Georgecreta Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Από καιρό τώρα έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό το κατάστημα, μόλις σύρω τη notification bar η εφαρμογή του καταστήματος τερματίζεται. Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Picsel Smart Office δωρεάν στο nokia store! EDIT Σημείωση από το moderator: Η προσφορά έχει λείξει και δεν προσφέρεται πια δωρεάν. Ερώτηση: Κατέβασα το smart office, δωρεάν όσο ήταν ακόμη σε προσφορά. Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε; Θα πρέπει να το πληρώσεις. Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\) και μετά θα το είχες έτοιμο προς εγκατάσταση ή αν βρεις κάποια έκδοση "signed" από τα μαγαζάκια και το εγκαταστήσεις μετά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\) Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό Βασικά τον οδηγό αυτό τον είχα δει στο παρελθόν, αν και τον είχα ξεχάσει, το θέμα είναι αν μπορούμε ν' αποθηκεύσουμε στο κινητό, όταν κατεβάζουμε με WiFi /3G. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. Πρέπει να είσαι λιγάκι γρήγορος. Πριν ξεκινήσει ανοίγεις το Αρχείο και με το που τελειώσει το κατέβασμα, πηγαίνεις στο E:\ drive, βρίσκεις το αρχείο και το κάνεις copy στο F:\. (θα μπορούσες να το κάνεις copy και αλλού αλλά το f:\ είναι πιο γρήγορο να το βρεις). Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου. Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά; εννοεί ότι λειτουργεί μονο για το τηλεφωνο απ το οποιο το κατεβασες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει λιγο στο πως γινονται οι αγορες μεσω ovi-store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Nokia Store gets an official update, v3.3.012 is a go http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/15291_Nokia_Store_gets_an_official_u.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλησπερα, Προσπαθω εδω και καιρο να κατεβασω εφαρμογες απο το ovi store και δεν μπορω το κουμπι ειναι θαμπο :ninja: δηλ. δεν μπορεις να το πατησεις ειναι απενεργοποιημενο ενω ειμαι συνδεδεμενη κανονικα στον λογαριασμο μου, τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtg Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής COVERUP, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Σε παρατήρηση μου.πως δεν αναφέρεται πουθενά το ένα έτος στους όρους, το επιβεβαίωσαν, παρ'ολα αυτά αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν σε καταγγελία στη προστασία του καταναλωτή. Προφανώς αυτή ήταν και η τελευταία μου αγορά από το επίσημο κατάστημα. Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. Διόρθωση: COVERUP Εύρεση των album arts στη μουσική συλλογή του κινητού. Edited September 4, 2012 by gtg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά....Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. Τι εφαρμογή είναι αυτή? Τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Όντως! Το έπαθα και εγώ με άλλη εφαρμογή. Μετά από 1 χρόνο δεν μπορείς να κάνεις update ή να επαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μου συνέβη κι εμένα, συγκεκριμένα με την εφαρμογή "Cover Up"! Μα πάνε καλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Κάτι άλλαξε πάλι με το κατάστημα. Εφαρμογές που είχε περάσει ο χρόνος (1 χρόνος από την αγορά) και δεν τις έδινε για αναβάθμιση, σήμερα που μπήκα μου έβαλε το κουμπί αναβάθμιση κανονικά. Λες να φάγαν κράξιμο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 mpapad δίκιο έχεις! Κατέβασα κανονικά την εφαρμογή που λέω από πάνω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 έχει κάνεις πρόβλημα με Joikuspot sto s60v5 οχι μόνο δεν δουλεύει το εγκαταστημένο άλλα δεν μπορώ να κάνω update Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype viber whatsup booking messenger ειναι ολες free? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype ναι viber ναι whatsup ναι booking δε ξερω messenger μπολικοι ειναι ολες free? ναι η απαντηση στη παραθεση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype viber whatsup booking messenger ειναι ολες free?όπως σου απάντησε ο pgetsopoulos + ότι το viber δεν έχει λειτουργεία κλήσεων, το booking δεν ξερω ποιο είναι αλλά δεν το βρήκα, και μπορείς να κοιτάξεις τις εφαρμογές κι ο ίδιος εδώ http://store.ovi.com/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskoul Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 τα προγράμματα της προσφοράς δεν κρατιούνται στο λογαριασμό σου, οπότε δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις. Πάντως και να μπορούσες να το ξανακατεβάσεις, με το που πέρασες το λειτουργικό, έκανες format στο τηλέφωνο οπότε δεν έχεις πλέον το save. 1.Μπορείς να το κατεβάσεις από τα μαγαζάκια ή γκουκλαροντας το :D 2. Εμένα από το OVI Store μετά από αναβάθμιση στην belle μου το είχε κανονικά στο ιστορικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδια βοηθεια! μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis! To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδια βοηθεια! μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis! To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :( Ας λεέι το QtInfo. Το πρόβλημα το έχεις με τις βιβλιοθήκες QT. Κάνε ενα φλασάρισμα και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts