tsomby Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Καλησπέρα! Πρόσφατα έκανα hard reset στη συσκευή και από τότε όποτε πατάω το πλήκτρο του ξεκλειδώματος, πριν μου εμφανίσει τη γνωστή μπάρα που σέρνουμε για να ξεκλειδώσει, μου εμφανίζει τις πληροφορίες κατόχου της συσκευής. Ξέρει κανείς τί να κάνω για να μην εμφανίζονται?? Επίσης οι πληροφορίες εμφανίζονται και κάθε φορά που ενεργοποιώ τη συσκευή. Ευχαριστώ! Edited September 16, 2010 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OldNewbie Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 κυκλοφορησε ο οπερα μινι 5.1 Μια και έχουμε ένα θέμα με την ram, έκανα ένα τεστάκι, ανοίγοντας την ίδια σελίδα: uZardWebP: 2.34 mb -5.15 mb opera (ενσωματωμένη): 3.54 mb - 3.92 mb internet explorer: 3.85 mb - 9.45 mb opera mini 5.1: 7.30 mb - 11.0 mb opera mobile 10: 1.37 mb - 1.75 mb Πολύ ψηλή κατανάλωση η 5.1, εκπληκτικά χαμηλή η 10. Μεταξύ των 2 τελευταίων, η μόνη εμφανής (και σημαντική) διαφορά που πρόσεξα, ήταν ότι με την 5.1, οι σελίδες φόρτωναν ολόκληρες, χωρίς το γνωστό καρώ (ή λευκό), όπως περιηγείσαι πάνω κάτω και έτσι το σερφάρισμα ήταν πιο άνετο. Ανοιγα 2 σελίδες ενός φόρουμ, που είμαι μέλος. Η μία είχε μόνο κείμενα (και άβαταρς - υπογραφές μελών), η άλλη, είχε και φωτογραφίες και ενσωματωμένο βίντεο από youtube. Υ.Γ. Υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε, από τον εξπλόρερ και την οπερα που έχει από τη μαμά το κινητό; Μάλλον όχι έ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 γεια παιδια...να ρωτησω κατι...υπαρχει αλλο site στο ιντερνετ με roms για το omnia εκτως απο το xda? αληθεια παρα τα επισημα specs για τα κινητα που θα φορανε wp7 πιστευεται οτι ανεπισημα θα τα καταφερει το omnia 2 με τα wp7? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 γεια παιδια...να ρωτησω κατι...υπαρχει αλλο site στο ιντερνετ με roms για το omnia εκτως απο το xda? αληθεια παρα τα επισημα specs για τα κινητα που θα φορανε wp7 πιστευεται οτι ανεπισημα θα τα καταφερει το omnia 2 με τα wp7? http://www.modaco.com/category/410/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://www.modaco.com/category/410/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/ ευχαριστω dj! τι καλα....υπαρχει και energy rom!(παλιος καλος γνωριμος!) exceptional!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ευχαριστω dj! τι καλα....υπαρχει και energy rom!(παλιος καλος γνωριμος!) exceptional!!!!!!!!!!! Ναι ναι εδώ και μερικές μέρες έχουμε και NRG rom. Έχει αρκετά bugs βέβαια ακόμα, αλλά η αίσθηση είναι σχεδόν ίδια με τις NRG roms για HTC.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε, από τον εξπλόρερ και την οπερα που έχει από τη μαμά το κινητό; Μάλλον όχι έ; Όχι, μπορείς όμως να το αγνοήσεις όπως κάνουμε όλοι μας για χάρη του resco explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaFFiR Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα! Σας παραθέτω το πρόβλημά μου, δίνοντας σας αυτούσιο το mail Που έστειλα στην samsung σημερα! Μην το ξαναγράφω !!! Ετσι κ αλλοιώς λέει ότι θα έλεγα και σε εσάς, χωρις τον ελαφρά επιθετικό τόνο που του έβαλα :p Έχω στην κατοχή μου ένα Samsung Omnia II I8000. Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχα κάνει κάποιο Update στο κινητό, μέσω του NPS, ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφεται στο επίσημο site. Το interface του τηλεφώνου είχε βελτιωθεί σημαντικά, όπως και η χρηστικότητα του! Ακόμα, μπορώ να πω πως παρουσίαζε λιγότερα «κολλήματα». Πριν από 2-3 εβδομάδες παρουσίασε ένα πρόβλημα, που είχε να κάνει με τα ακουστικά! (Όταν συνέδεα ακουστικά στο τηλέφωνο, και στην συνέχεια τα αφαιρούσα, αυτό πίστευε πως είναι ακόμα συνδεδεμένα, και έτσι δεν μπορούσα να ακούσω ούτε να μιλήσω.) Το πήγα στον Γερμανό απ’ όπου το είχα αγοράσει, και μέσα σε 2 εβδομάδες το διόρθωσαν! Βεβαίως όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, στην μνήμη του τηλεφώνου, έγινε wipe, και τα updates που είχα κάνει χάθηκαν! Έρχομαι τώρα να επαναλάβω την διαδικασία που είχα κάνει τότε, αλλά το NPS, μου δηλώνει κατηγορηματικά, πως «Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού». Απόπειρα για αναβάθμιση έχω κάνει μέσω 2 υπολογιστών. Με windows 7 και με Windows XP, οπότε θέμα ασυμβατότητας λειτουργικού ή προβληματικού PC, δεν τίθεται. Επίσης, οφείλω να σημειώσω πως η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι άριστη και πολύ πάνω του μέσου όρου, στον οποίο απευθύνονται τέτοιου είδους προγράμματα διαχείρισης τηλεφώνων. Επικοινώνησα και με την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης που διαθέτετε, και όπως αναμενόταν, απλά μου επανέλαβαν από την άλλη άκρη του ακουστικού, όσα γράφει το site σας. Συμπεράσματα και υποθέσεις: Καταλήγω στο συμπέρασμα, το NPS, προσπαθεί να κάνει redirect το τηλέφωνο σε κάποιο URL, ώστε από εκεί να ελέγξει αν υπάρχουν ενημερώσεις, να τις κατεβάσει και να τις εγκαταστήσει. Έχω βάσιμες υποψίες πως το URL αυτό έχει αλλάξει, αλλά το NPS μη όντας ενημερωμένο, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την σωστή διεύθυνση! (Ναι έχω την τελευταία έκδοση, του NPS, αυτή που παρέχετε στο site σας, που είναι ίδια με αυτή που παρέχει και το βρετανικό). Μάλιστα το NPS, όταν τρέχει, δηλώνει πως βρίσκει μια νεότερη έκδοσή του (1.5.1a@w), την οποία όμως αδυνατεί να «κατεβάσει». Καταλήγοντας. Δεν θέλω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ ένα τηλέφωνο αρκετά διαφορετικό απ’ αυτό που είχα συνηθίσει, με μικροπροβλήματα που μέχρι πρότινος είχα λύσει, το οποίο επιπροσθέτως θα ξανά χάσει όλα του τα δεδομένα, όταν και όποτε αποφασίσετε να διορθώσετε το πρόβλημα που σας έθεσα. Γι αυτό σας παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα για το ζήτημα, όπως και για πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους, αναβάθμισης, πέραν του NPS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης. Υ.Γ. To τηλέφωνο, έχει εγκατεστημένα τα Windows Mobile 6.5. Τα updates που είχα εγκαταστήσει, προφανώς ήταν κάποια minor updates – fixes, των οποίων όμως η αρίθμηση μου διαφεύγει. Οπότε, θα σας παρακαλούσα να μην ξανά ακούσω το «μα είναι windows 6.5, άρα αυτά είναι δεν υπάρχουν καλύτερα!» που άκουσα και στην «τηλεφωνική εξυπηρέτηση». Edited September 17, 2010 by KaFFiR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Γιατί με activesync δεν μπορώ να συνδεθώ??μόνο φορτίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να δείχνει την ένταση του σήματος όπως με την μπαταρία ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω update σε 6.5.3 με το nps (windows 7 32 bit ). Η διαδικασία προχωράει μαι χαρά, κατεβάζει όλο το image το κανει extract (βήμα 1,2,3) και μόλις πάει να το περάσει στο τηλέφωνο το τηλέφωνο κλείνει και από κει και πέρα το χάος... Τίποτα δεν γινεται ,αποσυνδέω το κινητό Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) μπορω να μετατρεψω το ομνια 2 σε ασυρματο wi fi router????? (εχω συνδεση στο ιντερνετ με cosmote κ θελω να τη διαμοιρασω μεσω του κινητου) αν ναι πως??? χρειαζετε καποιο προγραμμα κ ποιο???? Edited September 20, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μπορεις να το κανεις μεσα απο το "Κοινη χρηση Ιντερντετ" που εχει το κινητο.Ειτε με usb ειτε με Bluetooth μεσω Pan Network.Τωρα αν εσυ θελει να συνδεσεις 2-3 υπολογιστες ταυτοχρονα δεν ξερω.. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Μπορεις να το κανεις μεσα απο το "Κοινη χρηση Ιντερντετ" που εχει το κινητο.Ειτε με usb ειτε με Bluetooth μεσω Pan Network.Τωρα αν εσυ θελει να συνδεσεις 2-3 υπολογιστες ταυτοχρονα δεν ξερω.. θελω απλα να συνδεσω στο ιντερνετ μια κονσολα wii που εχω χρησιμοποιωντας το ομνια 2 σαν wi fi router. γιατι μου αναφερεις μεσω usb και bluetooth pan network?μιλαω για χρηση συγκεκριμενα ως ασυρματο wifi router.υπαρχει τετοια δυνατοτητα? υ.γ τωρα που βλεπω η κονσολα διαθετει θυρα usb.αν παρω καλωδιο που απο τη μια εχει υποδοχη micro usb(για το κινητο) κ απο την αλλη κανονικη υποδοχη usb (για το wii) θα μπορεσω να συνδεσω με αυτο τον τροπο την κονσολα στο ιντερνετ με την "κοινη χρηση ιντερνετ" του κινητου? Edited September 20, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 θελω απλα να συνδεσω στο ιντερνετ μια κονσολα wii που εχω χρησιμοποιωντας το ομνια 2 σαν wi fi router. γιατι μου αναφερεις μεσω usb και bluetooth pan network?μιλαω για χρηση συγκεκριμενα ως ασυρματο wifi router.υπαρχει τετοια δυνατοτητα? υ.γ τωρα που βλεπω η κονσολα διαθετει θυρα usb.αν παρω καλωδιο που απο τη μια εχει υποδοχη micro usb(για το κινητο) κ απο την αλλη κανονικη υποδοχη usb (για το wii) θα μπορεσω να συνδεσω με αυτο τον τροπο την κονσολα στο ιντερνετ με την "κοινη χρηση ιντερνετ" του κινητου? Αυτό που ψάχνεις είναι το WMWifiRouter... είναι ένα προγραμματάκι που κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς..Πολύ καλό μπορείς να το βρείς εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cRiMiNaL Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 γεια σας.ειμαι και γω κατοχοσ του omnia II. αλλα εχω 2 προβληματα. 1ον οι ρυθμησεις τις wind δεν δουλευουν, και δευτερο στο google maps κατι κειμενα και επιλογες του ιδιου του προγραμματος μου εμφανιζονται σε τετραγωνακια και δεν ξερω που να πατισω. μηπως ξερει κανεις αν μπορω να κατεβασω καποια γραμματοσειρα και να την αποθηκευσω καπου? ευχαριστω Παράθεση ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ρε παιδες ξερετε αν θα βγει Ομνια 3?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 χλωμο το βλεπω. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton_Senna_1 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Κι εγώ χλωμό το βλέπω... Αν και ακούω ότι τα WM7 είναι πολύ βελτιωμένα και πολύ πιο γρήγορα. Η Samsung το έχει παρατήσει το Omnia II και έχει ρίξει όλη της την προσοχή στο Galaxy S (Android). Θα δείξει... Παράθεση Power is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παμε τωρα για τα wp7. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αν και ακούω ότι τα WM7 είναι πολύ βελτιωμένα και πολύ πιο γρήγορα. Που το άκουσες αυτό; :confused: Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό, δεν τίθεται θέμα βελτίωσης. Όσον αφορά την ταχύτητα, επιφυλάσσομαι μέχρι να το δω στην πρώτη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω update σε 6.5.3 με το nps (windows 7 32 bit ). Η διαδικασία προχωράει μαι χαρά, κατεβάζει όλο το image το κανει extract (βήμα 1,2,3) και μόλις πάει να το περάσει στο τηλέφωνο το τηλέφωνο κλείνει και από κει και πέρα το χάος... Τίποτα δεν γινεται ,αποσυνδέω το κινητό Καμία ιδέα; Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Στην συνέχεια το Ομνια δεν αναγνωριζόταν από το λαπτοπ μου. Απεγκατάσταση Kies και hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά με απεγκατάσταση των USB drivers του laptop και επανεγκατάσταση είδα φως :). Το θέμα είναι τώρα οτι το Kies μου βγάζει ότι το Ομνια δεν χρειάζεται αναβάθμιση :worry: Καμμιά ιδέα ; :cry: Edited September 22, 2010 by greekmm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλημερα ειχω εδω κ λιγες μερες το omnia2 θελω να μαθω πως κανεις uninstall προγραμματα που εχουν μπει μεταγενεστερα. Επισης εβαλα και το spb mobile shell και θελω να το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλημερα ειχω εδω κ λιγες μερες το omnia2 θελω να μαθω πως κανεις uninstall προγραμματα που εχουν μπει μεταγενεστερα. Επισης εβαλα και το spb mobile shell και θελω να το βγαλω Ρυθμίσεις / ρυθμίσεις μνήμης / κύριος χώρος αποθήκευσης και εκεί θα δεις τα εγκατεστημένα προγράμματα , πατάς διαγραφή δίπλα από αυτό που δεν θες και τελειώνεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 239.25€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts