M45T3R_dfg Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια το θεμα με την χαμηλη ραμ ειναι προβλημα του ομνια η αφορα γενικα τις wm συσκευες? Το ομνια εχει χαμηλοτερη διαθεσιμη ραμ απο τα υπολοιπα? Αν ναι γιατι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Johnb σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις ήσουν απόλυτα σαφής!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω και εγώ το Omnia II εδώ και 2 μέρες αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας που είστε πιο έμπειροι...Το έχω με καρτοκινητό Wind και δεν έχω κάνει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν Internet, οπότε μπαίνω μόνο με Wi-Fi. Το θέμα είναι οτι μερικές φορές (αν για παράδειγμα έχω ξεχάσει να ενεργοποιήσω το Wi-Fi) όταν ανοίξω τον Opera συνδέεται μέσω WAP και μου αδειάζει την κάρτα... Υπάρχει τρόπος να σβήσω εντελώς τις ρυθμίσεις της Wind για WAP απο τη συσκευή, ή ακόμα καλύτερα να επιλέξω να μην συνδέεται ποτέ μέσω WAP?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά μια ερώτηση. Πως κάνουμε απεγκατάσταση ένα προγραμμα από το ΟΜΝΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω και εγώ το Omnia II εδώ και 2 μέρες αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας που είστε πιο έμπειροι...Το έχω με καρτοκινητό Wind και δεν έχω κάνει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν Internet, οπότε μπαίνω μόνο με Wi-Fi. Το θέμα είναι οτι μερικές φορές (αν για παράδειγμα έχω ξεχάσει να ενεργοποιήσω το Wi-Fi) όταν ανοίξω τον Opera συνδέεται μέσω WAP και μου αδειάζει την κάρτα... Υπάρχει τρόπος να σβήσω εντελώς τις ρυθμίσεις της Wind για WAP απο τη συσκευή, ή ακόμα καλύτερα να επιλέξω να μην συνδέεται ποτέ μέσω WAP?? :wacko: Η λύση λέγεται nodata.cab Το εγκαθιστάς, το τρέχεις και απενεργοποιείς όλες τις επιλογές εκτός από mms. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Η λύση λέγεται nodata.cab Το εγκαθιστάς, το τρέχεις και απενεργοποιείς όλες τις επιλογές εκτός από mms. Σε ευχαριστώ πολύ!! Αυτό ακριβώς έψαχνα... να σαι καλά με έσωσες.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 νομιζω πως το εβγαλα off το δικο μου..πηγα να περασω την τελευταια αναβαθμιση και ...ανοιγει αλλα δειχνει το κινητο ενα θαυμαστικο και ενα υπολογιστη... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ο υπολογιστής σου το βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 O2 Compass V.3.1 με πολλές δυνατότητες και ξεχωριστό shortcut για το Flash...:);)...freeware http://img69.imageshack.us/img69/3476/100207160022.th.png http://img525.imageshack.us/img525/5574/100207155715.th.png DOWNLOAD Ενδιαφέρων φαίνεται! Πόση μνήμη καταλαμβάνει? Πρέπει να εγκατασταθεί στην κύρια μνήμη ή γίνεται και στην αποθήκη? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinsky Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδιά με τις επαφές έβγαλα άκρη αν και χρειάστηκε να εγκαταστήσω Outlook.Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να μεταφέρω τα SMS που όπως πιο πάνω διάβασα οτι είναι δύκολο να μεταφερθούν. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Trust NO ONE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Ενδιαφέρων φαίνεται! Πόση μνήμη καταλαμβάνει? Πρέπει να εγκατασταθεί στην κύρια μνήμη ή γίνεται και στην αποθήκη? Εννοείται στην αποθηκη,περίπου 21 ΜΒ καταλαμβάνει,ειδικά στο flash δουλεύει άμεσα και χωρίς κανένα κόλλημα. νομιζω πως το εβγαλα off το δικο μου..πηγα να περασω την τελευταια αναβαθμιση και ...ανοιγει αλλα δειχνει το κινητο ενα θαυμαστικο και ενα υπολογιστη... Βγάλε τη μπαταρία για ένα διάστημα 10-15 λεπτών και θα ξεμπλοκάρει,και μένα μου το έκανε μια φορά όταν πέρναγα rom και κατά λάθος αποσυνδέθηκε το καλώδιο,έκανα αυτήν την διαδικασία 2-3 φορές και επανήλθε και τότε ξαναπέρασα την rom που ήθελα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 8, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εννοείται στην αποθηκη,περίπου 21 ΜΒ καταλαμβάνει,ειδικά στο flash δουλεύει άμεσα και χωρίς κανένα κόλλημα. Thanks! Μπορούμε να βάλουμε το exe του φακού σαν συντόμευση σε ένα απ' τα hard button? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδια με τις αναβαθμισεις τι παιζει? Επισης δεν εχω κανει ποτε clean ram, πρεπει? Κι αν κανω χανεται τιποτα απο αποθηκη μου? Και τελος... δεν μπορω να μπω στο appstore. Πως θα γινει να το καταφερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Thanks! Μπορούμε να βάλουμε το exe του φακού σαν συντόμευση σε ένα απ' τα hard button? Ναι,βεβαια και μέσα απο τις Ρυθμίσεις>Γενικές Ρυθμίσεις>Κουμπί>Αντιστοίχηση ενός προγράμματος και μπορείς να το βάλεις πχ. στο Κουμπί 1 σε παρατεταμένη πίεση ή στο κουμπί που ανοίγει την εφαρμογή "Κύβος" ή......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 πως μπορώ να προσθέσω ένα αρχείο .exe (σαν συντόμευση) που είναι σε ένα φάκελο στο μενού έναρξη; Να σημειώσω ότι το αρχείο δεν είναι εγκατεστημένο αλλίως θα το έβγαζε στο μενού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 πως μπορώ να προσθέσω ένα αρχείο .exe (σαν συντόμευση) που είναι σε ένα φάκελο στο μενού έναρξη; Να σημειώσω ότι το αρχείο δεν είναι εγκατεστημένο αλλίως θα το έβγαζε στο μενού! Πήγαινε με τον file explorer της συσκευής σου στο πρόγραμμα με κατάληξη .exe του οποίου θέλεις να φτιάξεις την συντόμευση και με παρατεταμένο πάτημα πάνω του επέλεξε Copy. Μετά πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και με παρατεταμένο πάτημα στο κενό επέλεξε Paste Shortcut (Προσοχή!!! όχι Paste). Με αναζήτηση ;) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εάν καταφέρεις να βρεις τρόπο να τις περάσεις από το ΝΟΚΙΑ σου στον υπολογιστή, μετά κάτι μπορούμε να κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPOOKY Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδια βλεπω οτι αρκετοί κάτοχοι omnia εχουν πρόβλημα με το internet δεν ξερω αν θα μου συμβεί κι εμενα , αλλά μεχρι στιγμής εγώ ειμαι ενθουσιασμένος ! Αυτή τη στιγμή σας γράφω από αυτό. Παράθεση λάθε βιώσας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Παιδια γνεται να βαλουμε καποιο δικο μας .mp3 για την ειδοποιηση στα μνματα? Edited February 8, 2010 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotrek Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδια γνεται να βαλουμε καποιο δικο μας .mp3 για την ειδοποιηση στα μνματα? στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) και σε όλες τις wm συσκευές.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis_pipakos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.?? εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη..... ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) Για να γλυτώνεις όμως τον χώρο της κύριας μνήμης, υπάρχει και η επιλογή της /Internal Storage/My Documents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 σωστο αυτο,γιατι αντε εγω να ριξω τα .ape αρχεια μου στην κυρια μνημη,ουτε 2 δεν χωρανε[το καθενα ειναι απο 25mb και πανω.]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Έχω ένα πρόβλημα περίεργο με το κινητό...έχω βάλει για ήχο κλήσης κάτι πού έγραψα από το ράδιο.Όταν όμως παίξω λιγάκι με το κινητό,για κάποιο λόγο μετά δεν χτυπάει όταν με παίρνουν (δεν βγάζει καθόλου ειδοποίηση για κλήση) .Το δοκίμασα πολλές φορές από το σπίτι και είδα ότι χτυπάει μόνο αν πατήσω επάνω εκεί που είναι το εικονίδιο του σήματος,τότε κάνει κάτι σαν να ξανά πιάνει σήμα,και αρχίζει να χτυπάει.Τι στο καλό είναι αυτό.... Edit:Το έλυσα το πρόβλημα :) Edited February 9, 2010 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts