EchiDNA Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ενταξει το βρηκα,πας ρυθμισεις μνημης>στον κυριο χωρο αποθηκευσης>και απο εκει διαγραφεις το προγραμμα που θελεις. Ακριβώς!!! Αυτό είναι το σωστό! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 σχετικα με το youtube που κολλαει τα βιντεακια και δεν τα παιζει[κανει κατι σαν στριγγλισμα χωρις εικονα]τι κανω; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 σχετικα με το youtube που κολλαει τα βιντεακια και δεν τα παιζει[κανει κατι σαν στριγγλισμα χωρις εικονα]τι κανω; Δεν το δοκίμασα αλλά υπάρχει το vtap Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οι rom που φορανε τα omnia 2 με wm 6.5, ειναι καλυτερη η χειροτερη απο αυτες που βγαινουν απο το αλλο φορουμ echDNA? Υπαρχει κατα την αξιοπιστη γνωμη σου καποια καλυτερη απο αυτη που φορανε απο την μανα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά τι γνώμη έχετε για το ΟΜΝΙΑ ΙΙ? Το έχει πάρει κανένας? Τι λέει σαν smartphone? Από χαρακτηριστικά πάντως, εντυπωσιάζει! Και Wm 6.5! Τι λέτε? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οι rom που φορανε τα omnia 2 με wm 6.5, ειναι καλυτερη η χειροτερη απο αυτες που βγαινουν απο το αλλο φορουμ echDNA? Υπαρχει κατα την αξιοπιστη γνωμη σου καποια καλυτερη απο αυτη που φορανε απο την μανα του? Η καλύτερη 6.5 είναι η I8000XXIJ9 Θέλει όμως πολύ δουλεία να κάνει η samsung με τα 6.5 Πολλά πράγματα ήταν καλύτερα με τα 6.1 ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Η καλύτερη 6.5 είναι η I8000XXIJ9 Θέλει όμως πολύ δουλεία να κάνει η samsung με τα 6.5 Πολλά πράγματα ήταν καλύτερα με τα 6.1 ;) H I8000XXIJ9 δεν ερχετε απο την μανα του με τα 6.5 σωστα? Ειναι "φτιαγμενη" απο τα παιδια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 H I8000XXIJ9 δεν ερχετε απο την μανα του με τα 6.5 σωστα? Ειναι "φτιαγμενη" απο τα παιδια ετσι? Είναι official αλλά την βάζουν μόνο στα service της samsung Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Λοιπόν, θα ρωτήσω δύο πραγματάκια που εμένα μου έσπασαν τα νεύρα: 1. Συνδέομαι από το wi-fi του σπιτιού μου, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω τον Internet Explorer να ανοίγει με αυτό. Συνεχίζει να ψάχνει ρυθμίσεις.....τις οποίες δεν βρίσκει. 2. Πως βάζω τόνους με το πληκτρολόγιο της Samsung? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Λοιπόν, θα ρωτήσω δύο πραγματάκια που εμένα μου έσπασαν τα νεύρα: 1. Συνδέομαι από το wi-fi του σπιτιού μου, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω τον Internet Explorer να ανοίγει με αυτό. Συνεχίζει να ψάχνει ρυθμίσεις.....τις οποίες δεν βρίσκει. 2. Πως βάζω τόνους με το πληκτρολόγιο της Samsung? Ευχαριστώ... Να βάλεις το nodata μην αρχίσει και σε χρεώνει! Επίσης θα πρέπει να πας: Έναρξη-> Προχωρ. ρυθμίσεις-> Συνδέσεις-> Συνδέσεις προγράμματος περιήγ. και το βάζεις στο internet ή στο αυτόματο (ανάλογα πως σου δουλεύει) Για να βάλεις τόνους μόνο με Τ9 γίνεται! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Κανενα προγραμμα για φωνητικη κληση απο bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Το demo video με το ελικόπτερο σας το παιζει με μικροσπασίματα? Εχετε δοκιμάσει να κάνετε ηχογράφηση χώρου? με τέρμα πάνω τη στάθμη εμένα το αποτέλεσμα ίσα που ακούγετε Γραφή μόνο με κεφαλαία σε σημείωση δεν μου τη κάνει, ολο δίνει πεζοκεφαλαία Αυτό το "καταπληκτικό" συνδυασμό χρωμάτων της, ποιος κορυφαίος γραφίστας της sam τον βρήκε? και με απενεργοποιημένο touchwiz δεν φεύγει με τίποτα το ui Κάπου κάποτε είχα δει πρόγραμμα το οποίο άλλαζε τα deufalt folders κατά προσωπική επιλογή, το sk δυστυχώς το κάνει μερικώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ποιο ειναι το "nodata"? και πως το βαζουμε; εγω για να βλεπω αν χρεωνομαι στο internet (αν δε ποιανει wifi) κοιταω στο σημα δυκτιου οπου το 3G εχει καποια βελακια που μετακοινουνται. εξάλλου πριν κανει συνδεση 3G για internet βγαζει ενα παραθυρο και ρωταει για ρυθμισεις internet αν ακυρο κ.α. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svasil Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλησπέρα σε όλους... Πάλι κάποιες απορίες... Στο Media Player, όταν κάνει αναζήτηση, βρίσκει και όλα τα φωνητικά του λογισμικού πλοήγησης! Φαρμακείο - ιατρείο - και όλα τα υπόλοιπα! Πως αυτά μπορούν να μην εμφανίζονται, αφού είναι εκατοντάδες και μπερδεύονται μέσα στα αρχεία της μουσικής; Δεν τόλμησα να τα σβήσω μήπως χαθούν και από το πρόγραμμα πλοήγησης. Και επί τη ευκαιρία: Υπάρχει κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα διαχείρησης μουσικής εκτός από τον Media Player; Ευχαριστώ και ΠΑΛΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ποιο ειναι το "nodata"? και πως το βαζουμε; http://www.1800pocketpc.com/2008/11/13/modaco-nodata-turn-mobile-internet-hspda-gprs-3g-edge-off.html Ο googlys δεν πείραξε ποτέ κανένα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Κανενα προγραμμα για φωνητικη κληση απο bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ψάξε για το Cyberon Voice Speed Dial. Χρησιμοποιείται στα htc, δεν ξέρω αν θα δουλέψει στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδια, πως θα απενεργοποιησω μια εφαρμογη που δεν τη θελω; κανω delete το αρχειο στο program files; ή υπαρχει καποιο αρχειο ΄καταργηση εγκαταστασης΄. Ευχαριστώ οκ βρηκα ρυθμισεις>κυριος χωρος αποθηκευσης Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Κανενα προγραμμα για φωνητικη κληση απο bluetooth? Δοκίμασε αυτό που λέει ο φίλος athanaso77 ή και το Voice2Go Το demo video με το ελικόπτερο σας το παιζει με μικροσπασίματα? Εχετε δοκιμάσει να κάνετε ηχογράφηση χώρου? με τέρμα πάνω τη στάθμη εμένα το αποτέλεσμα ίσα που ακούγετε Γραφή μόνο με κεφαλαία σε σημείωση δεν μου τη κάνει, ολο δίνει πεζοκεφαλαία Αυτό το "καταπληκτικό" συνδυασμό χρωμάτων της, ποιος κορυφαίος γραφίστας της sam τον βρήκε? και με απενεργοποιημένο touchwiz δεν φεύγει με τίποτα το ui Κάπου κάποτε είχα δει πρόγραμμα το οποίο άλλαζε τα deufalt folders κατά προσωπική επιλογή, το sk δυστυχώς το κάνει μερικώς Το βίντεο στα 6.5 όπως λες κάνει μικρο σπασίματα! Με την 6.1 κανένα πρόβλημα! Για γραφή με κεφαλαία πατάς 2 φορές το Caps, την πρώτη γράφει πεζο-κεφαλαία και την δεύτερη μόνο κεφαλαία! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το βίντεο στα 6.5 όπως λες κάνει μικρο σπασίματα! Με την 6.1 κανένα πρόβλημα! Για γραφή με κεφαλαία πατάς 2 φορές το Caps, την πρώτη γράφει πεζο-κεφαλαία και την δεύτερη μόνο κεφαλαία! Σωστός!!! να σαι καλά Με αυτό το μπάχαλο των folders δεν υπάρχει καμιά λύση? Αυτά τα "σπασίματα" και η αρχικές μικροκαθυστερήσεις του στα menu re gam... μια τόσο καλή υλοποίηση του χαλάνε την γενική "εικόνα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ρε παιδια 3 μερες τωρα που εχω το ομνια2 εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα. συνηθως χρησιμοποιω bt για να απαντισω σε μια κληση ενω το κινητο το εχω στην τσεπη μου μεσα στην θηκη του. οταν ομως κλεινω την συνομιλια με το bt η οθονη του κινητου ενω πριν ηταν κλειδωμενη τωρα εχει ενεργοποιηθει και βρισκεται στην οθονη των κλησεων με αποτελεσμα οπως ειναι μεσα στην τσεπη μου να πατιουνται διαφορα... Δεν γινεται μολις κλεινεις την κληση απο το bt να ξανακλειδωνει μονο του χωρις να χρειαζεται να το βγαλεις και να το κλειδωσεις με το χερι ??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Απο αξεσουαρ ποια θηκh σιλικονης προτεινετε και ποιο screen protector? Αν θεωρειτε διαφηηιση περιμενω απαντηση σε pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Για silicone case μια οποιαδήποτε από το ebay θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Θα την βρεις και σε εξαιρετική τιμή. Για screen protector, δες της Brando. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Για silicone case μια οποιαδήποτε από το ebay θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Θα την βρεις και σε εξαιρετική τιμή. Για screen protector, δες της Brando. Απο αυτες του http://www.extreme-mobile.gr ποια προτείνετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Για τη συγκεκριμένη συσκευή... μία επιλογή έχεις ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts