Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι ευκολη η αναφορα στον τροπο επεξεργασιας;

δεν μπορω να τα καταφερω.

κανε ενα ψαξιμο στο google και θα βρεις καποια site που εχουν και εικονες. απλα πρεπει να βγαλεις το headerκαι μετα να το μετονομασεις σε sis αλλα δεν λειτουργει παντα. μπορεις να ψαξεις τα προγραμματα στα μαγαζακι που τα εχουν ετοιμα

• Απαντήσεις 635
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρηκα ενα μικρο και καλο προγραμματακι που μετατρεπει τα dm σε sis. οποιος το θελει σα στειλει Pm

Καλημέρα.

Είναι freeware ή επί πληρωμή?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

βρηκα ενα μικρο και καλο προγραμματακι που μετατρεπει τα dm σε sis. οποιος το θελει σα στειλει Pm

Σε τι χρησιμεύουν αυτα τα αρχεία;τι είναι τα dm

Καλημέρα.

Είναι freeware ή επί πληρωμή?

το βρηκα σε ενα μαγαζακι και ειναι φτιαγμενο απο τον coderus. θα ηταν χρησιμο νομιζω να το βαλω αλλα ειναι 240κβ και δεν με αφηνει να το ανεβασω. αν θελεις δωσε μου τη δυνατοτητα να το ανεβασω θα ηταν πολυ καλο για ολους μας

Σε τι χρησιμεύουν αυτα τα αρχεία;τι είναι τα dm

Λογικά το .dm είναι τύπος αρχείων για να γίνεται εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής Ovi Store.

Η εφαρμογή είναι η ίδια απλά έχει κάποιες πληροφορίες παραπάνω τις οποίες αφαιρείς για να το μετατρέψεις σε .sis

το βρηκα σε ενα μαγαζακι και ειναι φτιαγμενο απο τον coderus. θα ηταν χρησιμο νομιζω να το βαλω αλλα ειναι 240κβ και δεν με αφηνει να το ανεβασω. αν θελεις δωσε μου τη δυνατοτητα να το ανεβασω θα ηταν πολυ καλο για ολους μας

Το θέμα είναι να είναι δωρεάν και όχι κάποιο "σπασμένο" πρόγραμμα.

Αν μπορείς στέιλε μου σε pm το link που το βρήκες να το μελετήσουμε και εμείς πως δουλεύει. (μην είναι κανά περίεργο..)

Επίσης αν είναι ok μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιο filehoster (π.χ. rapidshare)

\

Το θέμα είναι να είναι δωρεάν και όχι κάποιο "σπασμένο" πρόγραμμα.

Αν μπορείς στέιλε μου σε pm το link που το βρήκες να το μελετήσουμε και εμείς πως δουλεύει. (μην είναι κανά περίεργο..)

Επίσης αν είναι ok μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιο filehoster (π.χ. rapidshare)

Θα δημιουργηθεί πολύ σύντομα αναλυτικός οδηγός και θα ανέβει σύντομα μαζί με τα απαραταίτητα αρχεια και εργαλεία για να γίνεται εύκολα η μετατροπή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν κατεβάζουμε μια εφαρμογή από Ovi με χρέωση, η χρέωση γίνεται στον επόμενο λογαριασμό; Και είναι όση γράφει δίπλα στην εφαρμογή; Για παράδειγμα λέει 1,23+φόρους. Αυτό θα χρεωθώ ή υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις; Και τέλος, το μύνημα που μας έρχεται από Ovi για την επιβεβαίωση της λήψης, χρεώνεται; Ευχαριστώ.

Σε συμβόλαιο λογικά ναι,σε καρτοκινητό η χρέωση γίνεται άμεσα.Η τιμή είναι αυτή που αναφέρεται,δεν υπάρχουν <<κρυφές>> χρεώσεις.Και φυσικά το μήνυμα επιβεβαίωσης λήψης δεν χρεώνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καλησπερα εκανα εχτες φορματ στο ν8 κι οταν κανω ληψη το ovi installer μου κανει ολη την εγκατασταση και στο τελος μου λεει αδυνατη ?

ξερει κανεις το γιατι?

Παιδιά ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στο ovi store. Δεν έκανα reset να πω ότι κάτι άλλαξα. Κάποια ιδέα;

Μηπως αλλαξες τα fonts η περσες κανενα παιχνιδι με smartintaller που να σου εβαλε τιπορτα qt που να μην δουλευουν με το ovistore?

Tα νεα λενε οτι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί την εμπορική ονομασία Ovi ...http://blog.ovi.com/2011/05/16/the-evolution-of-nokia-and-ovi/ Edited by bikos68
Jason the Greek

κανε εγκατασταση το qtintaller το ιδιο ειχα παθει κι εγω google it...

Μέσα από wifi σύνδεση δουλεύει κανονικά.

Έβαλα στου αδελφού μου (που είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα) χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της

WIND internet και δούλεψε.

Το δικό μου με τις παλιές ρυθμίσεις δεν δουλεύει.

παιδια μεσω του ovi store δεν μπορουμε να κανουμε εγκατασταση εφαρμογων?

ναι κατεβαζεις εφαρμογη και την κανεις εγκατασταση.

παρατηρηστε στο ovistore οτι οι εφαρμογες εχουν μειωθει σημαντικα και στις πεισσοτερες βγαινουν νεα updates τα οποία έχουν νεα εμφανιση. σα να μου φαινεται οτι η αννουλα εχει διαφορετικες παραμετρους για τα widgets:)

παρατηρηστε στο ovistore οτι οι εφαρμογες εχουν μειωθει σημαντικα και στις πεισσοτερες βγαινουν νεα updates τα οποία έχουν νεα εμφανιση. σα να μου φαινεται οτι η αννουλα εχει διαφορετικες παραμετρους για τα widgets:)

Καλημέρα το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό εδώ και 3-4 μέρες έχουν λιγοστέψει η εφαρμογές και δεν καταλαβαίνω γιατί

spacer.png

Καλημέρα το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό εδώ και 3-4 μέρες έχουν λιγοστέψει η εφαρμογές και δεν καταλαβαίνω γιατί

εχω την εντυπωση οτι τα μετασχηματιζουν για τις νεες εκδοσεις λογισμικου αλλα και τις νεες qt

http://nokian8users.weebly.com/6/post/2011/05/keep-your-applications-up-to-date-with-the-latest-release-of-ovi-store.html

νεο ovistore ερχεται με αυτοματα updates των εφαρμογων. καλο φαινεται

http://store.ovi.com/search?q=3D+World+Atlas+and+Factbook

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι συμβατή με Symbian^1; (Nokia C5-03) :)

Από το store εμφανίζεται σαν υποστηριζόμενη η συγκεκριμένη συσκευή,και όλες οι Symbian^1,για αυτή την εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το Nokia Battery Monitor (υποστηρίζεται απ την συσκευή μου κατα τα λεγομενα του ovi store) δεν εμφανιζεται στις εγκατεστημενες εφαρμογες μου... Καμμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; Ευχαριστω εκ των πρωτερων...:)