Jump to content

RKLeonidas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RKLeonidas

  1. O παροχος δεν ειναι κατασκευαστης ομως, υποχρεωμενος απο την ΕΕ να σου παρεχει εγγυηση ειναι ο κατασκευαστης. Σαν να αγοραζεις αυτοκινητο απο το εξωτερικο και να σου λεει ο αντιπροσωπος εδω, δεν στο καλυπτω με εγγυηση γιατι δεν το εισηγαγα εγω. Αυτα μονο εδω γινονται για να αποτρεπουν τον κοσμο να αγοραζει εκτος επισημων εισαγωγων.
  2. Νομιζω οτι ανεξαρτητα απο το αν ειναι branded ή οχι η συσκευη σου η Huawei ειναι υποχρεωμενη να σε καλυψει με 2ετη εγγυηση. Δηλαδη τα branded κινητα αλλος τα κατασκευαζει? Εγω στην θεση σου θα κυνηγουσα και την Huawei-arvato.
  3. Μετα απο δυο βδομαδες με το τηλεφωνο πραγματικα απορω πως σας βγαζει 2 μερες η μπαταρια.... Ουτε μερα δεν βγαζει σε μενα! Και το αλλο προβλημα που μου κανει με τα την πρωτη βδομαδα ειναι δεν μου εμφανιζει καποιες φωτο που εχω τραβηξει με την καμερα. Ενω το thumbnail φαινεται κανονικα οταν παταω πανω μου εμφανιζει μερος της φωτο και το υπολοιπο ειναι γκρι. Κατα τα αλλα το τηλεφωνο εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, οθονη δεν την χορταινεις και πολυ καλη καμερα.
  4. Κι εγω ολα τα ΟΤΑ το ενα πανω απ το αλλο, μου εκανε κανα δυο επανεκκινησεις σε κολληματα που εφαγε με το Real racer την ωρα που το ανοιγε και μια φορα που κολλησε η καμερα. Αλλα αυτο με τον dialer που δεν ακους και δεν σε ακουν ειναι τραγικο. Μου το κανει εδω και μια βδομαδα μερα παρα μερα και σπαει νευρα γιατι δεν μπορεις να κανεις το βασικο πραγμα για το οποιο αγορασες στην συσκευη δλδ να τηλεφωνεις!:mad:
  5. Εδω και 2 βδομαδες με γυφιτζουρι ΟΤΑ.Το κινητο ενετλως στοκ. Ολα καλα εκτος απο το γεγονος οτι καποιες φορες οταν δεχομαι κληση ενω το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα η οθονη παραμενη κλειστη. Για να απαντησω χρειαζεται να πατησω το power για να ανοιξει η οθονη, να κανω double tap στην ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος και μετα swype για να απαντησω στην κληση. Θεμα proximity sensor δεν νομιζω να ειναι γιατι δεν μου κανει χαζα οταν εχω το ακουστικο στο αυτι, δοκιμασα restart αλλα τιποτα και μεσα στα settings του dialer δεν βρηκα τιποτα σχετικο. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ή καμια ιδεα απο που προερχεται?
  6. Αυτα ειναι δωρα!!!! Καλη επιτυχια!!!!! :luck::luck::luck::luck::luck:
  7. "Ευχομαι σε ολους σας καλη επιτυχια!" -Κων/νος Μητσοτακης-
  8. Με το καλο να μας μπει....ο νεος χρονος!
×
×
  • Create New...