Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
  linaki_gr said:
Βρε άμα έχει ο άνθρωπος 1000+ επαφές τι θα κάνει, μια βδομάδα θα στέλνει επαφές??

Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά υπάρχει και η Επιλογή όλων / Αποστολή.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόβλημα με μην.

ετρεξα την ρομ I8000NXXJG5 και οταν στέλνω μην στα αλλα τηλ. εμφανιζονται μόνο ερωτηματικα, (???????????)εχει κανεις λύση?

athanaso77 said:
Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή "Use Unicode when necessary".

ευχαριστω εισαι πρωτος καλη χρονια με υγεια

Είναι βέβαιο ότι με το Unicode στα ελληνικά δεν περιορίζονται οι χαρακτήρες του SMS στους 70;

Εμένα στην Ι800NXXJH2 που έχω, μου τους περιορίζει.

Γι' αυτό χρησιμοποιώ το Finger Keyboard, που έχει ειδικό πληκτρολόγιο για SMS με ελληνικά (μόνο κεφαλαία), που μου επιτρέπει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά.

• Administrators
  cozy78 said:
Υπάρχει δυνατότητα να τρέξουμε android στο OMNIA II? κάπου το είχα δεί παλιότερα

Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό για να σου προτείνω.

Modpic.gif

athanaso77 said:
Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό για να σου προτείνω.

Ποια rom μου προτίνεις για το ομνια να ειναι καλή και να μην κολαει

• Administrators
  cozy78 said:

Για android μιλάς ή για wm; Όπως και να έχει πάει πολύς καιρός από τότε που είχα τη συγκεκριμένη συσκευή και έχω χάσει τις εξελίξεις όσον αφορά τις rom. Θα χρειαστεί να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος.

Modpic.gif

cozy78 said:

Βάλε την Official 6.5.3

Γρήγορη και σταθερή...

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

cozy78 said:
θα ψαξω να την βρώ

ευχαριστω

Μην παιδεύεσαι άδικα με ψαξίματα κλπ! Επειδή είναι official μπορείς να τη βάλεις εύκολα μέσω του New PC Studio ή του Kies..;)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους...να ρωτησω ..περασα και εγω τι νεα ρομ...συμφωνω αρκετα πιο γρηγορη....ομως καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια η κανω λαθος ?? κανενα trick για εξοικονομηση ενεργειας,,,εχουμε ?? ;)

SHOG_ST said:
Μην παιδεύεσαι άδικα με ψαξίματα κλπ! Επειδή είναι official μπορείς να τη βάλεις εύκολα μέσω του New PC Studio ή του Kies..;)

πσοσπαθησα μέσω New PC Studio αλλα δεν μπορω να το κανω, μου γραφει οτι η συσκευη δεν είναι συνδεδεμένη τωρα για το kies δεν ξερω πως γινεται

Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλά σε όλους...:D

Πωλείται Samsung GT-I8000 OMNIA II 8 gb σε άριστη κατάσταση full πακέτο με δύο θήκες στα 200 Ευρώ.

cozy78 said:
πσοσπαθησα μέσω New PC Studio αλλα δεν μπορω να το κανω, μου γραφει οτι η συσκευη δεν είναι συνδεδεμένη τωρα για το kies δεν ξερω πως γινεται

Η ίδια διαδικασία είναι και με το Kies.. Το συνδέεις, περιμένεις λίγο να σου πετάξει το pop-up για αναβάθμιση και μετά ακολουθείς τις οδηγίες ή πατάς το αντίστοιχο κουμπάκι! ;)

Πρόσεξε μια λεπτομέρεια..Το κινητό πρέπει να το έχεις συνδεμένο με την επιλογή ActiveSync

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Απέκτησα ένα ΟΜΝΙΑ 2 used και το σύνδεσα με το PC μου. Είχα εγκαταστήσει πρώτα το KIES και αφού το σύνδεσα έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Επέλεξα ΟΚ και προχώρησα βήμα βήμα μέχρι το 4. Όταν κατέβασε τα "δυαδικά αρχεία" ξεκίνησε η αναβάθμιση. Στο σημείο αυτό βγήκε στο κινητό η ένδειξη "DOWNLOAD MODE" και στο συγκεκριμένο σημείο είναι 2 ώρες χωρίς να προχωράσει η μπάρα προόδου. Τι έχει γίνει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να πεζοθμε YOUTUBE K FACEBOOK ΔΤΟ ΚΙΝΗΤΟ>

sokstratos said:
παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να πεζοθμε YOUTUBE K FACEBOOK ΔΤΟ ΚΙΝΗΤΟ>

Για facebook μπορεις να μπείς στο marketplace και να κατεβάσεις

είναι free

SHOG_ST said:
Η ίδια διαδικασία είναι και με το Kies.. Το συνδέεις, περιμένεις λίγο να σου πετάξει το pop-up για αναβάθμιση και μετά ακολουθείς τις οδηγίες ή πατάς το αντίστοιχο κουμπάκι! ;)

Πρόσεξε μια λεπτομέρεια..Το κινητό πρέπει να το έχεις συνδεμένο με την επιλογή ActiveSync

τελικά δεν μπόρεσα να κανω τιποτα απο τα 2 θα ψάξω να την βρω σε κανενα site free

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

sokstratos said:

Και βέβαια. Αν πας στα Program Files στην κεντρική μνήμη του κινητού θα βρεις στον φάκελο Youtube το ομώνυμο προγραμματάκι που θα σου κάνει τη δουλειά.

Xiaomi Redmi Note 4 Global

Καλή Χρονιά! :)

cozy78 said:
τελικά δεν μπόρεσα να κανω τιποτα απο τα 2 θα ψάξω να την βρω σε κανενα site free

Κρίμα....:(

Γιατί όμως δε γίνεται...? Δεν σου βρίσκει καθόλου την ενημέρωση? Τι windows έχεις?

geoka said:
Καλημέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω αναφέρει στο post #4853.

Φίλε μου σε τι Windows τρέχεις το Kies? Αν είναι στα 7 δοκίμασε να βάλεις και το New PC Studio στο pc.. Έχει κάπιους drivers που δεν έχει το kies, και εν τέλει αυτά τα 2 "συνεργάζονται" κατά κάποιο τρόπο για την αναβάθμιση..

SHOG_ST said:
Καλή Χρονιά! :)

Κρίμα....:(

Γιατί όμως δε γίνεται...? Δεν σου βρίσκει καθόλου την ενημέρωση? Τι windows έχεις?

XP εχω αλλα μου γραφει οτι το Τηλ δεν ειναι συμβατο:(