Mitsos_The_Great Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Alcatel = Μπακατέλ... :p Σωστός :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 alcatel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Nokia,πλεον αναντικαταστατη στον τομεα ποιοτητα κατασκευης.ολο τριξιματα,ξεβαφουν και στα πλαγια και φυσικα βαζω κι αλλους τομεις που με κανουν να την ψηφιζω σαν την χειροτερη που ευχομαι και παλι να γινει η καλυτερη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 η alcatel δεν σου λεει παρε αυτο που κανει μπαξεδες(μεγαλα λογια δηλαδη και ουσια μηδεν) και δωσε 500ε, οτι δωσεις θα παρεις.η LG σου πουλαει το τουβλο για σπιτι. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Nokia. Απαράδεκτο service και εξυπητέρηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 νοκια n95 8gb ... στους 8 μήνες έκαψε πλακέτα ... και δεν θέλουν να μου το αντικαταστ... δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτή την χώρα...και τώρα που έφυγε και η άλφα κοπι... στο έλεος της βονταφον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Motorola-Alcatel Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 sony ericsson με διαφορα Επεισης αθλια αντιμετωπιση σερβις στα 2 τελευταια κινητα που χρειαστηκε να μου αντικαταστησουν (κ850 και g900, το g900 κερδιζει και βραβειο αθλιοτητας), τους χαιρετησα κανονικα για παντα Απο την αλλη τα 2 τελευταια μου κινητα ειναι samsung (omnia kai omnia II) και μονο καλα λογια εχω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash17 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 νομίζω ότι η LG μαζί με την Sony παίρνουν την πρωτιά στα χειρότερα (αλλά μόνο στα φτηνά μοντέλα τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 ρε παιδια ειπαμε ψηφιζετε nokia apple sony er. κτλ ενω εχει χαλια εταιρειες οπως η Alcatel.....lg. ενταξει εχουνε βγαλει προβληματα ολα τα κινητα αλλα αν περναμε alcatel ετσι οπως περναμε νοκια να δεις τι προβληματα θα σε βγαζανε αναλογικα. ενω τωρα πηρανε 10 ατομα απο ολη την ελλαδα στους 5 χαλασανε εε λες σιγα 5 ατομα εχω ακουσει που χαλασανε το κινητο τους.... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 ρε παιδια ειπαμε ψηφιζετε nokia apple sony er. κτλ ενω εχει χαλια εταιρειες οπως η Alcatel.....lg. ενταξει εχουνε βγαλει προβληματα ολα τα κινητα αλλα αν περναμε alcatel ετσι οπως περναμε νοκια να δεις τι προβληματα θα σε βγαζανε αναλογικα. ενω τωρα πηρανε 10 ατομα απο ολη την ελλαδα στους 5 χαλασανε εε λες σιγα 5 ατομα εχω ακουσει που χαλασανε το κινητο τους.... Θεωρείς τα Αλκατέλ αναξιόπιστα? Προσωπικά, δεν ξέρω κανέναν με Αλκατέλ ώστε να κρίνω.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 αυτο σου λεω δεν περνει κανεις και λες κανενας δεν παραπονιεται....:lol::lol: ειχα παρει ενα με τρομερη μπαταρια ελλα με εβγαλε προβλημα στο ακουστικο δεν τον ακουγα δεν με ακουγε και κατι τετοια Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 αυτο σου λεω δεν περνει κανεις και λες κανενας δεν παραπονιεται....:lol::lol: ειχα παρει ενα με τρομερη μπαταρια ελλα με εβγαλε προβλημα στο ακουστικο δεν τον ακουγα δεν με ακουγε και κατι τετοια Και πώς να πάρει αφού η αλκατέλ έχει σταματήσει να βγάζει κινητά. Οπότε, κακώς υπάρχει και στη λίστα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Και πώς να πάρει αφού η αλκατέλ έχει σταματήσει να βγάζει κινητά. Οπότε, κακώς υπάρχει και στη λίστα... Οχι δεν εχει σταματησει να βγαζει κινητα.Δες στο http://www.gsmarena.com/alcatel-phones-5.php Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εγώ ψήφισα sony..ειδικά το c902 που τρείς συμφοιτητές μου το έχουν και στους τρεις δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο καλά..στον έναν δεν ανταποκρίνεται και στους άλλους δύο ξεκόλλησε και άνοιξε σαν μπανανόφλουδα..απο αλκατέλ δεν είχα την τύχη η την ατυχία να δω απο κοντά,συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Οχι δεν εχει σταματησει να βγαζει κινητα.Δες στο http://www.gsmarena.com/alcatel-phones-5.php Όντως, έχεις δίκιο.:blink: Πολύ πίσω πάντως τα κινητά της.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Alcatel, εδώ ταιριάζει το "και τζάμπα να μου το δίνανε δεν το έπαιρνα" Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Alcatel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Alcatel...ή αλλιώς Bacatel :p Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Nokia, τα πιο υπερεκτιμημένα τηλέφωνα της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonyericssoner Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 μοτορολα δεν προσφερουν τιποτα στο ευρυ κοινο!!! Παράθεση apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastodon Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ψηφισα Sony Ericsson , έχοντας όμως να το συγκρίνω μόνο με Nokia , βέβαια έχω δει πολλές συσκευές . Δυστυχώς και οι δυο συσκευές Sony που έχω με αφήσανε ξεκρέμαστο στα 2 χρόνια χρήσης. Ήρθε μάλλον η ώρα να πάω σε HTC αν και το Xperia mini μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Μακραν lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Τα alcatel όσα χρόνια και να περάσουν από τη στιγμή που σταμάτησε η κυκλοφορία τους, πάλι πρώτα θα ναι σε μπαχατέλα.... Απλά είναι ασυναγώνιστη και ανίκητη. Παίζει μόνη της στον τομέα αυτό... Δεν πρόκειται να την φτάσει ποτέ κανείς! Μετά θα ψήφιζα Sagem, sharp, motorola, SonyEricsson ( αν και φανατικός υποστηρικτής της ) και lg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 alcatel...;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts