Jump to content

gtg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtg

  1. Taiwan. Αυτής της χώρας έχω και εγώ το Note 5 SM-N9208 με ελληνικά παντού εκτός από το στυλό ( αναγνώριση χειρόγραφων ελληνικών), επιπλέον το δικό μου δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσεων. Υπόψιν πως όλες οι προσπάθειες μου αλλά και από "ειδικούς" στο Άμπου Ντάμπι όπου το έστειλα για επισκευή μετά από πέσιμο δε καταφέρθηκε η εγκατάσταση λογισμικού άλλης περιοχής ώστε να να υπάρχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικών και με το στυλό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ισχύει το κλείδωμα τουλάχιστον έτσι είπαν του γνωστού μου που διαμένει εκεί.
  2. Προτιμότερο η αγορά ενός μετατροπέα για το τύπο βύσματος του φορτιστή σου από την αγορά ολόκληρου φορτιστή.
  3. Έχω γράψει και σε άλλο ποστ, αλλά δε πήρα καμμιά ικανοποιητική απάντηση. Μόλις είδα και το δικό σου, θα χρειαστώ τα φώτα σου αν έχεις βέβαια την ευχαρίστηση. Η συσκευή μου είναι το SM-N9208 Taiwan που δεν υποστηρίζει αναγνώριση χειρόγραφων ελληνικών. Γνωρίζεις να μου πεις κάποιο τρόπο που να έχει όντως δοκιμαστεί επιτυχώς; Πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να εγκαταστήσω άλλης περιοχής μέσω Odin αλλά η διαδικασία κολλούσε στο hidden.sys file. Εντωμεταξύ έχω στείλει τη συσκευή στο Αμπου Ντάμπι για επισκευή μετά από πέσιμο και εκεί έχουν κάνει πολλαπλές αλλαγές υποτίθεται στο λογισμικό αλλά χωρίς να εμφανίζονται τα ελληνικά παρά αύτα. Ένα κατακλείδι ποιάς περιοχής λογισμικό υποστηρίζει χειρόγραφα ελληνικά και ποιος τρόπος εγκατάστασης ( Odin); ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιές είναι οι επιλογές κατόχου κινητού Samsung a Galaxy Note 5 για επισκευή; Χρειάστηκε κανείς και που απευθύνθηκε Ελλάδα και Εξωτερικό. Στη δική μου περίπτωση και μετά από αποτυχημένες προσπάθειες συνεννόησης με Samsung Turkey, το έστειλα μέσω γνωστού στο Άμπου Ντάμπι. Αν κάποιος γνωρίζει επί του θέματος θα ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες για όλους εμάς τους κατόχους.
  4. Τελικά στη πρώτη έκδοση Taiwan μπορεί κάποιος να μας πει αν άλλαξε επιτυχώς το λογισμικό ώστε να υποστηρίζονται τα χειρόγραφα ελληνικά και αν ναι με ποιά έκδοση και με ποιό τρόπο. Παρακαλώ όχι θεωρητικές απόψεις μόνο από άτομα που όντως έχουν προβεί σε αυτή την αλλαγή.
  5. Ξέρουμε αν αυτή του Ιράκ έχει αναγνώριση Ελληνικών χειρογράφων και βίντεο κλήσεων? Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς αλλαγή ρομ σε SM-N9208. Στην ιστοσελίδα sammobile δε βλέπω επιλογή Ιράκ για το μοντέλο αυτό.
  6. Η εγκατάσταση μέσω Odin της έκδοσης Μαλαισίας πάντα για SM-N9208 παραμένει στάσιμη στη διεργασία hidden.img εδώ και αρκετές ώρες. Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει επιτυχώς διαφορετικής χώρας λογισμικό σε SM-N9208 BRI.? Ελπίζω να επανέλθει τουλάχιστον η συσκευή στις αρχικές ρυθμίσεις και να μην αποκτήσω ένα πανάκριβο τούβλο.
  7. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια. Καθώς η εφαρμογή διευκολύνει σημαντικά τη ζωή αυτών που κινούνται μέσω ΟΑΣΘ, ελπίζω όπως όλοι μας να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία της. Παρακαλώ να εξεταστεί η δυνατότητα καταχώρησης από τον ίδιο το χρήστη απευθείας στην εφαρμογή όπου παρατηρούνται λάθη ή ανακρίβειες. Εκτιμώ πως έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αναφερθούν οι πιο πολλές παρατηρήσεις αλλά και στη συνέχεια θα διευκολύνει την γρήγορη διόρθωση των οποίων αλλαγών που αναπόφευκτα θα συντελούνται.
  8. Θα εκτιμούσα τη βοήθεια των μελών, στο ξεκλειδωμα της συσκευής ΝΟΚΙΑ 6270. Έχει ξεχαστεί ο κωδικός ασφαλείας. Οι οδηγίες σε αντίστοιχο θέμα στο παρελθόν δε βοήθησαν, συγκεκριμένα το NEMESIS suite δεν αναγνωρίζει το κινητό, σε υπολογιστή με Windows Vista. Στη σχετική σελίδα της εφαρμογής αναφέρει πως δεν υποστηρίζεται πλέον και παραπέμπει σε νέα, η οποία όμως απαιτεί πληρωμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής COVERUP, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Σε παρατήρηση μου.πως δεν αναφέρεται πουθενά το ένα έτος στους όρους, το επιβεβαίωσαν, παρ'ολα αυτά αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν σε καταγγελία στη προστασία του καταναλωτή. Προφανώς αυτή ήταν και η τελευταία μου αγορά από το επίσημο κατάστημα. Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. Διόρθωση: COVERUP Εύρεση των album arts στη μουσική συλλογή του κινητού.
  10. Μια από τις πιο χρήσιμες εγκατεστημένες εφαρμογές στις δύο συσκευές μου Samsung galaxy tab και Samsung galaxy s ii, συγκεκριμένα η Readers hub σταμάτησε να λειτουργεί ωε προς την υποενότητά εφημερίδες καθώς προτρέπει για ενημέρωση αλλά τελικά μετά την εκκίνηση του samsungapps εμφανίζεται το μήνυμα πως το προϊόν δεν υπάρχει. Το τμήμα υποστήριξης της Samsung αφού με προέτρεψε σε άστοχες κινήσεις, όπως απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση του readers hub από το android market, όταν επέμειναν πως η εφαρμογή είναι του συστήματος και δεν δίνεται η δυνατότητα απεγκατάστασης αλλά και ούτε υπάρχει στο market με παρέπεμψε να επικοινωνήσω με την Google καθώς αυτή υποστηρίζει μόνο ως προς το hardware, παρ'όλο που εφαρμογή είναι της αποκλειστικότητα της Samsung και διαφημίζεται ως μια από τις δυνατότητες των δύο συσκευών. Ανάλογη στάση κράτησε η Samsung και ως προς την υπηρεσία samsungdive που δίνει θεωρητικά τη δυνατότητα απομακρυσμένου έλεγχου, κλειδώματος αλλά δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας αν και προβάλλεται στην εταιρική ιστοσελίδα τηε Samsung καιως μια από τις δυνατότητες.
  11. Οι λειτουργίες που παρέχονται μέσω του samsungdive δεν είναι ενεργές για την Ελλάδα. Αν και στο λογαριασμό μου φαίνονται και οι δύο οι συσκευές μου Samsung galaxy tab, Samsung galaxy s ii, όταν επιχειρώ να δώσω κάποια εντολή, λαμβάνω μήνυμα πως δεν υποστηρίζεται η χώρα μας. Εξεπλάγη όταν διάβασα πως σε κάποιους λειτουργούν κανονικά, παρακαλώ όπως μας ενημερώσουν ποιες από τις τρεις λειτουργίες δοκίμασαν με επιτυχία.
×
×
  • Create New...