Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα την οπερα 10 αλλα ειχα και κολημματα γενικα οποτε του τραβηξα ενα hard reset και τελειωσε η ιστορια!

το opera 10 ειναι beta ακομα.τρωει κατι κολληματα

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατά την εγκατάσταση διαλέγεις "Αποθ. μου"

Όλα τα προγράμματα γράφουν και ένα μικρό μέρος στην κύρια μνήμη! Αν εγκαταστήσεις πολλές εφαρμογές είναι λογικό να δεις την κύρια μνήμη να μειώνεται!

ευχαριστώ echidna για την απάντηση. όντως αν προσέξει κανείς το διαθέσιμο χώρο πριν και μετά την εγκατάσταση, θα δει ότι λίγος χώρος έχει καταληφθεί στο "κύριος αποθ. χώρος" (512 μβ) και περισσότερος στο "αποθ. μου" (8 γβ)

αυτό που με μπέρδευε ήταν ότι η απεγκατάσταση πρέπει πάντα να γίνεται από το "κύριος αποθ. χώρος" (512 μβ) (προφανώς γιατί εκεί εγκαθίστανται τα αρχεία του προγράμματος που χειρίζονται την εκτέλεση και απεγκατάσταση του)

Αξίζει να δοκιμάσεις το Spb Wireless Monitor.

Έχετε δίκιο, το δοκίμασα και έμεινα άφωνος, πολύ αναλυτικό!!! :)

992

Καλησπερα σε ολους,

Γνωριζεται αν μπορω να συνδεθω στο νετ μεσω του δικτυου μου (π.χ. cosmote) και να περασω data δεδομενα στο laptop μου, να κανω πλοηγηση μεσω καποιου explorer ας πουμε στο laptop?

Χρειαζομαι internet επειγοντως καπου που δεν εχει ουτε pstn...

Γιατι στο ελληνικο site της Samsung το Ομνια 2 δεν υπαρχει πουθενα οεο???

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/index.idx?pagetype=type

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Λοιπόν μη γελάσετε με την ερώτηση....

Αφού κατάφερα και έβαλα τον Resco Explorer και έκανα hide κάτι φακέλους που δεν ήθελα να εμφανίζονται στις φωτογραφίες, ήθελα να προχωρήσω λίγο ακόμα...

Πως βρίσκω την διαδρομή ''HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel''...... για παράδειγμα????:O

992

Με έναν Registry Editor. Π.χ. SkTools, PIM Registry Editor, αλλά θέλει πολύ προσοχή εκεί τι θα κάνεις και τι θα πειράξεις... :!:
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Σημερα ανακαλυψα οτι στην συσκευη μου που αγοραστηκε απο Γερμανο, δεν υπαρχει το προβλημα που εχει αναφερθει απο αλλους οσον αφορα την ειδοποιηση στην αναμονη κλησης. Οταν εχω 2η εισερχομενη χτυπαει η δονηση αλλα και ενας ηχος

Ενημερωτικα:

PDA:I8000NXXIJ3

CSC:I8000EURIJ5

PHONE: I8000XXIJ1

παίδες καλησπέρα,

έχωντας διαβάσει όλα όσα αναφέρετε για το κινητό, πήγα σήμερα στο Γερμανο να το αγοράσω.

Ευτυχώς το είχαν ανοιχτό και μπόρεσα να το δοκιμάσω προηγουμένως.... Η οθόνη αφής μου φαίνεται απελπιστικά αργή, τόσο πολύ που άρχισα να έχω δεύτερες σκέψεις. Φεύγω από το κατάστημα και βουρ για το Πλαίσιο, όπου πάλι μια από τα ίδια! Ακόμα και το Omnia HD ήταν πολύ πιο γρήγορο!!!

Δεν περίμενα να είναι σαν το iPhone, κάτι σαν το HTC HD είχα στο μυαλό μου, αλλά όχι και τετοια χάλια...

παίδες καλησπέρα,

έχωντας διαβάσει όλα όσα αναφέρετε για το κινητό, πήγα σήμερα στο Γερμανο να το αγοράσω.

Ευτυχώς το είχαν ανοιχτό και μπόρεσα να το δοκιμάσω προηγουμένως.... Η οθόνη αφής μου φαίνεται απελπιστικά αργή, τόσο πολύ που άρχισα να έχω δεύτερες σκέψεις. Φεύγω από το κατάστημα και βουρ για το Πλαίσιο, όπου πάλι μια από τα ίδια! Ακόμα και το Omnia HD ήταν πολύ πιο γρήγορο!!!

Δεν περίμενα να είναι σαν το iPhone, κάτι σαν το HTC HD είχα στο μυαλό μου, αλλά όχι και τετοια χάλια...

Αργη μαλλον θα σου φανηκε η εναλλαγη στις 3 κεντρικες οθονες του SamsungTouchWiz με τα widgets, γιατι κατα τα αλλα το κινητο ειναι σφαιρα. Ειδικα αν απενεργοποιησεις τις οθονες με τα widgets δεν υπαρχει δειγμα καθυστερησης.

Και εγω πριν το παρω τις ιδιες ανησυχιες ειχα. Τελικα δεν μετανιωσα καθολου για την αγορα του κιν. Απλα ψαχνv καποιον τροπο να φερω στα μετρα μου το Today Scrren των windows με συντομευσεις προγραμματων και θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

παίδες καλησπέρα,

Έχεις δίκιο φίλε, το UI της Samsung δυστυχώς έχει μαύρα χάλια και σε θέμα design και σε θεμα ταχύτητας. Από hardware πάντως το ομνια πετάει που σημαίνει ότι αν έχεις όρεξη μπορείς να βάλεις κάποιο εναλλακτικό UI και να το φέρεις στα μέτρα σου.

Αργη μαλλον θα σου φανηκε η εναλλαγη στις 3 κεντρικες οθονες του SamsungTouchWiz με τα widgets, γιατι κατα τα αλλα το κινητο ειναι σφαιρα. Ειδικα αν απενεργοποιησεις τις οθονες με τα widgets δεν υπαρχει δειγμα καθυστερησης.

Και εγω πριν το παρω τις ιδιες ανησυχιες ειχα. Τελικα δεν μετανιωσα καθολου για την αγορα του κιν. Απλα ψαχνv καποιον τροπο να φερω στα μετρα μου το Today Scrren των windows με συντομευσεις προγραμματων και θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Δεν είναι μόνο οι 3 κεντρικές οθόνες, γενικά οι περισσότερες οθόνες του touchwiz σέρνονται. Στο menu με τα προγράμματα δεν πάει καθόλου smooth όπως επίσης και στις φωτογραφίες. Γενικά ο κώδικάς της samsung είναι άθλιος. Είναι κρίμα πάντως γιατί κάνει το κινητό να φαίνεται ότι έχει χάλια hardware ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την αγορά του ΟΜΝΙΑ ΙΙ, θεωρώ οτι είναι καλύτερο σε πολλά θέματα απο άλλες συσκευές. Το σίγουρο είναι οτι όποιος το πάρει, δεν θα χάσει.

Παρεπιπτόντως,

Για πρώτη φορά είδα σε συσκευή το Destinator να μην έχει το lag που παρουσιάζεται παντού, αλλά να δείχνει τη θέση σου σχεδόν και λίγο πιο μπροστά απο οτι είσαι... (όπως πρέπει να λειτουργούν οι σωστές συσκευές gps).

Καλησπέρα σε όλους.

Οι συμβουλές που διαβάζω στο forum από τη μέρα που πήρα το κινητό είναι πολύτιμες και με βοήθησαν πολύ! Όλοι οι "ψαγμένοι" είναι άψογοι με τις υποδείξεις τους και πήρα σημαντικές γνώσεις. Διαβάζοντας το παρακάτω, θάθελα να ρωτώσω με ποιό τρόπο αφαιρείται το default interface και πως εγκαθίσταται κάποιο εναλλακτικό.

(Σας παρακαλώ περιγράψτε μου τη διαδικασία όσο γίνεται πιό αναλυτικα.. :thanks: )

...........

Ταχύτητα. : Για να δουλέψεις το κινητό με τις πραγματικές του δυνατότητες θα πρέπει να αφαιρέσεις το default interface της samsung (touchwiz), το οποίο αν και αρκετα "finger Friendly", είναι άθλιο και παρά πολύ αργό από άποψη εναλλαγής οθονών - widgets κτλ. Αν το κάνεις αυτό και βάλεις κάποιο εναλλακτικό interface όπως titanium , spb... το κινητό πηγαίνει σφαίρα.

Από αυτά που προτείνονται (Diamond TF3D, Spb Mobile Shell ) ποιό είναι το πλέον ενδεδειγμένο;

Σας ευχαριστώ :rolleyes:

• Administrators
Από αυτά που προτείνονται (Diamond TF3D, Spb Mobile Shell ) ποιό είναι το πλέον ενδεδειγμένο;

Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Μπες στο youtube, κάνε τις σχετικές αναζητήσεις για να δεις πως δουλεύει το καθένα και αποφασίζεις ποιο ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.

Modpic.gif

Παιδιά καλημέρα. Έχετε προσέξει όταν έχετε ανοιχτή συνομιλία δυνατά και την κλείσετε μετά,όταν ακουμπήσετε την οθόνη χτυπάει πολύ δυνατά ο τόνος που κάνει?????

πως αφαιρουμε το touchwic για να βαλουμε το spb?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, Γενικές ρυθμίσεις, & στο τέλος ΔΧ Samsung TouchWiz απενεργοποίησέ το.

Μετά, στην οθόνη αναμονής πάτα Έναρξη, ρυθμίσεις, σήμερα, στοιχεία, και ξετσεκάρεις το touchwiz.

μια ερώτηση...για τον ήχο που προσφέρει το κινητο τι έχετε να πείτε? τοσο για το εξωτερικό ηχείο όσο και για τα ακουστικα..

το ηχειο ειναι αρκετα καλο σε αποδοση εαν επεξεργασθεις τα μουσικα αρχεια που θα περασεις στο κινητο[320 bitrate,mp3gain]αλλα ειμαι της γνωμης οτιθα μπορουσε να βαλει 2 ηχεια στερεο στο κινητο,εκει θα εγραφε!

το ακουστικο ειναι καλο απο ηχο αλλα στην ανοιχτη συνομιλια ειναι μετρια η ενταση και δεν ακους καλα εαν εχεις το κινητο σε μικρη αποσταση.

Παντως ο ηχος του ομνια 2, σε σχεση με το acer s200, το diamond 1, το ομνια 1 και το Eten dx 900 (αυτα εχω τωρα στα χερια μου) ειναι τελειος! Καμια σχεση με τα αλλα. Πολυ καθαρος, και πολυ δυνατος.

Aκομη ειναι πολυ καλυτερος απο 2 μοντελα nokia, τα οποια εχουν και gps, αλλα δεν θυμαμαι ποια μοντελα ειναι.

Γενικα απο οσα ppc περασανε απο τα χερια μου, πιστευω εχει τον καλυτερο ηχο, την καλυτερη ηχογραφιση κλησεων, ισως και την καλυτερη ακουστικη, την καλυτερη καμερα, το καλυτερο βιντεο, και την καλυτερη οθονη βεβαια. Μονο για windows μιλαω παντα.

Το gps του ακομη ειναι παρα πολυ καλο! Να πω εδω οτι το Acer s200 ανοιγει το igo σε 6-7 δευτερολεπτα, και το ομνια σε 20-30 δευτερολεπτα. Αλλα το ομνια τις περισσοτερες φορες επιασε σημα πιο γρηγορα. Και στην πορεια ειναι πιο σταθερο το σημα του. Δυστυχως για το acer, αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Κωστας - Κατερινη

Ξέρει κανείς τι παίζει με το δίκτυο; Μου βγάζει The network path was not found. Προσπαθώ να συνδεθώ στο NAS με File Explorer

-----------------------

http://www.zoo.gr

Δεν είναι μόνο οι 3 κεντρικές οθόνες, γενικά οι περισσότερες οθόνες του touchwiz σέρνονται. Στο menu με τα προγράμματα δεν πάει καθόλου smooth όπως επίσης και στις φωτογραφίες. Γενικά ο κώδικάς της samsung είναι άθλιος. Είναι κρίμα πάντως γιατί κάνει το κινητό να φαίνεται ότι έχει χάλια hardware ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Σε αυτο θα διαφωνησω. Τουλαχιστων οσον αφορα την δικια μου συσκευη, το κιν δεν κολλαει πουθενα αλλου εκτος απο τις οθονες με τα widgets. Σε ολα τα menu η εναλλαγες και η κυλιση ειναι ομαλοτατη. Βεβαια ακομα και οι οθονες με τα widgets που λεμε οτι δεν αλλαζουν ομαλα (κανει ενα μικρο σπασιμο απο οθονη σε οθονη) απο την στιγμη που φορτωσει η σελιδα (μιλαμε για 1 δευτερολεπτο υποθεση αντι για μισο πχ που επρεπε να ειναι) η αποκριση των widgets αλλα κ η φορτωση των προγραμματων γινεται και αυτη ομαλοτατα.

Να σημειωσω βεβαια οτι εκτος απο το coreplayer δεν το εχω φορτωσει με τιποτε αλλο μιας και ολα αυτα που χρειαζομαι υπαρχουν πρεογκατεστημενα.

επειδη εχω δοκιμασει 5-6 media player ,θεωρω οτι αποπλευρας αποδοσης ο default ειναι ο καλυτερος στην αποδοση μουσικης αλλα εχει μεγαλο μειον οτι εαν εχεις αρκετα mp3s εστω και ταξινομημενα σε αλμπουμς οταν θελεις να κανεις λιστες αναπαραγωγης θα πρεπει ενα-ενα να βαζεις τα κομματια στις λιστες ,μεγαλη φασαρια.

+1000,

Γιατί θεωρώ οτι "θάβεται" η συσκευή άδικα, χωρίς λόγο..

(Αναφέρομαι στο μήνυμα του teobot)