jimmys Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ρε παιδια, εχω ρωτησει 2 φορες και κανενας δεν απαντα... Δεν νομιζω να μην γνωριζει εστω και ενας απο τυς χιλιαδες που εχουμε αγορασει το τηλ αν υπαρχει ρυθμιση για να τραβαμε νυχτερινη ληψη στο βιντεο. Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα μου φαινετε λιγο ...καπως..... να μην εχω μια απαντηση σε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Ρε παιδια, εχω ρωτησει 2 φορες και κανενας δεν απαντα... Δεν νομιζω να μην γνωριζει εστω και ενας απο τυς χιλιαδες που εχουμε αγορασει το τηλ αν υπαρχει ρυθμιση για να τραβαμε νυχτερινη ληψη στο βιντεο. Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα μου φαινετε λιγο ...καπως..... να μην εχω μια απαντηση σε κατι τετοιο. Όχι, από όσο ξέρω και έχω δοκιμάσει, δεν έχει λήψη video με νυχτερινή λήψη, μόνο λήψη φωτογραφιών με νυχτερινή. Μπορείς και εσύ να το δεις μιας και έχεις τη συσκευή, πατώντας την κάμερα στις επιλογές αριστερά (το τρίτο από πάνω) όταν έχεις τη φωτογραφική επιλεγμένη το μενού είναι ενεργοποιημένο, αλλά όταν αλλάζεις σε video το μενού είναι απενεργοποιημένο. :cool: Edited January 27, 2011 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristsogias Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SAMSUNG II 8000 METAXΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PC KAI O ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited February 1, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SAMSUNG II 8000 METAXΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PC KAI O ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? Τι λειτουργικό "τρέχει" το PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SAMSUNG II 8000 METAXΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PC KAI O ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Κατέβασε το Samsung New PC Studio. Έτσι θα μπορέσεις να το συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μέσω activesync δεν συνδέεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristsogias Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) χp pro φοραει φοραει xp pro Κατέβασε το Samsung New PC Studio. Έτσι θα μπορέσεις να το συνδέσεις. απο που το κατεβάζω? Edited February 1, 2011 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Όσον αφορά αυτό που σε ρώτησα παραπάνω; Έχεις εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 νωριτερα σημερα πήρα στα χερια μου δευτερο OMNIA II ( το πρωτο ειχε ενα ατυχηματακι, εσπασε η οθονη του). ΤΟ συνδεω, ανοιγω το KIES μου λέει υπάρχει νεότερο firmware, να το αναβαθμισω; σκεφτομαι γιατι όχι, τωρα που δεν εχω τιποτε περασμνεο μεσα ειναι καλή ευκαιρία. Ξεκινα την αναβάθμιση, κατεβάζει το firmware, επανεκινει το τηλέφωνο εμφανιζοντας ενα "σημα ΠΡΟΣΟΧΗΣ" ( πορτοκαλι τριγωνο με ασπρο θαυμαστικό μεσα, και γράφει Download Mode D not turn off. it takes about 10 minutes. ταυτόχρονα αρχίζει να προχωρά η μπαρίτσα στο KIES, αλλά λιγα δευτερόλεπτα μετά και ενώ ειναι στο 5%, σταμα΄τα να προχωρά. εκτοτε δεν εχει αλλάξει τίποτε, εχει περάσει καμαι ώρα; καπου εκει... υποψιάζομαι οτι το τηλέφωνο το τουβλιασε το KIES. τι κανω τωρα μου λέτε καλοί μου ανθρωποι; υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 χp pro φοραει φοραει xp pro απο που το κατεβάζω? Όσον αφορά αυτό που σε ρώτησα παραπάνω; Έχεις εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή σου; Να προσθέσω κι εγώ: Έχεις εγκαταστήσει το KIES; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristsogias Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Να προσθέσω κι εγώ: Έχεις εγκαταστήσει το KIES; εχω εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή και ειναι οκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 χp pro φοραει φοραει xp pro απο που το κατεβάζω? http://gr.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/newPCStudio.do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ποιος είναι ο καλύτερος music player για το κινητο μας ; Ψαχνω κατι παρεμφερες με το αντίστοιχο LCG Jukebox που επιλέγεις το directory και παίζει τα τραγούδια.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 σημερα πηρα το omnia ii kai το εβαλα για φορτισμα...ποση ωρα ειναι η ιδανικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μόλις σου δείξει ότι φορτίστηκε πλήρως, το βγάζεις. Δεν χρειάζεται λεπτό παραπάνω. Τις 3-5 πρώτες φορές άφηνέ το να αδειάζει (αλλά όχι να σου κλείνει από μπαταρία) και από εκεί και πέρα φόρτιζέ το όποτε θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Και σε γενικές γραμμές καλό είναι σε αυτές τις συσκευές να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ποιος είναι ο καλύτερος music player για το κινητο μας ; Ψαχνω κατι παρεμφερες με το αντίστοιχο LCG Jukebox που επιλέγεις το directory και παίζει τα τραγούδια.Ευχαριστώ προκαταβολικά. τιποτα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 το ξεθαψα σημερα απο το συρταρι μιας και δεν το χρησιμοιποιω τελευταια..ποια ειναι η τελευταια ρομ σε 6.5.3 ?αυτη τη στιγμη εχω την nxxjh2 Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ευχαριστω παρα πολυ..γενικα ειναι ενα περιεργο κινητο...δεν εχει ενσωματωμένο ιντενρτ ή fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Internet μπορείς να μπεις κανονικά με τον browser της συσκευής αλλά μπορείς να βάλεις και εσύ κάποιον από τις επιλογές που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ευχαριστω παρα πολυ..γενικα ειναι ενα περιεργο κινητο...δεν εχει ενσωματωμένο ιντενρτ ή fb? Για internet υπάρχουν πολλές επιλογές. Εκτός από τους ενσωματωμένους Opera 9.x και Internet Explorer, υπάρχει και ο εξαιρετικός Opera Mini 5, τον οποίο προτιμούν οι περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ. Για facebook μπορείς είτε να κατεβάσεις τη σχετική εφαρμογή από το Marketplace, είτε να μπεις από τον browser της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 υπάρχει και ο εξαιρετικός Opera Mini 5, τον οποίο προτιμούν οι περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ. Να υποστήριζε και flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 χμμ...μια χαρα ακουγονται ολα αυτα αλλα τηα χρεώνομαι στην καρτα μου..οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα...ειτε μεσω mail eite msn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 χμμ...μια χαρα ακουγονται ολα αυτα αλλα τηα χρεώνομαι στην καρτα μου..οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα...ειτε μεσω mail eite msn.. Τι βοήθεια ζητάς δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 loipon :) παταω στον explorer και μου λεει οτι θα πρεπει να συνδεθει στο διαδίκτυο μεσω της της καρτας μου δηλαδη θα χρεωθω...κ μετα απο που μπορω να κατεβασω το facebook mobile..κ γενικα ολεσ τις εφαρμογες που εχει messenger,msn weather κλπ θα τις χρεώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts