καλό, δεν το τελειοποιεί κιόλας να είναι αρχηγός!

Εμένα με περίπου 40-45 λεπτά συνολικού χρόνου ομιλίας την ημέρα, λίγο εως καθόλου internet και λίγα μηνύματα κρατάει τουλάχιστον 3 ημέρες. Στην 4η πέφτει κάτω απ' το 40%, οπότε και φτάνει πολύ γρήγορα και εύκολα στο 25-15% που μπαίνει και για φόρτιση.

Το βράδυ κλειστό το τηλ. ή ανοικτό?

Το νέο λειτουργικό είναι σαφώς ανώτερο του προηγούμενου, ειδικά αν έχεις μέσα ακόμη το μαμίσιο, όπως είχα εγώ πριν την αλλαγή. Οπότε η μειωμένη μπαταρία είναι ένα τίμημα που δεν με πειράζει να πληρώσω, αν είναι να μη μου σπάσει τα νεύρα το τηλέφωνο :):)

Εάν εσύ κάνεις μόνο 2-3 συγκεκριμένες λειτουργίες και ΔΕΝ σου παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα, και γενικά είσαι ΟΚ με τη συσκευή, ούτε εγώ σου συνιστώ να την αλλάξεις, γιατί πάλι τα ίδια θα κάνεις, αλλά με πιό συχνές φορτίσεις ;) Είναι απλή λογική. Εγώ που εκμεταλλεύομαι όλες σχεδόν τις λειτουργίες του τηλεφώνου, το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο με τη νέα ρομ.

Μπορούμε να γυρίσουμε στη μαμίσια που είχε πριν την αναβάθμιση?

αν θυμάσαι ποιά ήταν, φυσικά και μπορείς, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;)

• Administrators
Μπορούμε να γυρίσουμε στη μαμίσια που είχε πριν την αναβάθμιση?

Μπορείς να βρεις τη rom που θέλεις και να την περάσεις αυτούσια.

Το εικονίδιο του start menu το έχει κάτω αριστερά αλλά αν κοιτάξεις ρυθμίσεις/σύστημα/εκδοση/windows mobile γράφει windows mobile 6.5 professional

Γνωρίζω τι γράφει φίλε μου. Πίστεψε με όμως... 6.5.Χ είναι.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους...

Μόλις αγόρασα ένα Omnia i-900 8g (180 Ευρώ καινούριο,στοκ στον Γερμανό) και ψάχνω σναβάθμηση σε software,OS και γενικά ότι άλλο υπάρχει...

Στην σελίδα 130 βρήκα ένα πολύ καλό μήνυμα από τον SAXOVTS με όλλες τις λύσεις...

Μπορεί κάποιος να κάνει Link κάτι παρόμοιο με νεότερες εκδόσεις (αν υπάρχουν) γιατί μπορεί να ψάχνω,αλλά 800+ σελίδες είναι πολλές :P

Ευχαριστώ...

Edited by NikosInsane
Σορρυ για τα Γκρικλις :P

Καλημέρα παιδιά. Έκανα την αναβάθμιση μέσω kies και όλα καλά εκτός από ένα πράγμα. Όταν κλείνω τα προγράμματα με το "Χ" δεν κλείνουν τελείως. Δηλαδή πρέπει να πάω στο πρόγραμμα εναλλαγής εργασιών και να κάνω από εκεί τερματισμό. Υπάρχει μήπως καμιά ρύθμιση;