Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 linaki_gr said: Βρε άμα έχει ο άνθρωπος 1000+ επαφές τι θα κάνει, μια βδομάδα θα στέλνει επαφές?? Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά υπάρχει και η Επιλογή όλων / Αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Πρόβλημα με μην. ετρεξα την ρομ I8000NXXJG5 και οταν στέλνω μην στα αλλα τηλ. εμφανιζονται μόνο ερωτηματικα, (???????????)εχει κανεις λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή "Use Unicode when necessary". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 athanaso77 said: Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή "Use Unicode when necessary". ευχαριστω εισαι πρωτος καλη χρονια με υγεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Είναι βέβαιο ότι με το Unicode στα ελληνικά δεν περιορίζονται οι χαρακτήρες του SMS στους 70; Εμένα στην Ι800NXXJH2 που έχω, μου τους περιορίζει. Γι' αυτό χρησιμοποιώ το Finger Keyboard, που έχει ειδικό πληκτρολόγιο για SMS με ελληνικά (μόνο κεφαλαία), που μου επιτρέπει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Υπάρχει δυνατότητα να τρέξουμε android στο OMNIA II? κάπου το είχα δεί παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 cozy78 said: Υπάρχει δυνατότητα να τρέξουμε android στο OMNIA II? κάπου το είχα δεί παλιότερα Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό για να σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 athanaso77 said: Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό για να σου προτείνω. Ποια rom μου προτίνεις για το ομνια να ειναι καλή και να μην κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 cozy78 said: Ποια rom μου προτίνεις για το ομνια να ειναι καλή και να μην κολαει Για android μιλάς ή για wm; Όπως και να έχει πάει πολύς καιρός από τότε που είχα τη συγκεκριμένη συσκευή και έχω χάσει τις εξελίξεις όσον αφορά τις rom. Θα χρειαστεί να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 cozy78 said: Ποια rom μου προτίνεις για το ομνια να ειναι καλή και να μην κολαει Βάλε την Official 6.5.3 Γρήγορη και σταθερή... Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 πια ρομ 6.5.3 ειναι η καλυτερη η g2 ?αποπου θα βρουνμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 cozy78 said: θα ψαξω να την βρώ ευχαριστω Μην παιδεύεσαι άδικα με ψαξίματα κλπ! Επειδή είναι official μπορείς να τη βάλεις εύκολα μέσω του New PC Studio ή του Kies..;) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους...να ρωτησω ..περασα και εγω τι νεα ρομ...συμφωνω αρκετα πιο γρηγορη....ομως καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια η κανω λαθος ?? κανενα trick για εξοικονομηση ενεργειας,,,εχουμε ?? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 SHOG_ST said: Μην παιδεύεσαι άδικα με ψαξίματα κλπ! Επειδή είναι official μπορείς να τη βάλεις εύκολα μέσω του New PC Studio ή του Kies..;) πσοσπαθησα μέσω New PC Studio αλλα δεν μπορω να το κανω, μου γραφει οτι η συσκευη δεν είναι συνδεδεμένη τωρα για το kies δεν ξερω πως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kardim Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλά σε όλους...:D Πωλείται Samsung GT-I8000 OMNIA II 8 gb σε άριστη κατάσταση full πακέτο με δύο θήκες στα 200 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 cozy78 said: πσοσπαθησα μέσω New PC Studio αλλα δεν μπορω να το κανω, μου γραφει οτι η συσκευη δεν είναι συνδεδεμένη τωρα για το kies δεν ξερω πως γινεται Η ίδια διαδικασία είναι και με το Kies.. Το συνδέεις, περιμένεις λίγο να σου πετάξει το pop-up για αναβάθμιση και μετά ακολουθείς τις οδηγίες ή πατάς το αντίστοιχο κουμπάκι! ;) Πρόσεξε μια λεπτομέρεια..Το κινητό πρέπει να το έχεις συνδεμένο με την επιλογή ActiveSync Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Απέκτησα ένα ΟΜΝΙΑ 2 used και το σύνδεσα με το PC μου. Είχα εγκαταστήσει πρώτα το KIES και αφού το σύνδεσα έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Επέλεξα ΟΚ και προχώρησα βήμα βήμα μέχρι το 4. Όταν κατέβασε τα "δυαδικά αρχεία" ξεκίνησε η αναβάθμιση. Στο σημείο αυτό βγήκε στο κινητό η ένδειξη "DOWNLOAD MODE" και στο συγκεκριμένο σημείο είναι 2 ώρες χωρίς να προχωράσει η μπάρα προόδου. Τι έχει γίνει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ισως να περιμενεις λιγο ακομα ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Από τις 10 το πρωί έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να πεζοθμε YOUTUBE K FACEBOOK ΔΤΟ ΚΙΝΗΤΟ> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) sokstratos said: παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να πεζοθμε YOUTUBE K FACEBOOK ΔΤΟ ΚΙΝΗΤΟ> Για facebook μπορεις να μπείς στο marketplace και να κατεβάσεις είναι free SHOG_ST said: Η ίδια διαδικασία είναι και με το Kies.. Το συνδέεις, περιμένεις λίγο να σου πετάξει το pop-up για αναβάθμιση και μετά ακολουθείς τις οδηγίες ή πατάς το αντίστοιχο κουμπάκι! ;) Πρόσεξε μια λεπτομέρεια..Το κινητό πρέπει να το έχεις συνδεμένο με την επιλογή ActiveSync τελικά δεν μπόρεσα να κανω τιποτα απο τα 2 θα ψάξω να την βρω σε κανενα site free Edited January 3, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucivar Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 sokstratos said: παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να πεζοθμε YOUTUBE K FACEBOOK ΔΤΟ ΚΙΝΗΤΟ> Και βέβαια. Αν πας στα Program Files στην κεντρική μνήμη του κινητού θα βρεις στον φάκελο Youtube το ομώνυμο προγραμματάκι που θα σου κάνει τη δουλειά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω αναφέρει στο post #4853. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλή Χρονιά! :) cozy78 said: τελικά δεν μπόρεσα να κανω τιποτα απο τα 2 θα ψάξω να την βρω σε κανενα site free Κρίμα....:( Γιατί όμως δε γίνεται...? Δεν σου βρίσκει καθόλου την ενημέρωση? Τι windows έχεις? geoka said: Καλημέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω αναφέρει στο post #4853. Φίλε μου σε τι Windows τρέχεις το Kies? Αν είναι στα 7 δοκίμασε να βάλεις και το New PC Studio στο pc.. Έχει κάπιους drivers που δεν έχει το kies, και εν τέλει αυτά τα 2 "συνεργάζονται" κατά κάποιο τρόπο για την αναβάθμιση.. Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 SHOG_ST said: Καλή Χρονιά! :) Κρίμα....:( Γιατί όμως δε γίνεται...? Δεν σου βρίσκει καθόλου την ενημέρωση? Τι windows έχεις? XP εχω αλλα μου γραφει οτι το Τηλ δεν ειναι συμβατο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts