Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από καιρό τώρα έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό το κατάστημα, μόλις σύρω τη notification bar η εφαρμογή του καταστήματος τερματίζεται. Καμιά ιδέα κανείς;
Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

• Απαντήσεις 635
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Picsel Smart Office δωρεάν στο nokia store!

EDIT

Σημείωση από το moderator: Η προσφορά έχει λείξει και δεν προσφέρεται πια δωρεάν.

Ερώτηση:

Κατέβασα το smart office, δωρεάν όσο ήταν ακόμη σε προσφορά.

Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε;

Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε;

Θα πρέπει να το πληρώσεις.

Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\) και μετά θα το είχες έτοιμο προς εγκατάσταση ή αν βρεις κάποια έκδοση "signed" από τα μαγαζάκια και το εγκαταστήσεις μετά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν.

Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\)

Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση..

Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις.

βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682

στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό

βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682

στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό

Βασικά τον οδηγό αυτό τον είχα δει στο παρελθόν, αν και τον είχα ξεχάσει, το θέμα είναι αν μπορούμε ν' αποθηκεύσουμε στο κινητό, όταν κατεβάζουμε με WiFi /3G.

Πρέπει να είσαι λιγάκι γρήγορος.

Πριν ξεκινήσει ανοίγεις το Αρχείο και με το που τελειώσει το κατέβασμα, πηγαίνεις στο E:\ drive, βρίσκεις το αρχείο και το κάνεις copy στο F:\. (θα μπορούσες να το κάνεις copy και αλλού αλλά το f:\ είναι πιο γρήγορο να το βρεις).

Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου.

Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου.

Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά;

Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά;

εννοεί ότι λειτουργεί μονο για το τηλεφωνο απ το οποιο το κατεβασες

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nokia Store gets an official update, v3.3.012 is a go

http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/15291_Nokia_Store_gets_an_official_u.php

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 5 weeks later...
καλησπερα, Προσπαθω εδω και καιρο να κατεβασω εφαρμογες απο το ovi store και δεν μπορω το κουμπι ειναι θαμπο :ninja: δηλ. δεν μπορεις να το πατησεις ειναι απενεργοποιημενο ενω ειμαι συνδεδεμενη κανονικα στον λογαριασμο μου, τι συμβαινει?

• 3 weeks later...

Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store

Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής COVERUP, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά.

Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή.

Σε παρατήρηση μου.πως δεν αναφέρεται πουθενά το ένα έτος στους όρους, το επιβεβαίωσαν, παρ'ολα αυτά αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν σε καταγγελία στη προστασία του καταναλωτή.

Προφανώς αυτή ήταν και η τελευταία μου αγορά από το επίσημο κατάστημα.

Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs.

Διόρθωση: COVERUP

Εύρεση των album arts στη μουσική συλλογή του κινητού.

Edited by gtg

Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά....Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs.

Τι εφαρμογή είναι αυτή? Τι κάνει?

Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά.

Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή.

Όντως! Το έπαθα και εγώ με άλλη εφαρμογή.

Μετά από 1 χρόνο δεν μπορείς να κάνεις update ή να επαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή!

• 2 weeks later...

Κάτι άλλαξε πάλι με το κατάστημα.

Εφαρμογές που είχε περάσει ο χρόνος (1 χρόνος από την αγορά) και δεν τις έδινε για αναβάθμιση, σήμερα που μπήκα μου έβαλε το κουμπί αναβάθμιση κανονικά.

Λες να φάγαν κράξιμο? :lol:

έχει κάνεις πρόβλημα με Joikuspot sto s60v5 οχι μόνο δεν δουλεύει το εγκαταστημένο άλλα δεν μπορώ να κάνω update
:ninja:

θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια.

viber

whatsup

booking

messenger

ειναι ολες free?

iphone xs max ipad 6th gen

skype ναι

viber ναι

whatsup ναι

booking δε ξερω

messenger μπολικοι

ειναι ολες free? ναι

η απαντηση στη παραθεση :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

viber

whatsup

booking

messenger

ειναι ολες free?

όπως σου απάντησε ο pgetsopoulos + ότι το viber δεν έχει λειτουργεία κλήσεων, το booking δεν ξερω ποιο είναι αλλά δεν το βρήκα, και μπορείς να κοιτάξεις τις εφαρμογές κι ο ίδιος εδώ http://store.ovi.com/

• 7 months later...
τα προγράμματα της προσφοράς δεν κρατιούνται στο λογαριασμό σου, οπότε δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις.

Πάντως και να μπορούσες να το ξανακατεβάσεις, με το που πέρασες το λειτουργικό, έκανες format στο τηλέφωνο οπότε δεν έχεις πλέον το save.

1.Μπορείς να το κατεβάσεις από τα μαγαζάκια ή γκουκλαροντας το :D

2. Εμένα από το OVI Store μετά από αναβάθμιση στην belle μου το είχε κανονικά στο ιστορικό

• 3 weeks later...

παιδια βοηθεια!

μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis!

To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια βοηθεια!

μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis!

To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :(

Ας λεέι το QtInfo. Το πρόβλημα το έχεις με τις βιβλιοθήκες QT.

Κάνε ενα φλασάρισμα και θα στρώσει.