jimmys Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ενεργοποιω το wifi, βρισκει ασυρματα δυκτια, συνδεεται και οταν μετα εγω ανοιγω τον οπερα η τον ie, λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη. Επισεις και με το gps ενω το εγκατεστησα και το ετρεξα, ολο αναμονη ελεγε ο δεκτης ενω εβλεπε τεσσερις δορυφορους. Θυρα 7. Πιστευω πως επειδη ειμαι νεος σε w.m. μου συμβαινουν αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ενεργοποιω το wifi, βρισκει ασυρματα δυκτια, συνδεεται και οταν μετα εγω ανοιγω τον οπερα η τον ie, λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη. Επισεις και με το gps ενω το εγκατεστησα και το ετρεξα, ολο αναμονη ελεγε ο δεκτης ενω εβλεπε τεσσερις δορυφορους. Θυρα 7. Πιστευω πως επειδη ειμαι νεος σε w.m. μου συμβαινουν αυτα. σου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει γιατι το πρωτο λινκ που ανοιγει ο οπερα η ο ιe ειναι της wind. θα πρεπει να πληκτρολογησεις το λινκ που θελεις . Προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά δεν μπόρεσε να γίνει η εγκατάσταση..:( η εγκατασταση θα γινει εαν οταν κανεις το setup στο δευτερο κλικ που σε ρωταει εαν θελεις να συνεχισεις με τις προκαθορισμενες ρυθμισεις πατησεις "οχι" και αμεσως σου ανοιγει παραθυρο που θελεις να το εγκαταστησεις,θα επιλεξεις "κυρια μνημη"και θα δεις οτι θα εγκατασταθει. ετσι το περασα εγω μολις τωρα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το nodata το εβαλα για να μην χρεωθω απο την εταιρια, το μονο που θελω ειναι να συνδεθω ασυρματα μεσω wifi σε δυκτιο χωρις ασφαλεια. Παρατηρησα πως μονο του καποιες φορες η επιλογη wind internet εγινε enable απο μονο του...... Αυτό συμβαίνει μόνο αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις τις σύνδεσης, τότε δεν το μπλοκάρει το nodata, χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής και να ξανατρέξεις το nodata επιλέγωντας την σύνδεση. Το πάθαινα συνέχεια γιατί μετά απο φλασάρισμα μου παίρναγε τις ρυθμίσεις της wind και πήγαινα και τις άλλαζα σε gwap για το Wind plus non stop που είχα. Αν δεν έκανα soft reset μετά από κάποια ώρα το έβρισκα συνδεδεμένο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου αλλού το SSBubbleLevel_InstallerV2.1.CAB (πχ rapidshare) γιατί για κάποιο λόγο ΔΕΝ μπορώ να το κατεβάσω απο το site που δίνεται πιό πάνω (μάλλον κάτι συμβαίνει με το PC μου!)... Ευχαριστώ... edit: Κάτι ακόμη. Έχω βάλει το Sip change αλλα μου δημιούργησε πρόβλημα (κατα την εκκίνηση μου βγάζει σφάλμα). Προσπαθώ να το απεγκαταστήσω αλλα δεν το βρίσκω στην κατάργηση προγραμμάτων. Καμιά ιδέα για το πώς θα το βγάλω; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το βίντεο στα 6.5 όπως λες κάνει μικρο σπασίματα! Με την 6.1 κανένα πρόβλημα! Γενικα τα βιντεο κανουν μικρο σπασιματα??? Επισης διαβαζω οτι παλαιοτερες συσκευες, με το που περασεις τα 6.5 γονατιζουν. Λογικο μου ακουγεται. Αλλα το Omnia2 απο οτι ξερω θεωρειται ενα απο τα πρωτα wm 6.5. και το στησαν καλυτερα με τα 6.1??? Ελεος!!! Αν κανω λαθος διορθωστε με.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα, Μόλις πήρα το Omnia II και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: Εκπληκτικό hardware, απαράδεκτο software. Για παράδειγμα το mail client που έχει βάλει η Samsung στη θέση του Pocket Outlook είναι απλά τραγικό (παίζω push email με Exchange και απλά δεν μπορώ να δουλέψω...) Υπάρχει εύκολος τρόπος να βγάλω (ή να απενεργοποιήσω) τα software της Samsung και να έχω τα default των Windows Mobile 6.5? Έβαλα το SPB mobile shell και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια ακόμα παραμένουν (πχ mail client) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα, Μόλις πήρα το Omnia II και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: Εκπληκτικό hardware, απαράδεκτο software. Για παράδειγμα το mail client που έχει βάλει η Samsung στη θέση του Pocket Outlook είναι απλά τραγικό (παίζω push email με Exchange και απλά δεν μπορώ να δουλέψω...) Υπάρχει εύκολος τρόπος να βγάλω (ή να απενεργοποιήσω) τα software της Samsung και να έχω τα default των Windows Mobile 6.5? Έβαλα το SPB mobile shell και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια ακόμα παραμένουν (πχ mail client) Ευχαριστώ πολύ! Πειραγμένη rom τότε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Έτσι είναι. Στην καλύτερη περίπτωση μπορείς να επενεργοποιήσεις κάποια πράγματα, δεν μπορείς να αφαιρέσεις όμως από τη rom. Ευχηθείτε να ασχοληθούν όσο γίνεται περισσότεροι από το xda-devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πειραγμένη rom τότε... Σε ευχαριστώ. Έχεις να προτείνεις κάποια σταθερή που να έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 τελικα ο media player παιζει μονο mp3,wav; δοκιμασα .aac,m4a αλλα δεν τα παιζει παρολο που ειχα διαβασει οτι το .aac format το υποστηριζει. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Υπάρχει εύκολος τρόπος να βγάλω (ή να απενεργοποιήσω) τα software της Samsung και να έχω τα default των Windows Mobile 6.5? Έβαλα το SPB mobile shell και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια ακόμα παραμένουν (πχ mail client) Τελικά το βρήκα! Το ποστάρω εδώ, επειδή είμαι βέβαιος πως κάποιος άλλος θα χρειαστεί να αλλάξει το απαράδεκτο messaging της Samsung: http://mobilesilence.blogspot.com/2009/08/omnia-ii-tip-3-revert-back-to-windows.html Με αυτή τη ρύθμιση γυρνάς στο default Outlook email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ενεργοποιω το wifi, βρισκει ασυρματα δυκτια, συνδεεται και οταν μετα εγω ανοιγω τον οπερα η τον ie, λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη. Επισεις και με το gps ενω το εγκατεστησα και το ετρεξα, ολο αναμονη ελεγε ο δεκτης ενω εβλεπε τεσσερις δορυφορους. Θυρα 7. Πιστευω πως επειδη ειμαι νεος σε w.m. μου συμβαινουν αυτα. θα πρέπει να πας: Έναρξη-> Προχωρ. ρυθμίσεις-> Συνδέσεις-> Συνδέσεις προγράμματος περιήγ. και το βάζεις στο internet ή στο αυτόματο (ανάλογα πως σου δουλεύει) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Τελικά το βρήκα! Το ποστάρω εδώ, επειδή είμαι βέβαιος πως κάποιος άλλος θα χρειαστεί να αλλάξει το απαράδεκτο messaging της Samsung: http://mobilesilence.blogspot.com/2009/08/omnia-ii-tip-3-revert-back-to-windows.html Με αυτή τη ρύθμιση γυρνάς στο default Outlook email. Σωστός, thanks for the tip. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 θα πρέπει να πας: Έναρξη-> Προχωρ. ρυθμίσεις-> Συνδέσεις-> Συνδέσεις προγράμματος περιήγ. και το βάζεις στο internet ή στο αυτόματο (ανάλογα πως σου δουλεύει) καλημερα ! τα 1 & 3 της υπογραφης σου ισχυουν και για το OMNIA PRO? ερχεται και αυτο με 6.5 windows και ελληνικα απο μαμα? αν επιλεξω Αγγλικα menus θα εχω Ελληνικα σε sms και πληκτρολογιο? τιποτα links για εμας παιζει για roms κλπ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 καλημερα ! τα 1 & 3 της υπογραφης σου ισχυουν και για το OMNIA PRO? ερχεται και αυτο με 6.5 windows και ελληνικα απο μαμα? αν επιλεξω Αγγλικα menus θα εχω Ελληνικα σε sms και πληκτρολογιο? τιποτα links για εμας παιζει για roms κλπ? Ναι παίζουν κανονικά! Για roms κάτι ψιλοπράγματα στο modaco το κινητό δεν έχει μεγάλη απήχηση!!! Θα είναι κι αυτό multi-language, αλλά αν επιλέξεις αγγλικό μενού θα μπορείς να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο μόνο με κάποιο τρίτου κατασκευαστή (όπως το πολύ καλό fingerkeyboard, υπάρχει στο myphone)! Εννοείται ότι θα διαβάζεις κανονικά ελληνικά! Στην ελληνική αγορά μάλλον δεν θα το φέρουν! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ναι παίζουν κανονικά! Για roms κάτι ψιλοπράγματα στο modaco το κινητό δεν έχει μεγάλη απήχηση!!! Θα είναι κι αυτό multi-language, αλλά αν επιλέξεις αγγλικό μενού θα μπορείς να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο μόνο με κάποιο τρίτου κατασκευαστή (όπως το πολύ καλό fingerkeyboard, υπάρχει στο myphone)! Εννοείται ότι θα διαβάζεις κανονικά ελληνικά! Στην ελληνική αγορά μάλλον δεν θα το φέρουν! :) σε ευχαριστω! ωραια! ευχαριστω και για το modaco link. ξερω για ελλαδα απο clove θα το αγορασω to finger keyboard που αναφερεις κανει και για το hardware πληκτρολογιο της συσκευης? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 to finger keyboard που αναφερεις κανει και για το hardware πληκτρολογιο της συσκευης? Όχι, για το hardware πληκτρολόγιο υπάρχει το AEKMap, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη συσκευή που συζητάμε εδώ. Εάν θέλεις κάτι για το Omnia Pro, υπάρχει ήδη thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Οσο αναφορα το χαρτη, πρεπει να κανω καμια ρυθμιση, γιατι ολο αναμονη του δορυφορου λεει. θυρα 7 ειναι ρυθμισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Οσο αναφορα το χαρτη, πρεπει να κανω καμια ρυθμιση, γιατι ολο αναμονη του δορυφορου λεει. θυρα 7 ειναι ρυθμισμενο. Φαντάζομαι ότι το δοκιμάζεις σε εξωτερικό χώρο! Αν όχι, βγες έξω με θέα τον ουρανό, σε 1-2 λεπτά την πρώτη φορά θα πιάσει δορυφόρους! Ποιο πρόγραμμα έβαλες; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Οσο αναφορα το χαρτη, πρεπει να κανω καμια ρυθμιση, γιατι ολο αναμονη του δορυφορου λεει. θυρα 7 ειναι ρυθμισμενο. Βάλε αν θες και το GPS Test, βγες σε ανοιχτό ουρανό και άστο να βρει μόνο του τη θύρα και να κλειδώσει τους δορυφόρους. Μετά δοκίμασε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ο δέκτης του GPS είναι πολύ καλός! Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο EchiDNA (σε εξωτερικό χώρο)... Παιδιά κάποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα οτι σε κάποιους οι χάρτες δώθηκαν με κάρτα 2gb και σε κάπιους με κάρτα 4gb..Εμένα είναι 4αρα η κάρτα μου! :) Να ρωτήσω και κάτι ακόμα: 1. H lock screen καθυστερεί κάπως να εμφανιστεί απο τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί στο πλάι της συσκευης?? Μιλάω για όταν το τηλέφωνο είναι ήδη κλειδωμένο και θέλετε να το ξεκλειδώσετε... 2. Υπάρχει τρόπος να γίνει ενναλαγή κάμερας απ'την κανονική σε αυτή που είναι για 3G κλήσεις? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ειμαι στο λυκαβιττο, ψηλα στο παρκινκ και δεν υπαρχει κανενα εμποδιο και δεν λεει με τιποτα να συνδεθει. Εχει παρει αυτοματα την θυρα, εχω το προγραμμα sygic σε καρτα 4g της μανας του. Βλεπω πως οι μπαρες κινιουνται με την ενδειξη των δορυφορων, περιπου τεσσερις αλλα στο χαρτη λεει συνεχεια αναμονη.. Βάλε αν θες και το GPS Test, βγες σε ανοιχτό ουρανό και άστο να βρει μόνο του τη θύρα και να κλειδώσει τους δορυφόρους. Μετά δοκίμασε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. Στο συγκεκριμενο σαιτ, πρεπει να εγγραφω? Γιατι παταω download και δεν κανει τιποτα. Οκ το κατεβασα απο αλλου, θα το δοκιμασω. Τελικα χρησιμοποιωντας το προγραμμα που μου ειπες, ειδα οτι η ταχυτητα επρεπε ναα ειναι 9600. Ετσι το εβαλα και στο προγραμμα του gps και αυτο εφταιγε. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ο δέκτης του GPS είναι πολύ καλός! Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο EchiDNA (σε εξωτερικό χώρο)... Παιδιά κάποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα οτι σε κάποιους οι χάρτες δώθηκαν με κάρτα 2gb και σε κάπιους με κάρτα 4gb..Εμένα είναι 4αρα η κάρτα μου! :) Να ρωτήσω και κάτι ακόμα: 1. H lock screen καθυστερεί κάπως να εμφανιστεί απο τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί στο πλάι της συσκευης?? Μιλάω για όταν το τηλέφωνο είναι ήδη κλειδωμένο και θέλετε να το ξεκλειδώσετε... 2. Υπάρχει τρόπος να γίνει ενναλαγή κάμερας απ'την κανονική σε αυτή που είναι για 3G κλήσεις? 1. Κλασσικό πρόβλημα των WM. Εδώ μπορείς να βρεις μια λύση: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4182640 2. Μόνο με κάποιο προγραμματάκι μπορείς να βγάλεις φωτογραφία από την μπροστά κάμερα... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbasiros Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί με search ένα thread με πάνω από 50 σελίδες (να τις εκατοστήσει) Τόνους πως βάζεις με το πληκτρολόγιο που δίνει η Samsung????? Παράθεση Huawei Mate 20 pro LG G2, G4, G6 Samsung Galaxy S2 Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5) Eten GloFiish X500+ WM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί με search ένα thread με πάνω από 50 σελίδες (να τις εκατοστήσει) Τόνους πως βάζεις με το πληκτρολόγιο που δίνει η Samsung????? Μόνο γράφοντας με Τ9!!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts