Jump to content

epi_kritikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by epi_kritikos

  1. παιδια το χ6 θα το βρειτε στο youtube με το ονομα wellCoM A99 εχει πολλα βιντεο.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=XCIQXLhVBgE εδω το χ6! ωπ! ακυρω
  3. για παιχνιδια μπητε στο http://wapday.comαπο το κινητο.
  4. αυτο ποτε θα ερθει τελικα; κανενα νεο εχουμε;
  5. παιδια εκανα την αναβαθμηση και ολα οκ.αλλα η νεα εφαρμογη στο μενου που λεει συνδεδεμενο σπιτι τι ειναι;
  6. παιδια αν ενδιαφερεστε για παιχνιδια σε JAR 480x800 για το S8500 τοτε Wapday.comμπητε απο το τηλ. εχει οτι τραβα η ψυχη σας.
  7. παραμυθα για :baby: για :zzz: ειναι μην μασας.ΔΥΣΤΥΧΩΣ
  8. παιδια εδω θα βρειτε πολλα παιχνιδια για το jet.wapday.com μπειτε απο το κινητο, κλικ στο Games, διαλεξτε την σαμυ ,μετα την αναλυση και διαλεξτε παιχνιδι .να πω εδω οτι εχει πολλα παιχνιδια για το s8500 ομως στο δικο μου jet παιζουν κανονικα και πολλα απο αυτα εχουν ελληνικα στο μενου τους.εχω κατεβασει και απο SE και τα παιζει και αυτα. πιστευω να βοηθησα αυτους που ψαχνουν Games για jet.
  9. +1 :cry:ειρθε το τελος λοιπον...:cry:
  10. στο http://m.getjar.comυπαρχει η εφαρμογη Java Nimbuzz που εχει μεσα facebook,MSN,Skype,και αλλα, αυτη δεν σας κανει; και ειναι και ομορφη:lol:37190000 μυρια downloads εχει:wacko:. ακυρω για το Skype.
  11. χαλια μαυρα, οθονη ειναι αυτη η καθρευτης.χετ.http://www.youtube.com/user/androidpit
  12. :drool: ετσι! ετσι!(καλοπροαιρετα παντα) :lol:.μπραβο στη σαμυ.η πρωτια ειναι κοντα αν συνεχισει ετσι.
  13. υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε εικονες swf φοντο; ευχαριστω.
  14. στο περιοδικο τ3 μάιου λεει οτι το s8500 θα το βρουμε στον γερμανο στην τιμη των 394,40ε. παιζει κατι τετοιο; τοσο φτηνο και τοσο γρηγορα?
  15. η alcatel δεν σου λεει παρε αυτο που κανει μπαξεδες(μεγαλα λογια δηλαδη και ουσια μηδεν) και δωσε 500ε, οτι δωσεις θα παρεις.η LG σου πουλαει το τουβλο για σπιτι.
  16. δεν ειναι προβλημα αυτο.και εχει απαντηθει εδω μεσα,εχει να κανει με της ρυθμισεις της οθονης.ψαξτε της απαντησεις.
  17. μα τι λετε; εχω δοσει πανω απο 400ε για το κ850 με σπιτικες αναβαθμισεις που της εκανα, της χρεωθηκα, και αποτελεσμα μηδεν. και καμια αλλαγη στο μενου, ουτε χρονο δεν εβγαλε.ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ.εδωσα πανω απο 400ε για το LG KG920 και ακομα τα:cry:.εδωσα 400ε και πηρα το jet,χωρις αναβαθμισεις χωρις φρουφρου και αρωματα και ολα πανε... jet.:thanks: ΣΑΜΥ γιατι τα ΑΞΙΖΕΙ.
  18. πηγαινε στο θεμα ς8500 να δεις της νεες οθονες της σαμυ που φυσιολογικα θα φορουν τα περισοτερα νεα κινητα της,υπαρχει συγκριση και με το jet.εδω δεν βλεπω κατι.
  19. αστερι απο δυνατοτητες το κινητο.κααλο απο εμφανιση,αλλα το λειτουργικο εγω θα περιμενω να περπατησει κανα χρονο να δω και τι θα λετε εσεις που το κατεχετε το θεμα, και μετα βλεπουμε.
  20. ωραιο κινητο με κορυφαια χαρακτηριστικα.ο προτζεκτορας προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.παντως θα περπατησει και λογο οθονης (εκτος των αλλων)που ειναι καλυτερη και απο του jet.
  21. εγω εχω την F5 και αυτη ειναι η F4 αρα ανθρακες ο θησαυρος:cry: κατι καινουργιο εχουμε; αλλα τι ρωταω τωρα ε;:X
  22. και εμενα ειναι s8000xxif5
  23. εμενα μου το εκανε αυτο πριν μια εβδομαδα μια φορα αλλα εγω το εχω τωρα και 5 μηνες ετσι το εκλεισα και το ξανα ανοιξα και ηταν οκ, οποτε...
×
×
  • Create New...