Jump to content

lucivar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lucivar

  1. Λοιπόν μου δούλεψε μια χαρά! Ευχαριστώ φίλε.
  2. Τελικά υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα στο wifi hotspot του κινητού? Το Φορητό Σημείο Πρόσβασης δεν διαμοιράζει καθόλου internet, παρόλο που γίνεται κανονικά η σύνδεση. Έλεος πιά. Γιατί το έχουν απενεργοποιήσει?
  3. Επειδή έχουν περάσει πολλοί μήνες δε θυμάμαι ακριβώς. Νομίζω ότι είχα πρόβλημα στο Resco Explorer και σε κανα δυό άλλες εφαρμογές.
  4. Πάντως εγώ εγκατέλειψα την 6.5.3 γιατί δημιουργούνταν πρόβλημα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές. Αναφέρομαι σε προβλήματα που είχαν σχέση με το διαφορετικό πάχος της πάνω και κάτω μπάρας.
  5. Και βέβαια. Αν πας στα Program Files στην κεντρική μνήμη του κινητού θα βρεις στον φάκελο Youtube το ομώνυμο προγραμματάκι που θα σου κάνει τη δουλειά.
  6. Λοιπόν με διαφορά ο καλύτερος reader για τα παρακάτω formats : TXT, HTML, RTF, FB2, PDB/PRC (PalmDOC, zTXT mode 1), TC Βέβαια είναι επι πληρωμή (νομίζω 20 δολάρια) αλλά αν σκεφθεί κανείς το κόστος ενός και μόνο εκτυπωμένου βιβλίου νομίζω ότι το κάνει να αξίζει και με το παραπάνω... Ιδού ένα λινκ που μπορείτε να το βρείτε: http://www.downloadplex.com/Mobile/Windows-Mobile/Application/allreader-pocket-pc_177073.html
  7. Τον player του YouTube για Windows Mobile συσκευές, τον δοκίμασες; Υπάρχει στο directory Program Files της συσκευής. Για δες κι εδώ:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtube.html
  8. Φίλε εγώ προγραμμάτισα ένα κουμπί (το διπλανό της κάμερας) με το SKtools, έτσι ώστε όταν το πατάω να γυρνάει η οθόνη σε landscape. Φυσικά μου δουλεύει με όλες τις εφαρμογές.
  9. Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί modem tethering για σύνδεση του υπολογιστή μέσω της σύνδεσης του τηλεφώνου; Ποιό πρόγραμμα είναι καλό (και free);
  10. Ας συνεισφέρω κι εγώ στο thread. Κατ' αρχάς ένα πολύ καλό site με προγράμματα και βιβλία (αγγλόφωνα): http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=96840 Επίσης, είδα σε προηγούμενα μυνήματα ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανάγνωση ελληνικών βιβλίων από το e-bookshop.gr. Εγώ με το mobireader (για .prc βιβλία) χρησιμοποιώ την γραμματοσειρά mghelp.ttf που μπαίνει στα windows/fonts.
  11. Κι όμως η συγκεκριμένη εφαρμογή πιάνει εξαιρετικά μικρό χώρο. Πχ αντικαθιστά την ένδειξη μπαταρίας ή το ρολόι που ήδη υπάρχει.
  12. Να προσθέσω κι εγώ το δωρεάν, πολύ καλό, μικρό και χρήσιμο BattClock : http://touchlockpro.sourceforge.net/BattClock.html Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία του PDA όπως ελεύθερη μνήμη, μπαταρία, ώρα κλπ στην πάνω μπάρα. Αξίζει! Σημείωση: Στην τελευταία έκδοση ο έλληνας μεταφραστής έχει κάνει ένα λαθάκι. Όταν το παραμετροποιείτε το κουμπί της Ακύρωσης είναι στην πραγματικότητα το ΟΚ.
  13. lucivar

    iGO Primo

    Τελικά μάλλον ο χάρτης της Navteq είναι ο καλύτερος.
  14. Είδα στο ebay.co.uk μερικές μπαταρίες οι οποίες μάλιστα ήταν και αρκετά μεγάλες (2250mAh). Δεν ξέρω αν κάποιος από εδώ είχε σχετική εμπειρία με αυτές όμως.
×
×
  • Create New...