mpapad Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Μα δεν έχω προλάβει να περάσω τίποτα! Θα του κάνω hard reset και ίδωμεν.... Πριν κάνεις το hard reset ( που σημαίνει ότι θα χάσεις κάποιες εφαρμογές που είναι προεγκαταστημένες) δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον smart installer ( στην επόμενη εγκατάσταση θα ξανα εγκατασταθεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Βρε παιδιά σας έχει έρθει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;;; Εδώ είδα ότι υπάρχει αλλά δεν μου βγάζει τίποτα! Και τώρα τελευταία έχω χάσει την επιλογή για πληρωμή μέσω λογαριασμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Βρε παιδιά σας έχει έρθει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;;; Εδώ είδα ότι υπάρχει αλλά δεν μου βγάζει τίποτα! Και τώρα τελευταία έχω χάσει την επιλογή για πληρωμή μέσω λογαριασμού... εγώ πάντως την εχω εδώ και αρκετό καιρό, δεν θυμάμε αν είναι μέσω ota, ρίξε μία ματία και στο betalambs Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Βρε παιδιά σας έχει έρθει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;;; Εδώ είδα ότι υπάρχει αλλά δεν μου βγάζει τίποτα! Και τώρα τελευταία έχω χάσει την επιλογή για πληρωμή μέσω λογαριασμού... Εγώ που έχω το Ελληνικό Ν8 δεν μου έχει βγει ακόμα αυτή η αναβάθμιση του store, αντίστοιχα όμως το Ελληνικό c6-01 την έχει πάρει. Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Ιντερνετ μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Και στο store η πλοηγηση είναι ομαλή. Απλά όταν πατάω λήψη για κάτι μου γράφει "Σφάλμα σύνδεσης (με ένα κίτρινο θαυμαστικό), και από κάτω "Πρόβλημα σύνδεσης. Ελέξτε ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας του τηλεφώνου σας". Πρώτη φορά με έχει σκαλώσει έτσι κινητό...:worry::blink: Μάλλον έχεις περάσει κάτι και κόλλησε ο smart installer. Δοκίμασε να τον απεγκαταστήσεις και ξαναδοκίμασε. Παιδια και εμενα τα ιδια μου κανει αλλα μου κατεβαζει και αλλα οχι!!Λετε να εχω και εγω προβλημα με τον smart installer και ενα αλλο παιδι που ειχε παρομοιο προβλημα ξανα εβαλε ενα αρχειο και του ειναι ενταξει.Ειδα οτι στο 701 μου ειχε το smart installer 0.46(0) ενω το n8 που ειχα ειχε τον 2.02(0) μηπως εκει ειναι το προβλημα και αν ναι που το βρισκουμε αυτο?? :wacko: Μολις βρηκα αυτο Ovi Store Qt Smart Installer 2.12(45) να βγαλω τον δικο μου και να βαλω αυτον?? Edited May 21, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Update 21.05.2012 - Version 3.28.025 στο nokia beta labs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μολις βρηκα αυτο Ovi Store Qt Smart Installer 2.12(45) να βγαλω τον δικο μου και να βαλω αυτον?? Οτιδήποτε έχει smart installer (πχ το τελευταίο nokia store) κάνει. Αν κατά το τρέξιμο δεν υπάρχει στο τηλέφωνο το κατεβάζει και το φορτώνει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια εχω προβλημα σημαντικο!!Εκτος οτι εβαλα το νεο store απο το beta labs ξανα δεν μου κατεβαζει καποιες εφαρμογες ειδα οτι καποιες που εχω ειδη δεν λειτουργουν σωστα (π.χ wifi talkie στο n8 μου δουλευε σωστα ενω στο 701 οχι) βλεπω οτι εχει μεσα το Ovi Store Qt Smart Installer 2.12(45) αλλα ειδα σε σχεση με το n8 οτι δεν εχω το nokia smart installer ADM 2.02(0) εχω την 0.46(0) επισης βλεπω οτι στο n8 υπαρχει το Qt AdConnectoer 1.00(0) και το qtpalces1 1.00(417) το SeConUpdater 1.12(0) και το Security Engine 7.00(17400) και καποια ακομη αλλα στο 701 δεν υπαρχουν!!!Εσβησα το smart installer αλλα ξανα μου βγαζει το παλιο!!! Τι να κανω βρε παιδια εχω φρικαρει....!!! :wacko: :ninja: :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα της πληρωμής...δεν μου βγάζει την επιλογή για πληρωμή μέσω λογαριασμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια εχω προβλημα σημαντικο!!Εκτος οτι εβαλα το νεο store απο το beta labs ξανα δεν μου κατεβαζει καποιες εφαρμογες Σου βγάζει κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Σου βγάζει κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή κάτι άλλο? Μου το εκανε εγκατασταση αλλα κολλαει στο κατεβασμα αρκετων εφαρμογων μου βγαζει αποτυχια-σφαλμα ληψεις!!! Δοκιμασα και το εξης το εσβησα απο την διαχειριση το εικονιδιο στο μενου ηταν εκει βαζω την παλια την2.12(42) την κανει εγκατασταση ανοιγω την εφαρμογη και μου δειχνει οτι εχει την 3.28.025 ξαναβλεπω τι υπαχρει στην διαχειριση και μου δειχνει οτι εχει την 2.12(42) οτι ναναι... Μαλλον η νεα beta εκδοση απο το beta labs εχει προβλημα... τι αλλο να πω τα νευρα μου.........Και εχω φουλ ιντερνετ.....Δοκιμασα και με 3g αλλα τζιφος.... :wacko: Edited May 22, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Αυτό δεν έχει να κάνει με τον smart installer. Μάλλον θέμα με wifi είναι. Αν έχεις data και δεν είναι μεγάλο αυτό που θέλεις να κατεβάσεις δοκίμασε μέσω 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Από καιρό τώρα έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό το κατάστημα, μόλις σύρω τη notification bar η εφαρμογή του καταστήματος τερματίζεται. Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Picsel Smart Office δωρεάν στο nokia store! EDIT Σημείωση από το moderator: Η προσφορά έχει λείξει και δεν προσφέρεται πια δωρεάν. Ερώτηση: Κατέβασα το smart office, δωρεάν όσο ήταν ακόμη σε προσφορά. Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αν θελήσω να το ξαναπεράσω μετά από κάποια αναβάθμιση, θα με αφήσει το store να το κατεβάσω δωρεάν; ή θα πρέπει να πληρώσω τότε; Θα πρέπει να το πληρώσεις. Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\) και μετά θα το είχες έτοιμο προς εγκατάσταση ή αν βρεις κάποια έκδοση "signed" από τα μαγαζάκια και το εγκαταστήσεις μετά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Θα μπορούσες να το σώσεις κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ( το αρχείο μπαίνει στο E:\) Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 βασικά απ τον υπολογιστή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 στο κινητό δεν έχω δει να τα αποθηκεύει το store σε εμφανή φάκελο, mpapad εξήγησε το λίγο αυτό Βασικά τον οδηγό αυτό τον είχα δει στο παρελθόν, αν και τον είχα ξεχάσει, το θέμα είναι αν μπορούμε ν' αποθηκεύσουμε στο κινητό, όταν κατεβάζουμε με WiFi /3G. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Με ποιο τρόπο; Αφού με το που κατέβει, ξεκινά στο καπάκι η εγκατάσταση.. Ρωτάω γενικά για να ξέρω σε παρόμοιες περιπτώσεις. Πρέπει να είσαι λιγάκι γρήγορος. Πριν ξεκινήσει ανοίγεις το Αρχείο και με το που τελειώσει το κατέβασμα, πηγαίνεις στο E:\ drive, βρίσκεις το αρχείο και το κάνεις copy στο F:\. (θα μπορούσες να το κάνεις copy και αλλού αλλά το f:\ είναι πιο γρήγορο να το βρεις). Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πρέπει να σου πω πάντως ότι το αρχείο sis που κατεβάζει το store είναι κλειδωμένο για το τηλέφωνο σου. Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εννοείς ότι λειτουργεί μονο σε χακαρισμένα κινητά; εννοεί ότι λειτουργεί μονο για το τηλεφωνο απ το οποιο το κατεβασες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει λιγο στο πως γινονται οι αγορες μεσω ovi-store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Nokia Store gets an official update, v3.3.012 is a go http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/15291_Nokia_Store_gets_an_official_u.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλησπερα, Προσπαθω εδω και καιρο να κατεβασω εφαρμογες απο το ovi store και δεν μπορω το κουμπι ειναι θαμπο :ninja: δηλ. δεν μπορεις να το πατησεις ειναι απενεργοποιημενο ενω ειμαι συνδεδεμενη κανονικα στον λογαριασμο μου, τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtg Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής COVERUP, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Σε παρατήρηση μου.πως δεν αναφέρεται πουθενά το ένα έτος στους όρους, το επιβεβαίωσαν, παρ'ολα αυτά αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν σε καταγγελία στη προστασία του καταναλωτή. Προφανώς αυτή ήταν και η τελευταία μου αγορά από το επίσημο κατάστημα. Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. Διόρθωση: COVERUP Εύρεση των album arts στη μουσική συλλογή του κινητού. Edited September 4, 2012 by gtg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts