xtrmsnpr Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Βγήκε τούτο εδώ;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Όχι ακόμα. Οσονούπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Όχι ακόμα. Οσονούπω. :) πάντως η samsung μέσα στον οκτώβρη θα βγάλει δυνατό στόλο! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Παρουσιάστηκε και το νέο Omnia Pro, αλα Armani! Πολυτελής κατασκευή και με screen tilt: http://samsung.hdblog.it/2009/10/10/samsung-armani-photo-report/ Μεγάλη οικογένεια από Omnia II λοιπόν. Ενδιαφέρον θα έχει η τιμή.. Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε πολλά omnia pro τα οποία θα διαφοροποιούνται από τον εκάστοτε κωδικό. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τα βάλουμε σε ξεχωριστά threads. (Αυτό το Armani τι το θέλουν άραγε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 πανέμορφο το Armani 2 περισσότερες φωτό από το mobinaute.fr τιμή γύρω στα €700 λένε Να του φτιάξουμε δικό του thread; :love: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Να του φτιάξουμε δικό του thread; :love: Θα με βρεις σύμφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Sammsung Armami 2 :) συνέχεια εκεί Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Πάντως η συσκευή (Β7610) έχει ανακοινωθεί από τη Vodafone στα προσεχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kard Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το έκλεισα απο vodafone και περιμένω να έρθει...για να δούμε... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 πια η τιμη του απο vodafone??? αν καποιος το εχει ας μας πει εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 κανενα νεο για το τηλεφωνο?Στο νετ που εψαξα δεν ειδα πολλες εφαρμογες...Ισως επειδη ειναι καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Οι εφαρμογές είναι κοινές για όλα τα windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plakamekaneis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Η τιμή στη Vodafone θα είναι στα 480 ευρώ - το αναμένω στα χέρια μου ~15 Δεκεμβρίου - θα σας πω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Η Vodafone δεν έχει ιδέα για το πότε θα έρθει η συσκευή. Μάλιστα στο τηλέφωνο που μίλησα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάν ότι πρόκειται να έρθει. Εσύ plakamekaneis που το παράγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K3LSOS Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλημέρα στο forum, είμαι νέο μέλος και λίγο ανίδεος από κίνητα. Έλαβα από γνωστό που δουλεύει στο εξωτερικό (UK) το ΟΜΝΙΑ PRO B7610. Αφού έκανα αμάν να βρω φορτιστή δε μπορώ να το κάνω να "λειτουργήσει" Έχω δοκιμάσει και με κάρτα SIM της VODAFONE και της COSMOTE, αλλά δε βρίσκει δίκτυο. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Χρειάζεται ξεκλείδωμα η συσκευή; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλώς ήρθες. Προφανώς η συσκευή σου πρέπει να είναι sim locked. Κυκλοφορούν στο internet κάποια site που πουλάνε unlock codes. Δεν τα έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά γενικώς δουλεύουν. http://www.mobileunlocked.com/Samsung/B7610_OmniaPRO http://www.gsmliberty.net/shop/samsung-b7610-omnia-pro-imei-unlock-code-p-2712.html (Με δική σου ευθύνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλημέρα στο forum, είμαι νέο μέλος και λίγο ανίδεος από κίνητα. Έλαβα από γνωστό που δουλεύει στο εξωτερικό (UK) το ΟΜΝΙΑ PRO B7610. Αφού έκανα αμάν να βρω φορτιστή δε μπορώ να το κάνω να "λειτουργήσει" Έχω δοκιμάσει και με κάρτα SIM της VODAFONE και της COSMOTE, αλλά δε βρίσκει δίκτυο. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Χρειάζεται ξεκλείδωμα η συσκευή; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. και δεν χρειαζοταν να ψαξεις για φορτιστη. κανει και αυτος που εχει στη συσκευασια με την προσθηκη ανταπτορα (μη σβηνετε τα posts χωρις ενημερωση..και λιγη πλακα δεν βλαπτει) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 (μη σβηνετε τα posts χωρις ενημερωση..και λιγη πλακα δεν βλαπτει) Σκοπός δεν είναι να σβήνουμε posts, αλλά να καθαρίζουμε όσο αυτό είναι δυνατόν τα thread ούτως ώστε μελλοντικά να είναι πιο ξεκούραστα για κάποιον που θα αναζητήσει πληροφορίες για τη συσκευή. Ως εκ τούτου, θα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εφικτό να ενημερώνουμε τον κάθε χρήστη για αυτό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Η τιμή στη Vodafone θα είναι στα 480 ευρώ - το αναμένω στα χέρια μου ~15 Δεκεμβρίου - θα σας πω εντυπώσεις... Να επαναλάβω το ερώτημα μου? Η Vodafone, η Samsung και το Πλαίσιο δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει η συσκευή. Εσύ plakamekaneis (εδώ το nickname σου κάνει άλλους συνειρμούς) που το παράγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plakamekaneis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Να επαναλάβω το ερώτημα μου? Η Vodafone, η Samsung και το Πλαίσιο δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει η συσκευή. Εσύ plakamekaneis (εδώ το nickname σου κάνει άλλους συνειρμούς) που το παράγγειλες? Κοίτα. Είμαι εταιρικός πελάτης της Vodafone και στην παραγγελία μου (τέλη Νοεμβρίου) έγραφαν διαθεσημότητα μοντέλου μέσα Δεκεμβρίου - Σε χθεσινή επικοινωνία με τον πωλητή μου το επιβεβαίωσε ότι θα το έχω πριν τις γιορτές... Λες να με πουλάνε παππά?:ninja: Εσύ από που γνωρίζεις την διαθεσιμότητα Vodafone, Samsung και Πλαισίου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Κοίτα. Είμαι εταιρικός πελάτης της Vodafone και στην παραγγελία μου (τέλη Νοεμβρίου) έγραφαν διαθεσημότητα μοντέλου μέσα Δεκεμβρίου - Σε χθεσινή επικοινωνία με τον πωλητή μου το επιβεβαίωσε ότι θα το έχω πριν τις γιορτές... Λες να με πουλάνε παππά?:ninja: Εσύ από που γνωρίζεις την διαθεσιμότητα Vodafone, Samsung και Πλαισίου??? Ελπίζω να μη σου λένε μ...κίες γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό και κουβαλάω μιαμ παλιά μπακατέλα.Είμαι κι εγώ εταιρικός πελάτης και πήρα τηλέφωνο σε Vodafone, Samsung και Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Μάλιστα η Vodafone με παρέπεμψε στο Πλαίσιο γιατί δεν βλέπουν να υπάρχει ούτε καν συμφωνία με τη Samsung για αυτό το μοντέλο. Βέβαια έχει ανακοινωθεί αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RKLeonidas Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Κι εγω εταιρικος πελατης της vodafone ειμαι και εχω παραγγειλει απο τις 3 δεκεμβρη. Στο καταστημα μου ειπαν οτι δεν εμφανιζει ημερομηνια που θα ειναι διαθεσιμο. Στις ιστοσελιδες της samsung και vodafone ελλαδος ειναι coming soon. Της vodafone το online shop δεν εχει καν τιμη! Αλλα αυτοι στο φυλαδιο δεκεμβριου εχουν τα παντα τιμες κλπ... Μας δουλευουν μου φαινετε χοντρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Κι εγω εταιρικος πελατης της vodafone ειμαι και εχω παραγγειλει απο τις 3 δεκεμβρη. Στο καταστημα μου ειπαν οτι δεν εμφανιζει ημερομηνια που θα ειναι διαθεσιμο. Στις ιστοσελιδες της samsung και vodafone ελλαδος ειναι coming soon. Της vodafone το online shop δεν εχει καν τιμη! Αλλα αυτοι στο φυλαδιο δεκεμβριου εχουν τα παντα τιμες κλπ... Μας δουλευουν μου φαινετε χοντρα... Προφανώς είναι να έρθει σύντομα. Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι παρόλο που το έχουν στα sites σου, δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ούτε στις αποθήκες τους ούτε στα αναμενόμενα. Πάντως πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο. Το εύχομαι δηλαδή γιατί δεν θα αντέξω άλλο με την παλιατζούρα που αναγκάζομαι να χρησιμοποιπω και θα πάω να πάρω κανένα htc touch pro 2 που έχει τιμή 200+ ευρώπουλα επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts